Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfaadana

You are not allowed to view links. Register or Login
Tmm hocam, buradan da takibini yapayim konunun, alakanız için tesekkür ediyorum ayriyeten
bakım masrafı varmı sorgulayın (triger, baskı balata, alt takım, buji buji kabloları, motor kapağı açılsın bakılsın bujilerin durumuna, gerekirse silindirlerin kompresyon testinide yaptırın, sonuçlarını ustanız değerelndirir, hararet varmı baktırın ve 5000 km de nekadar yağ yaktığını sorgulayın bunlar 156 için önemli...
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

tsmsk

Arkadaşlar hepinize tesekkür ediyorum zaman ayırdıgınız için, özellikle alfaadana size ilginiz ve desteğiniz için minnettarım, zaten aracı ankara ya da konya merkeze götürmeyi düşünüyorum, bu arada kullanma,kullanmasam da deneyimleme fırsatı bulacağım..Bakım isine gelince onu da özellikle sorarım, maliyetli bir seyler çikacak olursa, fiyattan inecegini de belirtti arkadaş 28500 uzerinden sagolsun :)
Zaten forum içine 28 demişti arkadaş. Neden 28500 üzerinden onu anlamadım.
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

Rotweiler

Bu geçen konularda beni tehdit edip sonra da foruma küsen eslişehirdeki arkadaş mı? 26 yaşında olan?
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

sbk0655

Bu geçen konularda beni tehdit edip sonra da foruma küsen eslişehirdeki arkadaş mı? 26 yaşında olan?
Hahahaha , evet o .Korkma ben konuştum bişey yapmayacak sana.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rotweiler

Şahsı kişisel olarak tanımam. DOlayısı ile ticari ahlakı ile ne ilgilenirim ne de bununla ilgili yorum yapabilirim.
Aramızda geçen mevzuu da, kendisi benim sözlerime çok alınmış; buna müteakip özel mesaj yolu ile "kendi çapında" tehditler savurmuş beni "sahalarda görmek istemiş" ancak hiç bir mesajına cevap alamayınca forum adminlerini benim dostum belleyip, trip atıp gitmiştir.
Olay bundan ibaret. Ha bir de eklemeden edemeyeceğim. Son forum aktivitelerine bakılırsa, gününün 29 saatini forumda geçirmektedir. O kadar iş güç sahibi yani.

Korkuyorum reis...
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

burakeksi

Merhabalar linkte belirttiğim ilandaki araç hakkında bilginiz varmıdır plaka 34 psk 21
MAKYAJLI KASA TEK
İlan No: 243361323

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adalı35

Merhabalar linkte belirttiğim ilandaki araç hakkında bilginiz varmıdır plaka 34 psk 21
MAKYAJLI KASA TEK

tek kapı olması dikkatinizden kaçmadı umarım

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

burakeksi

Evet bilgim var tek kapı olması kötü birşeymi ? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın

Adalı35

Evet bilgim var tek kapı olması kötü birşeymi ? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın

elbette değil tamamen tercih meselesi ama 5 kapılara göre daha yavaş bir piyasası olduğunu bilin isterim.

Adalı35

MAKYAJLI KASA TEK

tek kapı olması dikkatinizden kaçmadı umarım

ayrıca şimdi hatırladım ben bu aracı. daha önce de ( 5-6 ay yada daha fazla) yine avukat bayandan aldım diye satılıktı ilanda ve yanılmıyorsam daha düşük fiyatlara idi. 

burakeksi

Anladım teşekkür ederim

alfaadana

Arkadaşlar hepinize tesekkür ediyorum zaman ayırdıgınız için, özellikle alfaadana size ilginiz ve desteğiniz için minnettarım, zaten aracı ankara ya da konya merkeze götürmeyi düşünüyorum, bu arada kullanma,kullanmasam da deneyimleme fırsatı bulacağım..Bakım isine gelince onu da özellikle sorarım, maliyetli bir seyler çikacak olursa, fiyattan inecegini de belirtti arkadaş 28500 uzerinden sagolsun :)
ben teşekkür ederim, siz bakın baktırın içinize yatarsa alırsınız...
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

Kaan

hepsi uzaktan ve shoplu resimler. bakana bir fikir vermekten uzak. çok inandırıcı değil açıkçası yazdıkları. ama takılıp kalmamak adına telefonda görüşülebilir. araç hakkında bilgi alırsınız.
1 hayal
5 duyu
6.his

burakeksi

Bende 25.000 teklif edecektimde alfa zaten hızlı giden bir araç değil malum birde tek kapı olması daha da etkiliyorsa mantıksız bir tercih olacaktır

Adalı35

Bende 25.000 teklif edecektimde alfa zaten hızlı giden bir araç değil malum birde tek kapı olması daha da etkiliyorsa mantıksız bir tercih olacaktır

tercihinizi 5 kapılardan yana kullanmanız daha iyi olur. :yukari-ok:

burakeksi

tamamdır bir araç daha var aslında oda şudur ...ALFA BAYRAK...2006...TI PAKET...SUNROOF..17 JANT..VS...
İlan No: 241246270

Kaan

tamamdır bir araç daha var aslında oda şudur ...ALFA BAYRAK...2006...TI PAKET...SUNROOF..17 JANT..VS...
İlan No: 241246270

yanlışsam düzeltin ama jantlar orjinal ti jant değil sanki. döşemeler ve kol dayama da biraz fazla yıpranmış. double din hoş gözükmüyor mevcut hali ile. vasat yönleri var. ama jant spoiler falan yakışıklı bir 147. model ve km ye göre fiyatı şuan ki şartlarda normal sayılır ama forum dışından alınan alfaları iyice araştırmak lazım diye düşünüyorum.
ayrıca forumda adettir yeni üyenin kendini tanıştırması. siz de tanıtabilirsiniz kendinizi. kısmet olursa da alfanızla resimleri bekleriz.
1 hayal
5 duyu
6.his

burakeksi

Teşekkür ederim tanıtımı burayanı yapayım bilmiyorum
İstanbulda yaşıyorum elektronikle alakalı bir işle uğraşıyorum memleket rize yaş 27  alfa sahibi olmadım henüz ancak hep aklımdaydı nasip olursa alacam umarım

radar54

Teşekkür ederim tanıtımı burayanı yapayım bilmiyorum
İstanbulda yaşıyorum elektronikle alakalı bir işle uğraşıyorum memleket rize yaş 27  alfa sahibi olmadım henüz ancak hep aklımdaydı nasip olursa alacam umarım

Hoşgeldin Burak bizde de You are not allowed to view links. Register or Login abimiz var hem 147 kullanıyor hem de Ekşioğlu bi tanışın fikir verebilir.
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Incablue

Bu aracın durumunu sizlerle paylaşmak istedim. Aklınızda bulunsun.

radar54

:yukari-ok: Bide kazasızmış

Kaan

Bence 147 arayanların degerlendirebileceği bir araba olmuş, fiyatı da oldukça uygun görünüyor, belli ki kazası da çok ciddi bir hasara sebebiyet vermemiş.

ciddi bir hasar olmaz olur mu. tamponu geçiciyorum hadi. sol çamurluk ve kaput katlanmış. sağ çamurluk akordiyon olmuş. kesin arabanın kafası sola kaymıştır zaten. çektirmeden düzelmez. ki zaten çamurluk, kaput ve tamponu da oturtamamışlar. hadi işçilikle bunlar telafi edilebilir. kazası ve boyası kesinlikle yok dendiği halde kaza resimlerini görmesek bile forumdaki birçok alfisti bu arabaların çizgilerini ezbere bildiği için bu 147'ye yaklaşmayacaktır. ayrıca ön takım ve yayda nasibini almış olabilir darbeden. bence en büyük sorun. son olarak satıcının yalan beyanı başka şeylerde akla getiriyor. bakımları nasıl yapıldı yada yapıldı mı vs... yani bir de mekanik sorunları var ise dert sahibi olmaya değmez. aynı paraya çok temiz mk1 ler var. bunun yerine onlar değerlendirilebilir.

not: kaza resminden kadın cinayetiymiş gibi görünüyor :D ablanın yolun ortasına kadar çıkıp sonra dönmeye çalışması güzelim 147'yi heder etmiş.  :(
1 hayal
5 duyu
6.his

admin

Satışı yapan galerinin satış kanallarına şikayet edilmesi gerekir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

radar54

Bence 147 arayanların degerlendirebileceği bir araba olmuş, fiyatı da oldukça uygun görünüyor, belli ki kazası da çok ciddi bir hasara sebebiyet vermemiş.

ciddi bir hasar olmaz olur mu. tamponu geçiciyorum hadi. sol çamurluk ve kaput katlanmış. sağ çamurluk akordiyon olmuş. kesin arabanın kafası sola kaymıştır zaten. çektirmeden düzelmez. ki zaten çamurluk, kaput ve tamponu da oturtamamışlar. hadi işçilikle bunlar telafi edilebilir. kazası ve boyası kesinlikle yok dendiği halde kaza resimlerini görmesek bile forumdaki birçok alfisti bu arabaların çizgilerini ezbere bildiği için bu 147'ye yaklaşmayacaktır. ayrıca ön takım ve yayda nasibini almış olabilir darbeden. bence en büyük sorun. son olarak satıcının yalan beyanı başka şeylerde akla getiriyor. bakımları nasıl yapıldı yada yapıldı mı vs... yani bir de mekanik sorunları var ise dert sahibi olmaya değmez. aynı paraya çok temiz mk1 ler var. bunun yerine onlar değerlendirilebilir.

not: kaza resminden kadın cinayetiymiş gibi görünüyor :D ablanın yolun ortasına kadar çıkıp sonra dönmeye çalışması güzelim 147'yi heder etmiş.  :(

Hocamız You are not allowed to view links. Register or Login sebebiyet vermemiş dediyse vermemiştir başkan aaa hem fiyatı da uygunmuş bak hemen gidip almalı başkan You are not allowed to view links. Register or Login  :p

Koful

Darbe sertmiş gibi göründü bana, uzman değilim ama önceki 147'mde sol ön taraftan sert olmayan bir darbede kaput kalkmıştı, bu biraz da kaputun tasarımıyla ilgili, çok önde duruyor. Ama gel gelelim sağ çamurluk gram oynamamıştı yerinden.
Neyse sonuç olarak şahsi yorumum bu kaza ciddi değil denemez...