Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

AROC ile ilgili talepler ve şikayetler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Orhan Isvan

Arkadaşlar,

Bugün beni telefonla "Alfa Romeo adına" arayan, ismimi bilen ve  kendi ismini de veren bir kişi; AROC kayıtlarının yenilenmekte oduğunu, bana yeni bir AROC kartı göndereceklerini, bu kartın daha işlevsel olacağını ve parasal işlemlerde de bana puan kazandıracağını söyledi. İşin içine parasal fayda girince işkillendim.

Şimdiki kategorimin "sportivo" olduğunu, ikinci bir Alfa Romeo alırsam bilmemne kategorisine geçerek daha da fazla avantaj kazanacağımı söyleyince büsbütün işkillendim. Zaten ikinci Alfa'mı kullanmakta olduğumu söylediğim zaman, ruhsat bilgilerimi sordu. Daha da işkillenip, kendisindeki kayıtlara göre hangi Alfa'ya sahip olduğumu düşünerek beni aradığını sordum. "2007 model Alfa 156" dedi. Eski Alfa 156'mın 2006 model olduğunu ve 2007 yılında Alfa 156 üretilmediğini söylediğim zaman, tekrar şimdiki Alfa'mın ruhsat bilgilerini istedi. Üstelik te, bana telefonda bir faks numarası (veya e-posta adresi) yazdıracaktı ve benden ruhsat bilgilerimi o adrese göndermemi istiyordu.

Böyle bir not alamayacağımı ve böyle bir işlem yapmayacağımı söyledim. Görüşmemizin içeriğini ilgililere aktaracağını söyledi ve teşekkür etti. Kibarca kapattık.

Bir çeşit dolandırıcı mı, yoksa inanılmaz derecede seviyesiz ve beceriksiz bir kampanya yürüten ve korkarım Alfa Romeo bağlantılı bir yerlerden bilgi alan bir şirketin temsilcisi mi olduğunu anlamak için o numarayı başka bir telefondan aradım: karşıma Paro çıktı!

Bütün bunların ne demek olduğunu bilen veya anlayan var mı? İkinci Alfa'sı olana daha fazla avantaj sağlayan ama sadece "2007 model Alfa 156 sahibi" olarak beni arayan Paro görevlisi ne anlama geliyor olabilir?

Murat Sağlam

ilginç hakikaten

ku2

Bence 156'yi tekrar uretmeye karar verdiler.. Halkin nabzini yokluyorlar..!! :))
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Dentist

Paro kartların pazar payını arttırmaya yönelik tipik bilinçsiz halkla ilişkiler aracı şirket yaklaşımı diyorum.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Sercan Keklik

2012 156 mk1 cıksada alsak.. ıcıde mk2 olsa
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

madmax

quote:

2012 156 mk1 cıksada alsak.. ıcıde mk2 olsa

Kesinlikle satış rekoru kırar.Birde mümkünse selespeed olsun
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed
Diğer araçlarım çok da önemli değil;)

Orhan Isvan

2007 model Alfa 156 meselesi sadece buz dağının görünen yüzü. Eğer Paro Alfa sahiplerini kaçıncı Alfa'larını kullandıklarına göre gruplara ayırıp, buna göre kart düzenliyorsa; hem ilk hem de ikinci Alfa'mı ıskaladığı halde, gerçekten de Alfa sahibi olduğumu acaba nasıl bildi? Eğer benden istediği hizmeti yapsaydım, ilk Alfa'mı yine de ıskalamış, yani amacına ulaşamamış olacaktı. Bunca Alfa sahibine yönelik bir proje gerçekten varsa, benden başka Alfa sahiplerini de aramazlar mıydı?

Aramızda benzer şekilde aranan kimse var mı?  

Edited by - Orhan Isvan on 13/08/2011  08:58:09

fastalone

Orhan Bey

dun Alfa romeo adına bir arastırma sirketi beni cep telefonumdan aradı ancak toplantıda oldugum icin konusamadım

arayan telefonun numarası  0216 5871213 , sizdeki numara ile bir kontrol edin isterseniz.

bado

piknikde TCT You are not allowed to view links. Register or Login'nun yanındaki arkadaş aynı şeyleri söylemişti. AROC kartlar yenilenerek çiplencek daha içlevse olacak demişti kayıtlarımızı almıştı aranacağımızı söylemişti..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Orhan Isvan

Beni aradıkları telefon numarası 444 7276 ama belli ki ortada bir proje var. Benim aklımın almadığı husus şu: Alfa Romeo Müşteri Hizmetleri'ni (Yol Yardımı) ararsanız, daha isminizi söylerken plaka numaranıza varıncaya kadar bütün araç bilgilerini anında sayıp döküyor, teyid için. Yani bütün bu bilgiler Alfa Romeo yetkililerinin zaten elindeyken; çeşit çeşit telefonlardan müşterileri arayarak ruhsat bilgisi peşinde koşmaya, "ruhsatının fotokopisini faksla" falan gibi tacizlere ne gerek var?

Diyelim ki, belki de aracı satmışızdır diye teyid için arasa; o zaman da ne eski, ne de güncel Alfa'mı görmeyen ama hernasılsa 2007 model 156 gibi hayaller gören ve ismimi ve telefon numaramı doğru bilen kayıtlar nereden çıkıyor?

Açıkçası, ben arayanların gerçekten de "Alfa Romeo adına" aramaya yetkili olduklarından şüpheliyim. Eğer Alfa Romeo (Tofaş, Birmot) tüzel kişi olarak bu projeye resmen dahilse, balık baştan kokmuş ki, hem de nasıl...

tolga_ozhan

Daha işlevsel olacak meselesi çok komik zaten. Ne yani para puan dışında ne işlevi olacakmış merak ettim.

agucba

Piknik'te gelen Alfa Romeo yetkilileri bu konu ile bilgi vermişledi. AROC kartlarının yenileceğini ve Paro kartın özelliklerine sahip olacağını bildirdiler. Piknik'e gelenlerin ismini alan arkadaş bu iş ile görevli idi ve ismi alınanların aranmasına öncelik verilecek idi.
Bu iş için üyelerin kayıtlarının yenilenmesi için gerektiğini bildirdiler.

///////////////

tunerviper

Geçen gün Aroc kart ile kilitli kalan kapıyı actım.Teşekkürler Aroc
Turbo Twin Spark

A.S.GÜMÜŞ

quote:

Merak ettim şimdi nasıl yaptılar ki ?

07 DH 800

tunerviper

quote:

quote:

Merak ettim şimdi nasıl yaptılar ki ?

Kartı kapının diline doğru bastırınca anahtarsız kapıyı açabilirsiniz:)
Kapıda kalınca denemiştim.
Turbo Twin Spark

emr7919

Selamlar arkadaşlar,

Az önce AROC dan aradılar, bilgileri güncellediklerini falan bildirdiler. Benim henüz aroc kartım yok bu sebeble neyi güncelleyeceğini de tam olarak anlamış değilim.
Aracın şase numaraını sordu, ruhsat yanımda olmadığı için söyleyemedim, daha sonra tekrar arayacaklar. İçime bir kurt düştü. Telefon ile arayan bir kişiye şase numarasını söylemek ilerde başıma herhangi bir sıkıntı açar mı?
Sizleri de bu yakınlarda AROC dan arayan oldu mu?

Alfadanadam

Biraz önce beni de aradılar. Ben bilgileri verdim valla :)

ku2

Ben de arandım..

AROC günü bugün sanırım..
Kartımı yenilemediniz dedim.. Yıl bitti takvim bile  göndermediniz dedim. Bakalım.. Faaliyet var ama..Birmot bu kafayla gittiği sürece.. Alfa Romeo TR'de sıkıntılı...!!!

Acaba Doğuş alsa nasıl olur diye bazen düşünüyorum... Ankara'daki serviste Nissan ile birleşti bu arada.. Geçen ordan da aradılar beni.. Açılış olacakmış..Davetiye vs.. göndermek istediklerini söylediler, ve adres teyidi yaptılar.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Onur ÖZTÜRK

Aroc kart sahibi olabilmek için başvuruda  bulunmak istedim fakat bir sonuç elde edemedim.

Bu kartı alabilmek için ne yapmam gerekiyor? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler...
                                                                                                                           Stile Italiano

emin

quote:

Aroc kart sahibi olabilmek için başvuruda  bulunmak istedim fakat bir sonuç elde edemedim.

Bu kartı alabilmek için ne yapmam gerekiyor? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler...

aroc'un sitesinden belirtilen e-posta adresine ruhsat'ın fotografini yollamistim (scan edilmis halini yollayabiliyorsunuz.)
1 Ay icerisinde kartim gelmisti. Ancak daha sonra yeni manyetik özellikleri, paro kart özelliği olan kartlar çıkmış sanırım yenilemedim.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

KAKIRMAN

Yeni kart bir türlü gelmedi gitti...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Onur ÖZTÜRK

quote:

quote:

Teşekkürler...

aroc'un sitesinden belirtilen e-posta adresine ruhsat'ın fotografini yollamistim (scan edilmis halini yollayabiliyorsunuz.)
1 Ay icerisinde kartim gelmisti. Ancak daha sonra yeni manyetik özellikleri, paro kart özelliği olan kartlar çıkmış sanırım yenilemedim.

Burada okuduktan sonra sitede araştırdığım kadarıyla mail adresi yok. Sadece 444'lü bir telefon numarası var o kadar.

Yarın bir arayayım bakalım.

Peki aylık-yıllık üyelik ücreti vs. herhangi bir ödeme yapılıyor mu bu kart için?
                                                                                                                           Stile Italiano

emin

ödeme yapmamıştım

aroc a kayıt olduktan sonra
ruhsat aktivasyon başlıklı bir mail atarsanız.
admin@aroc-tr.com bu adrese aktivasyon gerçekleşecek ve adresinize kartınızı yollayacaklardır. adresinizde bulamazlarsa postaneye düşüyor tahahütlü olduğundan.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

ArinFırat

quote:

quote:

Teşekkürler...

444 72 76 yı ara önce 1 sonra 3 ü tuşlayıp,sizden istenen gerekli bilgileri verin. ruhsatının fotokopisini çekip 02164540080 no2ya fakslamanız istenecek. faksladıktan 3-5 dkka sonra sizi arayıp teyid edecekler ve tebrikler sportivo oldunuz diyecekler.kartınız 10 gün içerisinde elinize ulaşacak.

A.S.GÜMÜŞ

2012 yılı masaüstü takvimi lazım elinde fazla olan var mıdır ?

07 DH 800