0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağlam bakımlılar 28-29 dan Başlıyor. Ama Bursa da bakımlı olup da Çıkma ve yan sanayi Parça ile bakım yaptıran da çok var. En azından bakımlı falan diyenlerden fatura isteyin. Mutlaka yaptıranlarda fatura olur. Fatura göstermeyenler ise bilki yaptırmamıştır. Ben mesela aldım 6 civarı da masraf Yaptım. Forumda konu mevcut ama şimdi de Satışa koydum o kadar para harcadıktan sonra çoluk çocuğun 25 vereyim 24 param var demesi de çok zoruma gidiyor. O nedenle ya ucuz Alıp masraf yapıp bineceksin yasa masrafsız Alıp birşey yapmadan bineceksin. Ikisi de aynı yola ve aynı miktarlara çıkıyor. Ama hiç bir zaman yaptığım masrafa Karşılık harcadığın parayı alamıyorsun Satışta. Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı yapılan: tsmsk - 01 Ağustos 2015, 20:54:29Sağlam bakımlılar 28-29 dan Başlıyor. Ama Bursa da bakımlı olup da Çıkma ve yan sanayi Parça ile bakım yaptıran da çok var. En azından bakımlı falan diyenlerden fatura isteyin. Mutlaka yaptıranlarda fatura olur. Fatura göstermeyenler ise bilki yaptırmamıştır. Ben mesela aldım 6 civarı da masraf Yaptım. Forumda konu mevcut ama şimdi de Satışa koydum o kadar para harcadıktan sonra çoluk çocuğun 25 vereyim 24 param var demesi de çok zoruma gidiyor. O nedenle ya ucuz Alıp masraf yapıp bineceksin yasa masrafsız Alıp birşey yapmadan bineceksin. Ikisi de aynı yola ve aynı miktarlara çıkıyor. Ama hiç bir zaman yaptığım masrafa Karşılık harcadığın parayı alamıyorsun Satışta. Sent from my iPhone using Tapatalksu ana kadar yaptirdigim hicbir bakim icin fatura almadim... ama harcadigim her kurusu excel de kayit altina alirim... fatura gostermeyenler bilki yaptirmamistir fazla iddiali bir cumle olmus...
İmzamdaki aracımı 26 liraya bırakıyorum. Başlığımın başından sonuna kadar neler yaptığım yazıyor, bu hafta da eskimiş sensörlerimi değiştireceğim, normalde 25e düşerdim alfistiler için ancak sensör değişimleri ve ufak tefek bir kaç şey daha yapılınca beni çok zarara sokar. Sadece benim kadar bakacağına inandığım ve lpg takmayacak kişilere satıyorum
Alıntı yapılan: yigitekimdemir - 01 Ağustos 2015, 23:12:07İmzamdaki aracımı 26 liraya bırakıyorum. Başlığımın başından sonuna kadar neler yaptığım yazıyor, bu hafta da eskimiş sensörlerimi değiştireceğim, normalde 25e düşerdim alfistiler için ancak sensör değişimleri ve ufak tefek bir kaç şey daha yapılınca beni çok zarara sokar. Sadece benim kadar bakacağına inandığım ve lpg takmayacak kişilere satıyorum Kardeşim yanlış anlama ama yapılan masraflar aracın değerini arttırmıyor sadece aracı daha kolay satmanı sağlıyor Tecrübe ile sabit ;(
Başlatan citywalk İkinci El
Başlatan mehmetizm41 Alınıklar
Başlatan batuhanay Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan Çağdaş.Akgüllü Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan mehmetss Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları