Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

PlastiDip Jant ve Spoiler Boyama

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baskan

Güzel bir kampanya ile plastidip siparişi geçtim, 2 tüp tam geldi. Ortalama iş süresi 3 saat, masraf 100TL :)) Yaklaşık 2 ay öncede ön tampon altını ve scudetto'yu boyamıştım, üzerinden kar buz geçti ve hiçbir sorun ile karşılaşmadım..
Yaptığınız her işlemi geriye alma şansınız var ve o yüzden F/P olarak dört dörtlük bir ürün..
İyi seyirler..
Register or Login" border=0>

ferhat3535

her rengi mevcutmu.metalikmi yoksa normalmi

Baskan

Sarı, kırmızı, siyah, mavi, şeffaf renkleri mevcut ve mat.

Passione

Gerçekten harika bir ürünmüş kesin alıcam bende. Paylaşım için teşekkürler.
"centocinguantanove"

Murat Sağlam

Güzel hareketler....

ATA

Bununla OGS cihazını yapmıştım bende =)
fümesi olsa alıp janta kullanırdım.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alfadanadam

Ürün süper ya. Araba boyanır bununla denemek için :))

ku2

Güzel olmuş.. Eline sağlık.. :)

Bu arada..imzandaki resim, o yapraklar falan çok güzel.. Nerede çekmiştin onu..?
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ferhat3535

1 hafta önce koysaymışın bu resimleri.:))))) jantları 250 tl ye boyattım yeni hiç de memnun kalmadım senin 10tl ye yaptığın daha güzel olmuş.....

Alfadanadam

10 tl değil ama, 100 TL :)

ferhat3535

sıfır eksik olmuş pardon......

agucba

Peki bu boyanın ufak kusurları kapatma özelliği var mı?

Mesela iç döşemelerde, zamanlar kapılarda ayakların sürtmesi ile oluşan hafif ve kılcal çizikler gibi.

Veya benim 145'e, benden önceki sahibinde iken hırsız girmiş ve teybi çalarken orta konsola hasar verip çatlatmış. Normalde kimsenin dikkatini çekmiyor ama ben mesela orada öyle bir kusur olduğunu bildğim için rahatsız oluyorum. Boyayarak oluşan kılcal çizik şeklindeki çatlak kapatılabilir mi?

///////////////

fevkalbeser12

Aslında bende benim aracın jantlarını beyaza boyamayı düşüyorum ama beyazı yok o zaman siyaha boyarız bizde. Gerçekten başarılı bi uygulama teşekkür ederim.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Baskan

urun sivi kagucuk oldugu icin doldurma ozelligi var yapulabilir ve ayrica beyaz rengide var. Hal boylede olunca arabayi komple kirmizi plastidup ile girismeyi dusunuyorum. Hem istedegim mat gorunum kazanacak hemde boyayi koruyacak. Toyota kand cruser gibi bir kasaya toplamda 15 tup tam yetiyor. Hesabuma gore 10 tup ile bu is bitecek ve masraf 400tl olacak. Disarida folyo kaplama 1500tl ve sokulurken dertli ayrica boyayi soldurdugu kesin.

fevkalbeser12

Nerden sipariş edicez peki bunu?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Baskan

googleye plasti dip yazinca cikiyor satis sayfasi izmirden tork ticaret. Ayrica suanda bir sitede toplu alim indirimi var 58tl lik tuplar 40tlye satiliyor.  Sorun olmazsa sitenin adini yazarim.

Baskan

googleye plasti dip yazinca cikiyor satis sayfasi izmirden tork ticaret. Ayrica suanda bir sitede toplu alim indirimi var 58tl lik tuplar 40tlye satiliyor.  Sorun olmazsa sitenin adini yazarim.

fevkalbeser12

Bi sorum daha olucak o zaman bunun kaliteli sprey boyadan ne farkı var?
                         jeremy clarkson

naxos

spey boyada hata yaptınmı geri dönüşü yok gibi
ama bununla hemen eskı halıne getirebiliyorsun.

Bende jantlarımı siyah yapmayı düşünüyorum
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

fevkalbeser12

Hani tiner falan fayda etmez mi?
                         jeremy clarkson

ATA

Bunu Türkiye'ye getiren benim tanıdığım Tarkan Abi. İzmir'den isteyen olursa eldende alırız. Güzel bir ürün.

Kemal, bu boya değilde kaplama. İstendiği zaman kolayca sökülebiliyor. Dokununcada verdiği his sert değil, soft touch denilen malzeme gibi.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Cumartesi ne dersin yapar mıyız Ata?
                         jeremy clarkson

tunerviper

ben iç kapı kollarını kapladım soyulmalardan dolayı 4 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok yeni gibi oldular.
Turbo Twin Spark

tunerviper

Ayrıca bir ara scudettoyuda kaplamıştım ama beğenmeyip söktüm 10 dk sürdü :)

Edited by - tunerviper on 27/02/2012  22:01:22
Turbo Twin Spark

fevkalbeser12

Cumartesi gel sende devkoya:)
                         jeremy clarkson