Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spiritchaser

Arabayı alalı 1 ayı geçti.  Ne selamıma karşılık veren varrrrrr ne de bana selam veren var.  Eşim artık kafa buluyor benle çocukmusun diye.  İnat ettim.  Bir kere selam verip alacam ondan sonrada bir daha bırakacam bu işleri  :)

agucba

Yanınızda eşiniz varken selam verdiğinizi söylemeyin, ondan habersiz selektör yapın. Eğer cevap alırsanız "Bak, gördün mü? Alfa'dan selam aldım." dersiniz. Diğer türlü selektörünüze cevap alamazsanız, eşinizin de haberi olmayacak.  ;)

///////////////

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Arabayı alalı 1 ayı geçti.  Ne selamıma karşılık veren varrrrrr ne de bana selam veren var.  Eşim artık kafa buluyor benle çocukmusun diye.  İnat ettim.  Bir kere selam verip alacam ondan sonrada bir daha bırakacam bu işleri  :)
Hocam Ankara'daymışsınız. Önceden haberleşip bir gün çaktırmadan yan yana gelerek eşinizin dilinden kurtulmanıza yardımcı olabilirim. Hatta gideceğiniz yere kadar size eşlik ederiz.  :D

Ben de arabada eşim ve eşimin kuzeniyle birlikteydim. Eşimin Alfa selamından haberi vardı ama kuzeni çok şaşırdı. Anlatsalar inanmazdım dedi.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Spiritchaser

Hocam Ankara'daymışsınız. Önceden haberleşip bir gün çaktırmadan yan yana gelerek eşinizin dilinden kurtulmanıza yardımcı olabilirim. Hatta gideceğiniz yere kadar size eşlik ederiz.  :D

Ben de arabada eşim ve eşimin kuzeniyle birlikteydim. Eşimin Alfa selamından haberi vardı ama kuzeni çok şaşırdı. Anlatsalar inanmazdım dedi.

;D Her sabah Gordion'un oralara işe bırakıyorum, akşam 6:30 gibi işten alıyorum.  Beklerim :)

mahoretti

maalesef İZMİR'de selam melam yok.... ben yinede bi selektör çekiyorum ne olur ne olmaz diye ))))) Hanım da hemen dalgasını geçiyor tabi.....

Inan

Geçen hafta İzmirdeydim. Yine bir çok Alfa gördüm sadece bir tanesi selam verdi.O da Kuşadası na giderken Selçuk civarı selama karşılık  veren bir 159.

fevkalbeser12

Geçen hafta İzmirdeydim. Yine bir çok Alfa gördüm sadece bir tanesi selam verdi.O da Kuşadası na giderken Selçuk civarı selama karşılık  veren bir 159.
Kesin benimdir:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Sen bu "159" işine iyice ısındın haa :)

Inan

Ben kaçıyorum 159 kovalıyor :)

fevkalbeser12

Asıl bunca laftan sonra almazsam işte o zaman kötü:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

nickini değiştirmen lazım artık "KEMAL159" diye

Onur ÖZTÜRK

1 yıldır ilk selamımı aldım sonunda :)

Bahçelievler Metroport avm önünden e5'e doğru inerken tam karşımdan gelen Alfamın ikizinden selam almak çok mutlu etti :)

Plakası ve farları dışında ikiz gibiydiler, Parklar ve ön sisler açık tıngır mıngır ilerlerken o da parklar ve sisleri açmış karşıdan geliyordu. Boş yolda önce durduk 3-5 sn sonra önce sellektör sonra hafif bir mimik ve baş hareketiyle selamlaştık...

İlk selamımı veren 07 FAS 38 sürücüsüne Teşekkürler...

İlk selamımı alınca fazla heyecanlandım galiba :)
                                                                                                                           Stile Italiano

Gouki

Kutay bey bana selam verdi ancak ben yetişemedim kendisine  :-[

erman

atacım selamı aldın kardeşim en okkalısından :)

FB10ur

bu akşam saat 11 civarı göztepe köprüsünden kozyatağına doğru siyah 159'a selam verdim fakat oralı olmadı malesef:(

erol1903

TS 7632 Kırmızı 156 selespeed, çevreyolunda önce tamponumun tozunu aldın, selam melam vermeden, sonra yanına gelip yaptığım korna selektörü de umursamadın. Buradaysan teessüf ediyorum.  :o Bu arada araba spoilerliydi, ve sanırım yay takılıydı, bayağı hoş gözüküyordu.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

ihsany

Dün akşam 8 gibi üsküdardan 1. köprü yoluna girdiğimde siyah bir GT ile selamlaştık. Kendisi siteden ise tekrar selamlar :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Cuore Sportivo

ısrarla veriyorum ama bazıları ne olduğunu anlamıyor bile =)  Alfa'ya binip,bu selam olayını bilmeyen çok arkadaşlar...

alfacan

147 im olsada ben de şu selamı versem   :alfisti:

misket

Antalya'da hiç rastlamadım selamı alana  :( geçen yaz Mersin'de iken 2 defa selamlaştık siyah bir 156 ile  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

sp4rc0

Anıl, dün akşam Sirgeli kavşağında sıkışık trafikte sağdan geçip selam veren bendim :)
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

mertharman

Can sikintisindan ciktim biraz dolasiyim dedim ve yolda baska Alfalarla selamlasiyim falan diye dusundum ,zeytinburnundan ciktim. Bakirkoy yesilkoy ve havaalani tarafindan geri donus yapmam ragmen tek bir Alfa 'ya rastlayamadim. Acikcasi cok fazla uzulmedigimide belirtmek isterim bu durumdan :) sadece bakirkoyde biri kirmizi biri beyaz Gui'leri farkettim...

Beyaz ben olabilirim ...

Emre Sezen

Can sikintisindan ciktim biraz dolasiyim dedim ve yolda baska Alfalarla selamlasiyim falan diye dusundum ,zeytinburnundan ciktim. Bakirkoy yesilkoy ve havaalani tarafindan geri donus yapmam ragmen tek bir Alfa 'ya rastlayamadim. Acikcasi cok fazla uzulmedigimide belirtmek isterim bu durumdan :) sadece bakirkoyde biri kirmizi biri beyaz Gui'leri farkettim...

Beyaz ben olabilirim ...

Bakırköy-Yeşilköy- Havalimanı- Bahçelievler güzergahlarında ben de bir çok alfa görüyorum ama selam felan anlamıyorlar 159 a binen kelli felli amcalar cıkıyor genelde, diğerleri de gtv yi çözemiyor sanırım.  :)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

fevkalbeser12

Ben artık yolda yürürken bile alfalara selam verir oldum. İster istemez deli mi gibi bakışlar oluyor. Zaten olsun ben alfaya selam veriyorum sürücüsüne değil:)
                         jeremy clarkson

Buraki

Beyaz ben olabilirim ...

Valla suan hatirliyamam ama bakirkoydeysen plakadan belkii :)

Sent from my iPhone using Tapatalk