Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bado

Yeni A4 kadar cirkin bi araba yok Nasıl becerip böyle berbat bi hale getirmişler anlamadim bir de giuliyaya hakaret a4

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

agucba

Kim ne derse desin, ister BMW'ye benzetilsin ister Ssyangyong'a. Alfa Romeo tasarımcıları her türlü, hem iç tasarım olarak hem de dış tasarım olarak bence muhteşem bir iş yapmışlar. Ve bu yaptıkları tasarım o kadar iyi ki 159 sahipleri olarak otomobillerinin değeri korunmuş oldu.

Başka markalarda yeni çıkan model bir önceki modeli çok eski gösterdiğinden değeri de hemen düşmekte. Giulia'nın bu konudaki kıymetini bilin.  ;)

///////////////

Sportivo

Dün geceki rüyamda kırmızı bir 2.2 dizel almış olduğumu gördüm, fakat rüya işte gelen araba boyaları pul pul dökülüyordu fabrikasyon hatası diyip geri  aldılar :( Nasıl üzüldüm binemeden geri gitti diye, Yeni araç gelmedi tabii !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Tolga033

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Kim ne derse desin, ister BMW'ye benzetilsin ister Ssyangyong'a. Alfa Romeo tasarımcıları her türlü, hem iç tasarım olarak hem de dış tasarım olarak bence muhteşem bir iş yapmışlar. Ve bu yaptıkları tasarım o kadar iyi ki 159 sahipleri olarak otomobillerinin değeri korunmuş oldu.

Başka markalarda yeni çıkan model bir önceki modeli çok eski gösterdiğinden değeri de hemen düşmekte. Giulia'nın bu konudaki kıymetini bilin.  ;)
Her baktığımda bişeyler olmamış ama ne? diye düşünüp dururken Nihayet olmayan yerini buldum :) far. Bence farlar olmamış.gerisi muhteşem.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DcD-Semih

Bu adamın testlerini seviyorum, ingilizce altyazılı da izleyebilirsiniz güzel bir video olmuş.

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

NeyzeN

Henüz resmi bir açıklama yok ancak Sosyal medya da özellikle de Facebook İtalyan otomobil sayfalarında şöyle bir foto dolaşıyor.

admin

Fabrika çalışanlarından alınan resmi olmayan bilgilere göre Nordschleife'de 7,30 dakikalık bir tur zamanı elde edilmiş. Buna göre otomatik vitesli Q ile 7,26 dakika mümkünmüş.

You are not allowed to view links. Register or Login 'nın yaklaşık 2 hafta önce yazdığı değere ulaşamamışlar veya Giulia Q'nun daha iyisini yapabilme potansiyeli var daha.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

NeyzeN

You are not allowed to view links. Register or Login 'nın yaklaşık 2 hafta önce yazdığı değere ulaşamamışlar veya Giulia Q'nun daha iyisini yapabilme potansiyeli var daha.

Evet okumuştum mesajı...Daha iyisini yapacaklarına şüphem yok,otomatik vites ile 7:26 yakalanırsa sırf pist süresi için modifiye edilen ve 7:28 ile ringi döndükten sonra boy boy reklamları yapılan M4 GTS duman olur :) Her ne kadar iki aracı kıyaslamasam da (Karoser farkı) bir çok ortamda ısıtılıp tekrar önümüze koyuluyor.Sıkıldım açıkçası...İyi haberler gelmesi dileği ile.

NeyzeN

krm1983

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Tolga033

Bu renk yakışıyor. :)

2.2 Dizel 180bg

Doğa Tosun

Halef selef...

159'un zamanının ötesine Giulia'dan misli misli geçtiğine, Giulia gibi bir güzelliğe bile şekil şukul yaptığının kanıtı  ;)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

h.t

Münih havaalanından babam çekip yolladı..
Yalnız babamın arabalarla ilgisi yok denecek kadar azdır hatta yanında konuşulunca siniri bozulur ama giulia nın bile fotoğrafını çekip "oğlum sana alayım" yazdığına göre araba hakikaten olmuş :D demekki ben canlı gördüğümde kalp krizi geçireceğim :lol:

admin

Konfigürasyonda böyle bir seçenek çıkmıyor! İlginç bir durum.

Ormanci

Lacivert, içi bej ve ahşap kombinasyonunu baya sevdim. Her seferinde gözüm ona takılıyor of ne güzel olmuş diye.

Adza

Halef selef...

Hiç de aralarında 10 yaş var gibi değil. Cidden 159 efsane bir tasarıma sahip. Giulia' nın yanında görünce bir daha anladım...

Tolga033

NeyzeN

Giulia EuropeNcap testinden 5 yıldızla ayrıldı... Ayrıca yetişkin koruma da  yüzde 98 ile rekor kırmış...

Haber Alfa Romeo resmi facebook sayfasından paylaşıldı ardından hemen kaldırıldı

admin

Açıklama:
Alfa Romeo Giulia'den üstün değerler

Daha güvenlisi nerede ise yok:
Alfa Romeo Giulia yolcu korumasında toplam puanın %98'ine ulaştı. Aynı şekilde arka koltuktaki çocuklar da en üst seviyede koruma altında, arka koltukta ortada oturmadıkları sürece. Buraya NCAP Uzmanları kritik gözü ile bakıyorlar.
Yaya koruması bakımından çok iyi:
Ön tampon tasarımı için tam puan verildi. Motor kaputu ile temas sonrasında yaralanma riski olsa da bu alanda ulaşılan %69'lık puan, şu ana kadar en iyisi. Alfa Giulia ayrıca yardımcı sistemler değerlendirmesinde de %60'lık puana ulaşmasını bildi. Şerit takip sistemi seri donanımda bulunuyor olsa da, hız sabitleme sisteminin kullanımının çok zahmetli olması sebebi ile bu sistem, değerlendirme dışı bırakıldı.

Sportivo

Arkadaşlar forumdan şimdi kanlı canlı Giulia'ya dokunan ilk şanslı dünyalı mı oluyorum , teyit eder misiniz :)  Giulia muhteşem tek kelime ile uçağı kaçırıyordum neredeyse :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Alfa Romeo 156
35 AU 4494

octinum

Arkadaşlar forumdan şimdi kanlı canlı Giulia'ya dokunan ilk şanslı dünyalı mı oluyorum , teyit eder misiniz :)  Giulia muhteşem tek kelime ile uçağı kaçırıyordum neredeyse :)

Yikama2 o elini! Yıkamaaaa!:)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Tolga033

balesanist

"Mantığınla sev, duygularınla seç"