Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihcan

Bugün buji kablosu ile bobin arasındaki kablo bağlantısı erimiş 4. silindirde. Araba titremeye başladı, 4. silindir çalışmıyor :( Buji kablosu, pipo, bobin ve el atmışken yeni bujileri sipariş ettim. Yetişirse yarın, yetişmez ise pazartesiye kalacak. Hafta sonu kullanamayacağım alfamı :(

Arap sabunu fırça ve bezle iç temizlik işine girişeceğim bende  :) Bakalım sonuç nasıl olacak. 
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

TurboBenzina

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
App plaka ve Pleksi plakalik avrupa birliği muhuru ile pek bir guzel oldu :)

erdinc147

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün buji kablosu ile bobin arasındaki kablo bağlantısı erimiş 4. silindirde. Araba titremeye başladı, 4. silindir çalışmıyor :( Buji kablosu, pipo, bobin ve el atmışken yeni bujileri sipariş ettim. Yetişirse yarın, yetişmez ise pazartesiye kalacak. Hafta sonu kullanamayacağım alfamı :(

Arap sabunu fırça ve bezle iç temizlik işine girişeceğim bende  :) Bakalım sonuç nasıl olacak.
Çok geçmiş olsun bu arada iç temizliği reklam yapar gibi olmasın ama şu markayı tavsiye ederim Amway LOC ürününü kullanın internette kampanyalı satılıyor 30 liraya 2 tane aldım ben cam gibi yapar koltukları tavan taban döşemesini tavsiyemdir süper ötesi konsantre üründür halı yıkama makinesiyle temizleyin sonuç mükemmel tavanı elle silin makine döşemeyi kaldırabilir aman dikkat tekrardan çok geçmiş olsun olur öyle şeyler kablolar çok eskimiştir allah daha büyük sıkıntı vermesin ben gerek olmamasına rağmen açıkta kalan kabloları sarıp sarmalar kablo izolesiyle kaplarım ne olur ne olmaz sıcaktan etkilenmesinler diye millette kablolarda ek var zannediyor halbuki önlem amaçlı yapıyorum kafam rahat olsun diye selamlar :)

Muratözdemir

Buharlı temizleyici ile temizlik ardından carpex deri bakım kremi uygulamam

fatihcan

Çok geçmiş olsun bu arada iç temizliği reklam yapar gibi olmasın ama şu markayı tavsiye ederim Amway LOC ürününü kullanın internette kampanyalı satılıyor 30 liraya 2 tane aldım ben cam gibi yapar koltukları tavan taban döşemesini tavsiyemdir süper ötesi konsantre üründür halı yıkama makinesiyle temizleyin sonuç mükemmel tavanı elle silin makine döşemeyi kaldırabilir aman dikkat tekrardan çok geçmiş olsun olur öyle şeyler kablolar çok eskimiştir allah daha büyük sıkıntı vermesin ben gerek olmamasına rağmen açıkta kalan kabloları sarıp sarmalar kablo izolesiyle kaplarım ne olur ne olmaz sıcaktan etkilenmesinler diye millette kablolarda ek var zannediyor halbuki önlem amaçlı yapıyorum kafam rahat olsun diye selamlar :)

Teşekkür ederim. Temizliğe sıvı arap sabunu, sünger ve fırça ile giriştim  :D Kapı içleri, deri koltuklar ve orta konsol bitti. Güzel oldu sonuç. Göğüs ve taban halıları var sırada.
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

KUY65

Stickerimiz hayirli olsun.
Abimde poz vermis :D
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

rain man

Canavar ya bunlar :) Bu sticker tipi aslında tavan için olandı siz mi yana yapıştırdınız yoksa bu versiyonu da mı var :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

KUY65

Canavar ya bunlar :) Bu sticker tipi aslında tavan için olandı siz mi yana yapıştırdınız yoksa bu versiyonu da mı var :D
bu versiyonu da var ama orjinale 1000 tl vermektense reklamcida bastirdim :D

ozoozo

MiTom olsa düşünmeden yaptıracağım şeylerden bir tanesi benim aşırı hoşuma gidiyor , güzel olmuş maşallah You are not allowed to view links. Register or Login

KUY65

MiTom olsa düşünmeden yaptıracağım şeylerden bir tanesi benim aşırı hoşuma gidiyor , güzel olmuş maşallah You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkür ederim :) daha farlar ve jantlar plastidiple koyu griye boyanicak. O zaman daha bütün bi gorüntü yakalarim sanirim :)

milano 75

güzel olmuş.ebayde baya pahalılar,reklamcı işi mantıklı,bende kaputtakini reklamcıda yaptırmıştım
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

916GTV

Murad

Son mesajimi almissin :)))
Cikmadan karaladim

916GTV

Kim yazdı bilmiyordum ama tahmin etmiştim :)
Bitiremedik ama malesef, 2 parça daha kaldı.

Bide senin yazdıklarına bak You are not allowed to view links. Register or Login 

erim

Gerçekten çok iyi işçilik mükemmel olmuş bro. kime yaptırdın ? Bende gidip fiyat alıyım :p

916GTV

Gerçekten çok iyi işçilik mükemmel olmuş bro. kime yaptırdın ? Bende gidip fiyat alıyım :p

Bir tane biradERİM var onla yaptık :)

Tabiki 75%lik kısım ona ait :)

krm1983

Bugün bıcı bıcı yaptık

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Murad

Gerçekten çok iyi işçilik mükemmel olmuş bro. kime yaptırdın ? Bende gidip fiyat alıyım

Haftaya benim rengi ne yapsak ki?
Ben seker pempesi dusunuyorum ama :)

erim

Gerçekten çok iyi işçilik mükemmel olmuş bro. kime yaptırdın ? Bende gidip fiyat alıyım

Haftaya benim rengi ne yapsak ki?
Ben seker pempesi dusunuyorum ama :)

Şeker pembesi süper olur ama deri olursa :)

fahri44

Bugün alfa romeo muzu satmaya götürdük hiç kimse almayınca bizde sıfır araç alırsak alacağımız bayi alır dedik onlarda almadı. Bizde alfaromeo muzu tekrar evimize getirdik

ozoozo

Bugün alfa romeo muzu satmaya götürdük hiç kimse almayınca bizde sıfır araç alırsak alacağımız bayi alır dedik onlarda almadı. Bizde alfaromeo muzu tekrar evimize getirdik

Peki biz bu 146 yı napacaz ?

fahri44

Ne yapacaz abi oğlum uza üniversite yi kazan sana hediye deyip devletimizin ın üniversite yi kazanmasına teşvik edeceğiz. Veya ona kardeş olarak vereceğiz: )

erim

Çocuğun başına iş açmayın  :)

ozoozo

:lol:

KUY65

:lol:
:D :lol: :lol: :alkis: :alkis: