Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 4C

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kubilay

Şimdiden hayırlı olsun.Kendim almış kadar olmasa  da  :haydi: TR'de böyle zevk sahibi insanların bulunduğunu görmek beni çok sevindirdi.Nazar değmesin  :nazar:

Murad

Bu kusursuz güzellik sonunda sınırlarımızdan içeri girdi. Şimdiden sahibine hayırlı olsun, şans getirsin, kazasız belasız keyifli sürüşler olsun.  :nazar:

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Sayenizde gördüm aracı :D Yarın gidip bakacaktım ben de, nihayet sona erdi bekleme.

Gerçi bugün geleceğini bilsem giderdim.. Bana yarın sabah dediler bugün telefonda, neyse ki öyle olmadığına yönelik kanıtlarım var sayenizde. Biraz kızmadım değil  :asagi-ok:
hayırlı olsun şimdiden..
böyle bir güzellik aylardır bekleme sonrası gelirde haber verilmez mi kızmakta haklısınız ama tabi onlarda güzelce parlatıp örtünün altına koyup teslim etmek istediklerinden öyle demişlerdir onlarda haklı
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Sercan Keklik

deniz gözün aydın :) bugun bende inceledim güzel fakat ön görünüşü hakkında hala görüşüm değişmedi malesef. ben alışamadım
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ihsany

Hayırlı olsun Deniz, kendimiz almış kadar sevindik, Alfa Romeo nun "amiral gemisi" sende şu anda  :nazar:  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Alfadanadam

Çooook güzel bee :) Hayırlı uğurlu olsun. Artık resmen Türkiye'mizde de 2 tane 4C var, yuppi :)

wolkanku

alet çok güzel maşallah.. keşke füme olsaydı  >:D
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

alihsans

Nerede 159'un o kızgın... Şaka şaka.  :D :D :D
Canavar makine. İyi günlerde kullanın.
:clover: :nazar:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Doğa Tosun

Vay be, sonunda o beklenen gunler geldi çattı ha ? :)
Hayirli olsun, şu an 8C'lerle birlikte Türkiye'nin en özel Alfa'si.
HARIKA BİRSEY MASALLAH, turkiyede olunca daha güzel geldi bakışları :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Hadi hayırlı olsun o zaman. Allah güzel günlerde güzel anılarla kullanmayı nasip etsin.

Gouki

Ormanci

Alet süper, hayırlı olsun, beyaz mat gibiymiş, çok güzel duruyor.

Kaplatma konusunda geride kaldım.
Şeffaf kaplatın tabi, onda sorun yok, ben olsam ben de düşünürdüm. Gerçi o da bir süre sonra kirlenip, aracın rengini garip gösterebiliyor.

Ancak boyayı farklı renge kaplama konusu için "niye, nasıl" diye soranlar olmuş, duyduklarım çerçevesinde anlatayım:
Bu işlerle biraz olsun uğraşanlar, özellikle biraz eskimiş boyalarda kaplamanın ne olursa olsun, hangi kalitede olursa olsun, boyaya hasar vermeden çıkmayacağına imkansız diyorlar.. Çok kaliteli kaplamalar evet, kaliteli bi sticker gibi çıkabiliyor ama onda bile verniğe falan zarar verenleri görmüşler. Örneğin çeşitli birleşim noktaları, kaportadaki bombeler, köşeler, veya geniş alanlar, illa ki bir yerler sorun yaratmış yani.

Kaplama aracın boyalı, kazalı olduğu konusuna gelince.
Elbette ki bu işi zevke göre yapan da var, forumlarımızda da var. Kendilerini tenzih edeyim.
Ancak piyasada çoğunluk bu kaplama mevzusuna iyi sardı ve kişisel zevkin ötesinde gerçekten de bunu "birşeyleri gizleme" amaçlı kullanmaya başladı.

Düşünün, kaplamalı araba almaya gidiyorsunuz.
Boyalı mı değil mi nasıl bakacaksınız? "Makineyle" demeyin :)
"Sök de bakalım" mı diyeceksiniz? Kaplama sökülüp orijinal rengi ile satılması lazım. Aksi halde o aracın akibetini gözle kontrol yoluyla öğrenebiliyor musunuz? :)

Eh, haliyle bu konuda yukarıdaki boya hasarı ve aracın akibeti konusunda, arkadaşımın aktardığım yorumlarına ben de katılıyorum.

Alper

Oncelikle beyaz bence çok yakışıyor :)
Folyo işi bence bozmaz bu güzelliği.
Bazı makineler boyanın durumunu kaplama olsada olcebiliyor bu arada.

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

wolkanku

kaplama konusunda;

dün yolda beyaz bir mercedes ml'in yanında gidiyordum yeni kasa..ön çamurluk ve kapı ne kadar kötü boyanmış diye baktım...arabanın her yeri beyaz oralar sarımsıydı.

sonra şans eseri sol tarafında ilerlerken dikkat ettim, sol çamurlukla sol kapıda da öyle...allah allah dedim,
sonra dikkatli baktım ön tampon ve arka tampon da sararmıştı.

anladığım kadarıyla alan kişi, bayiden çıkartmadan şeffaf kaplama yaptırmış ancak 1.5 sene geçmeden folyolar sararmış.

for your info :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Doğa Tosun

3 kez araba kaplatmış ve biri olarak birşeyler ekleyeyim.

mavi ve kırmızı folyoların sökümlerinde ben de vardım. Hatta kırmızıyı biliyorsunuz kendim söktüm. Söküldükten sonra arabayı görmeliydiniz, Jilet gibi siyah, tek bir nokta kusur yok (plaka yerindeki silikon izleri hariç), tertemiz cilalı siyah 159'umuz kusursuz ortaya çıktı. Folyo kalitesinin yanında, hatta daha önemli payı işçilik alıyor bence. Ayrıca Alper Abi söylemiş, bazı ekspertizlerde folyo üstünden boyayı ölçebilen aletler var. Kaplama yaygınlaştıkça bu tarz şeyler de yaygınlaşacaktır. GMG'de çok gördüm; örneğin son gördüğüm; siyah ve sıfır km Borusan'dan yeni çıkıp gelmiş bir BMW 740d idi. Siyah arabayı siyaha kaplattı sahibi. Arabayı siyah seviyor, ve orjinal borusunu korumuş oluyor.

Folyonun sararması vs. konusuna gelirsek, bu tamamen sizin bakımınız ve folyonun kalitesiyle ilgili. Yani ben mantıksız bir taraf göremiyorum bu kaplama işinde. Öneriyorum herkese fakat yarın gidip ne bileyim "OSMAN TUNİNG-ARAÇ KAPLAMA"da yaptırırsanız ne olur bilemiyorum. Benim için araç kaplama denince tek yer GMG, haliyle yanlızca oradaki işçilikle temelleniyor önerim :)

Deniz Bey, bence alın 4c'yi getirin Ankara'da GMG garage şeffaf kaplasın. Geçen Cumartesi kırmızı bi f458 şeffaf kaplanıyordu. Tamam tamam, GMG falan bahane, ben 4C yi görmenin peşindeyim :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Lbe

Hayırlı olsun ben bile heyecanlandım acaba siz ne durumdasınız :) GMG'ye gidilirse tarih verin bilet alıp Türkiyeye geleyim  >:D

Dnztktk

Herkese iyi dilekleri ve güzel sözleri için teşekkür ederim :) Bugün bayağı özel bir gün oldu benim için, 2011'den beri beklediğim arabama kavuştum sonunda. Sizinle de bugün çektiğim bazı resimleri paylaşmak istedim. Buyrunuz:

Kaplama konusunda ise henüz kararsızım. Yola çıkarayım önce arabamı, düşünmek için vaktim olacaktır eminim  :)

ozoozo

Maşallah ya , Allah kaza bela vermesin , tekerine taş değmesin. Ciddi anlamda harika ve büyüleyici duruyor sanki bir konsept arabısıymış gibi geldi bana :) Hatta bir an söyle baktığımda bununla yola çıksan insanlar ne düşünür acaba diye aklımdan geçti...  Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Ben buna kan akıtırdım adetten :D değil koyun hatta dana kestirirdim.  :nazar: 

Dnztktk

Maşallah ya , Allah kaza bela vermesin , tekerine taş değmesin. Ciddi anlamda harika ve büyüleyici duruyor sanki bir konsept arabısıymış gibi geldi bana :) Hatta bir an söyle baktığımda bununla yola çıksan insanlar ne düşünür acaba diye aklımdan geçti...  Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Ben buna kan akıtırdım adetten :D değil koyun hatta dana kestirirdim.  :nazar:

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Kestireceğiz zaten, aile büyüklerimizin içi rahat etmez öbür türlü :)

Kibitzer

Tek kelimeyle; Mükemmel!  :nazar: Nazar değmesin, keyifli sürüşler.  :))
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Tolga033

Maşallah,maşallah.  :nazar: :nazar:

depeche101

Maşallah çok güzel . İlk buluşmaya bekleriz artık , gözlerimizin pası silinsin.

Duruştaki asalete bak  :nazar:

Murad

Herkese iyi dilekleri ve güzel sözleri için teşekkür ederim :) Bugün bayağı özel bir gün oldu benim için, 2011'den beri beklediğim arabama kavuştum sonunda. Sizinle de bugün çektiğim bazı resimleri paylaşmak istedim. Buyrunuz:

Kaplama konusunda ise henüz kararsızım. Yola çıkarayım önce arabamı, düşünmek için vaktim olacaktır eminim  :)
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Kaç tane nazar boncuğu koysam bilemedim. Tek kelimeyle mükemmel.
Kazasız belasız sürüşler.

ooztuncer

Deniz Bey güle güle kullanın, arabanız inanılmaz güzel. Kaza bela uzak durur umarım. Ben 35 yaşındayım, sanki küçüklüğümüzüm matchbox'larına benziyor (made in macau)  :clover:

2002 156 SS

tolga_ozhan

Nazar değmesin.
Keyifli günlerde kullanırsınız umarım.