Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfa Romeo Giulietta İle İlgili Bilgilendirmeler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

master

Burak Bey yalnız eşinizin arabası sizinkinden hızlı olacak, o soruna bir çare bulmak lazım
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ozi156

insallah bizde dizel spor paketliyi gorup kararimizi vercez...donanimsiz gui. bana pek albenili gelmedi.

ozi156

quote:

Suadiye'ye gittik. Giulietta'yı gördük, begendik.. 170 beygirilk multiairlerden bir tane de bizim aileye gelecek çok yakında. Eşim Giulietta uğruna otomatik vites alışkanlığından vazgeçmek gibi ciddi bir karar vermek zorunda kaldı.

En son Opel astra hatcback 1.6 benzinli otomatik vites 180 beygir ile Giulietta arasında kaldık ancak kararımız Alfa oldu.

Bunda benim aile içi lobi faaliyetlerimden daha çok Suadiye'deki Satış Sorumlusu Hakan Bey'in çok ciddi katkıları olduğunu söylemezsem haksızlık etmiş olurum.

Sırf Alfa'da değil, bugün (ve bugüne kadar) konuştuğumuz
tüm satış sorumluları arasında ürünün bu kadar iyi bilen, aktaran, işini ciddiyet ve tutkuyla yapan birisini görmemiştik. Hakan'a herkesin huzurunda teşekkür ediyorum. Türkiye'deki Alfa Romeo operasyonu ile ilgili negatif düşüncelerime bir umut ışığı düşürdüğü için.

Tavsiyem Alfista'ların kendileri gibi Alfa romeo sevgisi ve bilgisi olan birinden yeni otomobillerini almak için tercihlerini Suadiye'den yana kullanmaları...

Giulietta hakkında hem eşimin (ilk Alfa'sı) hem benim yorumlarımı yakında ileteceğim bu satırlarda....

Ilginc! o gun kontagi acip arabanin on konsol isiklarini filan gormek istedigimde arabanin akusu zayif diyen kiside kendisiydi
Arabanin radiosu ve flasorleri nedense calistircak kadar varmis akusu

Borracho

quote:

Burak Bey yalnız eşinizin arabası sizinkinden hızlı olacak, o soruna bir çare bulmak lazım

o sorunun tek çaresi şu an için eşimin arabasını ara sıra benim de kullanmam gibi gözüküyor :)

CaNy

quote:

quote:

Konu başlık dışında yerlere geçmiş bence.

Son msg hariç sayfadaki diğer msgların sadece birinde giulietta kelimesi geçiyor ondada bir arkadaş 159 satıp 2 tane guilietta alıyor :D

Neden komik geldi size ?

Beyfendi siz belki bu şekilde ima etmek istememiş olabilirsiniz ancak "benim 159 um var satıp 2 giulietta alırım o da neymiş" gibi bir tavır sergiler iseniz burada Giulietta sahibi olmayı bekleyen insanların tepkisini alırsınız.

O zaman İzmirde Competitione 8C sahibi olan arkadaş foruma gelir "Ben Competitione sahibiyim satar 10 tane 159 alırım o da neymiş" der.

Dolayısı ile kullandığınız cümle beni güldürdü aynı zamanda basit bir matematik ile eş motor seçenekli vergi dilimleri eşit iki aracı en yakın benzinli 1900cc 159 ile benzinli 1800cc Giulietta ile karşılaştırma yapabilirsiniz ve bu karşılaştırmada maalesef her iki aracında değerleri birbirine çok yakın çıkacaktır.

Yani bir 159 Ti paket dizel sunroof u vs vs olupta Giulietta 1.4 120Bhp Prog. olmadıı sürece ki o koşulda bile olmuyor asla 2 ye 1 oranını sağlayamazsınız.

Tekrar bu şekilde kastetmiş yada kastetmek istemiş olmadığınızı bilerek bu açıklamayı yapma gereği hissettim.

Zaten moderatörlerimiz takip ediyorlarmış ben fazla yorum yapmasam daha iyi bu da komik bence :)

Sercan Keklik

Altı üstü bi Giulietta için polemige gerek yok bence altı üstü bi Giulietta çünkü
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Archie

quote:

Altı üstü bi Giulietta için polemige gerek yok bence altı üstü bi Giulietta çünkü

İste gercek bir ALFİSTA :)
Budur...
Not : Giulietta aslinda alman yapimi...

Edited by - Archie on 08/08/2010  14:13:07

KAKIRMAN

Konu dışı olacak lakin Sercan Bey imzanızı çok beğendim.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Sportivo

Burak Bey,eşinize ve size Guiletta'nız hayırlı olsun.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

agucba

'79 model Giulietta ne kadar Alfa ise '10 Giulietta da o kadar Alfa'dır.

///////////////

cuneyt

quote:

quote:

quote:

Konu başlık dışında yerlere geçmiş bence.

Son msg hariç sayfadaki diğer msgların sadece birinde giulietta kelimesi geçiyor ondada bir arkadaş 159 satıp 2 tane guilietta alıyor :D

Neden komik geldi size ?

Beyfendi siz belki bu şekilde ima etmek istememiş olabilirsiniz ancak "benim 159 um var satıp 2 giulietta alırım o da neymiş" gibi bir tavır sergiler iseniz burada Giulietta sahibi olmayı bekleyen insanların tepkisini alırsınız.

O zaman İzmirde Competitione 8C sahibi olan arkadaş foruma gelir "Ben Competitione sahibiyim satar 10 tane 159 alırım o da neymiş" der.

Dolayısı ile kullandığınız cümle beni güldürdü aynı zamanda basit bir matematik ile eş motor seçenekli vergi dilimleri eşit iki aracı en yakın benzinli 1900cc 159 ile benzinli 1800cc Giulietta ile karşılaştırma yapabilirsiniz ve bu karşılaştırmada maalesef her iki aracında değerleri birbirine çok yakın çıkacaktır.

Yani bir 159 Ti paket dizel sunroof u vs vs olupta Giulietta 1.4 120Bhp Prog. olmadıı sürece ki o koşulda bile olmuyor asla 2 ye 1 oranını sağlayamazsınız.

Tekrar bu şekilde kastetmiş yada kastetmek istemiş olmadığınızı bilerek bu açıklamayı yapma gereği hissettim.

Zaten moderatörlerimiz takip ediyorlarmış ben fazla yorum yapmasam daha iyi bu da komik bence :)

Beyfendi benim 159 um ne kadar kiymetli ise sizin Guilettaniz da o derece kiymetlidir. 159 ile boburlenecek bir adam degilim zira bir 145 im olsa cok daha fazla mutlu olurum emin olun. Forumdaki abilerim de bilir bu fikrimi.

Benim anlatmak istedigim bir bayi olarak karsidaki insanin arac alabilirligi onemli olmasi gerekir. Tabiki de 8C ile gelen arkadasin yaninda 159 sahibi olarak bir derece 2. planda olmak bana hic koymaz. baskasina koyuyorsa bilemem.

ayrica " o da neymis " lafini siz eklemissiniz. Kafanizda benim cumlemi anlamak istediginiz sekle sokmak icin eklediginiz yardimci bir eklenti olmus.

son olarak da matematik hesabi yapmaniza gerek yok ustune para veririz eksik kalirsa :))

alfa147black

Burak Bey hayırlı olsun. bende 1.4 Multi Air+spor paket 1 ile almayı düşünmeye başladım.. izlenimlerinizi heyecanla bekliyoruz.

alperbatur

guilettaları getiren gemi karadenizde batmış

eylülden önce teslim edebilecekler mi bakalım  :)

cem_dogan

bavyera lılar batırmışbeklemek sabretmek keyfi daha da artıracak olabilir
alfa sevgisi

Dentist

Burak;arada bize de kullandırırsınız artık siz Bâde ile evdeyken...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

tunayaz

Görüldüğü kadarıyla gulileri ilk etapta alfistiler alacak.Acaba alfisti olmayan yeni müşterileri cezbedebilecekmi ?.Bence başarısı buna bağlı You are not allowed to view links. Register or Login bence bu iyi bir  otomatik vites seçeneği   çok iyi bir reklam  ve tanıtım süreci olmadan  gerçekleşmeyecek

Edited by - tunayaz on 08/08/2010  22:35:10

emrahbaser

reklam şart..

Borracho

quote:

Burak Bey,eşinize ve size Guiletta'nız hayırlı olsun.

çok tüeşekkürler...şahsen, ikisini yanyana parkedeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

murat

Burak Bey ve tüm guiletta sahiplerine hayırlı olsun, darısı tüm isteyenlerin başına diyelim..Deneyimleri tez elden beklemekteyiz gerçekten..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Borracho

çok teşekkürler. bu arada bizimkisi antrasit gri.. şu an daha ağırlıklı kırmızı-beyaz ve siyah geliyor bildigim kadarı ile...çok tanınmayan bir renk olduğu icin net'te buldugum bir videosunu koyuyorum. giluietta sitesinde configurator'da gözüken renkten biraz farklı..

cuneyt

Burak bey hayirli olsun. Benim basaramadigimi basarmissiniz. Otomatik vites ve buyuk bagaj sevdasindan kurtaramadigim icin B160 almak zorunda kaldik hanima :(( ne kadar uzuldugumu anlatamam o an.

Birgun bende en azindan otomatik vitesli bir Alfa ile evimize 2. Alfayi almayi umuyorum saglikli gunlerde kazasiz belasiz mutlu bir sekilde binmenizi diliyorum.

naxos

Evet bu hafta olmadı önümüzdeki hafta kismet olursa kavuşacağım yeni kızıma
fakat hala  dizel alarak yanlış tercihmı yaptım diye düşünmekteyim  
Tb resmen ruyalarıma giriyor
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

agucba

Bence dizeli yabana atmayın. Tork değerlerine bakarsanız 1.6 litrelik bir hacimden 320 Nm'lik bir torka hükmetmek çok zevk verecektir.

///////////////

Sercan Keklik

quote:

Burak bey hayirli olsun. Benim basaramadigimi basarmissiniz. Otomatik vites ve buyuk bagaj sevdasindan kurtaramadigim icin B160 almak zorunda kaldik hanima :(( ne kadar uzuldugumu anlatamam o an.

Birgun bende en azindan otomatik vitesli bir Alfa ile evimize 2. Alfayi almayi umuyorum saglikli gunlerde kazasiz belasiz mutlu bir sekilde binmenizi diliyorum.

yengemmm bnm ya :) işi biliyoo
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

agucba

Sercan, umarım evinizdeki 2 Alfa'yı en kısa zamanda satarsınız ve kurtulursunuz.

///////////////