Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Oyuncak / Gtv V6 Tb / 34 U 8051

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık...Yukarıda hararet için normal demişsiniz ama pek normal görünmüyor, en fazla çıkacağı 95, yolda 80 civarı, sıkışık trafikte olsa yaz da olsa ben o rakamları hiç görmedim. Bir kere gördüm, onda da conta yandı :)
Eyvallah Anıl teşekkürler.
Şuan serviste, bununla birlikte bir kaç iş daha var hepsine bakılıyor. Sonradan bende normal olmadığını anladım. Bizimki 110-120 lerde geziyor.

Anıl

Bence pek kullanma cunku conta yakabilir,işin kötü tarafi conta pek pahali degilde,montaj icin motor iniyor :-[ Benimki 90'da fan aciyor,yazin bile max 95 oluyor,conta,termostat hersey yeni.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Burak

bu sıcaklıklara çıkması normal değil bence de. soğutma sisteminin elden geçmesi lazım kesinlikle. umarım contaya zarar vermemiştir ama hazırlıklı olmanı tavsiye ederim  :(
1997 Gtv V6 TB

Murad

Bence pek kullanma cunku conta yakabilir,işin kötü tarafi conta pek pahali degilde,montaj icin motor iniyor :-[ Benimki 90'da fan aciyor,yazin bile max 95 oluyor,conta,termostat hersey yeni.
Termostat 2-3 hafta önce sıfır olarak değişti. Sanırım fan da sorun var benim. 2. kademede sorun var diye düşünüyorum. Bakacaklar, şuan serviste. Teşekkür ederim uyarın için.

Murad

bu sıcaklıklara çıkması normal değil bence de. soğutma sisteminin elden geçmesi lazım kesinlikle. umarım contaya zarar vermemiştir ama hazırlıklı olmanı tavsiye ederim  :(
Şuan serviste zaten. Contaya zarar verecek bir durum oluşsa hissederdim anlardım diye tahmin ediyorum. Zaten çok sık kullanmıyorum ama o conta yakma seviyesinde bir durum yok. Anıl söyleyince tekrar kontrol ettirdim. Contaya zarar verecek bir durum yok. Ki zaten araç her hafta sonu serviste. Tüm yürüyen, motor, ateşleme elden geçti ve geçmeye devam ediyor. Öyle çok vahim bir durum olsa şimdiye dek anlaşılırdı, görülürdü diye tahmin ediyorum. Yine de uyarı için teşekkür ederim.

jenson

normalde bende de 90ı geçmiyor, çok dur kalkta 95e yaklaşıyor, sıcak fanı çalıştırarak 90'a düşürüyorum.

Anıl

Fanların teki çalışmazsa da bu şekilde sıcaklık yükselebilir.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Murad

Fanların teki çalışmazsa da bu şekilde sıcaklık yükselebilir.
1 fanın açmadığını fark ettik Anıl. Bu sırada radyatörde kaçak olduğu da tespit edildi. Radyatördeki kaçak tamir ile giderilmezse sıfır alıp takacağız. Hazır ön taraf sökülmüşken, uzun zamandır kafamı kurcalayan intercooler da ki ufak kaçak da giderilecek ve temizlenecek, farlar temizlenecek, yeni bujilerimiz takılacak, tüm ateşleme gözden geçirilecek, birkaç ufak elektriksel sorun giderilecek, turbo elden geçirilecek, Rpm sensörü değişecek,emniyet kemerleri yenilenecek vs. vs. vs :)

Murad

Farlar temizlendi ve bakalitler boyandı. Radyatör, intercooler, bujiler, elektriksel aksaklıklar vs. You are not allowed to view links. Register or Login ın yardımlarıyla hepsi giderildi. 5 aydır süren yürüyen ile ilgili bakım çalışmaları nihayete ulaşarak yerini keyife bıraktı.
Bakalit boyası konusunda tekrar ellerine sağlık kardeşim You are not allowed to view links. Register or Login

alfacan

You are not allowed to view links. Register or Login abi hayırlı olsun , keyifle sür :yukari-ok:

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login abi hayırlı olsun , keyifle sür :yukari-ok:
Sağol kardeşim. Süreceğim artık sanırım. ;)

916GTV

Maşallah, çok güzel oldu. Yeniden doğmasını sağladın başkan gtv'nin, "Ağır bakım" kavramının karşılığını gördü.
Ne gerekiyorsa yapıldı gerçekten.

Keyifle sürme vakti geldi :)

Murad

Maşallah, çok güzel oldu. Yeniden doğmasını sağladın başkan gtv'nin, "Ağır bakım" kavramının karşılığını gördü.
Ne gerekiyorsa yapıldı gerçekten.

Keyifle sürme vakti geldi :)
Ağır oldu harbiden :)

ozoozo

Maşallah abicim , bittiyse artık kazasız belasız keyifli gazlamalar.  :nazar:  :clover:

Murad

Maşallah abicim , bittiyse artık kazasız belasız keyifli gazlamalar.  :nazar:  :clover:
Teşekkür ederim kardeşim. Valla ancak yürüyen bitti. Önümüzde ki birkaç ay içerisinde eğer bi terslik olmazsa iç dış görsel işleri bitirmeyi planlıyorum. Ancak o zaman içim rahat binebileceğim :)

Adalı35

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Deniz

Maşallah diyelim nazar değmesin

Murad

sbk0655

Masallah,  guzel guzel kullan canli canli da gorduk makineyi.

tugrul

Gözün aydın, tevzi makarasıda değiştir sen değişmediyse  >:D
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Murad

Masallah,  guzel guzel kullan canli canli da gorduk makineyi.
Eyvallah dostum. Dışını da bitirsek rahatlıycam :)

Murad

6542165. kez değişti abi tevzi makarası, hazır o değişmişken oringlerde eksik kalmasın diye 65218. kez onu da değiştirdik  :lol:
Sen sanayiye gelmeyince içimizde bi boşluk oluyor abi bi daha böyle yapma :)
Lift olayını da sorun etme abi, ben kaldırırım sen altıma girersin :D

tugrul

6542165. kez değişti abi tevzi makarası, hazır o değişmişken oringlerde eksik kalmasın diye 65218. kez onu da değiştirdik  :lol:

Bu hafta başka işler hallettim, 166 için verimli bir hafta sonu oldu. Detayları sonra anlatırım :)
Şimdi cevap verirdim lift konusuna ama ayıp olur diğer arkadaşlara  >:D
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Murad

Bu hafta başka işler hallettim, 166 için verimli bir hafta sonu oldu. Detayları sonra anlatırım :)
Şimdi cevap verirdim lift konusuna ama ayıp olur diğer arkadaşlara  >:D
Hahahah   :haydi:

Tolga033

Masallah abi,piril piril parlamis. Kazasiz belasiz.