Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfun

You are not allowed to view links. Register or Login

Diego bir sen eksiktin.

sesli kahkaha attım yahu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adalı35

Merhaba arkadaşlar, kısmetse Alfa 147 bakınıyorum. İki adet araç buldum hakkında sizlerden yorum beklemekteyim..

Benim eski alfa ilanda. Degerlendirebilirsiniz. Yapılan işlemleri de burdan incelersiniz.

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Brabus

Meehaba

Senin ilanlara bakarken gordum balikesir plakali arac cok yakin arkadasimin Ali'nin. Simdi de sordum satiyormus hakikaten. İzmir'de berabee okuduk. Alfa Virusune de benden kapti. Kendisi durumu iyi ve her seyi eksiksiz yaptiran bir kisiligi vardir. Enriko'ya gidiyordu ama memnun kalmadigindan ben Alfa Teknik'e yonlendirdim. Ozgur Usta'dan arac hakkinda da bilgi alinabilir. Yine İzmir'den baaka arkadasim da 159 bakiyor ona da yonlendiriyorum umarim yine bir arkadasta kalir bu arac

Arkadaşlar herkese merhaba. Adım Emre izmir' de yaşıyorum. Foruma yeni üye oldum. Son 1 yıldır 159 almak istiyorum ve sonunda gerekli olan parayı biriktirebildim:) şuan sahibinden de ne kadar ilan varsa biliyorum. bilen arkadaşlara bir kaç sorum olacak. yardımcı olursanız sevinirim. ilgilendiğim birkaç araç var. fiyat max 50 000tl. çok fazla boya takıntım yok. ancak satıcı gerçek bir alfacı olmasını  tercih ederim. bakımlı ve temiz olmasını istiyorum. aşağıdaki ilanlara yorum yaparsanız sevinirim. en son olarakta bir Giulietta var. temiz 159 bulamazsam tercihim bu yönde. 4. ilan da Giulietta. aranıza katılmak güzel. iyi günler..

1. You are not allowed to view links. Register or Login

2. You are not allowed to view links. Register or Login

3.You are not allowed to view links. Register or Login

4. You are not allowed to view links. Register or Login
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

the_mehmet

Slm arkadaşlar ilk defa alfa alıcam bildiğiniz üZere çok temkinliyim ilk olduğundan, bu ilandaki araç nasıl sizce You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibi çok güvenilir geldi telefonda konuştuk bakımları yeni yapıldığını söyledi sadece ön takım bakımı yapılması gerektiğini söyledi, kafamı karıştıran olay bi rengi bi km si bide kaputu falan boyalı olması sizce ne yapmalıyım

a-y-k-u-t

araçla ilgili bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

ademirtas

bu araç ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar.
1996 - Alfa Romeo GTV
2008 - Fiat Grande Punto
1998 - Alfa Romeo 156
2000 - Alfa Romeo 156 SS
2006 - Alfa Romeo 159 JTDm
1999 - Alfa Romeo 156 2.5 V6

milano 75

bu araç ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar.
ben 2.5 e merak saldım salalı (3 veya 5 yıl)satılık kendileri.hatta düne kadar iki farklı kişi tarafından iki farklı fiyatla ilandaydı.ahaaa hala öyleymiş  You are not allowed to view links. Register or Login
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

OğuzCanAlantor

Slm arkadaşlar ilk defa alfa alıcam bildiğiniz üZere çok temkinliyim ilk olduğundan, bu ilandaki araç nasıl sizce You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibi çok güvenilir geldi telefonda konuştuk bakımları yeni yapıldığını söyledi sadece ön takım bakımı yapılması gerektiğini söyledi, kafamı karıştıran olay bi rengi bi km si bide kaputu falan boyalı olması sizce ne yapmalıyım

Bedava verse almam orjinale çevirmek için bi ton eziyet

Alfadanadam

Temkinli biri için pek güzel bir tercih değil benim fikrim.

agucba

147'yi resmen şebeğe çevirmişler. Ön tampon, farklı renkteki boyalar, jantlar, koltuk kılıfları, direksiyonun muhteşem kaplaması. Özellikle bu kaplamalar, bana 80'lerin başındaki şehirlerarası arası çalışan Mercedes O302 otobüsleri hatırlatıyor.

///////////////

Wolfshade1989

147'yi resmen şebeğe çevirmişler. Ön tampon, farklı renkteki boyalar, jantlar, koltuk kılıfları, direksiyonun muhteşem kaplaması. Özellikle bu kaplamalar, bana 80'lerin başındaki şehirlerarası arası çalışan Mercedes O302 otobüsleri hatırlatıyor.
:))
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Aşmış

Bose'li Giulietta düştü yeni.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

kuheylan35

Bose'li Giulietta düştü yeni.
En az iki haftadır var ilanlarda, tarihi yenileyip duruyorlar bilginize.

rain man

Araç forumdan mi?

Gerçekten gözüme hoş geldi.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

a-y-k-u-t

Araç forumdan mi?

Gerçekten gözüme hoş geldi.

araç oldukça güzel duruyor ve temiz bakılmış gibi yapılacak ne varsa yapılmış fiyat konusunda aklınıza yatıyorsa görüşün derim,siteden olduğu konusunda bilgim yok
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

rain man

Almak için sormadım merak ettim forumdansa konusunu görmedim diye. Beğendim gerçekten.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

krıpto

S.A. arkadaşlar bana bu araç hakkında Acil bilgi lazim.şimdiden teşekkürler..

ES53

Bana cokta bilincli bir kullanicidan gibi gelmedi gorsel olarak.

TRSemih

Tayfun fotoda görünen diğer 156 senin eski araç değil mi? You are not allowed to view links. Register or Login
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tayfun

Yok Semih, bende sunroof, led ve yan çıta yoktu Çanakkalede Veli arkadaşımın eski arabası.

alfaadana

Bu araç hakkında ne düşünürsünüz dostlar, km orjinal dedi 600 tl hasar kaydı varmış değişen yokmuş bir buçuk parça boya sol ön çamurluk, servis bakımlı dedi pat diyede 50 bin olur dedi fiyat sorunca mantıklı mıdır acaba?
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

kadiraxu

Arkadaşlar merhaba ,

Bende artık bir alfisti olmaya karar verdim. Yaklaşık 6 ay önce kadar fd6 honda aracımı sattım. Bir ay sonrada düğün yapacagım. Düğünden sonra bir 147 almayı düşünüyorum fakat biraz araştırmaya başladım ve kendimi bu siteye üye olurken buldum.  :D

Almak istediğim araç siyah ve içi krem/bej döşeme olmalı ve sunrooflu olmalı . Fakat alfa romeo hakkında pek bir bilgim yok bu yuzden sizlerin yönlendirmeleriyle dogru tercihi yapmak istiyorum. Bütcem 20- 28 bin arası olacak . 147 alırken nelere dikkat etmeliyim. ? varyatör arızası falan diye okuyorum sitede. Bazı şikayet forumlarında almayın sakın falan diyorlar ama araba beni iki gündür cezbetti ve hayallerimi süslemeye başladı . 147 alacagım tanıdık bildik temiz satan veya çevresinde olan varmıdır.

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. Sahibindenden bakıyorum ama emin olamıyorum.

alfizml

Bu araç hakkında bilgisi olan varmı? yorumlarınızı bekliyorum,alınabilirliği varmı sizce?

Koful

Arkadaşlar merhaba ,

Bende artık bir alfisti olmaya karar verdim. Yaklaşık 6 ay önce kadar fd6 honda aracımı sattım. Bir ay sonrada düğün yapacagım. Düğünden sonra bir 147 almayı düşünüyorum fakat biraz araştırmaya başladım ve kendimi bu siteye üye olurken buldum.  :D

Almak istediğim araç siyah ve içi krem/bej döşeme olmalı ve sunrooflu olmalı . Fakat alfa romeo hakkında pek bir bilgim yok bu yuzden sizlerin yönlendirmeleriyle dogru tercihi yapmak istiyorum. Bütcem 20- 28 bin arası olacak . 147 alırken nelere dikkat etmeliyim. ? varyatör arızası falan diye okuyorum sitede. Bazı şikayet forumlarında almayın sakın falan diyorlar ama araba beni iki gündür cezbetti ve hayallerimi süslemeye başladı . 147 alacagım tanıdık bildik temiz satan veya çevresinde olan varmıdır.

Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. Sahibindenden bakıyorum ama emin olamıyorum.

Merhabalar, hoşgeldiniz.
Öncelikle tebrikler, allah bir yastıkta kocatsın :)

Konuya gelirsek, Alfa'yı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 147 çok güzel bir araç, motorun sesini duyduğunuzda siz de aynı şeyi düşüneceksiniz. Yol tutuşuna hayran kalacaksınız, ve tabi ki stiline.. Ben üç sene 2008 model 147 blackline kullandım, ilk arabamdı ve gerçekten harika bir deneyimdi benim için.
Onun dışında, forumda araştırırsanız varyatör diye bir sıkıntı kalmadığını görebilirsiniz. Daha tecrübeli alfist'ler eminim sizi daha çok aydınlatacaktır. Benim şahsi fikrim; km olayına takılmayın, nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İst. ya da Ank.'daysanız çok iyi ustalar var, bakımları yapılmış temiz bir Alfa'yı gözünden tanırlar. Son olarak şunu söyleyebilirim, ikinci elde alınabilecek uygun fiyatlı, en dolu ve tabiki en mükemmel araç Alfa'dır. Herhangi bir Alfa...

kadiraxu

Hoşbulduk
ilgin için ve aydınlatman için teşekkür ederim. Peki bildik forumda olupta satmak isteyen arkadaşlar varmıdır. Sahibindennde baktıgımda pek güven olmuyor.

Aracı alıpta rutin bakımlar harici 3-5 bin masraf cıksın istemiyorum. Alırken nelerine dikkat etmeliyim bu aracın kronik sorunu şudur diyebilcegimiz arızalar varmıdır.

Bu arada bursada yaşıyorum sanırım servis konusunda skntı yaşamam gibi.  :D