Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertharman

Buraki

Beyaz??

Sent from my iPhone using Tapatalk

mertharman

Gouki

engin uzun

Dün aksam saat 17:30 sıralarında beylükdüzü bauhaus yakınındaki evimden Migrosa dogru yola cıktım.Hemen Bauhaus arka caddesinde beyaz bir Giulietta,Bizimkent köprüsüne dogru gidiyordu,selam verdim almadı :( Tam göbekteki havuzda cok güzel bir kırmızı Giu daha gördüm, park halindeydi.Trafik adım adım tabi yine.Kesin kaza vardır dedim.Köprüyü gectim baska bir beyaz Giu, kaza yapmıs ama ufaktı sanırım olay.Plakası 34 UC xx idi,gerisini göremdim.Migrosa girdim acık otoparkta siyah bir progression Giu..Cok güzeldi ama kimseyle selamlasamadım.. 1 km capta 5 Giu :) Cok hostu.
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

mertharman

Bu kadar çok olmasını ben sevmiyorum..

Bizim Bakırköyde 4-5 tane var.onlarından plakaya aşinayım.daha fazlasınada gerek yok

eminpar

Bu hün iki giuli ye bir de gümüş 17 plakalı 155  e selam verdim . Hiç biri karşılık vermedi. Neden almıyorsunuz oğlum selamımı  :alfisti:

eminpar

You are not allowed to view links. Register or Login

Bizim Bakırköyde 4-5 tane var.onlarından plakaya aşinayım.daha fazlasınada gerek yok

Bakırköyde kırmızı Giulietta 0069 olan benim dir hocam  :haydi: selamınızı görmediysem kusura bakmayın. Kasıtlı değildir. İnatla verin gördüğüm an hemen selam veririm

mertharman

Bakırköyde kırmızı Giulietta 5869 olan benim dir hocam  :haydi: selamınızı görmediysem kusura bakmayın. Kasıtlı değildir. İnatla verin gördüğüm an hemen selam veririm

siz selam vermediniz demedim :) bköyde 4-5 tane giulietta var daha fazlası olmasın mümkünse diyorum :)

görürsemselam veririm DK7066 benim görmezsem sonuna kadar zorlayın görürüm bende elbet :)

Emre Sezen

Selam veriyorum, arıza çıkacak,  :) bugün veliefendi tarafında genç bir arkadaşın kullandığı füme 159 a selam verdim, çıt yok, akşam 11 civarlarında vatan caddesinde 34 tb plakalı beyaz giu'ye selam verdim, çıt yok   :) bizden birileri değildi herhalde

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Buraki

Ayni sekilde bende bir cok kez selam versemde genelde karsilik alamiyorum. Ozellikle Gui kullananlar pek farkinda olmuyo. Bende yeni bir Alfa kullanicisi olmama ragmen beni birseyler itti ve bu formu farkettim (ki daha once hicbir forumla alakam olmamisti) ve Alfa kullanicilarinin farkli bir topluluk olustursuklarini anladim. O yuzden diyorum ki ozellikle Gui kullananlar arabanin sadece gosterisine tutulmus oluyolar. Ve golften falan bir farkini yasayamiyorlar. Ama ben yinede her farkettigimde selamimi cakiyorum. Elbet biri anlar :)

agucba

Geçen hafta hem Corsa hem de Dacia ile Alfa Romeo'lara selam verdim, çıt yok.  :)

///////////////

eminpar

Geçen hafta hem Corsa hem de Dacia ile Alfa Romeo'lara selam verdim, çıt yok.  :)

>:D alfa selamı olduğunu anlamamışlardır

mertharman

Bköy incirli cad beyaz giulietta selamla verdi aldı.terakki cad 34 PLT yık yok :)

agucba

Bu akşam Ataşehir'den Acıbadem'e giderken yanından geçtiğim bir Mk2 147'ye korna çaldım. Sonra önüme geçti. Kadıköy ayrımına kadar önümde gitti. Plakası 34 .. 8284 idi.

///////////////

Buraki

Bugun arabaya su tutturduktan sonra kurularken Emin ile rastlastik. Sagolsun arabasindan indi geldi. Guzel bir selamlasma oldu :)

eminpar

Bugun arabaya su tutturduktan sonra kurularken Emin ile rastlastik. Sagolsun arabasindan indi geldi. Guzel bir selamlasma oldu :)

Eyvallah ustat  :arkadasim:  senden sonra 4 alfaya selam verdim hatta kardesime hava yapayim dedim ( kendisi VW ci :) ) biri haric selami alan olmadi vw kardesimize hava atamadik ama arabayi yikattim bahaneye

agucba

Eyvallah ustat  :arkadasim:  senden sonra 4 alfaya selam verdim hatta kardesime hava yapayim dedim ( kendisi VW ci :) ) biri haric selami alan olmadi vw kardesimize hava atamadik ama arabayi yikattim bahaneye

Selam verirken yanımızda biri varsa haber vermemek gerek. Biz selamı verelim, yanıt alırsak "Bak Alfa Romeo selamı budur" deriz. Bir nevi "züğürt tesellisi" olur.  :)

///////////////

redromeo156

merhabalar bugun hava harıkaydı 6 tane alfa gördum ıst da cokta sevındım acıkcası fulyada 2004 veya 2005 34 s plakalı aracı gördum karsı yonden fakat benı görmedı aracta bızden bırının masallah hem sıyah hemde pırıl pırıl parlıodu :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

eminpar

Selam verirken yanımızda biri varsa haber vermemek gerek. Biz selamı verelim, yanıt alırsak "Bak Alfa Romeo selamı budur" deriz. Bir nevi "züğürt tesellisi" olur.  :)

:yukari-ok:

alfacan

Bugün gebzede inci mavisi  156 gördüm ... Arabayı yanına çektim  otoparkta . Selam vericektim bakmadı bile ..
İşte o anda dedim bu adam Alfa kullanıyor ama Alfa ruhuna sahip değil diye  :asagi-ok:

Onur ÖZTÜRK

Beykoz merkezde 34 SNA 22 'ye selam verdim almadı :'( :'( :'(
                                                                                                                           Stile Italiano

ALFAŞK

merhaba arkadaşlar
hem alfa da hem grup da yeniyim
aracı alıp evime getirdiğimde eskiden alfa kullanan bir yakınım bahsetmişti bu selam işinden
bir kaç kez de karşılaştım çok güzel bir şey hatta bir sefer yanımda arkadaşlarım vardı söyledim
karşıdan gelen 159 selam verecek dedim sellektör yaptım karşılık verince şaşırmışlardı
gördüğüm tüm alfalara selam veriyorum ister karşılık versinler ister vermesinler.
alfa kullanmak alfacı olmak çok hoşuma gitmeye başladı... 
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

sp4rc0

Ata, 156'nı otobüs durağına park etme! sabah sabah otobüs bekleyen 3 kişi kendisini bistro gibi kullanıyordu.. :(
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Emre Sezen

bugün ilk selamımı aldım,  :alfisti:

kadıköy, moda'da motorsiklet bakmaya gitmiştim, park ederken mavi bir spider (ön kısmı yeni ve orta yaş bir abi kullanıyordu) özellikle durup selam verdi, ve karşılık verdim tabi ki  :rock:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997