Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

İyiymiş :)
Ben Volvoya Pioneer'ın mid takımlarından 2 adet aldım.
13 ve 16 cm liklerden ve JBL 4 kanal anfiye bağladım.
Birde Alpine 25cm Bas koydum fabrikasyon kabinli :)
Sinema salonu gibi oldu :) Hızıl ve Öfkeli 6 yı izledim yok böyle bir şey :)
Eğer düşünürsen Pioneerlar ucuz 2 takımı 210 TL :)

Anıl

Bende baştan önlere mid alacaktım ama ön hoparlörler 5X7" gibi saçma bir değere sahip,16 için adaptör-tadilat vs gerekiyordu,benimde acayip ses sistemi merakım yoktu,oralara orjinal ebatta Alpine aldım.Arkalara da daha önce 156'da kullandığım LG'leri koydum,teybi JVC yaptım,USB'li bana yetti. Ama yeni nesil araçlara binince,mesela bizim ailece kullandığımız superb'e,moralim bozuluyor,araçta çok net ve güçlü ses sistemi var,benimkine biniyorum ses böyle buhulu gibi bende bunun üzerine anfi alıp,iyileştirme yapayım dedim,eskiden sub. kullanıyordum ama bunun olmayan bagajını bitirmemek için hiç öyle bir niyetim olmadı.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Burak

You are not allowed to view links. Register or Login
İnternette gördüğüm bir kampanyadan hiç aklımda yokken kendimi alfama Sony anfi siparişi veriyorken buldum, 4 çıkış olduğundan bütün hoparlörleri bununla sürecem amaç temiz ve net bir ses almak! Niye aldım hala bilmiyorum :p

Nereye takmayı düşünüyorsun anfiyi ?
1997 Gtv V6 TB

Anıl

Planım görünmeyen bir yerler,mesela bagajın şöför tarafı kısmında döşemenin arka tarafı,yani deponun üstüne doğru ama daha denemedim! Yeni nesilde zaten orayı oyuk yapıp,bagaja dahil etmişlerdi.

1998 GTV V6 TB

Burak

arka şapkalığın altına, ince bir mdf ile zemin oluşturup takabilirsin hem yer işgal etmiyor , hem gözükmüyor  :D benimkinin fotolarını koyarım bugün fikir vermesi açısından
1997 Gtv V6 TB

dexy

SELAMLAR

izin için biriktirdiğim paranın neredeyse yarısını alfama harcadım  :clover: ilk işim uzun yol sonrası motor yağını değiştirmek oldu. Ustaya göre gereksiz olsa da biraz takıntılıyım galiba :) ardından boya koruma,far yıkama,1nmra UV cam filmi, muz silecek,cam suyunun ardından güzel bir cd doldurdum :rock: alfa mersin servisinden nisan ayında logo değişimi için başvurmuştum ama görev yerim dolayısı ile taktıramamıştım, onu da çok sıcak bir karşılamayla taktılar. bugn de istanbuldan falken ze 912 lastik sipariş ettim 195/60/ r15 88H haftaya elime geçecek inş. ben alfama nefes aldırma derdindeyken şımarttım herhalde. bu sabah işe gelirken break light arızası verdi  >:( yapmış olduğum masraftan dolayı yengenizle halen kavga ediyorum ama "ALFA4eva" :kahve:   

SAYGILAR

KAKIRMAN

Bose'lerden sonra giunun ses sitemi bana berbat geldi. Evdeki radyo bile daha iyi ses çıkarıyor (%60 işitme kaybı olan biri olarak söylüyorum bunları) öyle böyle kaşıntı tutacakya işte başladı şimdiden. Şuna ne dersiniz (Kabin özelliğini dikkate alınız ve de bu ürün diğerlerine göre daha az yer kaplıyor daha tok sesi var(Gibi) )

Tabii bununla beraber anfi de gerekecek vay anam vay. Hiç mi sınır yok (Naxos'un felsefesi burada gerçeklik kazanmaya başladı)

Anfi: You are not allowed to view links. Register or Login
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ozoozo

Arkadaşlar bende ufaktan düşünüyorum ancak kararsızım sahibindede bir araştırayım dedim şöyle birşey buldum bir bakarmısınız ? ; You are not allowed to view links. Register or Login

amacım öyle güm,pat,çat değil zevk alacağım şekilde beni tatmin etsin,ses sistemi olarak eski aracımda yeteri kadar zevkini aldım ve tadına vardım,şuan için sadece orjinallerden daha iyi sesi arttırdığımda cız,cuz ses gelmeyecek bozulmadan kaliteli bir müzik dinlemek istiyorum bu linkteki çok ucuz geldi ama markayı bilmiyorum tavsiyenizi almak istedim.

Yiğit Doğukan

Arkadaşlar bende ufaktan düşünüyorum ancak kararsızım sahibindede bir araştırayım dedim şöyle birşey buldum bir bakarmısınız ? ; You are not allowed to view links. Register or Login

amacım öyle güm,pat,çat değil zevk alacağım şekilde beni tatmin etsin,ses sistemi olarak eski aracımda yeteri kadar zevkini aldım ve tadına vardım,şuan için sadece orjinallerden daha iyi sesi arttırdığımda cız,cuz ses gelmeyecek bozulmadan kaliteli bir müzik dinlemek istiyorum bu linkteki çok ucuz geldi ama markayı bilmiyorum tavsiyenizi almak istedim.

Özdemir, Sarıgüllük'te eski Özdemirler Otomotiv'in karşısında, sadece Alpine ürünleri satan bir yer var. Oraya gidebilirsin. Biraz üç kağıtçılar ama işlerinde iyiler :)

ozoozo

Özdemir, Sarıgüllük'te eski Özdemirler Otomotiv'in karşısında, sadece Alpine ürünleri satan bir yer var. Oraya gidebilirsin. Biraz üç kağıtçılar ama işlerinde iyiler :)

biliyorum orayı başkan :) yalnız dükkanlar üzerine çok ekliyor yani internette çok daha ucuza geliyor sanki onlar tanıdık olmayanı yolunacak kaz gibi görüyorlar yapıştırıyorlar az ilerisindede power müziğin yanında levent hi-fi vardı oda fena kazıkçıydı :) ama bir sorayım hocam yinede maksat fiyat almak.

Yiğit Doğukan

biliyorum orayı başkan :) yalnız dükkanlar üzerine çok ekliyor yani internette çok daha ucuza geliyor sanki onlar tanıdık olmayanı yolunacak kaz gibi görüyorlar yapıştırıyorlar az ilerisindede power müziğin yanında levent hi-fi vardı oda fena kazıkçıydı :) ama bir sorayım hocam yinede maksat fiyat almak.

Dediğin doğru. Fiyatları çok fahiş. :) Ama muhattap bulma açısından böyle yerlerde yaptırmak avantajlı olabilir.

ozoozo

Dediğin doğru. Fiyatları çok fahiş. :) Ama muhattap bulma açısından böyle yerlerde yaptırmak avantajlı olabilir.

Ben yinede bir uğrayayım,maksat fiyat almak iyi oldu hatırlatman hocam sağolasın hemde belki oradan uygun fiyata bulursam,işçiliği uygun fiyata getirebilirim.

Oğuz

Bugun bol bol tepki ceken egsoz uclarimiz degisti.Birmot'a gelmisken de kendimi tutamayip vites topuzu ve kilitli sibop kapaklari aldim.Kapilari yerine iyice oturtmak icin yumrukladilar simdilik sikinti yok gibi.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Burak

Planım görünmeyen bir yerler,mesela bagajın şöför tarafı kısmında döşemenin arka tarafı,yani deponun üstüne doğru ama daha denemedim! Yeni nesilde zaten orayı oyuk yapıp,bagaja dahil etmişlerdi.

İlk fotoğraf yerlerini daha iyi anlayabilmen için

küçük anfi aşağıda

büyük anfi yukarıda

önce ilk yeri dene bence sığmazsa 2.si  :)

1997 Gtv V6 TB

ATA

Oha tam aklindaki yer! Daha bu gun inceledim anfiyi nereye koysam diye :))
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Anıl

En mükemmel ve görünmeyen yer bence de bu kısım,anfiyi koyup denemem gerekecek,fotoğraflar için teşekkürler Burak..Birde arka hoparlörleri gördüm de bende onların altında plastik koruyucu kapaklar var,sen söktün mü?

1998 GTV V6 TB

Burak

1997 Gtv V6 TB

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Bende bugün arka sinyallere folyo çektim bakalım beğenicek misiniz?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Gouki

wolkanku

şu folyo işi civic'in kaderini nispeten değiştiriyor :)
sıradaki iş egzos ucu olmalı.
daha geniş tabanlı bir lastik ve biraz alçaltma istiyor :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

zephry

Kemal camlarda filmlenmiş görmeyeli, sıcağa daha fazla dayanamadın herhalde..:)

asklepios

Kemalcim; çok doğru bir hareket olmuş,hatta daha da koyu olabilirmiş :yukari-ok:

Bunca zaman egsoz ucu olmadan gezmeni de kınıyorum >:D

Yiğit Doğukan

Bence çok güzel olmuş. Ayrı bir hava katmış  :yukari-ok:

fevkalbeser12

Arkadaşlar sağolun varolun bu güzel düşünceleriniz için:) egsoz ucu cidden büyük eksiklik belki seneye bi bodykit olayına falan girerim diyorum o yüzden şimdilik egsoz ucu takmıyorum. Ufak ufak hondayı adam etcez:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Folyo,film çekmeler yönetmen gibisin Kemal :) Güzel olmuş,egzos ucu şart.

1998 GTV V6 TB