Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

A.S.GÜMÜŞ

Abi başınız sağolsun , pisi pisine, allah rahmet etsin, bu sprey makul bir çözüm olabilir. Geçen ışıklardan durdum hava yağmurlu, yol da göl olmuş, yeşil yandı karşıya ilerledim baktım arabalar durmuş, dedim yavaş geçeyim kimsenin üzerine su sıçratmayayım, ben yavaş gecerken arkamdaki hıyar para taşıma aracıydı sağıma kırdı bastı gaza suya daldı bütün suyu arabanın üstüne sıçradı ön cam kapandı hiçbirşey göremez oldum, solumda arabalar var karşı yönden geliyorlar kan beynime sıçradı bir bastım gaza herife aynısını yaptım bir güzel de saydirdim insana saygı biraz yahu edepsiz adam dikkat etsene hala sinirleniyorum takip edip gidip şikayet edecektim hanım evde bekliyor diye yapmadım

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

KAKIRMAN

Hocam sprey var lakin araçta bulunduruyorum. Dediğin gibi yanımızda da taşımak lazım. Bu arada arkadaşımız askerliğini sat komandosu olarak yapmış. Ama durup dururken nerden geleceği belli olmayan bir olaya kurban gitti.
Dün Bağlarbaşı'nda bir arkadaşa gittim.Gitmez olaydım. Her yer kilit. Bağlarbaşı göbekte ışıklara kadar tin tin geldik. Aslı böreğin orda jipine kurulmuş ağzında (afedersiniz) ..ok çiğneyen bir kadın kırmızı da geçtiği yetmiyormuş gibi üstüme kırdı sıkıştırdı bile bile. Yani öyle bir baktı ki yiyorsa geç önüme der gibi. Şimdi ne yapmak lazım. İnip te gidip camına silahın namlusuyla tık tık vurup kafasına mı sıkalım. Sadece bedduamı ettim işte...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

KAKIRMAN

Bu arada şöyle bir şey almayı planlıyorum. Amazonda fiyatı gayet uygun.Burada aynısı 350 den aşağı değil.
Gayet kibar gayet güzel.
Hedef tahtası ve de uygun misketlerle güzel stres atılır.
You are not allowed to view links. Register or Login
The Machina List

erdem1904

Abi başınız sağ olsun... Benimde dun sevdiğim bir abim sabah yüksek süratle carrefour kavşaktaki yon tabelasının direğine çarparak feci şekilde can verdi... Bugun hurriyet ankarada ilk sayfa haberiydi.. Araç paramparça direk sapasağlam... I direk neden o kadar sağlam yapılır anlamışta değilim... Hızlı kullanmayın arkadaşlar...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

max-ime

Erdem abi şimdi okudum haberi, çok kötü kazaymış :( Başın sağolsun..

Doğa Tosun

Abi başınız sağ olsun... Benimde dun sevdiğim bir abim sabah yüksek süratle carrefour kavşaktaki yon tabelasının direğine çarparak feci şekilde can verdi... Bugun hurriyet ankarada ilk sayfa haberiydi.. Araç paramparça direk sapasağlam... I direk neden o kadar sağlam yapılır anlamışta değilim... Hızlı kullanmayın arkadaşlar...
abi yanindan geçtim arabanin halini gördüm.. çok çok fenaydi, başın sağolsun.. nasil vurduysa arabanin kapilari falan ayri ayri kopmuştu resmen..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Sercan Keklik

ilhan hocam başınız sagolsun
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

sbk0655

Ilhan hocam başımız sağolsun, dün akşam haberlerde izledim görüntüleri o kadar kallesce , arkadan gelip bicaklamis yazık günah, allah ailesine sabır versin.

Erdem bende dün internette gördüm kazayı çok fenaydi  allah rahmet eylesin.Aynısı az önce çevre yolu etimesgut çıkışında olmuş beyaz hyundai era umarım birşey olmamıştır.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alihsans

Başın sağ olsun.  :(
Hürriyet Ankara'daki fotoğraf kazadan mı alıntı? Öyleyse çok kötü dağılmış araba.
Allah rahmet eylesin.
O yönlendirme tabelası büyük olduğu için direk de büyük enkesitli olmak zorunda ama önüne yumuşatıcı bir engel konmalıydı tabii.  :asagi-ok:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Murad

Şimdi okudum bende haberi, gerçekten feci olmuş.
Başınız sağolsun.

wolkanku

ilhan abi başınız sağolsun.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

erdem1904

Başın sağ olsun.  :(
Hürriyet Ankara'daki fotoğraf kazadan mı alıntı? Öyleyse çok kötü dağılmış araba.
Allah rahmet eylesin.
O yönlendirme tabelası büyük olduğu için direk de büyük enkesitli olmak zorunda ama önüne yumuşatıcı bir engel konmalıydı tabii.  :asagi-ok:
evet, kazanın kendi fotoğrafı.. Rahmetlide arabayla aynı durumdaydı... Şırnakta görevli emniyet mensubuydu... Orada birşey olmadı izninde oldu... Takdiri ilahi.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Lbe

Bu arada şöyle bir şey almayı planlıyorum. Amazonda fiyatı gayet uygun.Burada aynısı 350 den aşağı değil.
Gayet kibar gayet güzel.
Hedef tahtası ve de uygun misketlerle güzel stres atılır.

Abi bu silah yüzünden polisler evimizi bastı, silahın sahibi arkadaşımı nezarete aldılar kefalet ile tutuksuz yargılandı ama KKTC'den çıkış yasağı var bir yıldır :) Bize kıl olan Kıbrıslı bi çocuk polise ihbar etmiş bizi ve bu hava tabancaları Kıbrısta yasakmış.Patlayıcı madde tasarrufundan yargılanıyor şimdi çocuk.Neresi patlıyorsa..

blackgear

Başınız sağolsun İlhan Hocam ve Erdem abi.

Bu silahlar TR de serbest diye biliyorum. Hatta bende farlı markadan iki adet var.

Lbe

Bu silahlar TR de serbest diye biliyorum. Hatta bende farlı markadan iki adet var.

Aynen abi o yüzden kafamız rahattı bizimde.Ama KKTC'de serbest değilmiş :duvar:

Bu arada abilerim başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin

milano 75

arkadaşlar bence bunları taşımak gerçeği taşımakdan sakat,olası bi kavga,korkutup kaçırıyım diye sarıldınız,karşınızdakindeki gerçek varsa ve sıkarsa  sakat bi durum,canımı korudum deyip yırtar adam.en iyisi silaha(taşıma)hiç bulaşmamak.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Kubilay

Başın sağ olsun İlhan abi.Işıklarda arkamda görünce ilk başta tanıyamadım, sonradan çıkardım  :)

tayfun

Erdem abi,Ilhan abi başınız sağolsun. ALLAH geride kalanlara sabırlar versin.

Tolga033

Basınız sagolsun. Allah rahmet eylesin.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KAKIRMAN

Başın sağ olsun İlhan abi.Işıklarda arkamda görünce ilk başta tanıyamadım, sonradan çıkardım  :)
Hah sizmiydiniz. İşte o gün akşam vakti kadonla tartışma yaşamıştım. Bu arada ışık yanmasa idi yanınıza gelecektim sağlık olsun.

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

blackgear

arkadaşlar bence bunları taşımak gerçeği taşımakdan sakat,olası bi kavga,korkutup kaçırıyım diye sarıldınız,karşınızdakindeki gerçek varsa ve sıkarsa  sakat bi durum,canımı korudum deyip yırtar adam.en iyisi silaha(taşıma)hiç bulaşmamak.

Mehmet abi kesinlikle haklısın, zaten bunları da taşımak (kutusu haricinde) yasak Türkiye' de. Yani belinize takıp gezemiyorsunuz, zira her türlü çok tehlikeli oyuncaklar. Evinizde bulundurabilirsiniz, ama aracınızda, üzerinizde olduğu zaman el koyma hakları var. Kutulu ve faturalı olarak taşınabiliyor diye biliyorum.

Arkadaş evimiz basıldı falan diyince belirtmek durumunda kaldım. TR şartlarında evinizde bu tür "oyuncakları" bulundurmak suç değil. Yeter ki kullanıcı, bunun tehlikeli bir oyuncak olduğunun bilincinde olsun.

KAKIRMAN

Vefat eden arkadışımızın ismi Sancaktepe'de bir Anaokuluna verilmiştir.  İsmi yaşatılacak...

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Machina List

Erkay KAHYA

Lbe

Dün bizim sokak baya kalabalıktı bugün öğrendimki karşı apartmandan cenaze çıkmış.

Haberde olayı yanlış anlatmışlar, 06 BU plakalı araç(Gökhan Okumuş) tanker kazasını görüyor ve ileriye aracını çekip yardıma gidiyor.Araçta annesi,babası,ablası ve eşi var.Anne, baba ve abla arabadan iniyor; o arada tankerden sızan yakıt yüzünden otobüs kayarak onlara çarpıyor.Sanırım ablayı otobüsün altından çıkarmışlar, babanın beli kırılmış anne ise vefat etmiş..

Tolga033

Dün bizim sokak baya kalabalıktı bugün öğrendimki karşı apartmandan cenaze çıkmış.

Haberde olayı yanlış anlatmışlar, 06 BU plakalı araç(Gökhan Okumuş) tanker kazasını görüyor ve ileriye aracını çekip yardıma gidiyor.Araçta annesi,babası,ablası ve eşi var.Anne, baba ve abla arabadan iniyor; o arada tankerden sızan yakıt yüzünden otobüs kayarak onlara çarpıyor.Sanırım ablayı otobüsün altından çıkarmışlar, babanın beli kırılmış anne ise vefat etmiş..
Yazık ki ne yazık.. :( Allah rahmet eylesin.