Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

APP Plaka Sipariş

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

APP Plaka dedikleri bu olsa gerek :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gouki

Tolga033

Bende diyorum bu APP plaka ne .  :))

Erkay KAHYA

Artık bizimde var.

Plakaları, İskitlerde yaptırdım. (Ankara)  :yukari-ok:
Mühür hariç herşey var.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Artık bizimde var.

Plakaları, İskitlerde yaptırdım. (Ankara)  :yukari-ok:
Mühür hariç herşey var.
İtalyan mı bunlar ?

Erkay KAHYA

Evet küçük olanlardan.

Murad

Evet küçük olanlardan.
Kardeşim senden birşey rica etsem. Bu plakaların ölçüleri lazım bana biliyorsan yada imkanın varsa ölçüm mesaj atarmısın?
bir de kaça yaptırdın?

Rotweiler

Erkay abi harika olmuş.
Bu akşam plakamı almak için sabırsızlanıyorum :D
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

fmtan

Artık bende APP liyim  :haydi:

Ergi

Arkadaşlar merhaba
Ankara'da yasal italyan plaka yaptırabileceğim bir yer var mı?

OzgurMR

Eskişehir'de federaller nefes aldırmıyor. Takamıyoruz..,

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Gouki

Arkadaşlar merhaba
Ankara'da yasal italyan plaka yaptırabileceğim bir yer var mı?
Malesef yok.

Ergi

Teşekkürler @Gouki peki ön plaka için en iyi yasal çözüm nedir?

TRSemih

Kare plaka en iyi yasal çözüm olur.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Ergi

Uzun plakalar eğilerek mi takılıyor,  bunlar için eğimli plakalıklar var mı yoksa plakalık kullanmadan mı takmak gerekiyor?

ar.159

Arkadaşlar daha oncede defalarca söyledim sonunda sakal bırakacağım artık. Trafik yönetmeliğine göre İtalya'n plâka yasaldır. Bağlı Bulunduğunuz trafik şubeye 2 satır dilekçe yazın ve ekine arabanızın broşürünü ekleyin oldu bitti

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

sifyan

Kusuruma bakmayın cahilliğime verin ama İtalya'n plaka nasıl bir şeydir? Aradım ama bulamıyorum.

Ergi

@sifyan normal plakalardan daha kısa fakat kare olan değil

@ar.159 sonra nasıl işliyor süreç trafikten direkt kısa plaka mı alıyoruz? biraz detaylı anlatabilirsen çok iyi olur

sifyan

KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİ
DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
Tescil Plakaları

Nitelik ve Ölçüleri
Madde 53- (Değişik:RG-9/9/2011-28049)
Tescil plakalarının niteliklerine ve ölçülerine ait esaslar aşağıda gösterilmiştir.
b) Ölçüleri
2) (Değişik:RG-21/3/2012-28240) Otomobil, kamyonet, minibüs, kamyon, çekici ve otobüslerde ön plaka 11x52, arka plaka 11x52 veya 21x32 santimetre; plaka yerlerinin bu ölçülere uymaması halinde ölçüler 15x30 santimetre,
en ve boyda olur.

Bu olsa gerek

ar.159

Aynen bu madde nasıl işleyeceği muamma aslında muhtemelen emniyet bu plakayı basamayacagini söyleyecek sizde o durumda ben dışarıda yönetmeliğe uygun bastırayım siz onaylayın derseniz kabul etmekten başka çareleri yok bastırırsınız onlar pasa paşa onaylar siz de Paşa'lar gibi gezersiniz

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Ergi

Arkadaşlar bugün Ankara Şoförler Odasını aradım, plaka ile ilgili birimden ve plaka basım atölyesinden iki farklı kişi ile telefonda görüştüm. İkisi de dışarda plaka yaptırıp sonradan mühürletmemin mümkün olmadığını söyledi.

Gouki

Böyle birşey olsa hepimiz mühürlü italyanla gezerdik Ankara'da zaten :) Dayınız ya da traktörünüz yoksa kare plaka bile vermiyorlar.

ar.159

Şöförler odasından nasıl bir cevap bekliyordunuz ki?
Olmayan birşeyi forumda söyleyerek komik duruma düşecek Değilim var ki söylüyorum ama keyf sizin zaten Butun meselede bu gercegi aramak değil size sunulanı kabullenmek!!!

34 AV 0020 COMING SOON!!

Ergi

@ar.159 sizin de belirtmiş oldugunuz gibi yönetmeliğe göre küçük plakaya izin verilebilir fakat anladığım kadarıyla özellikle italyan plaka için Ankara'da bu izni almak zor.

Alper

Valla ben 156 ma bi güzel mühürü bastırtmıştım ve senelerce de o plaka ile gezdim 1 kez ceza yemedim.
Benci biraz kendinizi zorlayın beyler :)