0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: muradk2 - 01 Kasım 2013, 12:51:15Alıntı yapılan: Kubilay S. - 01 Kasım 2013, 12:48:26Hayırlı olsun, güle güle bin.Ben hala kafama göre bir araç bulamadım.Alsak da şu duyguları bir de biz tatsak Teşekkür ederim.En kısa zamanda aşkınıza kavuşmanızı dilerim.nerede yaşıyorsunuz ve bütçe ne kadar?ve nasıl bir araç bakıyorsunuz?ben son dönemde baya vakit harcadım bu işlere belki yardımcı olabilirim.Bütçe 25, mk2 156 bakıyorum.İstanbul'da yaşıyorum.
Alıntı yapılan: Kubilay S. - 01 Kasım 2013, 12:48:26Hayırlı olsun, güle güle bin.Ben hala kafama göre bir araç bulamadım.Alsak da şu duyguları bir de biz tatsak Teşekkür ederim.En kısa zamanda aşkınıza kavuşmanızı dilerim.nerede yaşıyorsunuz ve bütçe ne kadar?ve nasıl bir araç bakıyorsunuz?ben son dönemde baya vakit harcadım bu işlere belki yardımcı olabilirim.
Hayırlı olsun, güle güle bin.Ben hala kafama göre bir araç bulamadım.Alsak da şu duyguları bir de biz tatsak
Alıntı yapılan: Kubilay S. - 01 Kasım 2013, 13:03:44Alıntı yapılan: muradk2 - 01 Kasım 2013, 12:51:15Alıntı yapılan: Kubilay S. - 01 Kasım 2013, 12:48:26Hayırlı olsun, güle güle bin.Ben hala kafama göre bir araç bulamadım.Alsak da şu duyguları bir de biz tatsak Teşekkür ederim.En kısa zamanda aşkınıza kavuşmanızı dilerim.nerede yaşıyorsunuz ve bütçe ne kadar?ve nasıl bir araç bakıyorsunuz?ben son dönemde baya vakit harcadım bu işlere belki yardımcı olabilirim.Bütçe 25, mk2 156 bakıyorum.İstanbul'da yaşıyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2004-alfa-romeo-156-1.6-94.000-km-tamamen-orjinal-134050115/detay bu temiz bir araç diye biliyorum. Sahibi ile görüşmüştüm. Hatta bir ara niyetlenmiştim. Bence değerlendire bilirsiniz.
Konuyu görünce çok mutlu oldum.Nihayet muradına ermişsin Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin maşallah araç jantları ayrı rengi ayrı farklı ve güzel duruyor
Hayırlı uğurlu olsun Güzel bir 147 foruma geri dönmüş...
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Alıntı yapılan: muradk2 - 01 Kasım 2013, 13:24:40Alıntı yapılan: Kubilay S. - 01 Kasım 2013, 13:03:44Alıntı yapılan: muradk2 - 01 Kasım 2013, 12:51:15Alıntı yapılan: Kubilay S. - 01 Kasım 2013, 12:48:26Hayırlı olsun, güle güle bin.Ben hala kafama göre bir araç bulamadım.Alsak da şu duyguları bir de biz tatsak Teşekkür ederim.En kısa zamanda aşkınıza kavuşmanızı dilerim.nerede yaşıyorsunuz ve bütçe ne kadar?ve nasıl bir araç bakıyorsunuz?ben son dönemde baya vakit harcadım bu işlere belki yardımcı olabilirim.Bütçe 25, mk2 156 bakıyorum.İstanbul'da yaşıyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2004-alfa-romeo-156-1.6-94.000-km-tamamen-orjinal-134050115/detay bu temiz bir araç diye biliyorum. Sahibi ile görüşmüştüm. Hatta bir ara niyetlenmiştim. Bence değerlendire bilirsiniz.Dist arıyorum hocam.Sahibindende bakılacak araçların çoğuna baktım.Dün bir araç buldum fakat benden önce biri kapora verdi.Hayırlısı, baya bakacağız gibi.
Hocam hayırlı ugurlu olsun. Güle güle kullan. Çok güzel bir araç aldın. Bu araçla Çagatay ile birlikte (chao) Beylerbeyi buluşmasına gitmiştik.
Hayirli ugurlu olsun
Alıntı yapılan: dragut - 01 Kasım 2013, 19:45:05Hocam hayırlı ugurlu olsun. Güle güle kullan. Çok güzel bir araç aldın. Bu araçla Çagatay ile birlikte (chao) Beylerbeyi buluşmasına gitmiştik. Hayırlı olsun araçlarımızın site içinde kalması ne hoş Bu arada hatırladın mı @dragut aramızda konuşma geçmişti beylerbeyinde , arabada yay var - yay yok diye
Hayırlı olsun çok güzel bir alfa
hayirli ugurlu olsun, jantlariniz cok yakismis. gule gule kullanin
Başlatan Udisarp-145 Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan abdoganay « 1 2 3 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan furkan_topay « 1 2 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan wolkanku « 1 2 ... 24 25 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları
Başlatan umutrıza « 1 2 3 » Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları