Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
Ata, 156'nı otobüs durağına park etme! sabah sabah otobüs bekleyen 3 kişi kendisini bistro gibi kullanıyordu.. :(
Ümit,geçen ay Alsancak yolunda sıkışık trafikte denk gelince selamlaşmıştık,benim yanımda arkadaşım vardı,bu muhabbetler geçmişti,kendisi dalga geçiyordu benimle nedir bu Alfa manyaklığı vs diye...Herneyse selamlaştık,sordu kimdi vs diye,bende anlattım olay budur diye,resmen dumur oldu,hala daha şaşkınlığını belirtir kendisi :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

mertharman

Boğaziçi Köprüsünde Anadolu'dan Avrupaya geçen beyaz Giulietta ile karşılıklı selamlaşmak sabah sabah iyidi :)

Bu arada benim selam verdiklerimin %70-%80 geri dönüyor

sp4rc0

Ata, 156'nı otobüs durağına park etme! sabah sabah otobüs bekleyen 3 kişi kendisini bistro gibi kullanıyordu.. :(
Ümit,geçen ay Alsancak yolunda sıkışık trafikte denk gelince selamlaşmıştık,benim yanımda arkadaşım vardı,bu muhabbetler geçmişti,kendisi dalga geçiyordu benimle nedir bu Alfa manyaklığı vs diye...Herneyse selamlaştık,sordu kimdi vs diye,bende anlattım olay budur diye,resmen dumur oldu,hala daha şaşkınlığını belirtir kendisi :D

çok güzel denk gelmiş :) #795 You are not allowed to view links. Register or Login post
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

erdem1904

C.tesi 147 si pert olup Giuletta alan Ufuk kardeşimle  Şaşmaz kavşakta karşılaştık selamlaştık.. Tekrardan selamlar  :alfisti:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

fatihmehmet

Kayseri'de toplasan 10 tane Alfa vardır ama adamın gözüne bakıyorum tınlamıyor. Selam almak farzdır kendileri düşünsünler bana bir zararı yok her seferinde veririm :)
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

erol1903

Pazar günü Acıbadem'de mavi bir mk1 147'ye uzakta olduğum halde yol verdim, en azından teşekkür etmesini beklerken yüzünü diğer tarafa çevirdi  :asagi-ok:
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

sifyan

Koskoca Bartında 6 tane varız ama insanlık malesef

sntrkomer

Karamürselde toplasan 3 yada 4 tane alfa vardır ama hiç birinin alfadan anladığını düşünmüyorum adamla kaçkere karşılaştık hiç tınladıkları yok abi. Alfaya biniyolar ama dediğiniz gibi ruh yok :asagi-ok:
Tabi herkes böyle değil bi selam vermek selam almak bizi ayrı bi mutlu ediyo karşılık almasakta biz görevimizi yapalım :yukari-ok:

Calibra

Geçenlerde akşam Kadıköy'e doğru giderken, önümdeki otobüs aniden durup yolcu almaya karar verince arkasında kalakalmışken, sol şeritte herkes basıp geçerken, beyaz Giulietta hemen durdu yol verdi önümü açtı. Valla çok hoşuma gitti. Arkamda kaldığı için plakasını göremedim, kendisine buradan teşekkür edeyim üyelerden ise :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Cuore Sportivo

vallahi ben kime selam versem almıyor bu aralar =) Guilietta ve Mito ile farklı kitlelere de hızlı şekilde ulaştı Alfa Romeo bence büyük bir sebebi de bu... Önümüzdeki 5-6 yıl içinde bence çok tutulan bir araç olma yolunda

rcpydmr

Koskoca Bartında 6 tane varız ama insanlık malesef

7. yı bı turlu alamadım ara ara ara bı hal oldum
74 BU 007

redromeo156

bu aralar bende her sabah mutlaka ıkı kısıye selam verıyorum yolda mutlaka ama kımse sallamıyor üzülüyorum :-[
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Ghaash

Beyoğlu vergi dairesinin orada yaya olarak selam verdiğim beyaz julietta kornayla karşılık vermişti bana da :) arabayla veya yaya olayım fark etmez alfa gördüğümde bakmaktan kendimi alamıyorum zaten :)
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Q
Alfa Romeo 145 1.4 TS STD

Spider_Volkan

bugün ilk selamımı aldım,  :alfisti:

kadıköy, moda'da motorsiklet bakmaya gitmiştim, park ederken mavi bir spider (ön kısmı yeni ve orta yaş bir abi kullanıyordu) özellikle durup selam verdi, ve karşılık verdim tabi ki  :rock:

sanırım kendisi moda taraflarında oturuyor. Bir gün oturup muhabbet etmek istediğim şahıstır kendisi. Sanırım tr deki yolda olan tek jts motorlu spider'a sahip. Arabası çok güzel, tek sevmediğim yönü ahşap direksiyonu :)

Spider_Volkan

Beyoğlu vergi dairesinin orada yaya olarak selam verdiğim beyaz julietta kornayla karşılık vermişti bana da :) arabayla veya yaya olayım fark etmez alfa gördüğümde bakmaktan kendimi alamıyorum zaten :)

Ben o beyaz giuliettayı hep park halinde şişane'de görüyorum. ama bir türlü denk gelmedim sahibiyle :)

Emre Sezen

bugün ilk selamımı aldım,  :alfisti:

kadıköy, moda'da motorsiklet bakmaya gitmiştim, park ederken mavi bir spider (ön kısmı yeni ve orta yaş bir abi kullanıyordu) özellikle durup selam verdi, ve karşılık verdim tabi ki  :rock:

sanırım kendisi moda taraflarında oturuyor. Bir gün oturup muhabbet etmek istediğim şahıstır kendisi. Sanırım tr deki yolda olan tek jts motorlu spider'a sahip. Arabası çok güzel, tek sevmediğim yönü ahşap direksiyonu :)

eminim muhabbette eder o abi, tam bi alfisti gibi geldi bana  :yukari-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Ghaash

Ben o beyaz giuliettayı hep park halinde şişane'de görüyorum. ama bir türlü denk gelmedim sahibiyle :)

Bir dahaki sefere camına falan sitenin sticker'ından bırak bence :) Onda da var bir alfisti potansiyeli :D
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Q
Alfa Romeo 145 1.4 TS STD

smlcvsgl

Konuyla çok alakasız özür dilerim fakat söylemeden edemeyeceğim. Bu başlığı her gördüğümde aklıma şu video geliyor.

:))

Spider_Volkan

Hahah suyu çıkmış sonra ama baya komikmiş

cario

Cebecideki siyah 147 den sonra bu sabah, arjantin caddesinde güzelce bir hanım'ın kullandığı beyaz gui ile iki de iki..

Fiat Group kapsamındaki tüm otomobilleri seviyorum ama alfista olmak başka birşey.. :yukari-ok:
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

agucba

Sanırım biraz abartmaya başladım. Şirket aracı olan Dacia Logan SW ile bile Alfa Romeo'lara selam veriyorum.  :)

///////////////

blackgear

Sanırım biraz abartmaya başladım. Şirket aracı olan Dacia Logan SW ile bile Alfa Romeo'lara selam veriyorum.  :)

+1 :D clio ile selam veriyorum, yol veriyorum, serit aciyorum sasiriyorlar.

tugrul

Bugün m.köy civarında köprüye doğru giderken yoğun trafikte sağımdaki siyah 159 a korna dıtlattım, arkadaşta aynı şekilde karşılık verdi ve camı açmamı istedi, gördüğüm en güzel 156 diyerek beni şımarttı:)
Teşekkür ettim, 34 H .... plakalı genç arkadaş buralarda ise tekrardan selam olsun :)
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI