Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 YB 4242 - ALFA MITO [09.05.2013'te satılmıştır.]

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

quote:

eksik olma, far içi beyaz olan siyah çerçeveli mitolardan çok gördüm, olmuyo abi..
far içinide boyatabilirsen bence denemeye deger, baya bi degiştirmiş olursun arabanın karakterini..

yani beyaz far içi ve nikelajla da çok seviyorum aslında ama işte sanki yarım kalmış gibi duruyor. jant olayını çözmeye yakın bunu da değerlendirebiliriz. =)

önce bi chipi halledelim sonra ufaktan kenara para atmaya başlarız =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ATA

Far içi boyanır, atmada olmaz benim ve bir arkadaşımın farını bizzat kendim evde boyadım hiç bir problem yaşamadım. =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fatihob

Lip şart
..

emin

quote:

Lip şart

abi kızarsın artık diye sana bi de lip demiyodum ama o demirler olmicak başka bi lip çözümü bulmamız lazım.

önce remapste mi yaptırsak chip olayını yoksa, dentistin gittiği yerde mi ya da squadra diyor insanlar o nedir?

@ATA
başlığını baya bir inceledim, kendi far içini de kendin boyamışsın kaliperlerin gibi sanırım.
en çok çakmak butonundan start olayına bittim, muhteşemmiş resmen kabuk değiştirmiş 156 helal olsun. tavsiyelerin olursa farlar için değerlendiririm.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 19/04/2011  01:27:49

Tuncay Nergis

quote:

quote:

Lip şart

abi kızarsın artık diye sana bi de lip demiyodum ama o demirler olmicak başka bi lip çözümü bulmamız lazım.

önce remapste mi yaptırsak chip olayını yoksa, dentistin gittiği yerde mi ya da squadra diyor insanlar o nedir?

@ATA
başlığını baya bir inceledim, kendi far içini de kendin boyamışsın kaliperlerin gibi sanırım.
en çok çakmak butonundan start olayına bittim, muhteşemmiş resmen kabuk değiştirmiş 156 helal olsun. tavsiyelerin olursa farlar için değerlendiririm.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 19/04/2011  01:27:49

Squadra, Hollanda'da Stephan denilen bi elemanın hemen hemen sadece alfa üzerine çalıştığı bi chip tuning firması. Kişiye ve isteklere de özel yazılım üretiyo. Sitesinde genel bi tarife de mevcut. Ama chip'i çıkarıp Hollanda'ya yollaman gerekiyo. Bu süre içinde araban yatmak zorunda (Yaklaşık 1 ay). Güvenlikten ödün vermeden ciddi performans artışı sağlandığı iddia ediliyo çoğu zaman. Özellikle torktaki değişim göstergeleri beni cezbetti. Bu yakıt ekonomisi anlamına da geliyor benim düşük bilgimle ve çıkarımlarımdan anladığım kadarıyla. Ayrıca sitemizde yanlış hatırlamıyosam bi GTV buradan chiplettirmişti ve çok memnundu yakıt konusunda da performansta da. Benim aracım için maliyeti 270?.

emin

abi 1 ay aracin yatmasi ne demektir ya, goze alabilecegim birsey degil. Tamam adam isinin ehlidir eyvallah da, aracin yattigi gunlerin maliyetini de eklemek lazim fiyatina..

Verdigin bilgi icin cok tesekkur ederim tuncay, adamin sitesine girip inceleyecegim.

emin

Register or Login" border=0>

Forumdaki veri kaybı nedeniyle başlığı güncelleyeyim.

Jant+Lastikler değişti, pedal takımımız monte edildi.

Araç bugün maltepe autokingde mini onarım kapsamında ufak tefek çiziklerinden arındırılıyor.

ku2

Hafizalarimizi tazeleyelim :)))
Guzel resimler Emin..
Benim arabayi da ceksen bi ara.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ATC

sarısıda süper oluyo... bence sarılar çoğalmalıı...puglardaki civciv sarıları gibi :=)))
birde yan camlar 3 numara film die bağırıyoo

son olarak ön cam filminin gündüz ve gece artı ve eksillerini söylermisin?? kafamda war her kafadan bi ses çıkıyo ?karar weremiyom

emin

lensimi 2 gün önce fotoğraf makinamı da dün sattım abi, arkadaşlar güzel fiyat verdiler ben de g10 ve external flash ile takılıyorum =) arzu edersen yine çekeriz tabi ne demek..

emin

quote:

sarısıda süper oluyo... bence sarılar çoğalmalıı...puglardaki civciv sarıları gibi :=)))
birde yan camlar 3 numara film die bağırıyoo

son olarak ön cam filminin gündüz ve gece artı ve eksillerini söylermisin?? kafamda war her kafadan bi ses çıkıyo ?karar weremiyom

ön cam filmi yarım numara 1 numara da olsa olurmuş, gece hiç bir sıkıntısını görmedim belki karanlık uzun yolda biraz göz yorabilir xenon varsa sıkıntı olmaz gibime geliyor.

polis ön cam filmine tilt, bir kere durdurduğunda parmağıyla çıkarmaya çalıştı tam çıkmadı allahtan bu seferlik bişey demiyoruz dedi bıraktı, muayene de sıkıntı çıkacak gibiyse kışın söktürücem ama yazın oldukça rahatlatıyor, şuan bu konfordan vazgeçemem.

sarıları başta pek beğenmiyordum ama artık hoşuma gidiyor, parlement mavisi olsa ah ah.

emin

mini onarım sonuçları

coni-wayt

onarımlar çok başarılı görünüyo emin, on numara olmuş

vakit bulabilsem bende ugrıycam senin ön tamponun altındakine benzer bi nazarlıgım var bi süredir :)

Dentist

Çok güzel onarmışlar gerçekten  Emin;güle güle kullan tekrar.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

emin

vallahi volkancım nazarlık benden önceki sahibindendi çok batmaya başlamıştı artık gözüme, pişman da değilim şimdilik yaptırdığıma biraz kullanalım görelim bakalım boyada bir sıkıntı olmaz inş.

Murat abi teşekkürler.

ku2

Valla guzel is cikarmislar.. Bence de kaskonun faydasini gordun :))

Ben de mini onarimdan 2 tampon ve kaputu boyatmistim..Sonuc ortada.. :))
--

Fatihob

uff jantlara gel..çok yakıştı nazarım değmesin
..

emin

tüm tekerlere 20mm'lik spacer takıldı. You are not allowed to view links. Register or Login'ten getirtilen lester arka difüzör uygulandı. Siyah sinyal lambaları takıldı.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 20/07/2011  22:40:25

ku2

Emin guzel olmus ya :))
Gule gule kullan..Spacerlarla durusu nasil oldu..?
Gorsel farklilik nasil..?
Surus..?

--

emin

abi 2cm kadar dışarı çıktı, aracın normalde tekerler çok içerde kalıyordu çamurluk hizasına geldi, hoş durdu ama aracın önceki halini bilmeyenler farketmeyebilir, daha hacimli gibi duruyor çamurluklar dolunca... Yakında göz alışır. Sürüşte ciddi bir fark göremedim eve dönerken baya bir trafik vardı bir akşam dener yazarım. teşekkür ederim abicim.

belki buradan daha net anlaşılır.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 20/07/2011  22:29:10

Dentist

Yılmaz'ın liftinde bir başka güzellik kazanmış Mito.Güle güle kullan Emin.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

coni-wayt

face ede yazmıştım buraya da yazıyım, on numara olmuş emincim elinize saglık

emin

teşekkürler Murat abi, sağ ol Volkancım. shopalfisti'nin yolladığı kolileri detayları ürünleri oldukça başarılı buldum tavsiye ederim. Görsel olarak xenon ve f1 stop(ki bunda biraz kararsızım) kaldı. Sonraki hedef komple egzoz ve ecu remap.

bado

harika olmuş.. güle güle kullan..
sanki sag tarafta egzos istiyor..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

ku2

quote:

abi 2cm kadar dışarı çıktı, aracın normalde tekerler çok içerde kalıyordu çamurluk hizasına geldi, hoş durdu ama aracın önceki halini bilmeyenler farketmeyebilir, daha hacimli gibi duruyor çamurluklar dolunca... Yakında göz alışır. Sürüşte ciddi bir fark göremedim eve dönerken baya bir trafik vardı bir akşam dener yazarım. teşekkür ederim abicim.

belki buradan daha net anlaşılır.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 20/07/2011  22:29:10

Güzel durmuş. Güle güle bin..
Kaldırımlara yanaşırken dikkat et jantı sürtme :)))
--