Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kat iptali orta susturucu iptali ve Remus

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATA

Bencede sadece Remus istediğiniz sesi verecektir ama kat aracınızı tıkıyorsa yerine bir son sustucu takılması daha mantıklı. Sebring orta çapı  mm ise çok ideal olabilir. Havafiltresi ben kutu içi k&n almılştım zamanında ama bu gün tekrar alsam sünger tip pipercross açık filtre alırdım =)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alper

arkadaşlar dün öğlen sağsalim muayeneden geçtim ve hemen Remus son susturucuyu taktık :) Ses deli :)
Dediğiniz gibi sadece son susturucuyu taktım ve sonuç mükemmel tüm arkadaşlar hatta egsozcu bile hayret etti bu sesi duyunca herkesin dibi düştü desem yeridir ki mini cooper ın son susturucu ve orta iptalinde bile bu sesi alamadığını gören arkadaşım satıcam lan bu ne diye :D takıldı sürekli alcam senin arabanı rahat rahat gezicem diye takıldı hem daha az yakıyor dedi tüm gece
Buradan herkese çok teşekkürler bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için kesinlikle dediğiniz gibi sadece son susturucu fazlasıyla yeterli orta yada kat iptaline hiç gerek yok
çekiştede artı görmekteyim alt devirler daha bi canlandı ben düşmesini beklerken buda sevindirici bir şey benim için

bussone

quote:
çekiştede artı görmekteyim alt devirler daha bi canlandı ben düşmesini beklerken

Güle güle kullanın. Atmosferik bir motorda çekişin sadece son susturucu değişikliği ile arttığını gözlemeniz tahminen plasebo etkisi:).
Dr.Ingegnere Bussone

tolga_ozhan

Bende keyif alarak kullanmanızı dilerim. Umarım yüksek devirlerdeki egzoz sesi Twinspark motorun senfonisini maskelemiyordur.

ATA

quote:

quote:
çekiştede artı görmekteyim alt devirler daha bi canlandı ben düşmesini beklerken

Güle güle kullanın. Atmosferik bir motorda çekişin sadece son susturucu değişikliği ile arttığını gözlemeniz tahminen plasebo etkisi:).

SS'i taktığım ilk gün banada öyle gelmişti =))
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Menza

Gule gule kullan senin hosuna gittiyse sorun yok

ku2

Utku..bir parca daha rahatliyor son susturucu ile :))
Oyleki bende de Supersprint var ATA gibi :)) arabanin orjinal egzoz kazani cikinca, SS ile yanyana baktim..Cok fark var. SS nerdeyse yari boyutunda ve agirliginda.. ama ses mukemmel.
Bilen biliyor.

Alper hayirli olsun..Gule gule kullan.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

bussone

quote:
Oyleki bende de Supersprint var ATA gibi

Abi ama sende 2.5 v6 var, her susturucu 5hp, iki susturucu ve kat iptali nereden baksan 17hp, altın değerinde yani=) (Arkadaşlar Selim Abi'ye yaptığım bu yorum ciddi değildir, bilgi kirliliği yaratmak istemem)
Dr.Ingegnere Bussone

ATC

quote:

Utku..bir parca daha rahatliyor son susturucu ile :))
Oyleki bende de Supersprint var ATA gibi :)) arabanin orjinal egzoz kazani cikinca, SS ile yanyana baktim..Cok fark var. SS nerdeyse yari boyutunda ve agirliginda.. ama ses mukemmel.
Bilen biliyor.

Alper hayirli olsun..Gule gule kullan.

aynen ss orjinalin yarısı kadar bile değil neredeyse...ordanda anlaşılıyor...nasıl bi kazanki sesi kessin diye...birde son susturucu yokken çalıştırıp sesi bi dinleseniz tam anlarsınız...çok araçta son susturucu söktüp türlü türlü değiştim ama sade son susturucuyu çıkarıpta böyle ses duymadım

ATA

Evet susturucusuz gerçekten çok garip =))
Birde orta düz, son açık olunca üst devirler racing motorsikleti andırıyor. Eksi kız arkadaşım bile ortaya susturucu taktığımda o güzel ses kesilmiş falan demişti ama uzun yolda cidd rahatsız ediyordu. O egsozunda videosu vardı ama kayıp =((
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts