Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

19 Mayıs Mini Buluşma - F1 Pisti İstanbul Park Pist Günleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Katılcak kimse varmı? Katılan olursa bana bi ulaşsın kayıt yapmadan ;) Seanslar tahminim 11gibi başlıcak. Arada 1 saatliğini 1100Tl veren 350hp üstü seçilmiş arabalar çıkıcak. Yani 106ma turbo taktım 400hp oldu diyeni almıyorlar. Yol tutmasıda lazım seanstaki süpersporların gidişini aksatmaması için. Onlarıda izleyebilceksiniz.

20dklik (120TL) seansa kayıt yaptıran bağzı araçlar.

0-AlperMusa 156 2.0 :D
1- BArış HpfM3
2- Mehmet Mehzent s2000 & mini
3- Yekta mini
4- Oz Sti
5- Lowrider 207 rc
6- Hakan Ç. Mini Cooper R56
7- Oged DS3
8- Mody S2000 Turbo
9-EM-RE Corvette
10-F.Dogan Audi a4 1.8t
11-TaGo subaru
12- Cem Aslan - 34 Tp 05 13 - 106 Gti
13- Serkan Ünlü - 34 Ccs 01 - Cooper S
14- Luayi - Mini gp,
15-Serhat- fn2 typer,
16-Cem -mini jcw
17- Kenan Sen 2010 Sti
18- schumi 206 rc
19- MuhaRRem - Turbo s2k
20- Bora Ciftci-Mini Gp
21- Yılmaz _ typer
22- serhat_R mitsubishi evo 9
23- Zero
24- kıvancr S3
25- emirhan sph - polo
26- KEMALS A4 TQ
27- ender _ typer turbo
28- Oğuzhan Kaytmaz - 34 ANF 30 - Megane 3 Coupe
..

carmaniac

Arkadaşlar siteden kaç alfa katılıyor? ben 2 hafta önce kaydımı yaptırdım. Görüşmek üzere...

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar siteden kaç alfa katılıyor? ben 2 hafta önce kaydımı yaptırdım. Görüşmek üzere...
Bir ben katılıyorum sadece sanırım.
2 seans olarak satın aldım bende.

Alper

Arkadaşlar mini bir buluşma organizasyonuna çevirebiliriz de işi :)
Kendi aramızda toplanmış oluruz hemde süper sportları pistte görme şansımız olur.
Normalde bu etkinlikler şimdiye kadar hiç seyircili olmadı.
Bu ilk defa seyircilere açık düzenleniyor.

blackgear

Kendi aramızda toplanmış oluruz hemde süper sportları pistte görme şansımız olur.

Ankara' dan gelen olursa, bir iki kişi toplar gelirim belki günü birlik.  :rock:

Ankara ekibinden gelenleri görmek gerek ama önce.

Alper

Ankara' dan gelen olursa, bir iki kişi toplar gelirim belki günü birlik.  :rock:

Ankara ekibinden gelenleri görmek gerek ama önce.

Selim abiye bir sor derim :)

Alper

Pit alanının üzerindeki balkon tarzındaki yerden izlenebilecek yani izlemek isteyenler buyursun gelsin.
Bu fırsatı bir daha yakalayabilir miyiz bilmiyorum tam.

blackgear

Pit alanının üzerindeki balkon tarzındaki yerden izlenebilecek yani izlemek isteyenler buyursun gelsin.
Bu fırsatı bir daha yakalayabilir miyiz bilmiyorum tam.

Dostlar, bence de kaçırılmayacak bir fırsat :))

Düşüncem odur ki,

Saat 12 sularında başlayacak pist organizasyonundan önce, Tuzla' da güzel bir sabah kahvaltısı organize edelim derim.

Ben, Ankara' dan gelecek olan arkadaşlarla gelebilirim. Bir araç benim aracım olur, sayıya ve duruma bağlı olarak 2 veya 3 araç olabiliriz.

Saat 6 sularında Anakra' dan hareket etsek, rahat rahat 10 sularında Tuzla' da oluruz. Orada, İstanbul ve diğer çevre illerden gelen arkadaşlarla bir araya gelir, kahvaltımızı yapar tanışırız. Ardından Alfalarımızla İstanbul Parka bir çıkartma yapar organizasyonu izleriz. Teste çıkan pilotlarımıza destek oluruz.

Akabinde yakın bir yerde bulabileceğimiz bir pistte, mini go-kart turnuvası düzenleriz. Yarımşar saatten iki-üç maraton koşarız. Amaç eğlenmek :)

Sonrasında da vedalaşır yola koyuluruz. Dönüş istikametinde Bolu Dağında İsmailin Yeri veya alternatifi bir yerde güzel bir akşam yemeği yer, Ankara' ya döneriz.

Ankara' dan gelmek isteyen olursa güzel bir organizasyona daha imza atmış olabiliriz ;)  :alfisti:

wolkanku

bombalar patlarken düğünde halay çekenler, 19 mayısa bahane buldular.

saat 19:00 da pek çok yerde bu şerefsizliğe inat pek çok yerde kutlamalar yapılacak.
bu konuda biraz duyarlı olalım.
sürüş ve mini buluşma organizasyonunu bu kutlamalara katılacak şekilde şekillendirelim ve tepkimizi koyalım.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Alper

bombalar patlarken düğünde halay çekenler, 19 mayısa bahane buldular.

saat 19:00 da pek çok yerde bu *******liğe inat pek çok yerde kutlamalar yapılacak.
bu konuda biraz duyarlı olalım.
sürüş ve mini buluşma organizasyonunu bu kutlamalara katılacak şekilde şekillendirelim ve tepkimizi koyalım.

Saat 19 da son pist gurubu bitmiş olacak.
Ama bu grup süper sport araç gurubu olacağı için biz son seanslarını izlemeyiz.
Ben zaten araca türk bayrağı asıp çıkarım evden.
Aslında hepimiz türk bayraklarını asıp araçlarımıza buluşup o şekilde gidebiliriz piste.

Alper

Gün planı aşağıdaki gibidir .

12-13 arası 1.saatlik dilim - Pist Günleri Track Day

13-14 arası Öğle Arası

14-15 arası 2.saatlik dilim - Pist Günleri Track Day

16-17 arası 3.saatlik dilim - Pist Günleri Track Day

18-19 arası 4.saatlik dilim - Pist Günleri Track Day

Bu seanslar arasında 20 dakikalık gruplar çıkacak.

egeozal1

Kasklarımız hazır >:D >:D >:D

Uçuş için hazırsın Alper abi  :)) :yukari-ok: :haydi:

dnr1

Alpercim ben,pazar gunu sislide olucagim..tabiki sirf bu etkinlik icin,mini bulusma duzenlenmesse sayet,onlu arkali gidelim derim..tabiki sana uyarsa veya grupcak iste..herturlu uyar..maksat beraberolmak..
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

blackgear

Ankara ekibinden şu an için yalnızca Özgün var benimle gelmeyi düşünen.

Bir arkadaş daha olursa yola koyuluruz gibi gözüküyor.

Ama pist saatini bizim Ankara' ya döneceğimizi göz önünde bulundurarak seçelim derim.

Çok gece kalmak istemiyorum, malum pazartesi iş günü :(

Alper

Arkadaşlar zaten giderken konvoy şeklinde gideriz Alfalar olarak :)
Avrupa yakasından toplanıp Anadolu yakasında gelecek ekibe katılıp konvoy şeklinde gidilecektir zaten.

smlcvsgl

Ben Tuzla'dayım zaten aksilik olmazsa katılırım aranıza :alfisti:

erol1903

Babama yaptığım teklif "manyağın teki gelecek vuracak sana, bar yok bişey yok Türkiye burası" sözleriyle savuşturuldu. :o Yalan olduk, ama şehirdışında olmazsam yine de gelirim izlemeye. Biraz yol yapalım hem de  :alfisti:
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

wolkanku

sırf türkiye'de ve  ilk defa yapılıyor olduğu için katılmıyorum. hatta spider_volkan katılacaktı, katılmasına engel oldum.
sen efendi efendi arabanın limitlerini denerken arkanda serserinin teki gelip geçmeye kastıracak, belki çarpacak, hiç olmadı selektör yakacak.
ya da sen bir arabayı geçeceğin zaman hırs yapacak yol vermeyecek,tartışma çıkacak, sanırsın ki kupa verecekler yarış sonunda.
cahil cüheyla bir çok "apaçi" kitlenin de katılım sağlayacağı bir organizasyon olacak malesef.
bu organizasyon neticesinde alınan dersler ve geliştirmeler neticesinde 2. sine mutlaka katılacağım.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

erdem1904

İzmir de ki güzeldi aslında... Type r ile pistte 5 tur atmayı isterdim şahsen..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alper

sırf türkiye'de ve  ilk defa yapılıyor olduğu için katılmıyorum. hatta spider_volkan katılacaktı, katılmasına engel oldum.
sen efendi efendi arabanın limitlerini denerken arkanda serserinin teki gelip geçmeye kastıracak, belki çarpacak, hiç olmadı selektör yakacak.
ya da sen bir arabayı geçeceğin zaman hırs yapacak yol vermeyecek,tartışma çıkacak, sanırsın ki kupa verecekler yarış sonunda.
cahil cüheyla bir çok "apaçi" kitlenin de katılım sağlayacağı bir organizasyon olacak malesef.
bu organizasyon neticesinde alınan dersler ve geliştirmeler neticesinde 2. sine mutlaka katılacağım.

Aslında buna gitmek gerek Volkan.
Bundan sonrakilerde daha da fazla katılım olur emin ol.
Bu o kadar çok duyulmadı.
Bu organizayondan sonra tanıtımı daha da iyi yaparlar kesinlikle.

EskiTüfek

Hazır bir araya gelmişken üstüne bir de 19 mayıs yürüyüşüne katılında günün anlamı ortaya çıksın.

Alper

Hazır bir araya gelmişken üstüne bir de 19 mayıs yürüyüşüne katılında günün anlamı ortaya çıksın.
Zaten saat 19:00 da kutlama olacak oraya geçeriz :)

wolkanku

Zaten saat 19:00 da kutlama olacak oraya geçeriz :)

emin ol alper bir çok insan orada süpersporların gazladığını görmek için 19:00 da halen istanbulparkta olacak. 19 mayısmış kutlamaymış kg rahvan gitsin diyecekler malesef. ben muhtemelen 17:00 gibi ayrılırım oradan. belki hiç gelmeyebilirim bile.

bu arada bu organizasyonda mutlaka eksiklikler olacak, ilk defa piste çıktığı için kural bilmeyen, bilmeden bir sürü kural ihlal eden olacak. gerek yok bana kalırsa macera aramaya.
bir de bu iş 200 lira veriyorum piste çikiyorum demek değil. aşınan lastikler, fren balataları, debriyajlar,yakılan yakıt derken çok rahat 500 liralık bir masrafı var bu işin. 500 liraya 20 dakika gazlamak çok akıl karı değil bana göre. ( ki adam akıllı gazlanamayacak bile o kalabalık yüzünden)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Alper

Arkadaşlar bizler piste çıkacaklar sabah 8 de gideceğiz.
Brifing falan verilecek çünkü.
Sizler bu saatten sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz.
0531 792 91 00 numaram
Gelince buradan ulaşın bana