Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak1985

Satış politikasıda yanlış beyaz alan kişilerden 500? boya parası istiyorlar bu ne saçmalık... gözğmle gördüm istenen beyaz opak renk 159 unki ile neredeyse birebir hatta belkide aynıdır. Çok ama çok saçma gelmeye başladı. düşünün beğenen almış, anlaşmış euro üzerinden sonra hooop 500? daha vericeksiniz. insan vazgeçer yani bukadar çiğlik yapılmaz. Ne güzel dedik fiyat politikası fena deil beklenenin biraz altında hemen yapıştırdılar

Borracho

bu bahsettigin beyaz opak renk biraz tok bir beyaz değil mi? fiat 500ünküne benzeyen bir beyaz????

Burak1985

evet evet tok bir beyaz ama mitonunki gibi kreme kaçmıyor... çektiğim fotolardan atabilirm mail olarak istersen

naxos

Fiyatları sağır sultan duydu
hala internet sitesinde yayınlanmadı kac gundur bankam bunu bekliyor. sisteme tanıtabilmek için,anlamadın ben bu durumu o kadar zor birşeymi o sayfaya fiyatları yazmak
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

dr.garipp2002

ALFANIN 6 ayda 90 küsür araba satmasına şamamak gerek çünkü ben bu kadar salaş bir satış politikası ve temsilcilerini başka hiçbir markada görmedim.
Alfamı sattım bir ay önce sıfır bir Honda CRV aldım. Bana verilen hizmet ile kıyasbile yapamıyorum.
Eşime bir gulietta alalım dedik hani virüs olayı işte ve alfa çağrı merkezini aradık bilgi almak için en az 4 telefon aktarmasından sonra sonuç, bilgimiz yok .Yaşadığım ile en yakın alfa bayisi diyarbakır dediler aradık sonuç biz alfa satmıyoruz size kim bu numarayı verdi? Diye azar işittik
Sanki zorla satıyorlar, bu kafayla giderlerse yakında kendilerinden başka kimse alfaya binmez.
Durumu yetkililere mail attık gelen yanıt. Biz o şubeden mesul değiliz. Bu neya çocuk oyuncağımı..
ALFA italya merkeze ingilizce bir mail atmayı planlıyorum. Bu rezaletten haberleri varmı acep?
Sonuç;25bin euroya adam gibi hizmet alacağım, insan gibi karşılanacağım, ve sattığım zamanda zarar ettirmeyecek bir marka bence alfa tadını vermesede daha doğru bir karar olacak sanırım.

ATA

quote:

Satış politikasıda yanlış beyaz alan kişilerden 500? boya parası istiyorlar bu ne saçmalık... gözğmle gördüm istenen beyaz opak renk 159 unki ile neredeyse birebir hatta belkide aynıdır. Çok ama çok saçma gelmeye başladı. düşünün beğenen almış, anlaşmış euro üzerinden sonra hooop 500? daha vericeksiniz. insan vazgeçer yani bukadar çiğlik yapılmaz. Ne güzel dedik fiyat politikası fena deil beklenenin biraz altında hemen yapıştırdılar

Burak'cım bu piyasada ki talebi karşılayabilmek adına yapılan bir oyun. Şu anda her markada en çok beyaz renk isteniyor. Bu kadar talebi karşılamak mümkün olmadığıdan fiyatı arttırarak özel bir durum oluşturuyorlar.
Mesela son çıkan Fiesta'nın şeker pembesi için ekstra 1000TL isteniyordu ilk zamanlar. Yada şu anda Hyundai AccentEera gereginden fazla pahallı. Sebebi almak isteyen çok ama o kadar araç yok, bu durumda ne oluyor? Hop fiyatlar yükseliyor, talep biraz azalıyor ve satılan araçtan daha fazla kar elde ediliyor =))
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tunayaz

Biraz paradoks gibi görünecek ama bence araba satmak istemiyorlar.Sebebini sormayın bilmiyorum :))

asklepios

6 ayda 93 araç...

yorum yapmaya gerek bile yok...

alfaromeoworld

olayı sadece kar zarar olarak gormemek gerekıyor.bır kac konuya acıklık getırmek ıstedım,beyaz renk için konulan 500 ? fiyatı farkı İtalya menşeilidir.Burada yapılan ve ya kararı alınan bir konu değildir.
giulietta orijinal kataloglardada mevcut, pasteli siyahı haricindelki tum renkleri ( opak hariç, pastel ve metalik dahil) fiyat farkıyla satıyor İtalyada.

Diğer konuya gelince, inanın bu sıralar telefonda yaşadıklarınız mumkun ve haklılık payı yuksektır.zira telefon trafiği ve ziyaret trafiği en ust duzeyde, ancak "salas" kelimesini hic kimsenin hakkettigine inanmıyorum inanmak istemiyorum.

herkesin iyiniyeti ile birşeyler yapmak istediğini belirtirim.en azından kendi adıma,showroomda oldugum muddetce ve mumkun oldukca mesai saatlerimi tamamen kendi arzumla sirf araci is cikisi gelip görmek isteyenler için 1 saat kadar uzatmaya özen gösteriyorum.ancak yasanan bir olaydan oturu salas kelimesinin muhatabi olmayi kesinlikle kabul etmiyorum.

tum Alfa ailesine ve foruma saygilarimla.

Hakan

murat

Hakan Bey , tabi böyle konularda her zaman kurunun yanında yaş da yanar bildiğiniz gibi Bir kişinin "salaş" lığı tüm aileyi salaş kılar.. O nedenle bu gibi konuları buradan ilgili birimlere iletin , bu bir fırsat geribildirim adına.. İşin hakkını verecek , müşterinin nabzını tutabilecek kişilerle çalışma konusunda daha özenli olurlar belki..
Birkaç yıl önce burdan bir arkadaş Tofaş'ın kalbi Zincirlikuyu Birmot Bayiisine 159 Ti getirtebiliyor muyuz diye sorduğunda , Ti ne? biz bilmiyoruz öyle birşey yok gibi yanıtlar alındı.. Bunun adı salaşlıktan da öte afedersiniz salaklık oluyor siz de mutlaka iştirak edersiniz içinizden
Yoksa sizin veya b.düzündeki Ertan kardeşimizin markayı seven kişiler olduğunuza (daha önce karşılaşmış, konuşmuş biri olarak) şüphem yok kendi adıma
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

master

Hakan Bey,

Yazılanların şahsınıza yönelik olduğunu sanmıyorum, bence üstünüze alınmanıza gerek yok. Siz foruma bile girip Alfisti'nin isteklerini, beklentilerini takip ediyorsunuz. Bu takdir edilecek bir şey.

Ancak maalesef Alfa Romeo bayiilerindeki personelin çoğu Alfa Romeo konusunda çok bilgisiz. Ek olarak da müşteriye karşı ilgisiz.

Telefon trafiğinin yüksek olması, bilgisiz olmak için bir bahane değil. İyi niyetli olabilir insanlar, ancak iyi niyet araç satmak için hiç yeterli değil. Eğer Türkiye'de Alfa Romeo satılmak isteniyorsa müşteriyi bilgilendirebilecek, Alfa Romeo bayiisine gittiği zaman özel bir markanın showroomuna girdiğini hissettirebilecek, anlatacak kişiler lazım.

Satış, kolay bir iş değildir, sattığınız malı bilmeniz, rakiplerinden eksilerini-artılarını bilip müşteriyi buna göre sizin malınıza yönlendirebilmeniz lazım. Burak Bey örnek vermiş, Giulietta'nın otomatik vitesini mi istiyorsunuz diye soruluyor kendisine telefonda.

Biz burada Alfa Romeo'nun 40-50 yıl önceki modellerinin bile detaylarını bilen kişileriz, ki Alfa Romeo showroomunda çalışmıyoruz. Eğer biz burada markanın en ince detayını bilirken, satışla sorumlu kişiler daha yeni çıkmış, güncel modelin bile özelliklerini bilmezse, o marka yeterince iyi temsil edilmiyor demektir.

Lafım size değil yanlış anlamayın lütfen.

Ama eminim ki, şu forumdan insanları alıp Alfa Romeo'nun satış ve pazarlama kısmına koysak, araç satışları 3 ayda 3 katına çıkar.

Ben bile kendi başıma kaç tane arkadaşımı Alfa Romeo almaya ikna ettim. Neden? Markayı ve modellerini doğru düzgün anlatmayı biliyorum çünkü. Alfa Romeo pazarlama departmanında olsam markayı şaha kaldırırım :)

Biraz daha bilgili ve ilgili personeli olsa Alfa Romeo'nun, sıkıntılar azalacak. Çünkü Alfa Romeo konusundaki bilgisiz ve ilgisiz personel olayı 1-2 kişinin başına değil, maalesef birçok Alfisti'nin başına geldi. Artık personelde bir devlet dairesi mantığı oluşmuş herhalde. Ne de olsa maaşım geliyor, kimseyi takmasam da, kendimi geliştirmesem de olur diye.

Eğer Alfisti bile markayı sorgulamaya, markadan soğumaya başladıysa, problem var demektir.

Edited by - master on 05/08/2010  16:54:24

Edited by - master on 05/08/2010  16:56:13
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

agucba

Salaş kelimesi bence eksik bile kalmış diyebiliriz.
Düşünebiliyor musunuz, forumuzdan Burak Işık bey (Borracho) eşine bir Giulietta almak için Alfa Romeo'yu arıyor ve  4 farklı yere bağlandıktan sonra bir muhattap karşısına çıkıyor.

3 farklı Alfa Romeo bayisinden sadece 1 (yazı ile "bir") tanesi telefona cevap veriyor. 10 dakika içerisinde cevap verileceği söyleniyor, arayan soran yok.

Soner Demirtaş (naxos) bey Giulietta için referans gsterebileceği fiyatları Alfa Romeo'nun internet sayfasında gösteremiyor.

Geçen sene bir bayide yapılan MiTo Test sürüşü gününde Hakan Abi (babi) ile almak istediği MiTo'nun donanım seviyeleri hakkında görüşürken, Alfa Romeo ilgilisi bize MiTo'nun Xenon seçeneği olmadığını söyledi. Bunun yerine elektrikli katlanır aynalar teklif edildi.

Satışçılar bilgisiz ve ilgisiz. Satış Temsilcileri, bizim bildiklerimizin 10'da 1'ini bile bilseler satışlar daha fazla olur.

Bugün Alfa Romeo'nun nasıl bir marka olduğunu "kulaktan dolma bilgiler" ile tanıyan firmamızın Gümrük Müşaviri'ne ayak üstü, Alfa Romeo kullanmanın nasıl bir his olduğunu ve modellerinin neler yapabileceğini 5 dakikada anlattım. Hemen bir bayiye gidip bir test sürüşü yapmasını tavsiye ettim. Ama sanırım yanlış yaptım. Çünkü bayiye gittinde, içerideki otomobillerin satılmış olduğu söylenecek ve sürüş yaptırılmayacak. Test aracının bakımda olduğu söylecenek, vs...

Bir keresinde bir bayiye gittim ve test sürüşü yapıp yapamayacağımı sordum. Satıcı bayan bana aracın aküsünün olmadığını söyledi. Ben de "tamam ve o zaman biraz inceleyeyim" dedim. Motor kaputunu açtığımda akü yerinde duruyordu.

Şimdi buna salaş denmez de ne denir?

Boya fiyatlandırması konusunda "İtalya Menşeili" deniyor ama fiyatları belirleyen Türkiye değil mi? Alfa Romeo TR tabi ki de "ben beyaz boyaya 500 ? fark almayacağım" diyebilir diye düşünüyorum.

Reina'da dağıtılan broşürlerdeki fiyatlar da muhtemelen kandırmaca. İlk parti Giulietta geldiğinde bu fiyatların 3000 Euro arttırılacağı söyleniyor. Bu doğru mu acaba?

Yine Reina'da iken Alfa Romeo ekibinden hiç kimse "Gaz Pedalı" ile ilgili olarak yaşanan problemden dolayı haberdar değildi muhtemelen. Ama yetkililer bildikleri konuları öyle abartılı anlatıyorlard ki gözümüzde gülünç duruma düşüyorlardı. En azından bana öyle geliyordu.

Ayrıca fiyat konusunda İtalya örnek alınırken, hizmet konusunda nedense örnek alınmıyor.

Arzu hanım (Çolakoğlu) ve Yalçın bey (Pembecioğlu) istedikleri gayret sarf etsinler, geri kalanlarda iş olmayınca, Alfa Romeo Türkiye'de bu şekilde kalmaya mahkum. Zaten 6 aylık satış rakamları da ortada.

Yine bir bayi, TI Paketi'nin getirilemeyeceğini söylemişti ama Ankara bayisi fuar için TI paketli bir 159 getirdi ve sattı.

Alfisti Turkey'in Brunch'ına 2006 yılında ilk defa katıldığımda, Alfa Romeo'nun Türkiye'de çok iyi yerlere geleceği söylenmişti. O zamanlar inanmıştım. Ama şimdi "ağzımızla kuş tutacağız" derlerse, Başbakan Erdoğan'a ne kadar inanıyorsam, bunu söyleyene de o kadar inanırım.

Bugüne kadar "0 km" bir Alfa Romeo almadım ve sanırım bir süre daha da alamam herhalde ama Alfa Romeo'nun hizmet kalitesini, nasıl satıldığını (veya satılamadığını mı yazmalıydım) ve yönetildiğini görüdükçe, hiç alasım gelmiyor.

Yazdıklarımı isteyen üstüne alabilir, istemeyen almaz ama Alfa Romeo bu şekilde yönetilmeyi hak et mi yor.

Konudan konuya atladım ve üstünkörü yazdım, artık kusuruma bakmayın. Yazacak o kadar çok şey var ki...

///////////////

ozi156

Bugun Avcılardan sadece gui.yi gormek icin suadiye birmota gittim.sizde gormussunuzdur beyaz 1,4 benzinli vardı sergide...inceledim işcligi guzel,dashboard orta kalite(sanırım artık alfalarda on konsolda deri goremıyecez 159 lar haric)jantlar hicde resimlerde gordugumuz cinsten degil...18 lik jantlar harıcınde 2 cesit 17 lik var..ve ikiside bence oldukca vasat jantlar..koltuklara birsey diyemıycem cunku alternatifleri goremedik...herseyde "haftaya" cevabı aldım cunku:) bu arada nedense anahtar isteyip kantağı acma istegime karsı hep tuhaf cevaplar alıyorum.bu seferki aküsü zayıf oldu:) gostergeleri,farları goremedim bu yuzden..sadece radio filan(orta kalite).
genel olarak işciligi guzel,malzeme kalitesi orta,iç mekanda biraz dagınık geldi..arka koltuklarda dar,ve de kesinlikle sunroof sart..bunlar benim profesyonel olamayan gozlemlerim bir iki tanesi..istedigim donanımlar ve motor seceneğiyle olusturdugum aracın fiyatı 30 bin eu yu geciyor..şimdide dusunuyo insan bakıp bu parayı hak eder miiiiiiiii?????bu parayi buna verecegime 1-2 yasında 159 mu almalı?????

ozi156

Soylemeyı unuttummmm...Yahuuuuu cıkarın şu markayı artık bağımsız bir galeriye....159 var yanında dablo var yawwwwww....yapın guzel bir bağımsız galeri sergileyin şunu guzelce.Galeri kirasını ben ödeyeceğimmm

cuneyt

Markasi bunyesindeki araclari siniflandiramayan zihniyete ben bir soylemem arkadas.

159 sahibinin ricasina ragmen Guilettanin anahtarini cebinde saklayan satis yetkilisine ayrica birsey soylemem.

Salas insan 159 u satsam 2 tane Guiletta alirim demek geliyor icimden.

Edited by - cuneyt on 06/08/2010  12:13:01

Sercan Keklik

quote:

Salaş kelimesi bence eksik bile kalmış diyebiliriz.
Düşünebiliyor musunuz, forumuzdan Burak Işık bey (Borracho) eşine bir Giulietta almak için Alfa Romeo'yu arıyor ve  4 farklı yere bağlandıktan sonra bir muhattap karşısına çıkıyor.

3 farklı Alfa Romeo bayisinden sadece 1 (yazı ile "bir") tanesi telefona cevap veriyor. 10 dakika içerisinde cevap verileceği söyleniyor, arayan soran yok.

Soner Demirtaş (naxos) bey Giulietta için referans gsterebileceği fiyatları Alfa Romeo'nun internet sayfasında gösteremiyor.

Geçen sene bir bayide yapılan MiTo Test sürüşü gününde Hakan Abi (babi) ile almak istediği MiTo'nun donanım seviyeleri hakkında görüşürken, Alfa Romeo ilgilisi bize MiTo'nun Xenon seçeneği olmadığını söyledi. Bunun yerine elektrikli katlanır aynalar teklif edildi.

Satışçılar bilgisiz ve ilgisiz. Satış Temsilcileri, bizim bildiklerimizin 10'da 1'ini bile bilseler satışlar daha fazla olur.

Bugün Alfa Romeo'nun nasıl bir marka olduğunu "kulaktan dolma bilgiler" ile tanıyan firmamızın Gümrük Müşaviri'ne ayak üstü, Alfa Romeo kullanmanın nasıl bir his olduğunu ve modellerinin neler yapabileceğini 5 dakikada anlattım. Hemen bir bayiye gidip bir test sürüşü yapmasını tavsiye ettim. Ama sanırım yanlış yaptım. Çünkü bayiye gittinde, içerideki otomobillerin satılmış olduğu söylenecek ve sürüş yaptırılmayacak. Test aracının bakımda olduğu söylecenek, vs...

Bir keresinde bir bayiye gittim ve test sürüşü yapıp yapamayacağımı sordum. Satıcı bayan bana aracın aküsünün olmadığını söyledi. Ben de "tamam ve o zaman biraz inceleyeyim" dedim. Motor kaputunu açtığımda akü yerinde duruyordu.

Şimdi buna salaş denmez de ne denir?

Boya fiyatlandırması konusunda "İtalya Menşeili" deniyor ama fiyatları belirleyen Türkiye değil mi? Alfa Romeo TR tabi ki de "ben beyaz boyaya 500 ? fark almayacağım" diyebilir diye düşünüyorum.

Reina'da dağıtılan broşürlerdeki fiyatlar da muhtemelen kandırmaca. İlk parti Giulietta geldiğinde bu fiyatların 3000 Euro arttırılacağı söyleniyor. Bu doğru mu acaba?

Yine Reina'da iken Alfa Romeo ekibinden hiç kimse "Gaz Pedalı" ile ilgili olarak yaşanan problemden dolayı haberdar değildi muhtemelen. Ama yetkililer bildikleri konuları öyle abartılı anlatıyorlard ki gözümüzde gülünç duruma düşüyorlardı. En azından bana öyle geliyordu.

Ayrıca fiyat konusunda İtalya örnek alınırken, hizmet konusunda nedense örnek alınmıyor.

Arzu hanım (Çolakoğlu) ve Yalçın bey (Pembecioğlu) istedikleri gayret sarf etsinler, geri kalanlarda iş olmayınca, Alfa Romeo Türkiye'de bu şekilde kalmaya mahkum. Zaten 6 aylık satış rakamları da ortada.

Yine bir bayi, TI Paketi'nin getirilemeyeceğini söylemişti ama Ankara bayisi fuar için TI paketli bir 159 getirdi ve sattı.

Alfisti Turkey'in Brunch'ına 2006 yılında ilk defa katıldığımda, Alfa Romeo'nun Türkiye'de çok iyi yerlere geleceği söylenmişti. O zamanlar inanmıştım. Ama şimdi "ağzımızla kuş tutacağız" derlerse, Başbakan Erdoğan'a ne kadar inanıyorsam, bunu söyleyene de o kadar inanırım.

Bugüne kadar "0 km" bir Alfa Romeo almadım ve sanırım bir süre daha da alamam herhalde ama Alfa Romeo'nun hizmet kalitesini, nasıl satıldığını (veya satılamadığını mı yazmalıydım) ve yönetildiğini görüdükçe, hiç alasım gelmiyor.

Yazdıklarımı isteyen üstüne alabilir, istemeyen almaz ama Alfa Romeo bu şekilde yönetilmeyi hak et mi yor.

Konudan konuya atladım ve üstünkörü yazdım, artık kusuruma bakmayın. Yazacak o kadar çok şey var ki...

bu markayı türkiyede getiren herkese tek bi söz ile cevap verebilirim :)

Geç Bunları... Anam babam geç bunları..

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

naxos

Alfanın satış rakamları bir cok şeyi anlatıyor.Arac istediği kadar problemli olsun ne verirsen onu alırsın opel cokmu düzgün araba yapıyorda bınlerce sattı gectiğimiz yıllarda
Birşeyler hep eksik hep yanlış,sadecebir kac kişinin cabasıyla düzelmez bu işler.tamam alfalarımız seb,l gibi satılmasın ama senede 1000 tane bile satılamaması bu haksızlık Böyle bir markaya
bir cok sebebi olabilir ama e son sebebi fiyatlarıdır bana göre  milletimiz ne arabalara ne paralar veriyor.

Ben artık tofaşın kasten alfayı önemsemediğini düşünüyorum cünku diyelimki birkac arkadaş birleştik alfa bayı almadık istedik..
öne sürülen şartlar inanılmaz
Zeytinoğlu hata yaptı kaybetti,tofaş az öz olsun sorun olmasın gönülsüz yapıyor bu işi..

Yakında ikinci el alfa bile bulamıcaz doğru dürüst.
tek umudum var  giulietta  en az 147 kadar satsın
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Sportivo

Satış politikasındaki fiyaskolara ilaveten Alfa'nın satış rakamlarında C sınıfı 1.6 LT sedan herhangi bir aracının olmaması rakamları bu kadar düşürdü. Baktığınız zaman en çok satılan araçlar 156 ve 147'nin 1.6LT versiyonları. 159 bunların yerini doldurmaktan çok ,üstüne çıktı. Bunları dolduracak tek araç 1.4 TB Guiletta ve dizeli. Ve satış rakamları Guiletta ile birlikte afedersiniz ama showrooma eşek bağlasanız da patlayacaktır.

Edited by - Sportivo156 on 06/08/2010  19:13:11
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Borracho

quote:

italyan alfa romeo sitesini inceledim. beyaz renk icin orada da ekstra bir ücret talep edilmekte....

CaNy

Konu başlık dışında yerlere geçmiş bence.

Son msg hariç sayfadaki diğer msgların sadece birinde giulietta kelimesi geçiyor ondada bir arkadaş 159 satıp 2 tane guilietta alıyor :D

Sonuç olarak Guiliettaları yolda görmemize 1 hafta gibi bir süre kaldı bekleyenlere tekrar hayırlı olsun artık fotoğraflarınıda paylaşmaya başlayacaklardır ;)

murat

Alıntı Yap

Son msg hariç sayfadaki diğer msgların sadece birinde giulietta kelimesi geçiyor ondada bir arkadaş 159 satıp 2 tane guilietta alıyor :D

/quote]

Yukarıda Alfa Romeo'nun satış politikaları ile ilgili bir takım eleştiriler var, bu eleştirilere kulak verilsin Guiletta da bunların kurbanı olmasın noktasında yazıyor arkadaşlar..Konuların amaç dışına çıkıp çıkmadığını sürekli takip eden editörler , moderatörler var ..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

cuneyt

quote:

Neden komik geldi size ?

ARMY_06

ankara üstüne bugün bordo 105hp Giulietta gelmiş bulunuyor

Borracho

Suadiye'ye gittik. Giulietta'yı gördük, begendik.. 170 beygirilk multiairlerden bir tane de bizim aileye gelecek çok yakında. Eşim Giulietta uğruna otomatik vites alışkanlığından vazgeçmek gibi ciddi bir karar vermek zorunda kaldı.

En son Opel astra hatcback 1.6 benzinli otomatik vites 180 beygir ile Giulietta arasında kaldık ancak kararımız Alfa oldu.

Bunda benim aile içi lobi faaliyetlerimden daha çok Suadiye'deki Satış Sorumlusu Hakan Bey'in çok ciddi katkıları olduğunu söylemezsem haksızlık etmiş olurum.

Sırf Alfa'da değil, bugün (ve bugüne kadar) konuştuğumuz
tüm satış sorumluları arasında ürünün bu kadar iyi bilen, aktaran, işini ciddiyet ve tutkuyla yapan birisini görmemiştik. Hakan'a herkesin huzurunda teşekkür ediyorum. Türkiye'deki Alfa Romeo operasyonu ile ilgili negatif düşüncelerime bir umut ışığı düşürdüğü için.

Tavsiyem Alfista'ların kendileri gibi Alfa romeo sevgisi ve bilgisi olan birinden yeni otomobillerini almak için tercihlerini Suadiye'den yana kullanmaları...

Giulietta hakkında hem eşimin (ilk Alfa'sı) hem benim yorumlarımı yakında ileteceğim bu satırlarda....

KAKIRMAN

Hadi hayirli olsun, inceleme ve resimleri bekleriz artik...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure