Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa'larım...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
:nazar: masallah harika gözüküyor

Sağol Gökhan eksik olma kardeşim...  :serefe:

Veloce

Başkan dün nereye kayboldun ya resim çekip süpriz yapıcaktım sana yanyana gelmişti ne güzel arabalar :)

Görünce bilerek çektim yanına zaten :))  8)

FB10ur

Ben çekerken gördüm seni üstünü kapatırken gördüm..dedim giderken foto yaparım diye ama baktım kalkmışsın

Veloce

ben bu işin bilimiyle uğraştığım için söyledim, tv'den izlediğim yok açıkçası :) biz veriyi direkt olarak meteo'dan alıp işliyoruz ve meteo'nun da kabul ettiği üzere hava durumu tahmin verilerinde 3 günden sonrası genelde yalan oluyor.. diğer firmalar da aynı tekniği kullandığı için aralarında hiçbir fark yok..

tabii yine de seçim sizin..

Mutlaka bilimi ile uğraşmanıza saygım var. Adı üstünde tahmin, onların verileri bir şekilde daha iyi tahmin ediliyor belkide. Sonuçta kesin bilgiler olamaz hiçbiri.

En basiti şimdi bir deneme yapabiliriz; İkisinin ortalamasını alarak Pazartesi İstanbul için, açık ama arada hafif yağışlı 23-25 derece diyorum hafif rüzgar ise kuzey batı yönüne yakın gibi... Pazartesi test etmiş oluruz ben de merak ettim şimd :)) Sonuçta hergün güncelleniyor bu şimdi kalıcı olarak yazıp test fırsatı oldu ;)

ben de merak ettim.. elbette ki o gün için doğru tahmin etme imkanları var ama benim söylemeye çalıştığım, oranların gün arttıkça iyice azaldığı.. o yapılan 1 haftalık tahminde, 7 gün sonraki durumu bilme yüzdesi yüzde 10 civarıdır :)

bu arada, bizim sistemden de faydalanabilirsiniz, ama, sadece 3 günlük hava durumu verisi gösteriyoruz :)

not: mobil versiyonu da vardır..

Bugün geldi çattı, hava durumu tahminleri vallahi tuttu :) Genelde 5 - 6 gün ileriyi pek göz önüne almıyoruz bu tip programlarda belki sürekli güncellendiği için fakat bu ilk defa deneme fırsatı oldu ve çok büyük ölçüde güvenilir görünüyor... Özellikle Celsius'u tavsiye ediyorum...

ismet

Alıntı YapBugün geldi çattı, hava durumu tahminleri vallahi tuttu :) Genelde 5 - 6 gün ileriyi pek göz önüne almıyoruz bu tip programlarda belki sürekli güncellendiği için fakat bu ilk defa deneme fırsatı oldu ve çok büyük ölçüde güvenilir görünüyor... Özellikle Celsius'u tavsiye ediyorum...

:yukari-ok:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Veloce

8)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ku2

Spider'a son fiyat ne olur Volkan Bey..?
Özelden yazarsanız sevinirim :)

>:D >:D >:D

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Veloce

Bugün Alfa Romeo Türkiye'den aradılar... Fast And The Furious 6 galası için davet ettiler. Filmde GVQ'nin olduğunu ve filmden önce bir kokteyl ile araç tanıtımının yapılacağını ve sonrasında filmi izleyeceğimizi vs. anlattılar... İster bir istersem iki kişilik davetiye ayarlayacaklarını söylediler. Gala İstinye Park'ta olacak...

Ben "zaten bende tanıtımını yapacağınız araçtan mevcut" dedim. "Başkasının gelmesi daha doğru olur" vs. dedim. "Önemli değil yine de biz sizi bekliyoruz". Dedi bayan... Ben Perşembe günü gideceğimi pek sanmıyorum arkadaşlar. Yerime gitmek isteyen arkadaşlar varsa iki kişi için kendileri adına olabiliyorsa konuşabilirim. PM atın lütfen...

egeozal1

Bugün Alfa Romeo Türkiye'den aradılar... Fast And The Furious 6 galası için davet ettiler. Filmde GVQ'nin olduğunu ve filmden önce bir kokteyl ile araç tanıtımının yapılacağını ve sonrasında filmi izleyeceğimizi vs. anlattılar... İster bir istersem iki kişilik davetiye ayarlayacaklarını söylediler. Gala İstinye Park'ta olacak...

Ben "zaten bende tanıtımını yapacağınız araçtan mevcut" dedim. "Başkasının gelmesi daha doğru olur" vs. dedim. "Önemli değil yine de biz sizi bekliyoruz". Dedi bayan... Ben Perşembe günü gideceğimi pek sanmıyorum arkadaşlar. Yerime gitmek isteyen arkadaşlar varsa iki kişi için kendileri adına olabiliyorsa konuşabilirim. PM atın lütfen...
Abi ben gitmeyi düşünüyorum.Özelden bir konuşalım sana zahmet.  :)

Veloce

Bugün Şile gezisi hazırlıkları... Ziverbey BP, şehir içinden çıkmadan önce son dakikalar...  :serefe:

emin

abi maşallah zıpkın gibi, şu bakımlarımızı yapalım da Şile'nin temiz asfaltını GT ile bir yoralım  :haydi:
Motordan ötürü ezberledik virajları.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Veloce

abi maşallah zıpkın gibi, şu bakımlarımızı yapalım da Şile'nin temiz asfaltını GT ile bir yoralım  :haydi:
Motordan ötürü ezberledik virajları.

:serefe:

Veloce

Temizlendi garibim...  8)  :clover:

egeozal1

erol1903

Volkan abi benzincide mi yıkadın Giu'yu? Rahat yayıla yayıla yıkayabileceğimiz biryer var mı Anadolu yakasında?
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Veloce

Evet Erol. Bu Ziverbey'deki Hasanpaşa'ya varmadan önceki BP benzin istasyonunda arka tarafında bulunan yıkama bölümü. Dışarda otomatik yıkama da var o değil. Burası 13 TL'ye iç dış yıkıyor ben de azcık kirlense bile burada yıkatıyorum ucuz diye... Onun dışında yayıla yaıla arabanı yıkatabilirsin burada ama normalde Kızıltoprak Meguiar's a giderim... Sahiplerini tanıyorum, çay kahve muhabbet de zaten bol. Çok güzel de yıkıyorlar. Fiyat 25 TL. Yani hafif kirliyken BP, hafif üstü Meg.

erol1903

Anladım yok ben kendim yıkamak için yer arıyorum, şimdi benzinciye gitsek kardeşim köpük sıksana ne bekletiyorsun bizi diyecekler arkamdakiler :) Ben de Aralık-Ocaktan beri Kızıltoprak Meg dışında hiçbir yerde yıkatmadım. Geçen NXT attılar hatta pamuk gibiydi boya. Karşılaşırız belki birgün :)
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Veloce

Şansa bırakmaya gerek yok ;) Birgün birlikte gider muhabbet ederiz hem  :serefe:

ihsany

Evet Erol. Bu Ziverbey'deki Hasanpaşa'ya varmadan önceki BP benzin istasyonunda arka tarafında bulunan yıkama bölümü. Dışarda otomatik yıkama da var o değil. Burası 13 TL'ye iç dış yıkıyor ben de azcık kirlense bile burada yıkatıyorum ucuz diye... Onun dışında yayıla yaıla arabanı yıkatabilirsin burada ama normalde Kızıltoprak Meguiar's a giderim... Sahiplerini tanıyorum, çay kahve muhabbet de zaten bol. Çok güzel de yıkıyorlar. Fiyat 25 TL. Yani hafif kirliyken BP, hafif üstü Meg.

Teşekkürler Volkan Bey, bende bu gibi yerlerin arayışındayım.. Üsküdar Selimye'deki Opet de yıkama makinesi var, bende kendim orda su tutup, sonra kenara alıp güzelce kurulayıp temizliyorum.. Bu BP yi öğrenmem de iyi oldu :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Veloce

Orjinal "Veloce" amblemi... Benim için ayrı bir anlam ve önemi olan bu kelime sonunda amblem orjinal olarak en sade olabileceğini düşündüğüm noktada yerini aldı  8)   :clover:

TRSemih

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

erdem1904

Normalde daha büyük görünüyordu.. Aracın üzerinde çok daha küçük ve zarif durmuş :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Veloce

çok şık olmuş ;)

Teşekkür ederim  :serefe:

Normalde daha büyük görünüyordu.. Aracın üzerinde çok daha küçük ve zarif durmuş :)

Evet fotoğrafta daha büyük duruyor. Alırken 8cm olduğunu bilerek vermiştim siparişimi. Daha büyük olsaydı şu an bulunduğu noktada kullanmazdım sanırım... Teşekkür ederim görüşleriniz için  :serefe:  :alfisti:

obasar

bence de çok şık durmuş.
Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

Alper

Hoş bir ayrıntı olmuş bence de.
Yazan anlamı daha özeldir ama :) nicktende belli zaten.
Güle güle kullan inşallah delinin biri çalmaya kalkmaz onu :)