Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 4C

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet, bu rakamlar söyleniyor. Ancak tamamı karbon elyafı veya diğer adı ile karbon fiber olan, özel tasarımlı ve sofistike bir otomobil için çok değil. Avrupalı bu otmobili alacaktır. ABD fiyatı daha ucuz olacağından, Amerikalıların da alacağını düşünüyorum.

Türkiye'yi saymıyorum. 60.000 ? olsa ne olur, 100.000 ? olsa ne olur. Zaten çok önceden bu rakamlarda olacağı tahmin edilmiyor muydu?
Türkiye kapının mandalı değil, bahçe kapısının dış mandalının üzerindeki zerre bile değil. Türkiye'de parası olan gider sipariş eder, bize de sadece bakmak düşer...  :)
Şuan Türkiye'de iki adet 8C var,ikisi de İzmir'de, birisi Özgörkey'de, diğeri CMS'de üst düzey yöneticide canlısını göremedik ama ikisinin de fotoğrafları piyasaya düştü. Bundan da satsa satsa 5 tane satar :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Volkey

Evet, bu rakamlar söyleniyor. Ancak tamamı karbon elyafı veya diğer adı ile karbon fiber olan, özel tasarımlı ve sofistike bir otomobil için çok değil. Avrupalı bu otmobili alacaktır. ABD fiyatı daha ucuz olacağından, Amerikalıların da alacağını düşünüyorum.

Türkiye'yi saymıyorum. 60.000 ? olsa ne olur, 100.000 ? olsa ne olur. Zaten çok önceden bu rakamlarda olacağı tahmin edilmiyor muydu?
Türkiye kapının mandalı değil, bahçe kapısının dış mandalının üzerindeki zerre bile değil. Türkiye'de parası olan gider sipariş eder, bize de sadece bakmak düşer...  :)
Şuan Türkiye'de iki adet 8C var,ikisi de İzmir'de, birisi Özgörkey'de, diğeri CMS'de üst düzey yöneticide canlısını göremedik ama ikisinin de fotoğrafları piyasaya düştü. Bundan da satsa satsa 5 tane satar :)

İthal edilirse en az Brera kadar olur.

ATA

İlk resimdeki aynalar, yan sinyaller ve ön ızgaralar çok daha çekiciymiş aslında ama değiştirilen bölümlerine rağmen gerçeğininde çok güzel görüneceğinden eminim. İç mekan konusunda ise kesinlikle iyileştirmeler daha doğrusu 'Alfalaştırmalar' yapılacaktır. Renk kombinleri, detaylar vs.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

emin

o farlar nedir ya aynalar punto yapacakların mito yapsınlarda bütün alfa ailesi aynı aynaları kullansın kafalar rahat olsun, mito aynısını 4c'ye 4 katı fiyattan satsınlar.

farlardaki ledler çok apaçi hepsi ayrı yerde duruyor, ilk haline bile ısınamamışım şimdi ilk haline yatar kalkaar dua ederim. stoplar tamamen mito zaten, difüzördeki sis ve geri lambaları da ya bravo olur ya mito.

motor şasi falan mahakkak keyifli olacaktır ama bu aracı 100 bin TL'ye falan sunmaları lazım benim gözümde fazlasını etmez gözümde. ama 160-170 bin TL'lerden gelecek gibime geliyor.

Lotus elise bence kat be kat daha güzel. koyu yeşiline canım kurban.

bakalım bi canlısını görelim fiyat listesine girecek mi showroom'a getirecekler mi bi piyasaya düşsün sonra konuşulur.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ku2

8cnin satış fiyatı neydi Türkiye'de..?
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ku2

Bu konu ile bunu birleştirsek..?

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

fevkalbeser12

Brerayı zamanında,  sıfır kaça sattılar?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Lotus elise bence kat be kat daha güzel. koyu yeşiline canım kurban.

Birde Emine katılmamak elde değil. Lotusun kopyası gibi olmuş.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

depeche101

Genel hatlarda benzerlik olabilir fakat Lotus ile ayrılan çok fazla yeri var bence . Ben aracın ilk görsellerini gördüğümde çok hayran kaldığımı söyleyemem . Fakat aracı fuarda canlı gördüğümde fikrim tamamen değişti , şu en son görseller biraz aracın ham hali gibi görünüyor. Cenevre'ye bir şey kalmadı biraz sabredin.
Asıl fiyat spekülasyonları can sıkıcı tüm yabancı forumlarda 60k ? 'dan bahsediliyor. TR ye gelirse o fiyatın üstüne binecek vergilerle sadece aracın başında apaçi dansı yaparız gibime geliyor :asagi-ok:

Gouki

Bende Lotus düşüncelerine katılmıyorum. Bas bas bağırdık arkadan itişli hafif bir Alfa diye sonunda geliyor :rock:

fevkalbeser12

Biraz konu dışı olucak ama kusura bakmayın. 159 dizel ile 159 "ti" arasındaki fark ne kadar azmış ya:) ti ler ikinci elde prim yapmış:) Birde breranın fiyatıyla kıyaslanırsa bana göre 80.000-90.000 euro arası bi rakam olur gibime geliyor.
                         jeremy clarkson

Gouki

Alper

Biraz konu dışı olucak ama kusura bakmayın. 159 dizel ile 159 "ti" arasındaki fark ne kadar azmış ya:) ti ler ikinci elde prim yapmış:) Birde breranın fiyatıyla kıyaslanırsa bana göre 80.000-90.000 euro arası bi rakam olur gibime geliyor.

Breralar en yüksek ötv den hesaplanıyorlar.
Ama 4C de 1.8 olduğu için orta ötv den fiyatı hesaplanacak yani Brera 3.2 kadar olmasa da 2.2 fiyatlarında olur diye düşünüyorum.

sp4rc0

farlar ve ön ızgara kötü  :(
Farlar alışılacak gibi değil, çok basit dizayn edilmiş..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

agucba

Bu kadar ayrıntıya takılı kalınması ilginç  :)
Prototip'in ön ızgara ile seri üretimin ön ızgara şekil olarak hiç farklı değil.
Farların tasarımı da aynı, sadece içinde değişiklikler var. 4C alındığında İlker'e gidilir, bir güzellik yapar belki.  :)

///////////////

depeche101

Biz 4C derken Cenevre'de Alfa Romeo Gloria Concept ' in tanıtılacağını da öğrenmiş olduk. Ne dersiniz Giulia ile bağlantısı olabilir mi ?

Kaynak ;

bado

bende konu açcaktım şimdi okan abi. koymuş fotoyu ya muazzam bişey bu ya  :yukari-ok:
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Alfadanadam

Güzel bir italyan hatun geliyor :)

agucba

Alfa Romeo da modaya uyup kapılarda fazlaca tasarımla oynamış. Bence gereksiz olmuş.

///////////////

emin

bence bu araç konsept kalsın, 4c gibi maymuna çevirmesinler arkaya giulietta farı öne sıralı led ampül.

:rock: yakıyor o ayrı.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

KAKIRMAN

Yoncaların olduğu çizgi değişik olmuş bu sefer.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

evrenalpar

Allahım bu marka çıldırtcak beni!  :o
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Volkey

Bende Lotus düşüncelerine katılmıyorum. Bas bas bağırdık arkadan itişli hafif bir Alfa diye sonunda geliyor :rock:

2008 fiyat listesi var elimde merak eden olursa yardımcı olabilirim ;)

Tolga033

Gelsede artık şöyle canlı canlı görsek . ;)

depeche101

Cenevre'de 7 Mart tarihinde görülebilecek 4C 'nin mat inci beyazı renkte olacağı ayrıca araç bünyesinde ( iç dış belirtilmemiş ) parlak karbon fiber parçalar bulunacağı konuşuluyor.Ayrıca jantların da farklı bir renkte geleceği söyleniyor.  :o .

SON 13 GÜN