Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 4C

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login

Satış taktiği Fatihin aldığı falan yok alsa aracı öyle sergiletmez... Karaktersizlik olmuş Fatihin borusu öter diyene ödemeyi six pence six pence yapacaksın ;))

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben odiyecegim rakami soyledim :) geri donmediler. Ederi bu verirseniz dedim bakalim

2haftaya satamazlarsa ararlar merak etme. Sende o zaman tam posta koyarsın. gıcık oluyorum böyle adamlara Isparta fuara adamlar sadece giu ile gelmişler bueunları bir karış havadaydı, diğer tarafta Mercedes 4 modeliyle gelmiş dört dörtlük ilgi alaka vardı. Gelde sen uyuz olma.

Note 3 ile tapatalklandı

Abi 3-4 hafta once suadiyeye gittim orfada bi hanim var bana zorla mito satiyo diyorum var bende yok diyo bunu verelim. Sonra el kol sakalari, sarilmalar falan yaaa sen kimsin arkadasim? Ne samimiyetimiz var? Kadina full mitom var diyorum sis fari olmayan mitoyu itelemeye kalkiyor..

Beni alfa sahibi yapcakmis falan.. Sariliyor el kol temaslari falan ya sen kimsin ? Geldi yine tipini oluyorum her showroom a girdigimde

Abi araba hikaye hatun yazmış sana :D

Note 3 ile tapatalklandı

Imkansiz ynmda kiz arkm vardi :)

hahaha... abi kız arkadaşının tepkisini merak ettim.

Note 3 ile tapatalklandı

eminpar

Satış taktiği Fatihin aldığı falan yok alsa aracı öyle sergiletmez... Karaktersizlik olmuş Fatihin borusu öter diyene ödemeyi six pence six pence yapacaksın ;))

Ben odiyecegim rakami soyledim :) geri donmediler. Ederi bu verirseniz dedim bakalim

2haftaya satamazlarsa ararlar merak etme. Sende o zaman tam posta koyarsın. gıcık oluyorum böyle adamlara Isparta fuara adamlar sadece giu ile gelmişler bueunları bir karış havadaydı, diğer tarafta Mercedes 4 modeliyle gelmiş dört dörtlük ilgi alaka vardı. Gelde sen uyuz olma.

Note 3 ile tapatalklandı

Abi 3-4 hafta once suadiyeye gittim orfada bi hanim var bana zorla mito satiyo diyorum var bende yok diyo bunu verelim. Sonra el kol sakalari, sarilmalar falan yaaa sen kimsin arkadasim? Ne samimiyetimiz var? Kadina full mitom var diyorum sis fari olmayan mitoyu itelemeye kalkiyor..

Beni alfa sahibi yapcakmis falan.. Sariliyor el kol temaslari falan ya sen kimsin ? Geldi yine tipini oluyorum her showroom a girdigimde

Note 3 ile tapatalklandı

Emin olma Sercanım kadın milletinden korkulur :))

Sercan Keklik

Note 3 ile tapatalklandı

Note 3 ile tapatalklandı

hahaha... abi kız arkadaşının tepkisini merak ettim.

Note 3 ile tapatalklandı

Call center i aradi :))
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Kubilay

Avrupa'da alt tarafı 60-70 bin avroya satılan aracı burada kur ve vergi yüksek diye çok ulaşılmaz bir araba gibi davranıp ilahlaştırıyorlar.Gören de Le Ferrari sanacak.

cem_dogan

aslında o kadar da deyil.50 bin civarı.ama ne hikmetse adamlar arabaya o kadar rakamı duyunca gözleri yerinden cıkıyor :o.ne zengin ülkeyizz bee ;)
alfa sevgisi

Gouki

tayfun

ist park sbk organizasyon'undan bi kare. o sesi duymanız lazım. gerçekten harika.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Alper

Nasil istir arkadas yaa

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

hi_cazz

Nasil istir arkadas yaa

araç piyasaya sürülmeden önceki test araçları olabilir mi?

Note 3 ile tapatalklandı

Lbe

Nasil istir arkadas yaa

araç piyasaya sürülmeden önceki test araçları olabilir mi?

Note 3 ile tapatalklandı

Öyleymiş sanırım abi.Facebookta konuşuyorlardı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

depeche101

Amerikan plakalı 2015 model ilk 4C'ler ve test sürüşü.

milano 75

amerikaya az yakar çok kaçar araba  :))yok şimdi idneler bu hiç yakmıyomuş fakirmiyiz lan biz diye almazlarmış. :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ku2

Abicim şu amerikalıların araba testleri beni öldürüyor.. Ya..başka işin yokmu birader senin..??
:duvar: :duvar: :duvar:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

sarpgrey

Pazar gittim bakmaya, Sagolsun Showroomdaki bi kız arkadaşımız dediki Fatih Altaynının Borusu öter, sizinkisi ötmez :) Kapıyı açarım içine bakın ama oturmayın ellemeyin.

Neyse.. Bugun aradılar geri bildirim için, İzah ettim, Dedim fatih altaylının ki büyük bizimkisi küçükmüş dedim. Öyle algılamayın dediler :)

Kısacası Hala alfa adam gibi birilerini showroomda çalıştırmıyor.

Spider la gitmişsin, fakat üstün başın önemsiz, tabi hafta sonu tatil anlayışı bizde serbest kıyafet kafa rahatken, Showroom da Umursanmayan adamsın :)

Bu kafayla o arabayı satmaları zor..

Düşünsenize koskoca iş adamısınız biri geliyo diyo ki Fatih altaylıdan üstmüsünüz degilmisiniz?
Kiz hakli kusura bakmayin. Dönem artık fatih Altaylı gibi donek ve satılmış adamlarin dönemi.  O oturmayacak ta biz mi oturucaz.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

sarpgrey

Şöyle düşünün.

Show Room'da duran 4C satın aldınız ama henüz teslim almadınız. Ama her gün galeriye birileri gidip geliyor, ve binmek istiyor. Orasını burasını elleyecek, belki çizecek, başka bir şey yapacak.

Kendi 4C'ninizin öyle olmasını ister miydiniz?

Kesin olarak satın almış mı abi? Bilmediğimden soruyorum.Eğer satıldıysa üstüne satılmıştır yazılıp kapısı kitlenir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen katılıyorum.  Araba Showroom a neden konulur insanlar gelsin incelesin diye.adama sattilarsa aracı koymasinlar showrooma.ben alsam 4 c gibi bir araba zaten showroom da durmasını istemem.
2005 te Dubai'deydim. Mercedes showrooma gittik iceride Amg den tut S600 brabus una kadar hepsinin kapısını açtık oturduk içine.
Bizde zihniyet farklı.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Sercan Keklik

dün denizin aracaına binme fırsatım oldu. Kendisininde benin spider a, 4c çok dar malesef günlük kullanım için Zayıf diye tabir edilen vücud tipi için ideal olabilir ama sporcu, slim fit, balık etli, obez cok zor içine inip biner malesef.

arabanın çalışması, egzoz sesi, motor sesi gayet güzel, teybi direk göze batan estetiği bozan bir cihaz.

Ardından deniz benim arabaya bindi forumdan anlatmak isteyip anlatamadığım sıkıntıyı bizzat tecrübe ederek yaşadı.

4C ile şehir içinde ufak tefek kullanımlar için zor bir araç binicen gidiceksin hedefe, spider da dur kahveni al, sigaranı al, markete ugra, bakkala ugra in çık bin sıkıntı yok.

4C birazda Lotus Evora ya benziyor, Evora biraz daha geniş giriş çıkışı.

Netice olarak güzel araba ama eksiklikleri var fabrika son müşterileri dinlemeli bence
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Tolga033

Saffet'in Garajı'nda 4C olan programda 4C'yi anlatan adam 1.90 falandı yanlış hatırlamıyorsam rahat rahat inip biniyordu.  :S

Sercan Keklik

Saffet'in Garajı'nda 4C olan programda 4C'yi anlatan adam 1.90 falandı yanlış hatırlamıyorsam rahat rahat inip biniyordu.  :S

zayıftır abi :) boyla alakalı bi sıkıntı olmadı, benim göbekten kıvrılmak zor oluyor :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

Tolga033

zayıftır abi :) boyla alakalı bi sıkıntı olmadı, benim göbekten kıvrılmak zor oluyor :)
O zaman iş değişir.  :D

ku2

Sercan, GT ile bu anlattıklarının hepsi çok rahat yapılıyor.. Hatta harika bir bagaj da var..!  :alkis:
Üstü açılmıyor sadece :)

--

agucba

4C ile Spider'in felsefesi tamamen farklı zaten. 4C, aynı Lotus Elise gibi bakkala markete gitmek için tasarlanmış bir otomobil değil. Bakkala çakkala gitmek için Opel'in, Peugeot'un, VW'nin, BMW'nin, Mercedes'in, Audi'nin, Toyota'nın, Porsche'nin veya başka markaların modelleri uygun ama Alfa Romeo 4C öyle bir model değil.

Bu tamamen keyif için geliştirilmiş bir zevk otomobili. Nasıl ki Lotus Elise'nin eksik donanımları sıkıntı yaratmıyorsa ki içindeki bir çok unsur Opel'den alınma, 4C'de de yaratmamalı.

Alfa Romeo, eğer ki olur da yaşamaya devam ederse, bakkal-market modeli olacak olan Spider modelini de çıkartacak. Ama onun için de daha çok zaman var bu sebeple eldeki eski model üstü açık Alfa'lar ile idare edilmek zorunda.  :)

///////////////

ku2

Disco Volante ya da Duettotanto gibi araçlar çıksa...bunlar ile her türlü gündelik iş yapılır..
--

Tolga033

Selim abi Duettotanto ilk defa duydum Google'da arattım bulamadım nasıl bir model bu.  :)

ku2

Selim abi Duettotanto ilk defa duydum Google'da arattım bulamadım nasıl bir model bu.  :)

Duettotanta
--

milano 75

Duettotanta
4c  görüntü olarak acaip hoşuma gidiyor ama bu 4c ye basar her türlü,disco volante bambaşka zaten bence.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum