Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login

Araç çok güzel maşallah mercekler otomatik ayarlı ve orjinal çıkışlı modelinin en dolusu ama fiyat biraz fazla ..

Teşekkürler. Sizde de Mk1.5 vardı, o yüzden en sağlıklı yorumlardan biri sizden gelir. :) Ben far ile çamurluk-kaput arasındaki boşluklara takılmıştım ama gördüğüm kadarıyla normal görüntüsü o zaten. Bir de kaput altındaki etiketlerde acaba kaza işareti mi var diye düşündüm.

octinum

Bu arada fiyatı biraz değil, epeyce yüksek. Yani hiç sanmıyorum geçmişi tamamen belli, her adımı belgeli bir şey olduğunu.

Ah bir de taba veya sarı deri döşeme olsaydı. :-)

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

coyote

Bu arada fiyatı biraz değil, epeyce yüksek. Yani hiç sanmıyorum geçmişi tamamen belli, her adımı belgeli bir şey olduğunu.

156 için full siyah deri benim için en güzel seçenek ve eğer 156'mın içi suan olduğu gibi full siyah yerine sarı olsaydı, sarı isteyen birisiyle seve seve takasa girerdim. Bence forumda bir nabız yoklaması yapın, belki benim gibi düşünen birisi çıkabilir. Bu arada, ilanda istenen fiyat bence de yüksek.

octinum

156 için full siyah deri benim için en güzel seçenek ve eğer 156'mın içi suan olduğu gibi full siyah yerine sarı olsaydı, sarı isteyen birisiyle seve seve takasa girerdim. Bence forumda bir nabız yoklaması yapın, belki benim gibi düşünen birisi çıkabilir. Bu arada, ilanda istenen fiyat bence de yüksek.

Görüş için teşekkürler. Bir tek Blackgear'ın var galiba şimdilik. O da ayırdığım bütçeyi aşıyor epeyce. Ayrıca Mk2. :) 2005 model, çok az sayıda vardır, o kadar düzgünü daha da azdır ama benim önceliğim Mk1.5. İstediğim gibi Mk1.5 bulamadığım zaman veya biraz bekledikten sonra uygun fiyata "kaçmaz" cinsinden görürsem Mk2'lere sulanmayı planlıyorum. :)

Ya da Blackgear sıkılıp galerici fiyatına aman be derse, boşa gitmesin forumda kalsın diye alır sonra bana güzel Mk1.5 bulana aldığım fiyata veririm. :p

blackgear

Yanlışınız var hocam :) Bende 156 yok artık GT var. O da satlık değil walla :)) You are not allowed to view links. Register or Login

octinum

Yanlışınız var hocam :) Bende 156 yok artık GT var. O da satlık değil walla :)) You are not allowed to view links. Register or Login

N'evett, kendisi Darkness'mış, Blackgear değil. Hatta araba da erkek kardeşininmiş. :)
Şu JTS için sıvı LPG bakmıştım epeyce. Olsaydı zorlayıp GT'ye geçecektim. Yokmuş. :D

coyote

Şimdi mesajımı tekrar okuyunca, komple aracı takas edeceğim gibi bir anlam da çıktığını farkettim :) Kastım, tüm koltuk ve kapı içlerini takaslamaktı. Hatta elemenın biri bunu yapıp adım adım uygulama videosunu youtube'a koymuştu ama, şimdi bulamadım.

ferrari

Giu 1.4 TCT 170HP alırken 2. ellerde nelere dikkat etmek gerekli? TCT şanzıman, dsg'nin eski versiyonları gibi problemli mi? Malum sitede kırmızı renginin 5-6 ilanı var hangisini önerirsiniz, araçların ederleri nelerdir? Bir de eski ön farlı (içi beyaz) olan giulara yeni karartmalı farlar uyuyor mu?  Aradığım 147'yi bulamamam ve 147'lerin fiyatlarının coşması nedeniyle tercihlerim değişmeye başladı...

:) Önerilerinizi bekliyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login ; Cevap için teşekkürler hocam, teklifiniz de güzel fakat kırmızı olması en önemli şeylerden biri :D

ali kaynak

Bu aracın neyi var acaba fiyat yerlerde...
Lancia delta III

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login üstad keşke 159 arıyor olsaydım :)

Anlaşılan birşey kaçırılmamak için fiyat çekiliyor.

Dipnot: 159 arayan arkadaşlar bundan ucuza alacağınız araç bundan dolu ve bakımlı olamaz.

Rast gelsin üstad hayırlı satışlar.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

blackgear

Ceryanda kalmış, üşütmüş... :duvar: (Yazmasam uyuyamazdım >:( !...)

ali kaynak

Ceryanda kalmış, üşütmüş... :duvar: (Yazmasam uyuyamazdım >:( !...)
Sen cok yaşa ya  güldürdün beni :D :D
Lancia delta III

Rotweiler

Aracın hiçbişeyi yok Ali kaynak.
Halit gerekli bilgiyi zaten hem ilanda hem de başlığıda madde madde yazdı.
Bian önce satmak istiyor ki, yenisini kaçırmasın.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ali kaynak

Aracın hiçbişeyi yok Ali kaynak.
Halit gerekli bilgiyi zaten hem ilanda hem de başlığıda madde madde yazdı.
Bian önce satmak istiyor ki, yenisini kaçırmasın.
Hayırlısı olsun artık ne diyelim ama tekliflerden bayağı sıkıldıgı belli 
' 26.000 olurmu diyene küfürle cevap verirmiş '
Lancia delta III

rain man

Cebimde elli beş bin olsa bugün halit beyi arardım. Aynı şey mehmet ali beyin arabası için de geçerli. Kolay kolay bulunmaz böyle arabalar.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

octinum

Şimdi mesajımı tekrar okuyunca, komple aracı takas edeceğim gibi bir anlam da çıktığını farkettim :) Kastım, tüm koltuk ve kapı içlerini takaslamaktı. Hatta elemenın biri bunu yapıp adım adım uygulama videosunu youtube'a koymuştu ama, şimdi bulamadım.

Araçta o kadar büyük değişikliğe mecbur kalmam inşallah. :) Hala istediğim 156SS'i bulabilmiş değilim, ama sadece 10 gün oldu aramaya başlayalı. Bu iş bayram sonuna kalır gibi. Millet tatilden iyice dönüp, bayrama kadar binerim sonra satarım dediği arabaları bir piyasaya döksün bakalım. En yakını o kırmızı olan, o da hem siyah deri koltuk, hem 10 yıl kaskosuz (geçmişi iyi dokümante değil), hem de fazla istiyor.

octinum

Cebimde elli beş bin olsa bugün halit beyi arardım. Aynı şey mehmet ali beyin arabası için de geçerli. Kolay kolay bulunmaz böyle arabalar.

Aynen. Hatta bizim kayınpeder araba bakıyor, tam da bu fiyat seviyesinde ama tırsıyorum. Bizim Konyalının ağzı torba değil, bin arabada bir tesadüf eseri rastlanan bir arıza olur, car-car konuşurlar sonra "Abi yüksek km Alfa almışsın, bunlar sık arıza yapar, bizim dayıoğlu tirentlayn Jetta aldı o bundan iyi, Fosfogen bi kere kapı sesinden belli" diye, önce kayınpederin, sonra benim asabımı bozarlar korkusundan söyleyemiyorum. :(

Keyif için spesifik 156 bakan halimle ben bile sırf boşa gitmesin diye alırdım o derece. :)

uuralver

Arkadaşlar Merhaba,
Bu araçla ilgili bilgiye sahip olan varsa bana ulaşabilir mi, uzun süredir alfa almaya niyetliyim açıkcası da hiç alfa kullanmamış birisiyim.Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Plakası ise:34 EV 7259

octinum

Arkadaşlar, şu araç hakkında bir fikri olan var mı? Hasbelkader aracı tanıyan-bilenimiz olabilir, veya gözünüze bir şeyler çarpabilir, ipucu verebilirsiniz. :)

Kurzuk

Arkadaşlar, şu araç hakkında bir fikri olan var mı? Hasbelkader aracı tanıyan-bilenimiz olabilir, veya gözünüze bir şeyler çarpabilir, ipucu verebilirsiniz. :)

Araba temiz görünüyor, koltuklar, döşeme fena değil gibi ama yakından görmek gerek. Özellikle 156 konusunda deneyimli arkadaşlar yorumlarını yazacaklardır.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

coyote

Siyah tabanlı göstergeler değişikmiş. Simit lpg tankı seçeneği varken, böyle hilkat galibesi tank tercihlerine aklım ermiyor.

octinum

Hmm evet siyah tabanlı gösterge dikkatimi çekmemişti. 2004 modelde normal mi? Beyaz tabanlı olması gerekiyor ama değişmiş filan belki?

Alınırsa, o LPG tankı ilk Cumartesi günü simit depoya çevrilir. :) Sportwagon alma sebebi yatan koltuklar yahu, niye öyle yapmışlar? :D

Teşekkürler görüş için.

Kibitzer

Hmm evet siyah tabanlı gösterge dikkatimi çekmemişti. 2004 modelde normal mi? Beyaz tabanlı olması gerekiyor ama değişmiş filan belki?

Alınırsa, o LPG tankı ilk Cumartesi günü simit depoya çevrilir. :) Sportwagon alma sebebi yatan koltuklar yahu, niye öyle yapmışlar? :D

Teşekkürler görüş için.

Döşemeler koyu renk olunca göstergeler de siyah tabanlı oluyor. Benim 156'da da koltuklar ve göstergeler siyahtı.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

blackgear

Siyah tabanlı göstergeler değişikmiş. Simit lpg tankı seçeneği varken, böyle hilkat galibesi tank tercihlerine aklım ermiyor.

Öteki türlü de, stepne başa bela oluyor. Koltuğu yatırmadığınız sürece bence makul :)

Koful

Öteki türlü de, stepne başa bela oluyor. Koltuğu yatırmadığınız sürece bence makul :)

Benim de önceki Alfa'm 147 tüplüydü,, bence güzel olan çözüm runflat tires + simit depo, bagajı hakkıyla kullanmak isteyenler için... ama SW olunca hem oraya sığıp hem de kötü görünüşlü silindir depo kullanılabilir neden olmasın... ben olsam sonuç olarak acil simit depoya geçerdim :)