Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSemih

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba 2006 model 147 aldım bir ay önce kaput üzerinde kus pisliğinden ötürü yanıklar var. Bunlari kapatmanın bir yolu var mi acaba? Pasta cilayla birazı kapanabilir diyorlar ama emin değilim. İsin kotu yani arabalardan hic anlamam. Bu yüzden öğrenmek için her on dakikada bu sayfayı ziyaret edip eski yeni demeden her şeyi okumaya çalışıyorum. Yardımcı olabilirsiniz sevinirim ;)

Merhaba. Araciniz hayirli olsun.

Kus pisligindeki asit vernigin hatta astarin da altına indigi icin maalesef yeniden boyanmadan o goruntuden kurtulamazsiniz. Pasta vs gbi uygulamalar vernigi daha da parlaklastirdigi icin izler iyice belirginlesecektir.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

krm1983

Çok geçmiş olsun.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

chao

Bugun bende center hoparlorumu taktirdim gercekten ses kalitesini arttirmaya etki etti. Ufak bir mudahale ama etkili :)
Ortakligi icin You are not allowed to view links. Register or Login  'ye tesekkur ederim :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore Sportivo
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

fevkalbeser12

Bugun bende center hoparlorumu taktirdim gercekten ses kalitesini arttirmaya etki etti. Ufak bir mudahale ama etkili :)
Ortakligi icin You are not allowed to view links. Register or Login  'ye tesekkur ederim :)

Cuore Sportivo
Kısmet kurbana bundan sonra:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

milano 75

Çok geçmiş olsun.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sağolun.bu akşam üstü toplama işini bitirip çıkardım yola tekrardan.ince aayarlar sonra yapılır artık.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

avkureysin

tolga  sağolsun eksik olan sağ aynamı tamamladı,dün onları boyadım bi hevesle,bugün takacaktık ,akşam trafiği iyi aile çoçuğu dolmuşcunun 10 dakka boyu ditditleri,bi anlık dalgınlık falan derken dur kalk sırasında ani fren yapan passatı farkedemeyip gömdüm  :( 2 far gitti ,kaput kasıldı bugün onlarla uğraştım kaputu nispeten düzeltip tamponu tamir ettim ama far işin en can sıkıcı yanı oldu.aksarayda sadece sol bulduk kamelyada,korekom da var adamlar akşamdan yağlamış 300 tl olurmuş son tanesi  :duvar: mecbur alfardan alcaz yarın onlarda 230 diyo  tekine.buna şükür dedik napalım.kaputu sökmüşken silecekleri ve alt plastiğide söküp boyadım az önce,yarın farları alıp takcam kaputun ince işinide bi ara yaptırırım artık.
Çok geçmiş olsun valla dün gece bana da arkadan çarptılar sizinki kadar değil tampon kırıldı sadece bi de plakalık ama insanın canı çok sıkılıyor. Hem para hem de vakit kaybı boşuna...

avkureysin

Dün gece ben değil başkaları Alfa'ma bir şeyler yaptı. Işıklarda dururken sarhoş olan babasının direksiyona geçirdiği ehliyetsiz bi çocuk arkadan çarptı. Üstelik bugün de YGS'ye girecekmiş. Nasıl korkmuş nasıl da titriyor çocuk. Polis gelse hem babası hem çocuk yüklü ceza yiyecek, hala 150 lira versem kapatsak derdinde baba... Yarım saat dil döktük 200 lira aldık, gece vakti çektiğimiz sıkıntı yanımıza kar kaldı. Çocuğun ruh halini düşünmek bile istemiyorum.

a-y-k-u-t

Dün gece ben değil başkaları Alfa'ma bir şeyler yaptı. Işıklarda dururken sarhoş olan babasının direksiyona geçirdiği ehliyetsiz bi çocuk arkadan çarptı. Üstelik bugün de YGS'ye girecekmiş. Nasıl korkmuş nasıl da titriyor çocuk. Polis gelse hem babası hem çocuk yüklü ceza yiyecek, hala 150 lira versem kapatsak derdinde baba... Yarım saat dil döktük 200 lira aldık, gece vakti çektiğimiz sıkıntı yanımıza kar kaldı. Çocuğun ruh halini düşünmek bile istemiyorum.

geçmiş olsun
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

FAKmito

İtalyadan misafirlerimiz var odamda ağırlıyorum :D

a-y-k-u-t

aşkları biran önce kavuşturmalısın  odanda rahat etmeyecekelerdir  :D

FAKmito

aşkları biran önce kavuşturmalısın  odanda rahat etmeyecekelerdir  :D
Kafam cok karisik arac renginemi boyatsam farkli rengemi boyatsam araci kaplatip oylemi taksam yoksa bunlarda kaplanirmi kafamda deli sorular

Mustafa.Karabacak

Merhaba 2006 model 147 aldım bir ay önce kaput üzerinde kus pisliğinden ötürü yanıklar var. Bunlari kapatmanın bir yolu var mi acaba? Pasta cilayla birazı kapanabilir diyorlar ama emin değilim. İsin kotu yani arabalardan hic anlamam. Bu yüzden öğrenmek için her on dakikada bu sayfayı ziyaret edip eski yeni demeden her şeyi okumaya çalışıyorum. Yardımcı olabilirsiniz sevinirim ;)

Merhaba. Araciniz hayirli olsun.

Kus pisligindeki asit vernigin hatta astarin da altına indigi icin maalesef yeniden boyanmadan o goruntuden kurtulamazsiniz. Pasta vs gbi uygulamalar vernigi daha da parlaklastirdigi icin izler iyice belirginlesecektir.
Bu kotu oldu iste. Neyse bi şekilde bulucam artik bi yöntem. Dış görünüşe de önem veren biri olarak bu durum benim için sorun. Kaplama yaptırmak nasil olur acaba ;) mat siyah beğendiğim bi renk aslında. Kaplamanın araca zararı var mıdır

francobaresi

Malzemelerim geldi, yarin biraz koltuk temizleyelim.suanda da direksiyon kaplaniyor:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

takahara

shop.alfisti 'den Eibach pro-kit siparişi geçtim. Umarım gümrükte vergi falan kasmazlar.
2006 147 1.6 distinictive

rain man

shop.alfisti 'den Eibach pro-kit siparişi geçtim. Umarım gümrükte vergi falan kasmazlar.

ne kadar tuttu sepet? ben de bir liste yaptım biraz tuzlu kaçıyor ama bütün eksiklerimi gideriyorum. mail attım siz işlemi tamamlamaya gidin öyle hesaplayalım dediler ülkeye ve kargonun büyüklüğüne göre ayrıyetten ulaşım masrafı değişiyor çünkü. Onu sıfırlasalardı vermiştim siparişi :)

75 euro üstü zaten takılıyor yanlışım yoksa. Ama amazonda falan işlemi tamamlarken kesilecek olan vergiyi de orada kesip amazon hallediyor işleri yani gümrükte takılmıyor. Ama shop.alfisti de sistem nasıl bilmiyorum.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

takahara

ne kadar tuttu sepet? ben de bir liste yaptım biraz tuzlu kaçıyor ama bütün eksiklerimi gideriyorum. mail attım siz işlemi tamamlamaya gidin öyle hesaplayalım dediler ülkeye ve kargonun büyüklüğüne göre ayrıyetten ulaşım masrafı değişiyor çünkü. Onu sıfırlasalardı vermiştim siparişi :)

75 euro üstü zaten takılıyor yanlışım yoksa. Ama amazonda falan işlemi tamamlarken kesilecek olan vergiyi de orada kesip amazon hallediyor işleri yani gümrükte takılmıyor. Ama shop.alfisti de sistem nasıl bilmiyorum.
102 euro ürün.  43 euro kargo. 5 euro da paypal. Toplamda 150 euro tuttu. Az önce mail attilar. Bugun yada yarin kargoya vericekler sanırım. 
Kargo konusunda ben de daha ucuza halledemezmiyiz gibisinden mail attim. Cevap olarak sizin için uygun olan başka bir şekilde de gonderebiliriz dediler. Ben de ugrasmiyim daha fazla deyip verdim siparişi :)

takahara

102 euro ürün.  43 euro kargo. 5 euro da paypal. Toplamda 150 euro tuttu. Az önce mail attilar. Bugun yada yarin kargoya vericekler sanırım. 
Kargo konusunda ben de daha ucuza halledemezmiyiz gibisinden mail attim. Cevap olarak sizin için uygun olan başka bir şekilde de gonderebiliriz dediler. Ben de ugrasmiyim daha fazla deyip verdim siparişi :)

takahara

rain man

O da sadece yay kitini sipariş ettiniz değil mi? Kargo gerçekten sıkıntı oluşturacak durumda bence. Ben kule gergilerini vs oradan sipariş edecektim sonra kargo bilgilerini okuyup büyüklüklerini hesap edince vazgeçtim. Olmadı tekrar konuşurum ben de shop.alfisti ile. Kargoyu kabına koysak ek vergiye razıyım yine de.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

hasiko

Bugün güneşi görünce dayanamadık pasta cila ve boya korumaya giriştik. Oto kuaför arkadaşında yardımı ile bu hale geldik...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

a-y-k-u-t

Bugün güneşi görünce dayanamadık pasta cila ve boya korumaya giriştik. Oto kuaför arkadaşında yardımı ile bu hale geldik...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

yapanların ellerine sağlık

hasiko

Teşekkür ederim kendim adıma ve arkadaşlarım adına. Keşke öncesi ve sonrası diye fotoğraflasaydım. Farklar görülebilirdi en azından...

hasiko

yapanların ellerine sağlık
Teşekkür ederim...

milano 75

gebze de sıradan bir gün  :) tamponu tamir edip macun zımpara yaptıktan sonra emme manifoldunu söküp haşat olmuş hortumları değiştim silikon hortumla.yalnız bi sıkıntımız var,araç ilk çalışmada özellikle soğuk rolanti valfi devre dışı,bozuk gibi davranıyo,rolanti yüksek çalışması lazım çalışmıyo.soketi söküp taktığımda valfin içindeki şıkırtıyı duyuyorum çalışıyor.normalde soketi sökünce rolanti 1100 civarlarında çalışır tık yok.valfi geçen yaz aldım orjinal.sinyal almıyomuş gibi ama bi yandanda soketi sökünce içinden aç kapa sesi geliyo.nedendir varmı bilen
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Naftali

Ben bu gün Oğluma far cam filmi uyguladım yan sinyaller dahil kırmızı park ampulü ve bagaj çıtası ekledim yarın da Alfa Romeo yazılı Kaliper Kapağı ve Amerikan park Modülü ekleyeceğim :)