Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihsany

You are not allowed to view links. Register or Login

İhsan Bey'in sattığı araç ilana girmiş. Yanlış hatırlamıyorsam 29.000km'de satmıştı. 1.5 ayda 6.000km iyi yol yapmış. Ben aracı kullanmıştım ve yakından görmüştüm.

Enteresan, aracı alan beyefendi eşi için aldığını söylemişti, sanırım eşi alışamadı. Zira benim eşim de kullanamamıştı.

Şimdi kendisi ile görüştüm ve daha konforlu bir araç almak istedikleri için sattığını belirtti. Araç çok güzel ama bir Alfa kullanıcısı için diye de belirtti. TCT düşünen var ise önerebileceğim bir Alfa'dır.
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

jayjay88

herkese iyi forumlar uzun zamandır alfa 147 bakıyorum ancak karar verebilmiş değilim linkteki araç hakkında bilgisi olan varmıdır fiyat performans açısından nasıldır gidip görmeyi düşünüyorumda.  You are not allowed to view links. Register or Login

Aşmış

herkese iyi forumlar uzun zamandır alfa 147 bakıyorum ancak karar verebilmiş değilim linkteki araç hakkında bilgisi olan varmıdır fiyat performans açısından nasıldır gidip görmeyi düşünüyorumda.  You are not allowed to view links. Register or Login

Bu aracın progresion olma ihtimali yüksek, bir de fiyatı emsallerine göre düşük, bu yüzden mutlaka detaylı şekilde baktırın, telafisiz durumları yoksa da alıp toparlayabilirsiniz de yavaş yavaş.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

afsahbaz

Bu aracın progresion olma ihtimali yüksek, bir de fiyatı emsallerine göre düşük, bu yüzden mutlaka detaylı şekilde baktırın, telafisiz durumları yoksa da alıp toparlayabilirsiniz de yavaş yavaş.

Arayın konuşun detaylı açıklama isteyin üstünkörü yazmış ne cıkacağı belli değil. iç fotoğraflarını isteyin gitmeden. Hasar kaydı var mıdır ayrıca. Fiyat güzel tabi neden öyle  8)

jayjay88

Arayın konuşun detaylı açıklama isteyin üstünkörü yazmış ne cıkacağı belli değil. iç fotoğraflarını isteyin gitmeden. Hasar kaydı var mıdır ayrıca. Fiyat güzel tabi neden öyle  8)

Bu araba yaklasik 2 aydir ilanda 30 bin den bu fiyata dustu benimde favorilerimdeydi ordan biliyorum.sahibiyle konustum on camurluk degismis marsbiyel degisti dedi 2000 kusur liralikta hasar kaydi cikiyormus.

AbesLang

Merhaba, şu üç araç için ne dersiniz?

1.  You are not allowed to view links. Register or Login

2.  You are not allowed to view links. Register or Login

3.  You are not allowed to view links. Register or Login

(otomatik olması lazım)

delıfısek

mito' ların fiyatlara bak sen. :o

ku2

(otomatik olması lazım)

Modena'daki güzel duruyor bence..
Piyasasını bilmiyorum..Fiyat için birşey diyemicem.
Aracın bakım geçmişini öğrenmek iyi olur.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

AbesLang

Teşekkürler  :alfisti:

АЛЕКС

nacizane fikrimi soylemek istiyorum araclarin hepsi guzel ama aldisi verdisi iviri ziviri kaskosu falan derken 50 bini bulacak gibi ve ben olsam 50 bini mitoya baglamazdim,sahsi fikrim  :-[
iMZAMI KAGIDA KALEMLE DEGiL,ASFALTA ALFAMLA ATARIM...

E.Ç.M. (MiTongin)

Selam arkadaşlar. Mito qv almak istiyorum piyasadaki nerdeyse hepsine baktim nette olanlarin ama hem fiyat politakisi hemde icime sinmemesinden ( km degisen boya bakim ) gibi sebeplerde  bulamiyorum. Satmak isteyen es dostta temiz varsa talibim. Istanbuldayim ben. Bu arada ankaradaki gce bile gormeye gittim. Cok cok basarili bir aracti gozum kaldi ama butce zorladi :) simdiden ilginiz icin tesekkurler
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

E.Ç.M. (MiTongin)

(otomatik olması lazım)

Modenakini gördüm cok temiz fotolarida var cok temiz duruyordu
*Smiles per gallon*

ufuk93

Selam arkadaşlar. Mito qv almak istiyorum piyasadaki nerdeyse hepsine baktim nette olanlarin ama hem fiyat politakisi hemde icime sinmemesinden ( km degisen boya bakim ) gibi sebeplerde  bulamiyorum. Satmak isteyen es dostta temiz varsa talibim. Istanbuldayim ben. Bu arada ankaradaki gce bile gormeye gittim. Cok cok basarili bir aracti gozum kaldi ama butce zorladi :) simdiden ilginiz icin tesekkurler

Bence Veloce de ki araca bakın daha 29 bın km de sıfır gibi ..

E.Ç.M. (MiTongin)

Bence Veloce de ki araca bakın daha 29 bın km de sıfır gibi ..
Çok beğendim o aracı ama fiyat olarak o paralara çıkamam maalesef. Açıkcası çıkacak olsam giu düşünürdüm :)
*Smiles per gallon*

ufuk93

Tabi fiyat kısmına Hıc bısey diyemem ;)

ku2

GCE alamadıysanız, Velocedekilere bakın.. Onlar da bütçe üstünde kalıyorsa, Mito QV almayın. Fiyatları bu..
--

E.Ç.M. (MiTongin)

GCE alamadıysanız, Velocedekilere bakın.. Onlar da bütçe üstünde kalıyorsa, Mito QV almayın. Fiyatları bu..
Cok kibarsiniz. Tesekkurler
*Smiles per gallon*

ku2

Çok kibarımdır. Burada hep araba sorar insanlar.. Yönlendiririz. Şuna bakın, buna bakın vs.. Sonra bütçemin üstünde olur. Arkadaş fiyatı bu.. Piyasası o..! Kalkıp o fiyatlara çıkında Giu alırım diyen de sizsiniz. Nasıl alacaksanız o ayrı hikaye..! Km düşük olsun, fiyatı piyasasının en altı olsun, kaza boya olmasın .. Forum bir acayip oldu gitti.
--

ku2

Siz beni yanlış anlıyorsunuz ayrıca..Yapmayın.
--

E.Ç.M. (MiTongin)

Çok kibarımdır. Burada hep araba sorar insanlar.. Yönlendiririz. Şuna bakın, buna bakın vs.. Sonra bütçemin üstünde olur. Arkadaş fiyatı bu.. Piyasası o..! Kalkıp o fiyatlara çıkında Giu alırım diyen de sizsiniz. Nasıl alacaksanız o ayrı hikaye..! Km düşük olsun, fiyatı piyasasının en altı olsun, kaza boya olmasın .. Forum bir acayip oldu gitti.
50 binlere yaklasirsam 55 bine su anda kocaelinde 12.000 km tertemiz giu var. Sizinde bilginiz olsun bu arada. Dikkat ederseniz sahibinden de ki araclara hakim oldugumu yazdim. Butcem 44 bin civari. 40 binlere arac aramiyorum. Piyasanin da durumuna belirleyen her zaman saticilardir. 1-2 bin tl lik fark icin bu sekilde bir tavir sergilemeniz hos degil.
*Smiles per gallon*

ku2

Tavır yapmıyorum. Almayın dedim. Kötü bişey demedim. Tavır yapan sizsiniz. Kibarsınız falan diye siz kinaye yapıyorsunuz. Ayrıca 44bine Velocedekini alırsınız.
--

E.Ç.M. (MiTongin)

Tavır yapmıyorum. Almayın dedim. Kötü bişey demedim. Tavır yapan sizsiniz. Kibarsınız falan diye siz kinaye yapıyorsunuz. Ayrıca 44bine Velocedekini alırsınız.
Kusuruma bakmayin o zaman ben alinganlik yaptim. Mito almayin fiyat bu ! Gibi net bir yaklasimda bulununca bir anda sasirdim. Boyle bir tanisma olmasini istemezdim. Ikimizde unutalim o zamam

Veloca daki araclari gordum 47.000 ve 47.250 olanlardan bahsediyorsunuz. Verebilecekleri fiyatlari söylediler. Uymadigi icin bekleme karari aldim. Denk gelirse talibim diye de sizlerle de paylastim. Saolsun veloca dan gokhan arkadaşımız kontaga gecti benimle. Hafta ici tekrar bir araya gelicez
*Smiles per gallon*

ku2

Tabiki de unutun gitsin. Ben Giu'mu veloce den aldım. Volkan ve Gökhan'ı tavsiye ederim.
--

FAKmito

İlk defa gördüm paylaşayım dedim
PEUGEOT ANA BAYİ NEV DEN HATASIZ 1200KM DE OTOMATİK 170 HP
İlan No: 252797626

Sizce ederi değeri bu mudur ?
Görüşlerinizi merak ettim
Direksiyonu ve teybi 2011 qv ye uyarmı acaba :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gouki

Teybi uymaz direksiyonu uyar.