Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

A.S.GÜMÜŞ

You are not allowed to view links. Register or Login
#DirenSerhatAbi :)

Özgüncüm dayanırım dayanmasına da çeyrek depo kaldı,
bazen diyorum bende mi hep 50 tl lik alsam  :haydi:

07 DH 800

Gouki

Serhat abi söylenen şey son 2 aylık ortalamalar dikkate alındığında benzinde 12 kuruş, motorinde 16 kuruş, LPG?de 8-9 kuruşluk indirim bekleniyor. Tabi güvenmemek lazım. Bu arada akaryakıt kalitesi izleme sistemine ait 2012 yaz dönemi raporundan numune alınan ve aykırı bulunan iller:

EskiTüfek

Tolga033

Allah'ım sen akıl,sabır ver. :( Bu ne ya. >:(

alfistahakan

Bela okumak istemiyorum bunlat işin kolayını bulmuslar.Mısırda darbe suriyede esad libyada bilmemne.U..n itiraf etsene bizim işimize böyle geliyo diye.Bende böyle memleket yönetirim vur vatandaşa suçu baskalarına at.Helal etmiyorum.

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Hakan
Forever Alfa

agucba

Desteğe devam... Kıçımızdaki donu alacaklar da yine desteğe devam edilecek. Bunlar daha iyi günlerimiz. Uyumaya devam.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

///////////////

Cuore Sportivo

kontakları uzun süre kapatmanın zamanı gelmiştir,geçiyordur !

master

Ben kontak kapatarak, araba kullanmayarak bu işin çözüleceğine çok inanmıyorum. Neden derseniz, çoğu kişi kontak kapattı bile zaten. Sabahları işe arabayla geliyorum, abartmadan söylüyorum o saatlerde işe gelen arabaların %80'i şirket arabası. Ben de şirket bana araba verse mümkünatı yok haftaiçi kullanmam arabamı. İşe git gel, haftasonu dolaş vs derken her ay ciddi mazot parası verir hale geldim, üstelik bu kadar az yakan bir arabayla. Dokunuyor artık.

Kendi kişisel arabamızı kullanmayalım, eyvallah. Ama zaten dediğim gibi çoğu kişi kullanmıyor. Fakat küçük esnaf Doblo'sunu, Fiorino'sunu kullanmak zorunda. Çünkü adamın ekmek kapısı o. Uluslararası şirketlerin satış ekibine de diyemezsin "arkadaşlar Clio'ları Focus'ları kullanmıyoruz, akaryakıt fiyatları arttı" diye. Etrafıma bakıyorum, altında şirket arabası olan kimsenin umrunda değil benzin ne kadar artmış ne olmuş. Ne de olsa şirket veriyor.

Özet olarak, kişisel arabalarını ne kadar kullanmazsan kullanma, bir şey değişmeyecek. Ama araba kullanmak istediğinde de düdüklenen hep sen olacaksın maalesef. Kişisel araba sahibi olmak ve onu günlük olarak kullanabilmek bu ülkede artık çok büyük bir lükstür.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

wolkanku

Desteğe devam... Kıçımızdaki donu alacaklar da yine desteğe devam edilecek. Bunlar daha iyi günlerimiz. Uyumaya devam.

siyaset yapmayın abi, sonra evimizden gelip alırlar falan mazallah.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ozoozo

Ben kontak kapatarak, araba kullanmayarak bu işin çözüleceğine çok inanmıyorum. Neden derseniz, çoğu kişi kontak kapattı bile zaten. Sabahları işe arabayla geliyorum, abartmadan söylüyorum o saatlerde işe gelen arabaların %80'i şirket arabası. Ben de şirket bana araba verse mümkünatı yok haftaiçi kullanmam arabamı. İşe git gel, haftasonu dolaş vs derken her ay ciddi mazot parası verir hale geldim, üstelik bu kadar az yakan bir arabayla. Dokunuyor artık.

Kendi kişisel arabamızı kullanmayalım, eyvallah. Ama zaten dediğim gibi çoğu kişi kullanmıyor. Fakat küçük esnaf Doblo'sunu, Fiorino'sunu kullanmak zorunda. Çünkü adamın ekmek kapısı o. Uluslararası şirketlerin satış ekibine de diyemezsin "arkadaşlar Clio'ları Focus'ları kullanmıyoruz, akaryakıt fiyatları arttı" diye. Etrafıma bakıyorum, altında şirket arabası olan kimsenin umrunda değil benzin ne kadar artmış ne olmuş. Ne de olsa şirket veriyor.

Özet olarak, kişisel arabalarını ne kadar kullanmazsan kullanma, bir şey değişmeyecek. Ama araba kullanmak istediğinde de düdüklenen hep sen olacaksın maalesef. Kişisel araba sahibi olmak ve onu günlük olarak kullanabilmek bu ülkede artık çok büyük bir lükstür.

Müsadeniz olursa eğer söylediğinize katılmıyorum, neden diyecek olursanız benzinden devlete giden vergi açık ve net ortada , ve bu ülke bir çok açığını akaryakıtla kapatıyor buda açık ve net şekilde ortada , eğer Türkiye de insanlar bunu protesto etmek için kontak kapattığında devlete bu vergi akışı azalacaktır , bugün siz 100 liralık benzin aldığınızda 65 lirası devlete vergi olarak gidiyor bu çok uçuk bir rakam , buradaki insanlara bahsettiğim de evde 2 yabancı Amerikalı var konuşuyorum , adamın ağzı bir tarafa kayıyor gözü bir tarafa kayıyor siz aklınızı mı yitirdiniz diyor bana :) acı ama gerçek , şirket arabaları konusunda haklısınız ama bu ülkedeki insanların hepsi bir şirkette vs çalışmıyor, sizin,benim gibi bir çok kişi kendi kişisel araçlarıyla ulaşımını sağlıyor bir protesto yapılsın bakalım binmeyelim arabalara sadece 7 gün çok değil..Eğer hesabını yapacak bir insan varsa burada hesaplayabiliriz ortalama olarak hesapladığımız da , bakalım devlete giden akaryakıt vergilerinden ne kadarını keseceğiz ben inanıyorum ki dudak uçuklatan rakamlar ortaya çıkar.

Gouki

Dolar 2 liraya koşuyor kurşunsuza da zam yakındır.

KAKIRMAN

siyaset yapmayın abi, sonra evimizden gelip alırlar falan mazallah.
Volkanım isteyen istediğini yapmayın  desin yemin ediyorum beni zerre ilgilendirmiyor. Mesela şu siyaset yapmayın olayını yazdığımda afedersiniz ama işin bokunu çıkarmıştı peşpeşe aynı mesajları atanlar. Yani spor yasak siyasette yasak olsa gerek. Bunu A ve ya B partisini savunduğum içinde söylemiyorum. Yeminle dünya umurumda değil. Sağlığıma bir halel gelmesin de...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

EskiTüfek

hahahaaa ben artık haberleri bile seyretmiyorum. Heleki bir komşumuz stres kaynaklı kalp krizinden vefat edince Beyhan sultan gazete bile okumamı yasakladı. :) Ama onu yapamıyorum, gizli gizli telefonrdan tüm gazetelerin birinci sayfalarına bakıyorum genede. :D Futbolda, siyasette sağlık bozar, bunlarada içkilere yaptıkları gibi uyarıcı yazılar koymaları gerekir. :p

KAKIRMAN

hahahaaa ben artık haberleri bile seyretmiyorum. Heleki bir komşumuz stres kaynaklı kalp krizinden vefat edince Beyhan sultan gazete bile okumamı yasakladı. :) Ama onu yapamıyorum, gizli gizli telefonrdan tüm gazetelerin birinci sayfalarına bakıyorum genede. :D Futbolda, siyasette sağlık bozar, bunlarada içkilere yaptıkları gibi uyarıcı yazılar koymaları gerekir. :p
Aynen, zaten kalın bağırsağı kaptırdım diğerini korumakla meşgulüm. Allah muhafaza...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

wolkanku

ben de bektaş abi gibi yapmayı düşünüyorum,istiyorum ancak yapamıyorum.
çünkü eninde sonunda siyonizm/illuminati ne boksa, tüm ülkelerin yönetimini ele geçirip, planlanan yolda er ya da geç ilerlenecek. kimse engel olamayacak.
deniz baykalda bülent arınç da rockefeller'ın uşağı.
tayyip one minute'le israil'e kafa tutuyormuş gibi yapıp, israil'den takdir kazanmış bir adam, amerikanın kuklası.
bugün tayyibin koltuğunda kim olsa zaten kürt açılımı adı altında, israilin-amerikanın istediği insanları doğuya yerleştirecek,kürdistanı kuracaktı. tayyibe de çok kızmanın manası yok o bir kukla.
tayyibin yerinde kim olsa benzine zam yapacaktı.
şimdi kalkıp ama metroyu yaptııı yolları duble yol yaptııı,ondan öncekiler yapamadı diyen olursa o zamanki teknolojiyi düşünsün. eskiden 5 mb'lık şarkıyı kaç saatte indiriyordunuz, şimdi kaç saniye? o zaman bir bina inşaatı kaç yıl sürüyordu,şimdi kaç ay? adamın avantajı teknolojinin patladığı yıllarda hizmeti ülkeye getirmek oldu,güzelce göz boyadı,oy kazandı.
içindeki atatürk düşmanlığı ile de atatürke ait ne varsa yaktı yıktı yok etti. milliyetçiliği ayaklar altına aldı.
e zaten siyonizmin istediği de buydu. tayyip din sömürüsüyle yaptı, kılıçdaroğlu olsa batılılaşma adı altında yapacaktı.

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Sportivo

Arkadaşlar gidişat hiç iyi değil açık söyleyeyim, ekonominin iyi gittiği falan da yok. Çok iyi giden bir ekonomi nasıl dünyanın en pahalı benzinini fiyatlar? Bu nasıl bir tezattır? Türkiye'deki durum ölüyü gösterip sıtmaya razı etme durumundan başka hiçbirşey değil. İktidarı da muhalefeti de batsın, ülkeyi elbirliği ile uçuruma götürüyorlar. Tam anlamıyla yandaş-yandaş olmayan, Türk-Kürt olarak bölünmüş durumdayız. 13 yıllık tek parti düzeninde teorik olarak daha birlik beraberlik içinde olunması gerekirsen tam zıttı kalın çizgilerle toplum birbirinden ayrışıyor. Maalesef söylemleriyle, tavırlarıyla, politikalarıyla, içinde bulunduğu ilişkilerle bunu körükleyen bu zemini oluşturan da ilk elden sayın başbakan. Bu ayrışma körüklendikçe geri dönüşü olmayan bir şekilde ülkenin geleceğini tek bir zeminde ortak bir hedefte birleştirmek mümkün olmayacak. Ekonomi batsa ne olur, Yunanistan battı birşey mi oluyor, en fazla 5 yıl sineye çekersin düzelir ama ortak değerleri,100 yıllık birikimleri, cumhuriyetin temel taşlarını yıkıp birlik bütünlük kalmayıp toplumsal ayrışma başladığı zaman artık geri getirmen çok zor. Mesele de zaten siyaset falan değil bu gidişatı görüp görememek. 
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

EskiTüfek

Cuore Sportivo

BENZİNE 11 KURUŞ ZAM GELDİ. BU GECE YARISINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK !

............... ............. .... ............... .....

egeozal1

Fatihob

Ooo beybiii super no sikinti hala benim icin cunku 100luk atmaya devam edicem :clover:

Sent from my Patates using Tapatalk 2
..

alfacan

Ooo beybiii super no sikinti hala benim icin cunku 100luk atmaya devam edicem :clover:

Sent from my Patates using Tapatalk 2

Bende 100 lük atıyorumda sıkıntı o değil . Adamlar avrupanın bi ucunda benzinin litresini  ''1'' küsür euro ile alıyorlar.

Alper

Zam zam zam....
Dün mazota , bugün bir zam daha yapıldı benzine.
Bıktım ulan gidicem bu ülkeden.

asklepios

Zam mı,hangi zam? Gündem Başbakanın ağlaması  >:(

mahoretti

Fener yenildi çaktırmadan hemen ZAM, Erdoğan ağladı ZAM,  Hergün değişiyor bu aralar.. takip edemiyorum...  >:( >:( >:( >:(

alfa38

Devletin vergi gelir dilimleri içinde en büyük dilim akaryakıt vergisi.  Nihai bir acıkma olmuş sanırım:) *
Dipnot: yine