Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün ön kapılara bitüself ve ses yalıtımı süngeri uyguladım. Malesef fotoğraf çekemedim belki arkalara uygularken çekebilirim.

Note 3 ile tapatalklandı
lütven çek bende düşünüyorum ve özellikle sonucu merak ediyorum yorumlarını bekliyorum
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Bugün ön kapılara bitüself ve ses yalıtımı süngeri uyguladım. Malesef fotoğraf çekemedim belki arkalara uygularken çekebilirim.

Note 3 ile tapatalklandı
lütven çek bende düşünüyorum ve özellikle sonucu merak ediyorum yorumlarını bekliyorum

Abi sadec3 önlere yaptığım için şuan bişey söylemem zor. Arkalarıda yapınca anlaşılır ne olup olmadığı.

Note 3 ile tapatalklandı

blackeyekenan

Yorumlari ve resimleri bekliyoiz kardess

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

Doğa Tosun

GT sabah "selespeed system failured" gibi bi hata verince Akota yolunu tuttuk. Aslında en ufak bir endişe yaşamadım çünkü araba çok az kullanılmasına rağmen ayda en az 1 kere kontrol ediliyor. selespeed de daha 2 hafta önce kontrol edilmişti ve saat gibi olduğu söylenmişti.

debriyaj sistemimiz 2006 model bir araca göre çok az yıpranmış fakat yıldan dolayı değişmesi gerekliymiş. 36.714 km'deyiz, hafta içi 1200 tl debriyaj setimiz değişecek.

Doğa yıldan dolayı debriyaj değişimi yapılmaz ve aracın 36 bin kmde, ssler 70 bin km gidebilir. Tabi için rahat etmesi için değişip değişmemesi sana kalmış. :)
reyis biraz yanlis yazmisim, tam olarak yildan dolayi olmayabilir ama az yıpranmış olmasina rağmen sertleşme varmış.  Bu da ileriki dönemlerde You are not allowed to view links. Register or Login 2. Viteslerde titremeye yol açabilirmiş. Bu yüzden degisti bugün :) bide GT konusunda babam ve ben çok fazla hassasiz, degismesi olumlu olacak ne varsa değişti
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

berkaykcr

Bugün kendimizi şımarttık :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Smoke Giulietta

berkaykcr

Geçmiş günlerde ise sırası ile ;

Ata abimin servis desteği ile tekrar teşekkür ediyorum ATA abi :)

manifold contası
turbo nun egsoza giden taraf contası
hava filitresi yenisi ile değişti

kontroller yapıldı

ertesi hafta ;

1-2 rotus boyalık yerımız mevcuttu tampon kenarı , marşpiyel gibi onlar yapıldı :)
Pasta cilamız atıldı  :nazar:

Bugun büyük 120mm lik egsoz uclarımızı taktık . Hoş bir görüntü verdiğini düşünmekteyim .  :alfisti:
Smoke Giulietta

Baskan

Oğuz

Uçların gelmesi çok iyi olmuş.  :yukari-ok:
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ATA

Uclar cidi guzel olmus, ende 2x70mm yapmayi dusunuyorum cikinca :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

sarpgrey

birazdan enriko aliberti ye gidip kumandalı anahtarima kavusacagim.bir yildan beri kapilari manuel açıp kapatiyordum.
bu arada geçen gun sipariş verirken giulietta 1.4 170 otomatik test etme fırsatı buldum. hosuma gitti. gayet seri bir alet ve dna modu cok etkili.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

jenson

Açık hava filtresi temizliği yaparak araca rahat bi nefes aldırdık ;) Fotoğraflar için:

Alfadanadam

28 Şubat'ta Zincirlikuyu Birmot'ta bakıma girdik. Verilen hizmetten oldukça memnun kaldım diyebilirim.

Bu arada kitapçıklarda yazılanın aksine bakım aralığı 20.000 km/1 yıl'dan , 15.000 km/1 yıl'a çekilmiş. Bilginize.

max-ime

28 Şubat'ta Zincirlikuyu Birmot'ta bakıma girdik. Verilen hizmetten oldukça memnun kaldım diyebilirim.

Bu arada kitapçıklarda yazılanın aksine bakım aralığı 20.000 km/1 yıl'dan , 15.000 km/1 yıl'a çekilmiş. Bilginize.

Haydi hayırlı olsun abi, keyifli sürüşler :)

Eskiden Zincirlikuyu'da Hüseyim abi vardı, servis şefi, baya ilgili ve çözüm odaklıydı. Ayrılmış, bizi takip ediyorsa ona da selamlar :)

ozoozo

Kazasız belasız devam etmen dileğiyle abi , eğer sakıncası yoksa ne kadar tuttu abi bakım ücretleri :) Antepteki servisi kıyaslama maksatın da soruyorum  :)

misket

Dün boğaz kelebeğini resetledim şimdi daha iyi ama rölantide gene az bir düşüklük var onada bakacağız artık, reset için beklerken haftalık yıkamamızı, yağ su kontrolümüzü vesair ufak tefek yağlamalarımızı yaptık pırıl pırıl oldu. Bu işlemlerden iki saat sonra yağmur yağdı ama sıkıntı olmadı, fakat geceki yağan yağmur değil çamur mübarek sabah baktım paris-dakar rallisinden çıkmış gibiydi bu hali içime sinmedi kalktım benzinlikte bir su tuttum rengimiz gene kırmızıya döndü :D
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Alfadanadam

Kazasız belasız devam etmen dileğiyle abi , eğer sakıncası yoksa ne kadar tuttu abi bakım ücretleri :) Antepteki servisi kıyaslama maksatın da soruyorum  :)

Antep'teki fiyatlarla mukayese bile edemeyiz Özdemir'in için rahat olsun. Kötünün iyisi benim aldığım fiyat. Koç indirimi uyguladılar ortak bir dostumuzdan dolayı o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi.
Ancak senin fiyatın her türlü üstünde yani :)

ozoozo

Antep'teki fiyatlarla mukayese bile edemeyiz Özdemir'in için rahat olsun. Kötünün iyisi benim aldığım fiyat. Koç indirimi uyguladılar ortak bir dostumuzdan dolayı o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi.
Ancak senin fiyatın her türlü üstünde yani :)

Anladım abicim , sağolasın :) Peki şu ses sorunu vardı sanırım garantiden değiştirmeyi düşünüyordun abi onu halledebildin mi ?

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Alfadanadam

Ön takımdan gelen sesler ön salıncakların arka burçlarından geliyormuş. Bakırlı gres sprey sıktılar ve sesler kesildi. Değiştirilse de kısa sürede geri geliyormuş o sesler söylediklerine göre. Önce baya ters çıktım ama yapacak birşey yok şimdilik. Zaten benim bagajda her daim bakırlı gresim mevcut, ses yaparsa tekrar sıkarım diye düşündüm. Yeri de çok kolay çünkü. Yağlamak için sökmek te gerekmiyor burcun yapısından dolayı.

ozoozo

Ön takımdan gelen sesler ön salıncakların arka burçlarından geliyormuş. Bakırlı gres sprey sıktılar ve sesler kesildi. Değiştirilse de kısa sürede geri geliyormuş o sesler söylediklerine göre. Önce baya ters çıktım ama yapacak birşey yok şimdilik. Zaten benim bagajda her daim bakırlı gresim mevcut, ses yaparsa tekrar sıkarım diye düşündüm. Yeri de çok kolay çünkü. Yağlamak için sökmek te gerekmiyor burcun yapısından dolayı.

Valla benden de ara ara ses geliyor abi , her zaman olmasa da. Hepsiburada vs bu tip sitelerden temin edebilirmiyim bakırlı gresi ?

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Alfadanadam

Valla benden de ara ara ses geliyor abi , her zaman olmasa da. Hepsiburada vs bu tip sitelerden temin edebilirmiyim bakırlı gresi ?

hepsiburada'da yoktu. en güzeli google. hırdavat satan sitelerde olabilir.

ozoozo

hepsiburada'da yoktu. en güzeli google. hırdavat satan sitelerde olabilir.

Tamamdır abicim sağolasın.

Alfadanadam

Alfadanadam

Bu daha ucuzmuş. Hepsiburada

ozoozo

Tamamdır abicim eve gidince sipariş edeyim çok  sağol :)

ozoozo

Tamamdır abicim eve gidince sipariş edeyim çok  sağol :)