Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 Turbo

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frhtnc21

alfa 147 alcam ama turbolu ve ben ilk defa turbolu 147 gördüm aranızda alfa 147 turbo kullanan tecrübesi olan arkadaşlar varsa biilgilendirebilir mi

tunerviper

Aracın ilanı var mı ?
Turbo Twin Spark

Alfadanadam

Dizel modeller dışında fabrika çıkışı turbo benzinli 147 yoktur.

frhtnc21

araç şu You are not allowed to view links. Register or Login

tunerviper

Turbo fln yok araçta . T-Spark yazısındaki T yi turbo diye algılayanlar var ondan dolayı oluyor :) Geçende birisi varyatör için mini bir turbo fln diyordu Ata'ya :)
Turbo Twin Spark

tunerviper

Ayrıca 8 hava yastığı yok 6 tane var.
Koltuk derileri orj değil.
Sadece performans tekerlekler için alınabilir  :-[
Turbo Twin Spark

sp4rc0

Evet bu araçta turbo var , ama sadece yazısı.. Arkadaki yazının cayenne orijinal turbo yazısına benzediğini düşünürsek bu araçta turbo olma ihtimali bence  yok..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Alfadanadam

Ben de Turbo'yu görmeden inanmam.  >:D

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

frhtnc21

teşekkür ederim bilgileriniz için turboyu ben de bu arabada gördüm ilandaki araba için ne düşünüyorsunuz bel altı boyalıymış

Tolga033

Hep Spark'ın işi bunlar.  :D
Siz bence başka 147 bakın.  :S

frhtnc21

anladım teşekkür ederim temiz alfa bulmaz gerçekten zor ve ben almak için sabırsızlanıyorum ilanlara hergün bakıyorum sizin de duyduğunuz bildiğiniz ilan olursa haber verirseniz sevinirim :D :D

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Doğa Tosun

yanlışınız var.
alfa 147 1.6ts dedigimiz arabanin TS kisaltmasi;
"Turbo Supercharge"dır. Tipki VW'nin polo gti'da kullandığı muhendislik gibidir.

(Şaka tabiki)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

redromeo156

aracım turbolu lpg 1 yıl once takıldı  :'(
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
anladım teşekkür ederim temiz alfa bulmaz gerçekten zor ve ben almak için sabırsızlanıyorum ilanlara hergün bakıyorum sizin de duyduğunuz bildiğiniz ilan olursa haber verirseniz sevinirim :D :D

Gördüğüm kötü 147'lerden birisi. Etrafına yapıştırılan ıvır zıvırlardan kullanıcının pek Alfa'dan anlayan bir kullanıcı olmadığını anlamak güç değil. Şahsen uzak dururdum.

Murad

araç şu You are not allowed to view links. Register or Login
Siz bu aracı alacak mısınız?

frhtnc21

arkadaşların yorumularında sonra almıyacam büyük ihtimal

ozoozo

Abi almak ne kelime :D bir daha bu ilanın sayfasını açmazdım , adam ciddi ciddi turbo yazmış açıklamaya  :rock: arkasında ki cayenne turbo yazısı ise beni benden aldı , sırf o yapıştırma +40 hp  :nazar:

Tolga033

arkadaşların yorumularında sonra almıyacam büyük ihtimal
Sahibinden'de illaki gönlünüze göre bir 147 vardır.Forumda ki 2.el bölümüne de bakın derim.  :arkadasim:

Murad

Turbo olması bir yana, içine dışına + farlarına + orasında burasında ki çıkartmalarına + jantlarına bakınca ve fiyatını görünce, resmen şok oldum. Demek ki her malın bir alıcısı oluyormuş.  :-X

AbesLang

İlandaki 147'ye üzüldüm doğrusu.

frhtnc21

uzun zamandır 147nin hayalini kuruyodum ve şimdi fırsatım varken aceleci davrandım sanırım forumda takipteyim umarım gönlüme göre 147 bulurum  :)

Murad

uzun zamandır 147nin hayalini kuruyodum ve şimdi fırsatım varken aceleci davrandım sanırım forumda takipteyim umarım gönlüme göre 147 bulurum  :)
Değerli kardeşim acele etmemeni tavsiye ederim. Burada Alfa'ya kavuşmak için çok uzun süre bekleyen arkadaşlar var. Biri de benim. Sabrın sonu selamettir. İyi bir Alfa'ya sahip olmak istiyorsan iyi bir araştırma ve sabır tavsiye ederim.

frhtnc21

haklısın kardeşim aynen öyle beklemek lazım ilgilendiğiniz için teşekkürler