Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ve Alfisti Turkey Logolu Kupa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arkadaşlar Lütfen Kupa Seçimini Yapınız

10 (10.3%)
4 (4.1%)
12 (12.4%)
5 (5.2%)
3 (3.1%)
1 (1%)
2 (2.1%)
2 (2.1%)
8 (8.2%)
50 (51.5%)

Toplam Oy Verenler: 97

tugrul

Bu kadar ucuza böyle bir kupa alınca kargo parası 3-5 lira fazla gelmiş çok önemli değil tabi, konu açılınca ilettim bende, ufak bir şaşkınlık oldu ama kupaları görünce yüzüm güldü ;)

Tekrar teşekkür ederim :yukari-ok:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

A.S.GÜMÜŞ

An itibariyle teslim aldım, çakallık mng de o kargocu kızı buradan protesto ediyorum :D kargo parası falan önemli değil elbette, hem ambalaj hemde kupalar çok güzel olmuş. Ambalajın bu kadar iyi olması Kemal kardeşimizin verdiği önemi gösteriyor ki işte bu olay bu site sakinlerinin nasıl insanlar olduğunu bir kere daha kanıtlıyor. ellerine sağlık Kemal kardeşim.  :serefe:

07 DH 800

fevkalbeser12

Herkese tek tek çok teşekkür ederim. Çok üzüldüm ya ama desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonraki kargolar böyle gelmiycek ikinci partiyi yarın göndericem.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolkanku

kupa az önce geldi.
12 liralık kupaya, 24 lira kargo içime oturdu ne yalan söliyim.

yine de emeğine sağlık kemal abi.
benzer desteği başka bir yardım organizasyonumuzda da senden görmek isteriz  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

alfistahakan

Kupaları bende teslim aldım tşk.ederim.Çok güzelmiş tabii kargo parası hariç:)
Hakan
Forever Alfa

Kutay

Kupa için çok teşekkürler kemal abi.  kargo maduru olsakda emeğine sağlık.

You are not allowed to view links. Register or Login
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ihsany

Kemal Bey tekrardan ilginize ve emeğinize teşekkür ederim  :)

Adresimi mesaj attım size, Alfisti kupa bardağımı beklemedeyim   :kahve:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

fevkalbeser12

Bugün ikinci parti yola çıkıyor kısmet olursa yarın çay kahve içebiliceksiniz kupalardan:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Bugün ikinci parti yola çıkıyor kısmet olursa yarın çay kahve içebiliceksiniz kupalardan:)
İnsan içine bir sallama çay koyar gönderir, bu ne biçim promosyon böyle :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Sevgimi koyuyorum içine ben:)  birde promosyon buluşmaya gelenlere var:)
                         jeremy clarkson

alfacan

Kibitzer

Ben adres göndermedim 24 Mart buluşmasında teslim almayı düşünüyorum. Mümkün müdür?

uersoz

kupalar çok güzelll.. Bende bitane mevcut fotoğrafını çekip yayınlarım ama Alfa romeo amblemli bi zippo bulamadım :/ olaydı iyiydi  :kahve:

fevkalbeser12

Ben adres göndermedim 24 Mart buluşmasında teslim almayı düşünüyorum. Mümkün müdür?
İzmire gelme imkanız varsa olabilir tabi ama sanırım size göndermem gerekicek.
                         jeremy clarkson

Kibitzer

İzmire gelme imkanız varsa olabilir tabi ama sanırım size göndermem gerekicek.

Tamam o zaman ben adres göndereyim size km ile.

delimai

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

fevkalbeser12

Arkadaşlar bugün işyerine geç grup geldiğinden ötürü kargoları biraz geç teslim ettim ve merkeze giden kamyonu kaçırdım o yüzden kargolar yarın çıkıcak perşembe günü elinizde olur. Bu sefer kargo parası indirimli geliyor 16 lira civarı ücret olucak. Olabilicek en iyi fiyat o. Gecikme için kusura bakmayın tekrardan.
                         jeremy clarkson

Qadesh

bende adresi sana mesaj attım abi  :alfisti:
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

ihsany

Arkadaşlar bugün işyerine geç grup geldiğinden ötürü kargoları biraz geç teslim ettim ve merkeze giden kamyonu kaçırdım o yüzden kargolar yarın çıkıcak perşembe günü elinizde olur. Bu sefer kargo parası indirimli geliyor 16 lira civarı ücret olucak. Olabilicek en iyi fiyat o. Gecikme için kusura bakmayın tekrardan.

Kemal Bey ne kusuru, biz teşekkür ederiz emeğiniz için  :yukari-ok:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

h.t

Adresi ve havaleyi dün yaptım, ilgin ve emeğin için teşekkür ederim Kemal abi :)

Kubilay

Kupa 1 saat önce geldi, hatta ilk kahvemi içtim  :)
Emeğinize teşekkür ederim.

Fatihob

Paketlemeye hayran kaldık iş yerindeki arkadaşlarla. Kupalar çok güzel emeğinize sağlık teşekkürederim.
..

fevkalbeser12

Güle güle kullansın herkes:) peki o zaman iş yerinde kupanızın fotoğrafını çekin buraya koyun. Herkes kupasını göstersin, birde ufak bi karışıklık olmuş olabilir. Bugün eline kupa geçmeyen veya eline fazla veya eksik kupa gelen olursa haber versin hemen düzelteyim durumu:)
                         jeremy clarkson

depeche101

Benimkiler de geldi . Paketleme mükemmel. Teşekkürler

smlcvsgl

Benim kupam'da geldi teşekkürler Kemal bey.  :haydi: