Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArtemiS

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba

Yarın bu araci görmeye gitcez araç hakkında bi bilgisi olan varmı? iki kapısı degismis birmot kayıtlıymıs sürtmeden dolayiymis biraz fikir verirseniz sevinirim.
Hocam, öncelikle merhabalar..'Sürtmeden dolayı değişti' cümlesi klasik söylemdir, dikkat edin derim...Boya takıntılı insanlar olmadığımıźı düşünüyorum, forum sakinleri olarak,(tabi istisnalar vardır) lakin 2 parca değişen ve aracın görünen diğer kriterlerine baktığımız zaman fiyatta çok uygun gelmedi bana nacizane...Size önerim bu fiyat aralığında, malum sitelerde ki ilanları daha dikkatli incelemeniz, eminim bakmaya gideceğiniz araçtan, daha alınası guilettalar çıkacaktır karşınıza...Lakin tabii son karar sizde. :yukari-ok:
246466352   248360471     Bu iki ilana da göz atın derim hocam ben, Nacizane,sanki daha uygun duruyor..

ku2

Tolga Bey..
Adana'daki araç spor paket bile değil..

Ankara'daki ise full..Güzel araca benziyor. Alfin'in aracı.
10-12 bin km farkı var.. 110bin km de çünkü..
Bakımlı diye biliyorum.. Gene de Alfin'i arayıp daha detaylı bilgi alınabilir.

Ancak kırmızı isteniyorsa bence o araç güzele benziyor.
Dediğim gibi şasi no'dan detaylı sorgulama yapılabilir. Bakımları yapılmış demişsiniz.
Neler değişmiş..ben onu soruyorum esas..
yazdığım kalemler değişmişse güzel.. yok siz yapacaksanız 1000 TLye yakın masraf çıkar.
Ona göre..

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

FIRST

Triger degismemis 120 bin bekliyomus (kitapcıkta oyle yaziyo diye heralde ) lastikler degismesi gerekiyomus  Akslar degismis diskler, balatalar bakımlari hep birmotda yapılmıs. Her 10 binde bakıma girmiş. Araç spor 2 paketmiş fiyatdada biraz indirim olur zaten bunlara nazaran.

ArtemiS

Tolga Bey..
Adana'daki araç spor paket bile değil..

Ankara'daki ise full..Güzel araca benziyor. Alfin'in aracı.
10-12 bin km farkı var.. 110bin km de çünkü..
Bakımlı diye biliyorum.. Gene de Alfin'i arayıp daha detaylı bilgi alınabilir.

Ancak kırmızı isteniyorsa bence o araç güzele benziyor.
Dediğim gibi şasi no'dan detaylı sorgulama yapılabilir. Bakımları yapılmış demişsiniz.
Neler değişmiş..ben onu soruyorum esas..
yazdığım kalemler değişmişse güzel.. yok siz yapacaksanız 1000 TLye yakın masraf çıkar.
Ona göre..
Doğrudur,abi ona dikkat etmemiştim. Arkadaşın gösterdiği araç gayet donanımlı, güzel görünüyor lakin, kapı değişimi bence önemsenmesi gereken bir durum, öyle kolay kolay düzen tutmuyor ve rahatsızlık verebiliyor insana.

Erdinc küflü

Bakımlari yeni yapılmıs. Birde expert birmotdami yaptırmak mantıklı yoksa maslak alfa bahattin ustayamı götürmek mantıklı?
Birmotlar expert yapmıyor diye biliyorum .!

Erdinc küflü

Bakımlari yeni yapılmıs. Birde expert birmotdami yaptırmak mantıklı yoksa maslak alfa bahattin ustayamı götürmek mantıklı?
Ben giu zeki ustaya götürmüştüm . Cocuk araba bişey yok dedi. Sonra birmotu aradım . Araçta bir şey gözükmüyor , Sadece cekiciyle bir kere gelmiş  gözüküyor diye ifade ettiler .  Galiba bir bayandı . Sonra içerden arkadaş bulduk . Öyle degilmiş.Zeki usta tek tek anlattı .

ArtemiS

Ben giu zeki ustaya götürmüştüm . Cocuk araba bişey yok dedi. Sonra birmotu aradım . Araçta bir şey gözükmüyor , Sadece cekiciyle bir kere gelmiş  gözüküyor diye ifade ettiler .  Galiba bir bayandı . Sonra içerden arkadaş bulduk . Öyle degilmiş.Zeki usta tek tek anlattı .
Hocam, bu son yazdığınız posttan, hemen hemen hiçbir şey anlayamadım ben ve sadece ben miyim merak ediyorum hiç bir şey anlayamayan...Biraz daha açıklar mısınız durumu, daha anlaşılır mümkünse,lütfen kusuruma bakmayın, iyi forumlar

ku2

Triger degismemis 120 bin bekliyomus (kitapcıkta oyle yaziyo diye heralde ) lastikler degismesi gerekiyomus  Akslar degismis diskler, balatalar bakımlari hep birmotda yapılmıs. Her 10 binde bakıma girmiş. Araç spor 2 paketmiş fiyatdada biraz indirim olur zaten bunlara nazaran.

2012 model 100.000 e gelmiş.. Senede 30bin yapmış..!
Dediğim gibi araç güzel duruyor bence..Ancak triger, v kayış, devridaim..1000 TL tutar..Aks, diskler, balata değişmiş..
Üstüne debriyaj, baskı balata vs sormak lazım.. Eee.lastikler eski..değişecek.. 17 inç 1000-1200 arası bunlar.
Yani..Bunları bilip almak..buna göre plan yapmak daha doğrusu..
Karar sizin..Ben içimden geçenleri yazdım.
Aynı araca ben de bakmıştım. Ancak fiyatı benim bütçemin çok üstünde kalıyordu..Şimdi düşmüş fiyat. Siz paylaşınca gördüm.
--

Erdinc küflü

Bazen tlfonda hızlı yazınca böyle oluyor kusura bakma . Şöyle söyliyeyim. Birmot expert yapmıyor diye biliyorum . Ben aracı bostancı'da zeki ustaya götürmüştüm . Sebebi birmot bakmıyoruz , demişti . Ama arkadaşların tanıdıkları varsa yardımcı olurlar . Gerisi uzun biraz . Sen yaptırabiliyorsan birmotta yaptır.

ArtemiS

Bazen tlfonda hızlı yazınca böyle oluyor kusura bakma . Şöyle söyliyeyim. Birmot expert yapmıyor diye biliyorum . Ben aracı bostancı'da zeki ustaya götürmüştüm . Sebebi birmot bakmıyoruz , demişti . Ama arkadaşların tanıdıkları varsa yardımcı olurlar . Gerisi uzun biraz . Sen yaptırabiliyorsan birmotta yaptır.
Yok hocaml estafurullah ne kusuru..Gerçek anlamda anlayamadım ve benim gibi anlayamayan arkadaşların da olabileceğini düşnerek, böyle bir sey talep ettim, affınıza sığınarak...Teşekkür ederim, iyi forumlar. :p

Erdinc küflü

balesanist

Zincirlikuyu yapmıyor Beylikdüzü yapıyor.300+kdv bu arada.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

ersinbayrak

Merhabalar,

linkteki aracı tanıyan var mı? tramerde aracın toplamda 6 parça 8000TL küsür hasar kaydı var, en yükseği 5500TL, ama hasar kayıtlarından birinde 1663TL lik sel su hasar kaydı gözükmekte, bu aklımı karıştırdı piyasaya göre de fiyatı bayağı uygun, fikir alabilirim teşekkürler..

ArtemiS

Keşke, şu anda alabilecek durumda olsam, muhtemelen kaçırmazdım...Düşünen arkadaşlar mutlaka göz atsın derim, herşeyi ile güzel görünüyor

ES53

Merhabalar,

linkteki aracı tanıyan var mı? tramerde aracın toplamda 6 parça 8000TL küsür hasar kaydı var, en yükseği 5500TL, ama hasar kayıtlarından birinde 1663TL lik sel su hasar kaydı gözükmekte, bu aklımı karıştırdı piyasaya göre de fiyatı bayağı uygun, fikir alabilirim teşekkürler..

Benim oturdugum mahallenin yaninda bu arac.Disardan goz ucuyla gecerken bakiyorum pek diri durmuyor bakmak lazim detayli

Sent from my iPhone using Tapatalk

hderin4069

Arkadaslar  selamlar.  avatarimdaki sari mitoma arkadasim resmen el koydu  ben de  07 LEJ 34 plakali beyaz qv yi gozume kestrdim. aracta sol on camurluk boyali  bi de sol tarafinda cizik var  baski balata degismis. 87 binde  suan. ilana  dun kondu ve hemen  kalkti  taniyan bilen varsa arac manavgattayms 4 yildir. Her an qv lenebilirim :clover:
147 mk2
Sari Mito
Mito QV
Giulietta

ku2

Arkadaslar  selamlar.  avatarimdaki sari mitoma arkadasim resmen el koydu  ben de  07 LEJ 34 plakali beyaz qv yi gozume kestrdim. aracta sol on camurluk boyali  bi de sol tarafinda cizik var  baski balata degismis. 87 binde  suan. ilana  dun kondu ve hemen  kalkti  taniyan bilen varsa arac manavgattayms 4 yildir. Her an qv lenebilirim :clover:

Hasan Bey,
Veloce'de 2 adet beyaz Mito QV var.. Değerledirebilirsiniz.
Sadece Alfa alıp satıyorlar. Ben kendilerinden beyaz Giu aldım. Memnunum.
Bilginiz olsun.

--

Gouki

Manavgat'taki satıldı diye biliyorum. Bir de bu QV var galeriden değil Alfista'dan üstelik Bose'li, Lester'li, Borla'lı ve Rosso Alfa: You are not allowed to view links. Register or Login

h.t

Bencede gce dururken kesinlikle değerlendirin derim

ku2

GCE zaten bildiğimiz araba :)))
Kırmızı isteniyorsa..Kaçmaz derim.
--

hderin4069

oncelıkle cok tesekkur ederım herkese ilgilendiğiniz için,
eski sarı mitomu  veloceden almıstım ama  bu sefer cam tavanlı bı mito m olsun ıstıyorum
eğer maddi anlamda  daha çok kaynak aktarabilseydim kesinlikle ve kesinlikle GCE yi kimseye kaptırmazdım açıkçası :alfisti:
147 mk2
Sari Mito
Mito QV
Giulietta

salihyksk

belki bu forumdan birinin ama malum sitede ilk defa görüyorum 430.000 km  :o de bir 159  var alan çıkarmıki ya  :)

nazamarya

İhsan Bey'in sattığı araç ilana girmiş. Yanlış hatırlamıyorsam 29.000km'de satmıştı. 1.5 ayda 6.000km iyi yol yapmış. Ben aracı kullanmıştım ve yakından görmüştüm.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

afsahbaz

Keşke, şu anda alabilecek durumda olsam, muhtemelen kaçırmazdım...Düşünen arkadaşlar mutlaka göz atsın derim, herşeyi ile güzel görünüyor

1 günde satıldı araç, kim demiş piyasası yok diye temizse anında gidiyor.
Galeri diye bakmadım ben yoksa temizdi ;) Forumdan biri almıştır belki de alana hayırlı olsun

ihsany

İhsan Bey'in sattığı araç ilana girmiş. Yanlış hatırlamıyorsam 29.000km'de satmıştı. 1.5 ayda 6.000km iyi yol yapmış. Ben aracı kullanmıştım ve yakından görmüştüm.

Enteresan, aracı alan beyefendi eşi için aldığını söylemişti, sanırım eşi alışamadı. Zira benim eşim de kullanamamıştı.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano