Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 145 veya Muadili

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Abicim isin esprisindeyim :) insallah senin diledigin ve gonlune gore olan olur. Hepimizin en icten ve ortak dilegi bu yonde , sen son sozu soylediysen simdiden hayirli ugurlu olsun diyelim yalniz tekeri yamuk olacak sanirim,benden soylemesii... :kahve:

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
Mantıklı

bana da mantıklı geliyor Erdem Abi.. bir de şu araç vardı listemde: You are not allowed to view links. Register or Login

yeşil olan bildik araç, alındığından beri neziroğlu'na gidiyormuş. lpg yok ama bakımlıymış. beyaz olan ise sürpriz. gerçi beyazın fiyat ve km avantajı var. ayrıca lpg var ve rengi daha güzel. ne dersiniz?

Bu kasa da 1,3 tutmuyor.. Yeşili al devam et.. 1,5 otomatik hemen satarsın durumu toplayınca...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

Bu durumda eski Alfa alma  ;) Secereli bulabilsek al ama bulamıyoruz senin bütçeye göre... Durumu toparlayınca bunu sat kafana yatan temiz yüksek modelli bir Alfa al... En mantıklısı bu bence...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

Abicim isin esprisindeyim :)

Biliyorum, ben de öyle :)

insallah senin diledigin ve gonlune gore olan olur. Hepimizin en icten ve ortak dilegi bu yonde , sen son sozu soylediysen simdiden hayirli ugurlu olsun diyelim yalniz tekeri yamuk olacak sanirim,benden soylemesii... :kahve:

teşekkürler. öyle olduğunu bildiğim için 20 sayfadır yazıyorum zaten  :arkadasim:

Bu kasa da 1,3 tutmuyor.. Yeşili al devam et.. 1,5 otomatik hemen satarsın durumu toplayınca...

otomatik satarken çok avantaj oluyor evet. bir de bu aracın piyasa zaten 12bin civarıymış, fiyat uygun görünüyor. bakalım benden 11 çıkacak mı...  :-X :(
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ismet

Bu durumda eski Alfa alma  ;) Secereli bulabilsek al ama bulamıyoruz senin bütçeye göre... Durumu toparlayınca bunu sat kafana yatan temiz yüksek modelli bir Alfa al... En mantıklısı bu bence...

yavaştan ben de bunu kabul etmeye başladım.. temiz 145 için en az 12bin gerekiyor.. durumu bu saatten sonra anca sayısal toparlar :) hayırlısı diyelim.. yalnız beyaz  98, yeşil 97 ve tipleri farklı. kasa mı değişti makyaj mı yedi ne oldu acaba?

erdem1904

Secereli yetkili servis kayıtlı araç.. Şartları zorla al.. 2 gün sonra sanayide harcayacağın parayı önden vermiş olursun...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

İsmet 20 oldu ya la  :D 98 de makyajlanmış...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

ve sayfa 20 oldu...

daha fazla kirliliğe lüzum yok kanısındayım.. yönetici arkadaşlar konuyu kitlerse sevinirim. araç önerisi olanlar özelden yazarlarsa memnun olurum. sabrınız, vaktiniz, yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim  :arkadasim: :alfisti:

erdem1904

Buna sıra gelene kadar kilitlenmesi gereken ne başlıklar var İsmet  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

olsun abi, sözüm sözdür.. kilitlensin lütfen..

ozoozo

Degerli abim , forumun mantigi bence bu konusmak,tartismak,istisare yapmaktir belki yarin bir gun senin butcende birisi cikacak ve arac ariyacak onun icin gercekten yararli olacak,forumun kutuphanesinde durmasinin bence hic bir skntisi olmaz.Kilitlenmesi gereken aslinda benim konumdur basit bir kaza :) ancak hem benim ilk kez basima gelmesi hemde belki benim gibi birisi cikarda , nasil yol izlenecegini okur ogrenir diye bende kilitlenmesi icin yazmadim bilerek,cunku forumdaki bir cok tecrubeli kisi akil vermisti haliyle yeni birisinin isine yarayacak bilgiler.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

ismet

Özdemircim konu kilitlenince silinmiyor ki, duruyor yine orada. Arama yapan herkes rahatlıkla erişebiliyor :)

Gouki

Kilit yok abi.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alihsans

ve sayfa 20 oldu...

daha fazla kirliliğe lüzum yok kanısındayım.. yönetici arkadaşlar konuyu kitlerse sevinirim. araç önerisi olanlar özelden yazarlarsa memnun olurum. sabrınız, vaktiniz, yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim  :arkadasim: :alfisti:
Dostum bu başlıkta hem sana araç arandı, hem istişare edildi, hem de eğlenildi. Senin alacağın araç harici mesajları silsen 10 sayfa eksilir zaten.  :)
Bulana kadar devam.  :rock:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

blackgear

İsmetim, sanırım sen beni yanlış anladın :D Telefondan yazınca, yukarıdaki emoları kullanamıyorum, kusura bakma. Hal böyle olunca da sanki tepkisiz yada ne bilim antipatik gözüküyor ;)

Dostum, temiz bir Alfa alıp, rahat rahat kullanmanı, herkesten önce ben isterim. Senden bile önce, zira alırsan, arada ben de senden alır eski günleri yad ederim ;) :D

Elbette ki, temizini bulamazsak, akıllı bir seçim yaparsın. Ama konu uzayınca, bir de espriler falan dönünce ortalıkta, ben de ekşimiş bulundum :D

Haa, ciddi miydim, evet ciddiydim, Cuma günü arayıp, o araç için pazarlık yapacağım. Benim sözüm de söz ;) Düşünürsen, atlar gider, baktırır, içine sindirir, alır geliriz ;) Bize de gezme olur :D Benden çok istekli varmış Antalya için gördüğüm kadarı ile... Haa dersen ki yok ben bulduğumu alacam, o zaman da bulduğun araba ile yaparız bi Antalya :D Bize her türlü Antalya :D

ismet

arkadaşlar verdiğiniz destek için teşekkürler  :arkadasim: peki madem kapanmasın konu, ben de fazla naz yapıp aşık usandırmayayım :)

kadirim, şaka yaptığını tabii ki biliyorum, zaten ben de katıldım şakalarına. antipatik değil tam tersi gayet sempatik adamsın :)

biraz önce accent için araştırma yaptım. hem neziroğlu'ndan hem de arkadaştan bilgi aldım.. bakımları tam, triggeri yeni değişmiş bir araç. arkadaşım (ki çok iyi anlar araç işlerinden) ben alacaktım ama eşim yüksek model istedi o yüzden sana önerdim dedi. 10bin peşin 1000 lira ocakta olacak şekilde teklif ettim. Kabul ederse bu iş tamamdır arkadaşlar...

Alfa aşkımı da artık bir başka bahara ertelerim.. Virüs kanımda nasılsa, artık kurtulamam  :alfisti:

sbk0655

Sen o arabayı alırsın haftasında çiçek gibi 145 düşer ilana demedi deme bak.

ismet

Sen o arabayı alırsın haftasında çiçek gibi 145 düşer ilana demedi deme bak.

o Allah'ın emri ama yapacak bir şey yok... olmadı soru listemi güncelleyip takas teklif ederim :p

ismet

bu araca: You are not allowed to view links. Register or Login

şu mesajı yazdım:

Alıntı Yapmerhaba,
bu araç boxer motor mudur yoksa ts mi? hangi alfa servisinde yaptırdınız işlemleri? sanırım lpg yok, yakıt tüketimi nedir? bir de kazaları nedir ve boyalı parçalar nedir yazar mısınız?
saygılar

gelen yanıt:

Alıntı Yapbosur motorrrr gostepe sener usta ozelll servısssteee benzınde 35000 batınmı 400 500 arası yakar asırı benzınn yalk mıyorrrr

:-X

sbk0655

Motor bosurr bastın mı osurrrrrrr.

alihsans

Saat daha 22 olmadı ya, içkili bir anına gelmiş elemanın.  :-[
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

bu güzelim 145leri nasıl insanlar kullanıyor arkadaş, aklım almıyor yeminle...

erdem1904

:D  :D  :D

adam şu başlığı kilitletecekti ya :) Sen arabanı al sonra Özgün başlığı geyiğe taşır oradan devam ederiz  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sbk0655

Ya İsmet bu araba harbiden fena durmuyor. KADİR bence bunu arasın.

ozoozo

abi yemek yiyordum , mesajını gördüm ve ölüyordum hahahahaha  :alkis: