Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sürüş ve Fotoğraf Çekimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfistahakan

Şu saat itibari ben bağlanabiliyorum.
Hakan
Forever Alfa

FB10ur

Arkadaşlar dün aranızda olamadım vardiya değişikliği sebebi ile haber veremedim... oyüzden kusura bakmayın bir daha'ki sefere demekle yetineceğim malesef:( harika bir buluşma olmuş ama emeği geçen ve katılan arkadaşlara tşk ederim.....

murat

Kısa süre de olsa size katılmak güzeldi... Ancak konvoy halinde gitmemenizi de ayıpladım yani, biraz apaçivari bir gidiş oldu kavacığa kadar ;) Heralde bu bi yerde konvoya dönüşecek diye sonuna kadar umut ettim ve evlat da araba da olduğundan biraz tedirgin oldum sizleri takip ederken .
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

mahoretti

umarım İZMİR'liler bu buluşmada bir "offfff" çekmişlerdir...

katılan herkesi "kendine güzel bir zaman ayırdığı için" tebrik ederim...

master

Keyifli olmuşa benziyor, Emin'e ve bütün katılanlara teşekkürler bu buluşmayı gerçeğe çevirdikleri için.

İzmir için de bir Çeşme veya Foça yapılabilir aslında sezon kapanmadan. Dağ yollarından çeşme veya Yeni Foça - Eski Foça yolu sanırım herkese keyif verecektir.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

emin

You are not allowed to view links. Register or Login
Kısa süre de olsa size katılmak güzeldi... Ancak konvoy halinde gitmemenizi de ayıpladım yani, biraz apaçivari bir gidiş oldu kavacığa kadar ;) Heralde bu bi yerde konvoya dönüşecek diye sonuna kadar umut ettim ve evlat da araba da olduğundan biraz tedirgin oldum sizleri takip ederken .

özellikle konvoy halinde gitmedik.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

emin

Keyifli olmuşa benziyor, Emin'e ve bütün katılanlara teşekkürler bu buluşmayı gerçeğe çevirdikleri için.

İzmir için de bir Çeşme veya Foça yapılabilir aslında sezon kapanmadan. Dağ yollarından çeşme veya Yeni Foça - Eski Foça yolu sanırım herkese keyif verecektir.

Şu foça iki senedir bi nasip olmadı bana =)

mahoretti

derler ya, "ağzından bal akıyor".... 2-3 hafta önce yenifoça'ya giderken hadi yolu uzatayım, manzara görelim diye Eski Foça'dan giriş yaptım. Virajlar çok güzeldi... Anlatıyorum, belki canı çeken olabilir  :-* :-* :-*

emin

izmir de şöyle güzel virajlı bir sürüş yapsın o zaman =)
gerçi benzine gelmiş 30 kuruş zam, bastıkça içim gidiyor

Fatihob

Yine güzel ve keyifli bir gün olmus.Keşke bende gelebilseydim:(

..

Jakomo

Pastanı bile hazırlayacaktık ama gelmeyince vaz geçtik
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

fevkalbeser12

Videoyu trafikten biri izlese ceza yağar vallahi:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

emin

her tarafta paylaşmazsanız problem olmaz =) alfacı bir polise denk gelmemiz lazım.
Kavacıkta polis alfalar devam edin şeklinde bi anons yaptı ben de alper musayı alıyor sandım =)

Fatihob

@Cemal abi bidahaki buluşmaya hazırlarsınız artık:)

Tam kavacık sapağında polisi görünce iyiki ben yokmusum dedim :D
..

ihsany

@Cemal abi bidahaki buluşmaya hazırlarsınız artık:)

Tam kavacık sapağında polisi görünce iyiki ben yokmusum dedim :D

Polisi görünce grup zaten sakin bir şekilde ıslık çalmaya başladı :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Alper

Arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan bir türlü zaman ayıramadım kusura bakmayın ancak link atabildim yazamadım bile.
Bu arada bir video daha var ama 16 dakika kadar olduğu için youtube 'a yükledim ama uzun diyor ve paylaşamıyorum bunu nasıl yüklerim fikri olan var mı?

mahoretti

avi formatına çevirsen daha düşük olabilir boyutu.

Fatihob

Yeni kullanıcılar veya az sayıda video eklemiş kullanıcılar 15dk üzeri upload yapamıyorlar heralde.Çünkü bende tebrikler artık 15 dk üzeri video yükleyebilirsiniz yazısı çıkıyor her uploada bastıgımda. İstersen benim k.adı ve şifreyi yolliyim yada yalan dolan 3-5 video upload et kısa kısa. Ama dediğim gibi tam emin değilim belki video sayısıyla deilde video izlenme sayısıyla falanda alakalı olabilir bilemiorum.

Edit: Uploada tıkladıgında sağda solda increase your limit yazan bir link varmı? Eğer varsa oradan cep tel no ile kayıt falan olunuyormuş.Bide öyle dene Alper.
..

Alper

Fatih hesabının şifresini falan gönderirsen yükleyeyim süper olur.
16 dakika tam.
Bendeki inernet çok hızlı allahtan 164 Mb :) hemen yüklüyor.

naxos

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Alper

Ataşehir Kavacık arası

arkadaşlar buda 2. video :) Fatih sağolsun hallettik...

Kavacıkta açmayı unuttuğum sonradan aklıma gelen kırmızı ışıkta başlattığım kayıt.

emin

ulan twinsparkın ne güzel sesi var yaaa.

panpa senin kamerayı ne zaman sana bırakayım, dizel spec.

Fatihob

Bro kalsin sende istersen sorun degil suaralar lasim degil. Ama soyle yapabiliriz benim yarin okul 12de bitiyor. Senden gelip onu ben alabilirim 1.4 hdi ile :)
..

emin

gel kanka ayıpsın müsaitim, ekim sonrasına kalırsa bırakamam iş güç muhabbetleri.

bu arada alpermusanın videoda 4. dakikada ne uzamış mitoya fena gelmiomuş dışardan sesi sevdim arabamı =)

Fatihob

Tamam o zaman yarin okul cikisi yanina ugruorum ;)
..