Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet_hulusi

You are not allowed to view links. Register or Login

böyle bir ilan var , araçta irili ufaklı hasar kayıtları var, merak ettim nedir diye?
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

tedirginim

Bakımları yapılmış, özen gösterilmiş bir araç bulmak ne zor. Acil araba bulmam lazım piyasadakilere çok içim ısınmasa da almalı mıyım yoksa biraz sabretmeli mi bilmiyorum. Temiz bir kaç 156 SS varmış forumda onları da maalesef kaçırmışız.

Şu araç hakkında ne söylersiniz. Diri duruyor fakat 36 bin liralık bir hasar kaydı gözüküyor. Motordan giriş yok fakat sağ sol kapılarda değişim var ve havayastıkları.

Bir de bu araç var başka da elle tutulur bir şey yok.
Ne olur bilenler bir yol göstersin beklemeli miyim.Yoksa bu sefer de mi alfa dan vazgeçeyim. Tam başka bişey alırım düzgün bir araç düşer var ya :(

Araba yok ..

Utku

Kag plakayi almayin, muzmin satilik pert kayitli arac.
Diger arac zaten forumdan tanidik.kombinasyon ve donanim sahane, turkay beyi ararsaniz detaylarini verecektir
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

tsmsk

Bakımları yapılmış, özen gösterilmiş bir araç bulmak ne zor. Acil araba bulmam lazım piyasadakilere çok içim ısınmasa da almalı mıyım yoksa biraz sabretmeli mi bilmiyorum. Temiz bir kaç 156 SS varmış forumda onları da maalesef kaçırmışız.

Şu araç hakkında ne söylersiniz. Diri duruyor fakat 36 bin liralık bir hasar kaydı gözüküyor. Motordan giriş yok fakat sağ sol kapılarda değişim var ve havayastıkları.

Ne olur bilenler bir yol göstersin beklemeli miyim.Yoksa bu sefer de mi alfa dan vazgeçeyim. Tam başka bişey alırım düzgün bir araç düşer var ya :(

Araba yok ..

İlk aracı geç fiyat teklifini fatura diye koymuş. Masraflı bence. Beyaz olan araçda forumdan bir arkadaşta. konusu burada. You are not allowed to view links. Register or Login

2005 Alfa 156 1.6 TS-120

kadiraxu

arkadaşlar merhaba bursada oturuyorum ve böyle bir araba buldum. Araçta sadece 3 parça boya var . değişen yok bakımları tamam gazını koycan bincen diyor. Aracı tanıyan bilen varmıdır. Fiyat sizce ne olmalı yardımlarınızı bekliyorum.

Aşmış

arkadaşlar merhaba bursada oturuyorum ve böyle bir araba buldum. Araçta sadece 3 parça boya var . değişen yok bakımları tamam gazını koycan bincen diyor. Aracı tanıyan bilen varmıdır. Fiyat sizce ne olmalı yardımlarınızı bekliyorum.

Ben almazdım. KM'si fiyatına yada fiyatı KM'sine göre yüksek. Ayrıca lpg ne zaman takılmış o önemli. Uzun süredir LPG ile kullanılıyorsa ki kullanan arkadaşın biraz apaçi kafalarda olduğu görülüyor, mutlaka allah ne verdiyse gazlamıştır, bu da hor kullanım oluyor ve Alfa'larda tehlike demek oluyor. Tabi bunların hepsi tahminden öte değil. Kolay gelsin.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

tedirginim

Araba yok ..

İlk aracı geç fiyat teklifini fatura diye koymuş. Masraflı bence. Beyaz olan araçda forumdan bir arkadaşta. konusu burada. You are not allowed to view links. Register or Login

eyvallah hocam

tedirginim

Kag plakayi almayin, muzmin satilik pert kayitli arac.
Diger arac zaten forumdan tanidik.kombinasyon ve donanim sahane, turkay beyi ararsaniz detaylarini verecektir

bir iki gün daha bekleyeceğim pek sanmasam da belki başka bir araç düşer. sizin sattığınız 156'ya da hayran kaldım.

BatuhanA

Merhabalar iyi günler
159 a hayran olmamak elde değil bizim de gönlümüzde elbette :D
156 2.0 ts vardı bizde ordan zaten alfaya karşı boş değildik lakin tertemiz araba 8 ayda satılınca şimdi alacağımız 159 ne kadar elimizde kalır eğer acil bir durumda satmak gerekirse diye korkutuyor
1.9 jtd manuel düşünüyoruz
malum trafik sigortaları özelleşince milleti kazıklamak için alternatif bi yol oldu hyundai için 9 bin lira fiyat aldık alfa için acaba bu ne durumdadır  ?
kaskosu ne kadardır ?
masraf - bakımları insanı yorar mı üzer mi ?
istanbulda güvenilecek işinin ehli bir usta bilir misiniz?
aşağıdaki ilanlardan hangisi alınabilir adamlıktadır ?
çok teşekkür ederim

rain man

Selamlar. Önceden kasko kaza kaydınız yoksa ve yaşınız biraz varsa ehliyette çok üzücü bir rakam göreceğinizi sanmam. 24 yaşındayım, adres istanbulda görünüyordu ve ilk araç 2009 alfa romeo 147 1.9 olunca bana en uygun 2300 sompo japan'ın kaskosu çıktı. Size daha düşük olur muhtemelen ama kesin bilgim yok.

İstanbul alfa ustası sıkıntısı çekmeyeceğiniz nadir yerlerden birisi. Bostancı Carium Zeki usta forumda en çok duyduğum beğenilen isim ben henüz gidemedim.

Elden çıkarmak bir miktar zor olabilir ama mantıklı fiyatlar olduğu dahilde 159 en çok takip edilen aracı 156'dan sonra. Satmak çok zor olmasa gerek.

Masrafları üzmez ama alırken dikkat edilmesi gereken bir kaç husus var. 159 sahibi arkadaşlar daha iyi açıklarlar, forumda da fazlasıyla mevcut ancak özellikle ön düzen aksamı masraf yapmaya meyilli kronik tek yer. Onun haricinde turbo dizel olmasının klasik götürüsü olarak turbo revizyonu vs gerekebilir. Gerek sahibindende gerek forumda 250bin sorunsuz gidenler var, tabi arada turbo revizyonları gerekebiliyor.

Ses yapmaya müsaitler bizim yollarda. Onun pek kesin çözümleri yok.

Tavsiyem forum içinden satılık araçlara bakmanız. Genel olarak buradaki arkadaşlar araçlarına oldukça iyi bakıyorlar. Hayatım boyunca sadece alfa almak isteme sebeplerimdendir bu da. Onun haricinde şimdiden hayırlı olsun :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Aşmış

Şans eseri geçen gün karşılaştım, gerçekten 13.000 km'de gt. :)
Gördüğüm ilk sıfır GT, 147, 156 direksiyonuydu. :)
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

Kurzuk

Demek ki hala var böyle hazineler.
Ben ilk GT aramaya başladığımda 44.000km bir tane vardı Ankara'da GTss sonra Gaziantep'e satıldı yakın zamanda tekrar ilandaydı.
Forumda siyah 42.000'de vardı o da satıldı sanırım.
60.000'de manuel bir GT vardı 7-8 ay önce İstanbul'da siyah.
Sonra benimkini buldum 29.000'de. Şaşırmıştık hep beraber :))
Ama 13.000 selespeed nasıl kalmış? Nasıl saklanmış? Gerçekten inanılmaz.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

DarknessHero

Sıfır GT resmen. Ama bir GT'ye nasıl binmeden, sürekli sürmeden nasıl yani nasıl durabiliyorlar anlamıyorum. Dayanamıyorum ben. Durduramıyorum kendimi. :)  :clover:

shadycome

Demek ki hala var böyle hazineler.
Ben ilk GT aramaya başladığımda 44.000km bir tane vardı Ankara'da GTss sonra Gaziantep'e satıldı yakın zamanda tekrar ilandaydı.
Forumda siyah 42.000'de vardı o da satıldı sanırım.
60.000'de manuel bir GT vardı 7-8 ay önce İstanbul'da siyah.
Sonra benimkini buldum 29.000'de. Şaşırmıştık hep beraber :))
Ama 13.000 selespeed nasıl kalmış? Nasıl saklanmış? Gerçekten inanılmaz.
Bundan iki sene açık mavi renkli yine 13bin km de olan bir gt vardı Veloce volkan bey tarafından ankaraya satılmıştı.Sonra araç pert olmuştu.o zamanlar yanlış hatırlamıyor isem 35bin gibi rakamlara satılıktı.
İki yılda piyasa baya yükselmiş :) Bu gtnin kmsini görünce aklıma o araç geldi.

Kurzuk

Sıfır GT resmen. Ama bir GT'ye nasıl binmeden, sürekli sürmeden nasıl yani nasıl durabiliyorlar anlamıyorum. Dayanamıyorum ben. Durduramıyorum kendimi. :)  :clover:

Üstteki cevabı yazarken içinde bulunduğum ruh hali tam buydu işte :))
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ademtor27

Mrblar oncelikle araniza yeni katildim. 156 alarak ilk alfa deneyimimi yasamak istiyorum. Birkac ilan buldum.Foruma da baktim ama malesef satlik 156 yok. Su araclar hakkinda bilgisi olan var mi acaba

Simdiden tesekkurler...

tsmsk

89 bin deki araç daha önce den ilandaydı demek ki galericiler almış. Ama o zamanla Arasında 5-6 bin fark var. Dikkat etmek Lazım ki yakın zamanda ilanlarda görmüştüm. Diğer araç için birşey diyemeyeceğim zira görmedim daha önce yakından bakmak Lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

tsmsk

Bu arada ilk araç için öyle Hatırlıyorum. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltebilir. Benim ki sadece hatırlana %100 kesin böyle diye bir durum söz konusu değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

Recep Küçük

Malum sitede bir ilan var fiyatın böyle olması sizce normal mi yada var mı aracı tanıyan bilen? Resim eklememiş mesaj attım ama karşılık gelmedi daha?

Genel olarak şöyle bir şey de sorsam 159 jts motor seçeneğini tavsiye eder misiniz?

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Sitsabaiesan

şöyle bir araç düşmüş malum siteye 156 arayan varsa

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

Erkay KAHYA

Malum sitede bir ilan var fiyatın böyle olması sizce normal mi yada var mı aracı tanıyan bilen? Resim eklememiş mesaj attım ama karşılık gelmedi daha?

Genel olarak şöyle bir şey de sorsam 159 jts motor seçeneğini tavsiye eder misiniz?

Ya araç fake ya da satıcı aracının ne olduğunu bilmiyor.
2.2 jts, sunroof vs. böyle bir araç olacağını sanmıyorum. Birde 23000 TL  :D

Recep Küçük

:yukari-ok:  bende böyle düşünüyorum üstad

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

alfizml

İzmirde alfa romeo kiralayan biryer bilen varmi acaba?

erdem1904

Muhtemelen 156 SS dir.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tughan

Bu araç hakkında ciddi bilgisi olan var mı hiç ? Eğer varsa paylaşırsa sevinirim, cidden bir sorun yoksa alacağım sanırım :D
Tuğhan.
156 Selespeed