Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İstanbul Auto Show 2012

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Sağlam

siz yardırın... ;D
ben birmottan bugun 2 tane alıp cebime koydum bile... :o

ihsany

Benim bilet dün Toyota dan geldi :) Arkadaş desteği ile..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

bado

You are not allowed to view links. Register or Login
siz yardırın... ;D
ben birmottan bugun 2 tane alıp cebime koydum bile... :o

dün z.kuyudaydım.. daha orada biletten esame yoktu :)
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Alfadanadam

Bari ben de Mitsubishi'cilerden istiyim :)

KAKIRMAN

Bana pejojulardan teklif geldi bakalım vip için. Ama yarın vaktim olmayacak giibii
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

bado

Alfa Romeo'nun Konsept Yıldızı İstanbul'da

Tofaş çatısı altında yer alan Alfa Romeo, 4C GTA adını taşıyan süper kompakt coupe konseptiyle İstanbul Autoshow Fuarı'nda otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Alfa Romeo 4C GTA, 850 kg'den az toplam ağırlığı, arka orta konumlu motoru ve arkadan itişli yapısıyla gerçek bir asfalt canavarı hakkında önemli ipuçları sunuyor.

200 HP'lik 1.8 litrelik motora ve TCT otomatik şanzımana sahip radikal tasarımlı ve karbon fiber gövdeli Alfa Romeo coupe konsepti, yepyeni modellerin gösterişli habercisi olması bakımından büyük önem arz ediyor.

Son dönemde uluslararası pazarlarda satışa sunduğu Alfa Romeo Giulietta ve MiTo modelleriyle atağa kalkmaya başlayan ve gelecek 2 sene içinde birçok yeni modeli peşpeşe tanıtmaya hazırlanan Alfa Romeo'nun 4C GTA adını taşıyan konsept otomobili, İstanbul'da otomobil severlerin karşısına çıktı.

Orta arka konumlu, 1.8 litre hacimli ve turbo beslemeye sahip Alfa Romeo 4C GTA'nın 200 HP'lik güç ünitesinde, turbo gecikmesini önleyen devrimsel nitelikte süpürme kontrol sistemi gibi teknolojik unsurlar yer alıyor. 4 kg/HP'lik muhteşem bir güç/ağırlık oranına sahip Alfa Romeo 4C GTA, ilk olarak Alfa Romeo MiTo modelinde kullanılmaya başlanan TCT otomatik şanzımanla motorun ürettiği gücü arka tekerleklerine iletiyor. 0-100 km/s hızlanmasını 5 saniyenin altında tamamlayan ve 250 km/s'nin üzerinde son hıza erişebilen Alfa Romeo 4C GTA, azami çevikliği ve yol tutuşu garanti eden son derece sofistike bir süspansiyon (önde yüksek dört bağlantılı ve arkada ise MacPherson) düzenine sahip. Arkadan itiş ve olağanüstü ağırlık - güç oranıyla birlikte kombine edilen süspansiyon sistemi, ön aksta %40, arka aksta %60 ağırlık dağılımıyla safkan Alfa Romeo sürüş zevkini garanti edebiliyor.

Yaklaşık 4 metre uzunluğa ve yaklaşık 2.4 metrelik aks mesafesine sahip Alfa Romeo'nun iki kişilik coupe konsepti, karbon ve alüminyum kullanılan gövde ve şasi unsurları sayesinde yaklaşık 850 kg'lik boş ağırlığıyla dikkat çekiyor. Alfa Romeo 4C GTA'nın şasisi, tamamen karbon fiberden meydana getirilen gövdeyi desteklerken, arka çerçeve yapısı ve çarpışma bölmelerinde ise yoğun şekilde alüminyum kullanılması ön plana çıkıyor. Gerçek bir Alfa Romeo efsanesi olan 33 Stradale'den 8C Competizione'ye kadar uzanan agresif ama aynı zamanda nostaljik çizgide tasarım öğelerini çevik gövdesinde barındıran Alfa Romeo 4C GTA konsepti, açıkça bir "Alfa" olduğunu haykırıyor.

KAYNAK: HABER 7

murat

En küçük Alfa standı olacağı kesin, bıraksınlar bu 4C işlerini..Reelde kaç modelin var birader ? Bırak hayalleri demek lazım
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

erdem1904

2 modelli Premium marka!!!!!
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Murat Sağlam

fuar için gelen araçlar beylikdüzü birmotun bahçesinde...
sordum 4c gelmedi dediler...

ku2

En küçük Alfa standı olacağı kesin, bıraksınlar bu 4C işlerini..Reelde kaç modelin var birader ? Bırak hayalleri demek lazım

Katılıyorum. 2 modelle olacak iş değil. Ayrıca bu 2 modelin bile hakkını veremiyorlar. Donanımlar kısılıyor mesela. Motor seçenekleri sınırlı.. Nerede 2.0 dizel mesela..??
Brera'nın 1.8 tbi girmedi şu ülkeye..Ayıp be..!!

4Cyi beğeniyorum.. Bakalım ne kadar fiyatı olacak..!! Tabii üretilip gelmesi ne zaman olacak. Bakalım...!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ku2

fuar için gelen araçlar beylikdüzü birmotun bahçesinde...
sordum 4c gelmedi dediler...

O kadar koordine çalışıyorlar yani.. :)
--

depeche101

Fuar gayet başarılıydı . Alfa standında 4C çok dikkat çekiciydi fakat sergilenen diğer Alfalar çok dolu araçlar değildi gördüğüm kadarıyla. En azından MiTo veya Giu QV konulabilirdi .

Fotolar ;

Diğer fotolara You are not allowed to view links. Register or Login adresinden ulaşabilirsiniz.

8)

bado

4C haricindekileri at çöpe gitsin yanii..
arkadaş ürün gamın yok bari elinde olan 2 modelini tepeleme donanımla doldurda getir..
>:(

Murat Sağlam

ya bu alfa yı anlamak mümkün değil..
nasıl bir anlayıştır bu kardeşim...

Gouki

Fotograflar icin tesekkurler Okan abi.

bado

bende anlamıyorum valla murat.

bu arada okan abi 4c ile ilgili görüşlerin nedir?

depeche101

Ne demek Özgün kardeş   8)

Bahadır ben aracı çok beğendim. Fotolarından daha güzel duruyor. Çok sağlam ve tok bir duruşu var . Israr ettik , rica ettik  aracın kapısını  açtıramadık. O yüzden içi hakkında birşey diyemiyorum. Eğer Alfa bu aracı sergilediği Prototipe yakın bir şekilde çıkarır piyasaya sürerse mükemmel bir iş yapacak bence. Bir ayrıntı vereyim ilk çıkan lava kırmızı üzerindeki gri jantlar 19 inchdi. Bu metalik kırmızı üzerindeki silver lar 18' . Fiyat hakkında kimsenin malumatı yok . Geleceğinden bile şüpheliydi oradaki görevli arkadaşlar.  Millet Ferrari F12 içinde foto çektiriyor ,  biz 3 fuardır dünya çapında sergilenen bir araç hakkında bilgi alamıyoruz , içini göremiyoruz , ülkemize gelip gelmeyeceğini bile öğrenemiyoruz. Kısmet , inşallah gelir de yollarda görürüz bu güzelliği. Tavsiyem ne yapın edin gidin görün . Resimde görmek ile yanında olmak gerçekten farklı.  8)

agucba

4C'nin fiyatı için başlarda 40.000 ?'luk Avrupa satış fiyatından bahsediliyordu ama bunun pek de mümkün olamayacağı ve 80.000 ? gibi bir fiyata çıkabileceği söyleniyor, yazılıyor.

Aslında fuardaki 4C'nin bizim internette gördüğümüz diğer 4C'lerden farkı olacağını sanmıyorum. Ancak içine oturtmasalar da kapısını bile açmamaları ilginç. Sanki gizlenecek bir şeyler var.

Piyasaya 2013 yılında çıkartılması planlanan 4C'nin içinin prototipten farklı ancak benzer olacağını düşünüyorum. Birebir aynısını yapamazlar, o zaman fiyatı muhtemelen 100.000'lere çıkar.

///////////////

Dentist

Bu yaklaşımla ne kadar satmayı hedefliyorlar acaba,çok merak ediyorum doğrusu. >:(
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

emin

Ne demek Özgün kardeş   8)

Bahadır ben aracı çok beğendim. Fotolarından daha güzel duruyor. Çok sağlam ve tok bir duruşu var . Israr ettik , rica ettik  aracın kapısını  açtıramadık. O yüzden içi hakkında birşey diyemiyorum. Eğer Alfa bu aracı sergilediği Prototipe yakın bir şekilde çıkarır piyasaya sürerse mükemmel bir iş yapacak bence. Bir ayrıntı vereyim ilk çıkan lava kırmızı üzerindeki gri jantlar 19 inchdi. Bu metalik kırmızı üzerindeki silver lar 18' . Fiyat hakkında kimsenin malumatı yok . Geleceğinden bile şüpheliydi oradaki görevli arkadaşlar.  Millet Ferrari F12 içinde foto çektiriyor ,  biz 3 fuardır dünya çapında sergilenen bir araç hakkında bilgi alamıyoruz , içini göremiyoruz , ülkemize gelip gelmeyeceğini bile öğrenemiyoruz. Kısmet , inşallah gelir de yollarda görürüz bu güzelliği. Tavsiyem ne yapın edin gidin görün . Resimde görmek ile yanında olmak gerçekten farklı.  8)

hala çalışıyorum abi, vekaleten Fatih'i yolladım o da BMW'lere aşık olmuş kereta =)
Valla çektiğiniz fotoğrafları beğendim. Ama rakam hakkında bir fikir verselerdi en azından.
Renk harika bence, gece sokak ışığında muazzam durur bu araç. Pazar günü kuzen gidelim diyor da bütün haftanın ardından ayaklarım geri geri gidiyor. Her giden beğenmiş bugün. alfa ile alakasız insanlar bile 4C diyor.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Fatihob

Okan abi kapıdan aldıgı gibi beni 4c'nin yanına götürdü bian nefesim kesildi. İlk görüşte çok heycan vericiydi. Fotolardakinden kat ve kat güzel duruyor tabii pahalıda. 70-80k?'dan aşşağı gelmez gibi.

Pampa bugun bile çok doluydu h.sonlarını düşenemiyorum.

M6 ayrı bişi elimde Alfa katologu olmasa Aşk 3 harftir diye bağaracaktım az kalsın:)
..

Sportivo

Geçenlerde 1 günlüğüne Münih'teydim. BMW Welt'e gitme fırsatı buldum. Bir alfisti gözüyle BMW'lerin arasında cirit attım. 640 ve M6 dahil 1'den 7'ye kadar ne kadar BMW -Mini varsa koltuğuna bindim. M6'nın Almanya satış fiyatı 145.000 Euro'ydu. Gerçekten müthiş ihtişamlı bir araç. Türkiye'de ne kadar bilmiyorum ama heralde bir 300.000 Euro'ya yakındır. Zaten Almanya'daki gelir seviyesini ve satınalma gücü açısından bakınca 145.000 Euro o klastaki bir araba için para değil. Etkilendim mi evet gayet etkilendim, zaten etkilenmemek mümkün değil, ama yine de BMW almam :) BMW artık işi otomatiğe bağlamış. Yeni bir model ve varyasyon oluşturmak BMW açısından çok kolay bir proses/süreç izlenimi verdi bana ordaki ortam. Platformlar belli , genel tasarım çizgisi belli, bunun yanına bas donanımı,elektroniği, motoru al sana yeni model. Bizim Alfa'nın ürün gamı açısından BMW ile rekabet etmesi falan mümkün değil. Bizimkiler bir Giulietta'yı uzatıp sedan çıkartamadı 3 senedir. Halbuki BMW takmıyor bunu yapıyor, hatta 5 kasa GT gibi abuk subuk bile görünse piyasaya modeli basıyor. Alfa artık otomotiv dünyasının hot couture terzi işi markası haline geldi sanki. Özel kesim çok güzel tasarımlı modeller çıkartıyor,sınırlı sayıda.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

ku2

Geçenlerde 1 günlüğüne Münih'teydim. BMW Welt'e gitme fırsatı buldum. Bir alfisti gözüyle BMW'lerin arasında cirit attım. 640 ve M6 dahil 1'den 7'ye kadar ne kadar BMW -Mini varsa koltuğuna bindim. M6'nın Almanya satış fiyatı 145.000 Euro'ydu. Gerçekten müthiş ihtişamlı bir araç. Türkiye'de ne kadar bilmiyorum ama heralde bir 300.000 Euro'ya yakındır. Zaten Almanya'daki gelir seviyesini ve satınalma gücü açısından bakınca 145.000 Euro o klastaki bir araba için para değil. Etkilendim mi evet gayet etkilendim, zaten etkilenmemek mümkün değil, ama yine de BMW almam :) BMW artık işi otomatiğe bağlamış. Yeni bir model ve varyasyon oluşturmak BMW açısından çok kolay bir proses/süreç izlenimi verdi bana ordaki ortam. Platformlar belli , genel tasarım çizgisi belli, bunun yanına bas donanımı,elektroniği, motoru al sana yeni model. Bizim Alfa'nın ürün gamı açısından BMW ile rekabet etmesi falan mümkün değil. Bizimkiler bir Giulietta'yı uzatıp sedan çıkartamadı 3 senedir. Halbuki BMW takmıyor bunu yapıyor, hatta 5 kasa GT gibi abuk subuk bile görünse piyasaya modeli basıyor. Alfa artık otomotiv dünyasının hot couture terzi işi markası haline geldi sanki. Özel kesim çok güzel tasarımlı modeller çıkartıyor,sınırlı sayıda.

"Alfa artık otomotiv dünyasının hot couture terzi işi markası haline geldi sanki." demişsiniz..
Alfa hep öyleydi..
--

Sportivo

"Alfa artık otomotiv dünyasının hot couture terzi işi markası haline geldi sanki." demişsiniz..
Alfa hep öyleydi..

Valla doğru, sabah sabah ıskaladım bir anlığına, aslında hep öyle geldi gidiyor.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Sportivo

Fatih Altaylı da birkaç satır Alfa Romeo'dan bahsetmiş "Alfa Romeo'da şimdiden efsane olan 8C'nin yavrusu 4C çok dikkat çekiciydi. Paranız varsa satılmaya başlanınca alın, belli ki klasik olacak." demiş.

Alfa Romeo 156
35 AU 4494