Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Evet,hem bulması dert,hem fiyatı dert, 4haneli rakamlara yakın veya biraz fazla fiyata sahip...Birde modele özel susturucular,universal gibi bağırmıyor,orjinalden bir tık fazla sesi oluyor,o da hoş bir ses...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

agucba

Egzoz güzel olmuş. Onun yüzünden ceza yediğim Magnex egzozum da serviste, üst katta duruyor. Baharın gelmesi ile Volkan ve Alper'in yaptığı işi yapıp bagaja izolasyon malzemesi döşedikten sonra tekrar geri taktırmayı düşünüyorum.

Bu arada Murat Bey, egzozunuz, sizin de yazdığınz gibi bana biraz dışarıda gibi geldi.

///////////////

Anıl

Bende bu egzozcuları anlamıyorum,bu dışta-içte kalma olayında! Benimde başıma geldi,adam takıyor egzozu,ustam bu dışta kaldı diyorum,yok diyor bunlarda olması gereken dıştan baktığında yazılar,beygirler görünecek :D tarz öyleymiş...

1998 GTV V6 TB

Alper

O atın kafasına denk getirseymiş en azında 1-2 parmak daha içeri alsa daha şık dururdu bu böyle direk beni polise göster der gibi olmuş biraz

murat1oglu

You are not allowed to view links. Register or Login
Bende bu egzozcuları anlamıyorum,bu dışta-içte kalma olayında! Benimde başıma geldi,adam takıyor egzozu,ustam bu dışta kaldı diyorum,yok diyor bunlarda olması gereken dıştan baktığında yazılar,beygirler görünecek :D tarz öyleymiş...
Yok egzost cu zaten kendisi söyledi dışarda dersen biraz daha alırız içeri diye.

murat1oglu

Zaten kelepçeli hemen akşam gider biraz daha aldırırım içeri. :)

agucba

Normalde egzozcuya gittiğimde egzozun nasıl durması gerektiğini kendim gösteriyorum, hatta kendim tutup öyle kaynak yaptırıyorum. Ama şimdiki egzozda öyle yapmadım ve "tattaaa"... Egzoz yamuk.  :)

///////////////

cem meric

2.5 kış uykusundan uyandı ve yarın güzel bir ilgi ve alaka bekliyor kendilerini  ;)

ATA

Bu egsozu kiskandim resmen, cok iyi şans :)
Bende ss i ilk taktirdiğimda bu kadar dişari monte etmişlerdi. Madem taktin at görünsün dedi bide :)) ben sonra iceri aldim yazi bile yarim görünüyor artik.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

mahoretti

sen de var neyi kıskanıyon. bizim kıskanmamız lazım  :haydi:

ATA

Boşver mahmut abi gürültüsüz patirtisiz ne güzel işte :)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Anıl

En güzeli orjinal,benimde orjinale dönesim var ama çift çıkışı teke düşürmek zor,sadec görsel olarak uç kalmasını da istemiyorum...

1998 GTV V6 TB

ATA

Anil abi daha büyük bir susturucu takmayi hatta cikma orjinal bir tane bulup solada orj susturucu takmayi denesen ?
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

cem meric

Direksiyon kutusu,sunroof giderleri,bakımı vs vs için servise girdi  :'(

Haa unutmadan kalorifer peteğimiz patladı göğüs sökülücek deniyor varmıdır sökülmeden yapılma gibi bir durum sizlere sorayım dedim ellettirmiyorum şimdilik...

tugrul

Haa unutmadan kalorifer peteğimiz patladı göğüs sökülücek deniyor varmıdır sökülmeden yapılma gibi bir durum sizlere sorayım dedim ellettirmiyorum şimdilik...

Cem, sökülmeden oluyor, bende geçen kışın sonlarında değiştirdim, torpidonun altından (kapak falan sökülüyor) ve yukarıdan hava kanalını sökünce zor da olsa ulaşıp sökmüş ve değiştirmişti usta. Tabi biraz uğraşmış ama şaşırtmıştı beni.
Ve mis gibi de oldu...
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

cem meric

Bügün sökülücek denilince canım acıdı resmen  ;) Bir an baktım komple göğüs trim sesleri falan gözümde büyüdü o zaman şimdi kaloriferi iptal etsin Ankara'da iyi bir radyatörcü yada tesisatçı bulunca hemen gidip yaptırayım. Teşekkür ederim Tuğrul abi.

Anıl

Anil abi daha büyük bir susturucu takmayi hatta cikma orjinal bir tane bulup solada orj susturucu takmayi denesen ?
Çıkmalar çok pahalı,daha büyük bir susturucu takma imkanı yok çünkü yer olayı çok kısıtlı,bence ses olayında en büyük sorun baştan sona boruların çift gelmesi,düşüncem orjinal boruları ve bu boruda bulunan orjinale yakın ebatta orta susturucuyu yerine takıp,sona bir çatalla ayırırım diye düşünüyorum,ses olur ama abartı derecede olmaz böylece!

1998 GTV V6 TB

Anıl

Döşemeye antifirizli su geliyor mu?

1998 GTV V6 TB

cem meric

Alfadanadam

Kalorifere gelen su hattını geçici olarak by-pas ettiniz değil mi?

Onur ÖZTÜRK

İşyerinde Alfacan nickli Ercan arkadaşımızla tanıştık. İlginç bir tanışma oldu :) Kısa ama güzeldi... Kendisine buradanda teşekkür ediyorum :)
                                                                                                                           Stile Italiano

redromeo156

bu gun 5 cm yaylandık :) zıp zıp gezıyoruz :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Ghaash

Hafta sonu kiyikoy saray falan gezdikten sonra bugun cuma taktirdigim 2din'in cercevesini yaptirip komple ziebarta girdik, ici disi komple yapilacak, ufak tefek cizik gidermeleriyle falan beraber sanirim carsamba gunu kavuscaz yeniden :)
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Q
Alfa Romeo 145 1.4 TS STD

cem meric

Kalorifere gelen su hattını geçici olarak by-pas ettiniz değil mi?

Evet Bülent Bey.

agucba

Cumartesi günü uzun bir aradan sonra Alfist Servis'e gidip muhabbet ettim.
145 QV'nin yağı biraz azalmış, onu ilave ettik. Sol sis farı temassızlık yapıyordu, onu hallettik.
Sonra hazır yer varken IKEA'dan aldığım ABSORB isimli deri temizleyicisi ile koltuk döşemeleri, ön kapı döşemeleri, elfreni ve vites körüğü ile direksiyonun derilerini temizledim. Başlamadan önce biraz ümitsiz idim ama uygulama sonrası derileri oldukça temizledi. Koltuklar, körükler ve kapılardaki derilerin rengi canlandı.
Uygulaması da çok basit. Sıvıyı kendi süngerinin üzerine döküp köpürtüyorsunuz ve köpük ile derileri siliyorsunuz, ardından temiz bir bez ile siliyorsunuz tekrar. Kir, süngerin içine hapsoluyor.
Müsait bir zamanda da Sonax'ın Leder Pflege isimli besleyici kremini sürerek deri bakımını tamamlamış olurum.

///////////////