Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FAKmito

Herkese cok tesekkur ederim artik butun bulusmalarda varim ins :)

FAKmito

Bize gulmek haram
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fatihob

Vay be daha işletemeden ruhsata yakalanmıssın :) Şansızlığın bu kadarı. Geçmiş olsun. Yeni renkte hayırlı olsun :clover:
..

KUY65

You are not allowed to view links. Register or Login
ilk fotograf :)

ağzım açık kaldı. mükemmel olmuş ! seçtiğin renk mükemmel, mitoya da cuk oturmuş :o canlı görmek istiyorum bunu !!
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

milano 75

vay vay vay,kaplattım dediğine değsin modeli olmuş bu,hayırlı olsun
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

sarpgrey

Way way way çarpıcı
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

FAKmito

Guzrl fotograflar cekiyim atcam herkese tesekkur ederim :) detayli bakinca kaportadaki ufak seylerden dolayi biraz kotu gorunuyo ama genel olarak guzel

brkvrl

You are not allowed to view links. Register or Login çok güzel olmuş... :yukari-ok:
Alfa Romeo Mito QV Beyaz (2011)

universeee

Guzrl fotograflar cekiyim atcam herkese tesekkur ederim :) detayli bakinca kaportadaki ufak seylerden dolayi biraz kotu gorunuyo ama genel olarak guzel

10 numara 5 yıldız olmuş, güle güle kullan  :yukari-ok:  :nazar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login Muhteşem olmuş. Harika bir seçim  :alkis: :alfisti:
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

hi_cazz

ar.159

Gözlerim yandı kör olduö

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tayfun

Vay arkadaş efsane olmuş. ilk defa bi arabada kaplamayi  beyendim. abartısız çok iyi olmuş.

francobaresi

needforspeed'den çıkmış yollara düşmüş mito :)
Cuore sportivo

FAKmito

Sizlerin ne kadar zevkli vizyon sahibi insanlar oldugunuzu bir kez daha gördüm işte en çokta bu yüzden alfa romeo :D herkese cok tesekkur ederim sayenizde iyice isindim renge

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login Fatih bence jantların renginde değişime gitmelisin ama nasıl bir renk olur hiç bir fikrim yok :) siyah biraz boğmuş gibi , arabanın rengi 10 numara 5 yıldız ama zevk senin tabi ben olsam jant için renk araştırması yapardım.

FAKmito

You are not allowed to view links. Register or Login Fatih bence jantların renginde değişime gitmelisin ama nasıl bir renk olur hiç bir fikrim yok :) siyah biraz boğmuş gibi , arabanın rengi 10 numara 5 yıldız ama zevk senin tabi ben olsam jant için renk araştırması yapardım.
Sponsor olursan istedigin her renge boyatabilirim uzerinede adini yazarim .d saka bi yana maddi acidan pek uygun durumda degilim cokta gozume batmiyo iyi gibi sanki gunmetal yapabilirim belki oda siyah janti cok kucuk gosteriyo diye bide far stop cercevesi falan krom yap diyolar nasi olur bilmiyorum

ozoozo

Sponsor olursan istedigin her renge boyatabilirim uzerinede adini yazarim .d saka bi yana maddi acidan pek uygun durumda degilim cokta gozume batmiyo iyi gibi sanki gunmetal yapabilirim belki oda siyah janti cok kucuk gosteriyo diye bide far stop cercevesi falan krom yap diyolar nasi olur bilmiyorum

Senin canın sağolsun , adres ver 4 tüp sprey boyayla ordayım yanarlı dönerli renge boyarız :D kötü durmuyor aslında ama sanki bir şeyler tırmalıyor gibi geldi , ama kötü değil kesinlikle.

FAKmito

Senin canın sağolsun , adres ver 4 tüp sprey boyayla ordayım yanarlı dönerli renge boyarız :D kötü durmuyor aslında ama sanki bir şeyler tırmalıyor gibi geldi , ama kötü değil kesinlikle.
Şimdi yeni ya gozume hicbisey batmiyo zamanla aranirim .d once bi brembo kaliper kapagi rengi belirlemeyilim sonra jant dusunurum sonra kapi kollari cerceveler citalar ne olmali ona karar veririm ama bunlardan once gta spoyler lester veya gta difuzor marspiyel ve on lip yaptirmayi dusunuyorum turbotimer blow of eskiden beri hayalini kurdugum herseyi yaptircam :D

ozoozo

Şimdi yeni ya gozume hicbisey batmiyo zamanla aranirim .d once bi brembo kaliper kapagi rengi belirlemeyilim sonra jant dusunurum sonra kapi kollari cerceveler citalar ne olmali ona karar veririm ama bunlardan once gta spoyler lester veya gta difuzor marspiyel ve on lip yaptirmayi dusunuyorum turbotimer blow of eskiden beri hayalini kurdugum herseyi yaptircam :D

turbo timer ve bov banada lazım özellikle bov ,büyük turbodan sonra surge yapıyor turbo haliyle onu dışarıya tıslamam lazım :) yaptıracağın zaman haber edersen beraber aradan çıkartalım.

h.t

Valla bende kaplamayı sevmeyenlerdenim ama maşallah bu çok güzel olmuş , güzel renk seçmişsiniz , folyoda kaliteli duruyor belli  :clover: :nazar:

TRSemih

Nambırrvan olmuş Fatih. Güle güle kullan.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Alfadanadam

Ben de çok beğendim. Yapıldığına değmiş :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

FAKmito

Gouki

Ee hadi bulusma ne zaman :D

:lol: Yaparız bir kahvaltı yine geçen bahardaki gibi.