Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login

Ilandaki aracı inceleyen oldumu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bayi zaten sıfırını bu paraya veriyor, bir ekstra yokki arabada
Bayinin fiyatı 75.500₺ cam tavansız.Ekstra cam tavan ile 80-81 bin tl fiyat aldım.

Cam tavanı folyo diye düşünmüştüm.73 e distinctive sıfır araç verir bayi, hazır fuar zamanı.
Yinede, 60-63 bin bandında hatasız makyajlı kasa rahat bulunabilecekken, cam tavana fazladan 10 bin tl vermenin bence hiç mantığı yok.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

kuheylan35

Ilandaki aracı inceleyen oldumu?

Bayi zaten sıfırını bu paraya veriyor, bir ekstra yokki arabada
Bayinin fiyatı 75.500₺ cam tavansız.Ekstra cam tavan ile 80-81 bin tl fiyat aldım.

Cam tavanı folyo diye düşünmüştüm.73 e distinctive sıfır araç verir bayi, hazır fuar zamanı.
Yinede, 60-63 bin bandında hatasız makyajlı kasa rahat bulunabilecekken, cam tavana fazladan 10 bin tl vermenin bence hiç mantığı yok.
Sıfırı için pazarlık yapmadım, düşebilir ama o fiyatlara ben çıkamam. Bu araç içinde 73 bin vermem zaten. Sadece sıkıntısı var mı onu merak ettim. Yoksa pazarlıkla 65-68 arası alınabilir diye düşünüyorum.

kuheylan35

Inceleyen, bilen var mı?

muğlalı

@kuheylan35    70 milyarlık arabada 5-6 bin tl pazarlıkmı olur hocam ne yaptınız.

kuheylan35

@kuheylan35    70 milyarlık arabada 5-6 bin tl pazarlıkmı olur hocam ne yaptınız.
işin aslı pazarlık değilde elimde olanı teklif ediyorum diyelim.

gneral

Arkadaşlar selam,

Mobildeyim, kısa olacak, kusura bakmayın,
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı:  You are not allowed to view links. Register or Login

Alınır bir araç mı, yorum tavsiye lütfen...
Muhsin | Samsun

emrebaser

Arkadaşlar merhaba , bende bir mito sormak istiyorum. Yaklaşık 3 aydır takip ediyorum , geçen ay milano alfa'dan satılıktı bu araç , bende ciddi ciddi niyetlenmiştim bu araç için ancak satıldı bir anda. Şimdi tekrar çıktı , aynı araç oldugunu düşünüyorum. Bu araç ile ilgili bilgisi olan kimse var mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

örgetmen

ilandaki araç hakkında bilgi sahibi arkadaş var mı ?açıkçası ben km ye takıldım şöyleki aracın direksiyonu 23k km yapmış bir arac için fazla yıpranmış gibi  geldi yani 50k km yapmış bir araç izlenimi var direksiyonda siz ne dersiniz haksız mıyım ?? You are not allowed to view links. Register or Login

Erdinc küflü

Araç servis bakımlı , yazıyor ...! 20000 bakımı , artı araç şehir dışına hiç cıkmamıştır, şehir içinde , kullanılmış olabilir , kullanıcının birde ellerı terleyen veya  4 tane yüzükle araç kullanan bayansa olma ihtimali yüksek , 2 ay önce 90000 km giuietta zeki ustaya götürdüm , aracın direksiyonu ortadan ikiye ayrılmıştı , Kornaya nasıl bastıysa airbag gözüküyordu , koltugun yanı bitmişti

muğlalı

benim giulietta 2011, 95 bin de içi 0 gibi diyebilirim ama düzenli her yıl  iç - dış detaylı temizlik yapılmış birmotta yakında konu açıp resim koyacağım ama ilandaki aracın fiyatı 6 bin fazla yazılmış o fiyata cam tavan olması lazımdı.

örgetmen

benim giulietta 2011, 95 bin de içi 0 gibi diyebilirim ama düzenli her yıl  iç - dış detaylı temizlik yapılmış birmotta yakında konu açıp resim koyacağım ama ilandaki aracın fiyatı 6 bin fazla yazılmış o fiyata cam tavan olması lazımdı.
pazarlıkla 54 e indi sahibi ama senin söyleminle 50 den fazla vermemeliyim öyle mi ?

örgetmen

Araç servis bakımlı , yazıyor ...! 20000 bakımı , artı araç şehir dışına hiç cıkmamıştır, şehir içinde , kullanılmış olabilir , kullanıcının birde ellerı terleyen veya  4 tane yüzükle araç kullanan bayansa olma ihtimali yüksek , 2 ay önce 90000 km giuietta zeki ustaya götürdüm , aracın direksiyonu ortadan ikiye ayrılmıştı , Kornaya nasıl bastıysa airbag gözüküyordu , koltugun yanı bitmişti
yüzük kullanan biri olmalı çünkü dikkatli bakınca direksiyonun üst kısma denk gelen parçada çizikler görüyorum.. mevcut şartlarla kaça alınır fikrin var mı ?

muğlalı

pazarlıkla 54 e indi sahibi ama senin söyleminle 50 den fazla vermemeliyim öyle mi ?
yıldan dolayı lastik ve triger değişimi gelmiş olabilir onlarda 3 bin tutar buda önemli, giu larda hem jtdm hem multiair de kronik bir sıkıntı yok km okadar da önemli değil bana göre.

örgetmen

yıldan dolayı lastik ve triger değişimi gelmiş olabilir onlarda 3 bin tutar buda önemli, giu larda hem jtdm hem multiair de kronik bir sıkıntı yok km okadar da önemli değil bana göre.
km ye abartı olmadığı sürece (örneğin 60-65k ya kadar) bende takılmıyorum ancak henüz 23k daki bir giuyu 50k ya tercih ederim ne dersin 54 iyi fiyat mı ?

muğlalı

tercihim bu 2 araçtan biri olurdu 54 cam tavansız araç için fazla.

örgetmen

tercihim bu 2 araçtan biri olurdu 54 cam tavansız araç için fazla.
ankaradaki araca mesaj attım fiyat vermesini bekliyorum istanbuldaki aracıda biliyorum ancak 57500 bütçemi fazlasıyla aşıyor fiyat alsam 55 den aşağı ineceğini sanmıyorum 50 - 53 arası bütçem var bu aralıkta bırakmaları zor gibi . ?

örgetmen

değerlendirmeleri bekliyorum cümleten hayırlı geceler.

Erdinc küflü

2012 tct , deri ,tavan ,45000 km 60 bintl zor bulduk , boyasız aldık biz ...

Erdinc küflü

2011 model manuel , 55 tl biraz fazla gibi , ( 2012 ile -2011) arasında yagmur , far sensörü gibi cok fazla işe yaramasada bana göre farklar var , sadece arabayı tanıtırken agız dolulugu yapıyor biz oncelikle tct aradık , aracın km'si yeni model araçta en önemlisi 
Şahsi fikrim 3-4 yıllık. 100000 km de aracı diğerlerine göre 4-5 bin aşagı fiyatta olmalıdır ,
Eskiden kmlerv yüksekti , insanlar uçak nedir , Bilmezdi..! şimdi artık öyle degıl?

örgetmen

2011 model manuel , 55 tl biraz fazla gibi , ( 2012 ile -2011) arasında yagmur , far sensörü gibi cok fazla işe yaramasada bana göre farklar var , sadece arabayı tanıtırken agız dolulugu yapıyor biz oncelikle tct aradık , aracın km'si yeni model araçta en önemlisi 
Şahsi fikrim 3-4 yıllık. 100000 km de aracı diğerlerine göre 4-5 bin aşagı fiyatta olmalıdır ,
Eskiden kmlerv yüksekti , insanlar uçak nedir , Bilmezdi..! şimdi artık öyle degıl?
benim için spor paket ve kırmızı yada beyaz olması yeterli sensörler olmasa da olur ,cam tavana da hayır demem ancak kimi konularda cam tavanın avantajı kadar dezavantajının da olduğu belirtilmiş bakımının zorluğu vurgulanmış bu yüzden cam tavan olmazsa olmazım değil. o zaman 50-55 bandında spor paket + cam tavan alınabilir sonucuna vardım ;)teşekkürler.

Erdinc küflü

muğlalı

füme  magnezyum gri lacivert bu renkler aslında daha güzel ama spor paket ve cam tavanlısı az

Erdinc küflü

Bazı araçlarda , bazı renkler  yakışmaz .... !!! Ama Giulietta'ya bence her renk ayrı bir güzel duruyor ,

saskuran

Bazı araçlarda , bazı renkler  yakışmaz .... !!! Ama Giulietta'ya bence her renk ayrı bir güzel duruyor ,
nezaman alfaci oldun bilader ... git bmv forumuna takil ....
smoke weed evreday

SAS....

Erdinc küflü

.! Serkan nerde dedim ! Öğretmen arkadaşıma (bayan) giulietta aldım , yine bir daha önce gt' si olan ancak .. Alfa'dan vaz gecen arkadaşa giulietta sahibi yaptım Oguz , kemal , yardımcı oldular , 2 ay bulamadım , en son istanbul'a julyy almaya geldim .. Zeki usta ve volkan cok yardımcı oldular , Noterde vaz gecti O kızgınlıkla yaptım bişey , Ama sezon sonu .. Tekrar şansımı denicem , İnşallah !!! Ama kalbim Alfa diyor hala her gördüğümde juliyy bakmaktan boynum kırılacak oluyor ,