Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
İlk defa mazot aldım ne garip bir durum  :-X

benzine boşa verdiğin paraları fark ettiğinde, neden daha önce mazot almamışım diyeceksin..
90 km hızlarla takılırsan 5.7-6.3 gibi değerler görürsün sabit hızda
120 ve üstü ile 6.6'dan aşağı indiremedim :) (arada 200 bastığım kısa yerler de oldu )

120 ile sen mi? 6.6 yakıyorsun? Ben qtr ile 120-130 6.4 yaktım. Bir kaç kerede 170-180 dedim. Bu iite var bir yanlışlık volkan
ya aslında şöyle, 120 sabit değil..daralıp 160 ile gittiğim süre 120 ile gittiğimden fazladır. arada 200-220 süratlere de çıktım, baktım ki değerler yükseliyo, o zamanlarda CC'ye 120 ile sabitledim. bu şekilde 6.6
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

agucba

İlhan Hocam, ne aldığını bilmiyorum ama hayırlı olsun...  :)

Alfa Romeo düşük hacimli bir dizel yapmıyor ki alalım.   :-X

2006-2007 159'ların model yılı yüksek, model yılı düşük olanların vergileri yüksek.

Ah ulan Alfa Romeo. "Git başka marka al" diye çabalayıp duruyorsun.  :'(

///////////////

KAKIRMAN

2006-2007 159'ların model yılı yüksek, model yılı düşük olanların vergileri yüksek.

İnşallah temennim (herkese temennim) gönlünüze göre alfaya kavuşmanız yönünde Serkan Hocam...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Anıl

Sıfırlar zaten uçmuş durumda,2. ellere bakınca gözüme sadece 159 ve mito 1.6 dizel çarpıyor(giu.ya pek ısınamadım).Onlara da bakıyorum 159'lar bahsettiğiniz gibi mitolarda fiyat olarak uçmuş.Alfa istemeyerek eleniyor,sonra gözüm audilere kaçıyor,birde fiyat/donanım olarak uygun olan bravo dizellere,sonuç olarak en son elimdeki ile mutlu beraberliğime devam etmeye karar veriyorum.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

alfacan

cızırdayıp duran egzos manifold koruma sacını söktüm.

16TL ye koçtaştan aldığım 1250C ye dayanıklı silikon ile bir güzel onardım. Ses "0"....

elinize sağlık , aynısından bende yapmalıyım :)

Burak

Led park ampullerini turuncu park ampülleriyle değiştirdim , daha orj. bir görüntü oldu  :haydi:
1997 Gtv V6 TB

milano 75

bugün komple alt yıkama yapıldı sıcak suyla,motor etrafıda yıkandı hep yağ içindeydi.tertemiz oldu,artık sızdırma kaçırma olursa yerini direk tespit edebilcez.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Alper

Sabahın 8 inden akşam 18 e kadar Volvoya ses ve görüntü sistemleri montajı yaptırdım.
Öldük yorgunluktan ama deydi.
Ana ünite olarak Pioneer 7 inç ekranlı ürün kullandık.
2 takım mid tiz bas takımı da Pioneer seçtik.
2 adet monitörlü kafalık (Kablosuz kulaklık ve joystick ile) kendi üzerinde DVD çaları ve USB var kendi üzerlerinde ve tabii ki Pioneer üniteye bağlı.
Subwoofer olarak Alpine kullandık.
Ayrı olarak Piranna Navigasyon cihazı montajı yaptık ve bu da hem ses hemde görüntü olarak Pioneer üniteye bağlı.
Yani 4 adet monitör aktif olarak çalışabiliyor.
Birde geri görüş kamerası montajında bulunduk.
BT ile telefonu bağlamak da özellikle otobanda falan büyük rahatlıkmış bunu anladım :)

egeozal1

Muhteşem olmuş Alper abi eline sağlık. :) Darısı Alfa'nın başına ;)

Alper

Muhteşem olmuş Alper abi eline sağlık. :) Darısı Alfa'nın başına ;)
Alfaya açıkçası düşünmüyorum :)
Onun motor ve egzoz sesi daha çok hoşuma gidiyor.

egeozal1

Alfa başka bir dünya. Sportiflik ve Gücü ile. Volvo da başka bir dünya. Sağlamlığıyla :D

erol1903

Bluetooth cidden büyük rahatlık.. Başka arabaları kullanırken telefonla konuşmam gerektiğinde çok rahatsız oluyorum kısa kesiyorum. Her arabaya lazım bluetooth seti, hem rahatlık hem de trafiğin selameti için.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Burak

Bluetooth cidden büyük rahatlık.. Başka arabaları kullanırken telefonla konuşmam gerektiğinde çok rahatsız oluyorum kısa kesiyorum. Her arabaya lazım bluetooth seti, hem rahatlık hem de trafiğin selameti için.
Kesinlikle .
1997 Gtv V6 TB

ozoozo

bendede bluetooth var ama valla ne yalan söylim öyle aşırı kullanmıyorum belkite antepte olmamdandır öyle çok sıkıntı yaşamıyorum telefonu açarken falan ,trafik yoğunluğu bakımından,belki Ankarada işime yarayacaktır :)

egeozal1

Sizin araçta Blue&me var mıydı? :) Siz mi eklettiniz?

Yiğit Doğukan

bendede bluetooth var ama valla ne yalan söylim öyle aşırı kullanmıyorum belkite antepte olmamdandır öyle çok sıkıntı yaşamıyorum telefonu açarken falan ,trafik yoğunluğu bakımından,belki Ankarada işime yarayacaktır :)

Özdemircim sen şehir içinde pek dolaşmıyorsun sanırım :) Bu kadar "öküz" sürücünün bulunduğunu ve trafik yoğunluğunun da hiç azımsanmayacak seviyede olduğunu düşünürsek, bana bi bluetooth seti şart. Şimdi ki teknik, telefonu dizimin üstüne koyup hoparlörü açıyorum. Az çok işimi görüyor :)

egeozal1

Bence bardaklığa yerleştirip hoperlöre verin :D ben denedim ses karşı tarafa gidiyo :D

Edit: Biraz bağırmak lazım ama :D

ozoozo

Özdemircim sen şehir içinde pek dolaşmıyorsun sanırım :) Bu kadar "öküz" sürücünün bulunduğunu ve trafik yoğunluğunun da hiç azımsanmayacak seviyede olduğunu düşünürsek, bana bi bluetooth seti şart. Şimdi ki teknik, telefonu dizimin üstüne koyup hoparlörü açıyorum. Az çok işimi görüyor :)

ahahah "öküz" konusunda %100 haklısınız hocam valla :) ancak gündüz sıcakta pek çıkmadığım için akşam çıkıyorum ondada aşırı yoğunluk olmuyor aslında trafiğin yoğunluğundan ziyade kısa mesafeler olduğu için belkide çok ihtiyaç duymuyorumdur ilk aldığımda hevesle kullandımda şimdi sarj gitmesin diye çok açmıyorum :) eski aracımda bende hoparlörü açıp diz üstü yapıyordum :)

KAKIRMAN

Wagondaki çeyizleri Giuya aktardım. Biraz deri koltuklara girişeyim dedim gölgede ama sıcakta duramadım eve kaçtım.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

dragut

1) Deri koltuk temizligi ve bakımı yapıldı.
2) Cam suyu hortumu patlamıştı. Yenisi ile degiştirildi. (Böylece ilk defa bir arabanın parçasını degiştirmiş oldum!)
3) Tahliye kanallarındaki pislikler ve çamur temizlendi.
4) Çeyrek litre castrol magnatec 10w 40 yag eklendi.

Ve bu basit işlemler beni ne kadar da mutlu etti anlatamam.

Bir de aracım satışta oldugu halde araca uzun yıllar kullanacakmışım gibi  davranıyorum. Sanırım bu da Alfista olmanın farklı özelliklerinden biri :)
"Alfa sevgisi"

Emre Sezen

1) Deri koltuk temizligi ve bakımı yapıldı.
2) Cam suyu hortumu patlamıştı. Yenisi ile degiştirildi. (Böylece ilk defa bir arabanın parçasını degiştirmiş oldum!)
3) Tahliye kanallarındaki pislikler ve çamur temizlendi.
4) Çeyrek litre castrol magnatec yag ek 10w 40 yag eklendi.

Ve bu basit işlemler beni ne kadar da mutlu etti anlatamam.

Bir de aracım satışta oldugu halde araca uzun yıllar kullanacakmışım gibi  davranıyorum. Sanırım bu da Alfista olmanın farklı özelliklerinden biri :)

:yukari-ok:

başka bi yerde daha konusu geçmişti, arabasına para harcayıp sonunda tek mutlu olan marka sahipleri Alfa  diye  :haydi:

başka bi örneğinide canlı görmüştüm, alpermusa aracı satılığa çıkardığının ertesi günü, orijinal salıncak değişimi yapmıştı, muadili yarı fiyatına iken, orijinali takmıştı  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

erol1903

Yarın itibariyle 12 gün ayrı kalacağımız için yıkayıp cila ve wax attım kendisine. Yıllık bakıma da gidecek önümüzdeki günlerde. 13 ay olmuş resmen su gibi geçti.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

tugrul

Bugün gezdirdim Alfamı, Ortaköy'den Sarıyer tarafına sonra Maslak ve Şişli istikametine turladık, keyif yaptık.
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

misket

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Erkay KAHYA

Selamlar,
Orta konsolu siyah yaptım. (Siyah, folyo kaplama.)
Fakat kararsızlık hakim.
Sizce hangisi daha estetik duruyor?  Siyah mı, gri mi?