Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfa147black

159 fikrine yavaş yavaş ısınırken şimdi kafam karıştı. 1.4 170 bg. yakıt tüketimi ne kadardır acaba ?

CaNy

Benim tahminim ayın 10unu bulur ama umarım bulmaz ;)
Gümrük sonrası fabrikaya teslimat, sonrasında birmot tarafından çekilmesi ve kontrolleri, plaka işlemleri vs vs..

naxos

Bence ilk sipariş verenler ilk 10 gun içinde arabalarını teslim alır.hatta gemi geldiyse hemen vergisini ödemek istiyebilirler eur ne olacağı belli değil.
Az birşey kaldı beylidüzü birmotdan başka arac bekleyen varmı aranızda arabalar geldıgınde plaka işlemlerine başlamadan belki görme şansımız vardır.
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

CaNy

Araçların gümrük geçişi toplu olacağı için 2-3 günü bulacaktır... Sonrasında önce fabrikaya gidecek ve sornasında birmot tarafından satın alınarak oradan küçükyalı ve beylikdüzüne gelecekler servis bakımları yapılmak üzere...
Mümkün olan en kısa sürede almak istiyoruz tabiki ben Bağdat CAddesi Birmot Suadiyeden aldım 3 ay önce verdim siparişi

Sportivo

Allah her Alfisti'ye böyle sabırsızlıklar yaratsın diyelim
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Burak1985

Bugün arkdaşıma giulietta almak,fiyat pazarlığı yapmak için yetkili bayii ye gittik. Girişin önünde bir tır vardı sadece üstünü görebiliyordum beyaz bir punto evo vardı arkadş arabayı kullanıyordu şaka yapmak için puntoya aa bak giulietta gelmiş dedim hani fln dedi bende şaka dedim nese servise tam girerken bide ne göreyim benm şaka gerçek olmuş alt tarafta beyaz bir giulietta hemen indik ve başladık fotolamaya. Daha sonra içeri girdik ve indireceklerini sölediler bizde heyecanla bekledik. Daha sonra giu geldi bizde hemen kolları sıvadık ve içine daldık. İlk izlenimim fotolardan faklı olmadığı sadece jantların beklediimden biraz daha kotu olduğuydu. Arkdan süper önden ise beklediğimden iyi geldi gözüme. İçide bildiğimiz sade ve şık. fotoları şimdilik koyamıyorum imageshack olayını çözer çözmer koyucam.  Bu arada benm baktığım beyazdı ve içinde taba deri döşeme vardı. taba döşeme süper ama beyaza gitmemiş siyahta süper olabilir!! Alan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun güzel seçim bence... son olarak ilk  giuliettalar(kısa sürede tr de olucaklar) ağustos sonu veya eylul ilk hafta teslim edilecek diolar nedeni ise erken gelicek giuliettaların uma thurman lı reklam tanıtımı ve lansman yapıldıktan sonra teslim etmeyi kararlaştırmış olmaları.

apojitsu

önü çirkin. daha doğrusu farı çirkin. bi kadının yüzündeki çekiciliği nasıl ki ilk başta gözleridir, arabanınki de farlarıdır farları arkaya doğru değilde, scudettodan yanlara doğru uzasaymış daha güzel olurmuş. 3-5 yıl sonra makyajandığında ilk başta benim dediğim far değişikliğini yapacaklar ahanda buraya yazıyorum

CaNy

İlk parti araçlar bugün Türkiyeye geldi.

emrahbaser

vatana millete hayırlı ve uğurlu olsun değerini bilen insanlara gider inşallah..yani bize:))

CaNy

Evet bu akşam itibari ile Bağdat Caddesi Suadiye Showroom da bir adet Beyaz Giulietta yatıyor...
Akşam akşam ancak cama yapışarak bakabildim ama yarın inceleyeceğim...
İlk izlenimim beyaz renginin MiTo' ya ait kreme yakın olan beyazdan oldukça farklı oluşu diğer konularda ise rengi ve 17" jantları ile reinadaki araçlardan daha dolu ve güzel görünen bir makine

Burak1985

quote:

Evet bu akşam itibari ile Bağdat Caddesi Suadiye Showroom da bir adet Beyaz Giulietta yatıyor...
Akşam akşam ancak cama yapışarak bakabildim ama yarın inceleyeceğim...
İlk izlenimim beyaz renginin MiTo' ya ait kreme yakın olan beyazdan oldukça farklı oluşu diğer konularda ise rengi ve 17" jantları ile reinadaki araçlardan daha dolu ve güzel görünen bir makine

beyazı gerçekten mitonunkinden farklı 159 beyazıyla aynı sanırım ben fotoları ekleyemiorum kusura bakmayın eger isteyen olursa mail atabilrim ama

Archie

Artık teslim alalım
Çok bekledik:)

Sportivo

Guilletta'yı kısıtlı da olsa izlemek isteyenler:

şu an Eurosport'ta superbike supersport yarışında Silverstone pistinde kırmızı bir Safety Car olarak yer alıyor. İlk bakışta kocaman pistte Mito'yu andırsa da ihtişamlı scudettosu ile heyecan verici bir Alfa.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Borracho

bizim hanım için düsünüyoruz...halihazirda gelmis ise almak istiyoruz 1 hafta icerisinde.. istanbuldaki 3 birmot'u da aradim gecen hafta. iki satis bolümü defaten aramam ragmen cevap bile vermedi (mesai saatleri icinde) 3.'sü ise acti, not aldı sizi 10 dakika icerisinde aratacağım dedi...arayan soran olmadı..sonra neden alfa 6 ayda sadece 93 araç satmış diye soruyorum kendime..bu anlayışla fazla bile...

sonuc olaark fiyat bilgisi alamadim.. bilen ve iletebilecek olan var ise cok sevinirim..

dr.garipp2002

bende eşime almayı düşünüyorum ancak fiayat konusunda bir bilgi alamadım?
bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar?

agucba

Bugün Suadiye'deki Giulietta'ya baktım. Yine gözüme güzel geldi. Jant'ları da resimdekilerden güzel duruyordu. Bir de içeride füme renkli MiTo QV vardı. Uslu uslu duruyordu orada.

///////////////

Burak1985

quote:

bizim hanım için düsünüyoruz...halihazirda gelmis ise almak istiyoruz 1 hafta icerisinde.. istanbuldaki 3 birmot'u da aradim gecen hafta. iki satis bolümü defaten aramam ragmen cevap bile vermedi (mesai saatleri icinde) 3.'sü ise acti, not aldı sizi 10 dakika icerisinde aratacağım dedi...arayan soran olmadı..sonra neden alfa 6 ayda sadece 93 araç satmış diye soruyorum kendime..bu anlayışla fazla bile...

sonuc olaark fiyat bilgisi alamadim.. bilen ve iletebilecek olan var ise cok sevinirim..

dizelmi benzinlimi burak bey? dizeli bir arkadaşa alıcaz distinctive paketi ek donanımsız 26250? gibi dediler ben indikleri rakamı kesin hatırlıyorum... %2 bayi indirimi yaptılar ve 25700? dediler. aroc üyesi alfistilere 2. araçta %3 3. araçta %6 indirim yapıyorlar

Edited by - Burak1985 on 01/08/2010  23:37:12

Borracho

quote:

quote:

dizelmi benzinlimi burak bey? dizeli bir arkadaşa alıcaz distinctive paketi ek donanımsız 26250? gibi dediler ben indikleri rakamı kesin hatırlıyorum... %2 bayi indirimi yaptılar ve 25700? dediler. aroc üyesi alfistilere 2. araçta %3 3. araçta %6 indirim yapıyorlar

Edited by - Burak1985 on 01/08/2010  23:37:12

cok tesekkür ederim , yani dizel 50.000 tl civarı aroc üyeleri icin... 1.4 benzinlinin fiyatı daha mı az olur sizce?

erdem1904

quote:

KOÇ bırakacak koluman alacak dedikoduları dolaşıyor ;)

Edited by - erdem1904 on 02/08/2010  10:19:43
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

omuslu

quote:

You are not allowed to view links. Register or Login

Borracho

bugün birmot ile yaptığım konuşmadan bir kesit:

- bir giulietta almayı düsünüyoruz.
- manuel mi, otomatik mi istiyorsunuz?
- hanımefendi, giulietta'nın otomatik versiyonunu satmıyorsunuz.

Dentist

Ne yazık ki her zaman karşılaştığımız davranışlar bunlar...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

emrahbaser

ya bende dün bostancı tarafındaydım hazır oralardayken birmota uğruyum dedim. kapalıydı pazar olduğu için heralde saat akşam 1830 falandı.giulietta çok güzel görünüyordu (tanıtımdakinden daha iyi renk ve jantlar) bu arada içerdeki gri mito gerçekten çok güzeldi..

Foxy

quote:

bugün birmot ile yaptığım konuşmadan bir kesit:

- bir giulietta almayı düsünüyoruz.
- manuel mi, otomatik mi istiyorsunuz?
- hanımefendi, giulietta'nın otomatik versiyonunu satmıyorsunuz.

Otomatik 4x4 ve 120 hp dizel istiyorum deseydiniz acaba ne yaparlardı.?

Borracho

quote:

Ne yazık ki her zaman karşılaştığımız davranışlar bunlar...

Hani marka, volkswagen, renault, peugeot filan olsa anlarım, birçok model ve versiyon var... ama alfa romeo bu yau, şu an sattığın 159 ve Mito var sadece...Giulietta da 3. model...Onların da motor, donanım versiyonları zaten belli.... 6 ayda 93 otomobil satmış Alfa Romeo... yazıyla -doksanüç - . Sürprizdi bu haberi okudğumda, artık değil..