Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

24 Mart 2013 - Beylerbeyi Sarayı Buluşması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Dün geçirdiğimiz güzel günü organize eden Alper'e, park yeri konusundaki sorunu aşmamızı sağlayan İlhan hocaya ve gelen arkadaşlara teşekkürler, hangi fotoğrafa bakacağımı şaşırdım :D

:) ben teşekkür ederim abi bir Pazar gününüzü bizlere ayırdığınız için :)

ihsany

Elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemedim  :'(
Orda olmayı isterdim, AlfistiTurkey gene çok güzel bir organizasyona imza atmış  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

agucba

Herkes haklı Alper, senin ön ayak olmanla birlikte ve İlhan Hocamın da otopark için yardımcı olması sayesinde güzel ve farklı bir Pazar günümüz oldu.   :arkadasim:

///////////////

tayfun

Buyrun bu da tanıtım filmi.

murat abicim emegine saglik cokguzel olmus. Gercekten imrendim. Bidaha bidaha diyorum:-)

Cuore Sportivo

dragut

Öncelikle beni aracıyla mekana götüren Çağatay (chao) arkadaşıma ve sticker hediye eden Serkan abiye çok teşekkür ederim. Kesinlikle olağanüstü bir buluşmaydı. Uzaktan gelmem ve katıldığım ilk büyük toplantı olması nedeniyle benim için anlamı da bir o kadar büyük oldu.

"Alfa sevgisi"

Jakomo

Öncelikle Alper kardeşime, sonra İlhan Hocam' a ve sonra da gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Gerçekten de çook keyfli bir gündü, yeni arkadaşlar ve eski dostları görmek mutluluk vericiydi...  Alperciğim saydım; toplam'da 34-35 araçtık, kelleni istiyorum !!!!    :)) :)) :))
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Alper

Öncelikle Alper kardeşime, sonra İlhan Hocam' a ve sonra da gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Gerçekten de çook keyfli bir gündü, yeni arkadaşlar ve eski dostları görmek mutluluk vericiydi...  Alperciğim saydım; toplam'da 34-35 araçtık, kelleni istiyorum !!!!    :)) :)) :))
Ben teşekkür ederim abi sizlere :)
Ama gidenleri de say , erken ayrılan çok kişi var :) fotoda olmayan.

sp4rc0

Buyrun bu da tanıtım filmi.

video için teşekkürler, güzel olmuş. genellikle böyle durumlarda fotoğraf, video unutuluyor  :yukari-ok:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Gouki

Murat bey video şahane, ellerinize sağlık.

eminpar

Ben teşekkür ederim abi sizlere :)
Ama gidenleri de say , erken ayrılan çok kişi var :) fotoda olmayan.

Kelleni istiyoruz Alper kardeş yapacak birşey yok kaderine boyun ey  :haydi: :haydi:

chao

Bir dahaki Istanbul bulusmasinda guzel bir konvoy yapalim da Istanbula renk gelsin :) :alfisti:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

eminpar

Yoldayken video falan çekilmişti onlar nerede  :o

murat1oglu

Ben teşekkür ediyorum herkeze elimizde olanlarla bir şeyler yapmaya çalıştım.

TRSemih

ayaklarınıza sağlık. alfa'ların hepsi birbirinden harika maşallah ;)
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Kutay

Mikemmel bir buluşma olmuş. Nostalji alfalar harika !
Yaza ortak bir noktada  ( Abant vb. ) büyük bir buluşma mükemmel olacaktır düşüncesindeyim .
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Ghaash

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. Oldukça keyifli bir o kadar yenisi eskisi güzel alfalarıyla göz doldurucu bir buluşma oldu.  :) :alfisti:

Alana giriş yaparken yan tarafta babasıyla yürüyen ufak kızın "Baba bak bak parti var burda" demesi " Şule Hanım'ın alana gelirken yan tarafından bir beyin "Alfacıları mı arıyorsun bak burdalar" demesi organizasyonun ve katılımın çok yerinde ve başarılı olduğunun ifadeleriydi bence...  :yukari-ok:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Q
Alfa Romeo 145 1.4 TS STD

alfacan

Yoldayken video falan çekilmişti onlar nerede  :o

evet video yu da merak ediyoruz  :D

chao

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. Oldukça keyifli bir o kadar yenisi eskisi güzel alfalarıyla göz doldurucu bir buluşma oldu.  :) :alfisti:

Alana giriş yaparken yan tarafta babasıyla yürüyen ufak kızın "Baba bak bak parti var burda" demesi " Şule Hanım'ın alana gelirken yan tarafından bir beyin "Alfacıları mı arıyorsun bak burdalar" demesi organizasyonun ve katılımın çok yerinde ve başarılı olduğunun ifadeleriydi bence...  :yukari-ok:

Ben krokiye bakmadan gelmiştim dalgınlıkla, yeri anlayamadığım için ileride polis evinin önündeki polise sordum  :D Alfa Romeo Alfisti buluşması var nerede diye, ileride diye yeri tarif etti  :alfisti:

baya dikkat çekmişiz o gün..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Alper

Ben krokiye bakmadan gelmiştim dalgınlıkla, yeri anlayamadığım için ileride polis evinin önündeki polise sordum  :D Alfa Romeo Alfisti buluşması var nerede diye, ileride diye yeri tarif etti  :alfisti:

baya dikkat çekmişiz o gün..

Tam o polisin önünden U dönüşü yapsaydık zaten direk reklam olurduk her halde 10 larca Alfisti trafik kurallarını hiçe sayıp trafiği felç ettiler diye :) ama bizler Alfisti olarak her zaman kurallara uyduk ve uymaya devam edeceğiz...
Polisin önünden değil az ilerisinden U dönüşü yapacağız :) her zaman...

bado

Alper o U dönüşünü ben yaptım mekana gelirken :) sonradan fark ettim trafik ekibini :D
inş. yazmamıştır bişey
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Alper

Alper o U dönüşünü ben yaptım mekana gelirken :) sonradan fark ettim trafik ekibini :D
inş. yazmamıştır bişey
Valla Sercanın dediğine göre ekip aracının içinde oturan memur arkadaş yazıyormuş sonra eve :)

mahoretti

Beyler, artık böyle başarılı bir organizasyon yapanın başı dertten kurtulmaz onu söyliyeyim.... İller bazında ortak bir noktada, 1 gün konaklamalı bir organizasyondan kaçamazsınız artık. "GEL" deyin gelelim yani....

KAKIRMAN

Dün geçirdiğimiz güzel günü organize eden Alper'e, park yeri konusundaki sorunu aşmamızı sağlayan İlhan hocaya ve gelen arkadaşlara teşekkürler, hangi fotoğrafa bakacağımı şaşırdım :D

Rica ederim arkadaşlar. Bunu devamlı bir hale getirmek lazım aslında.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

redromeo156

bende sızden sonra beytullah abıyı gördum oda dönus yapmıs bende yolu kestım drek döndum demekkı bana da yazdı  :)
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6