Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jekdar

selamlar  yas 40 kamu kurulusunda hukuk sefi olarak gorev yapıyorum.159 sahibi oldum bende.bir kız bir erkek cocugum var.

alfacan

You are not allowed to view links. Register or Login
selamlar  yas 40 kamu kurulusunda hukuk sefi olarak gorev yapıyorum.159 sahibi oldum bende.bir kız bir erkek cocugum var.

hoşgeldiniz , Alfanız hayırlı olsun  :clover:

TRUPHASE

Tekrar selam diyelim. Daha önce buraya yazıp yazmadığım unuttum tekrar yazayım dedim :)
38 yaşındayım, 1996 itü elektronik mezunuyum,yükseğini akustik fizik alanında salford üniversitesinde yaptım. Profesyonel ses-ışık sistemleri ile ilgili bir çok markanın Türkiye mümessiliyim. Aynı zamanda profesyonel ses-ışık kiralama yapan başka bir firmam daha var. Kiralama firmam pendik greenpark otelin içerisinde. 1 kızım var 3 yaşında. 2006 yılında  aldığım mk2 ss aracı var ve bunu dışında bir aracım daha var. Alfa hayatıma 1992'de 33 1.5 ile başladım ss yi satıp giu qv almayı düşünüyorum.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Alfa Sailor

Selam Arkadaşlar,

ALFA Romeo GT 2.0 JTS SS 2006 Beyaz Kullanıyorum,
ALFA Romeo 147 1.6 TS 2006 Orange Kullandım,
ALFA Maritime S.A.. isimli şirketin,
ALFA Dragon isimli gemisinin KAPTAN' ıyım,
ALFA Teknik isimli Tarım ve Hayvancılık üzerine makinalar yapan şirketin sahibiyim,

www.alfa-teknik.com

Bandırma'lıyım Bandırma'da yaşıyorum,
35 Yaşındayım :)

erdem1904

Hayatınızı ALFA lar sarmış  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfa Sailor

Hayatınızı ALFA lar sarmış  :)

Aynen öyle oldu bazen karıştırıyorum telsiz konuşmalarında alfa Romeo yada alfa teknik dediğim oluyor :)

Ferhat_27

Selam Arkadaşlar,

ALFA Teknik isimli Tarım ve Hayvancılık üzerine makinalar yapan şirketin sahibiyim,

www.alfa-teknik.com

Bir an Alfa isimli hanımla evliyim dersin diye korktum   :p

tugrul

Orange 147 ile yıllar önce Körfez pistinde tanışmıştık sanırım. Lacivert 156 ile gelmiştim bende. Italy-car etkinliğiydi.
Yanılıyor muyum acaba.
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Alfa Sailor

Selam Arkadaşlar,

www.alfa-teknik.com

Bir an Alfa isimli hanımla evliyim dersin diye korktum   :p

Hahaha :) o kadar da olmasın canım :)

Alfa Sailor

Orange 147 ile yıllar önce Körfez pistinde tanışmıştık sanırım. Lacivert 156 ile gelmiştim bende. Italy-car etkinliğiydi.
Yanılıyor muyum acaba.

Evet dostum haklısın bende şimdi sen söyleyince hatırladım, doğru hatırlıyorsun :)
slmlr

ArinFırat

Selam Arkadaşlar,

www.alfa-teknik.com

Aynı iş kolundan meslektaş buldum :-) bende ziraat mühendisiyim tarım bakanlığına bağlı kamuda çalışıyorum..hibe kapsamında verilen Tarım Alet ve Makinelerinin ve Basınçlı Sulama Sistemlerinin destekleme işlerini yürütüyorum..birçok firma reklam ve tanıtıcı dosya katalog eşantiyon ve gönderiyor,siz neden göndermiyorsunuz,buraların çiftçi potansiyeli fazladır :)

emirist

DOĞA KOLEJİNDE YÖNETİCİYİM. EVLİYİM, "34 RME 06" HARİCİNDE ÇOCUĞUM YOK

Hakanozkaya

Hakan ÖZKAYA - 23 Ereğli/KONYA
Şereflikoçhisar/ANKARA'da Zihin engelliler öğretmeni olarak görev yapıyorum aracım mk1 2005 model 147

ozoozo

Bu konuyu yeni gördüm açıkcası bende bilgilerimi paylaşmak istedim :) adım özdemir,22 yaşındayım gaziantepliyim ancak ankarada okuyorum Bilkent üniversitesi muhasebe ve bilgi sistemleri bölümündeyim,yılın 9 ayı ankarada,3 ayı gaziantepteyim :)aracım Giulietta,aracımı almadan önce forumun gerçekten çok katkısı oldu artık hergün fix olarak takip ediyorum,hepinize selamlar..

ar.159

merhaba yeni üyeyim yarışmaya istanbuldan katılıyorum :) (bu girişle kötü espri anlayışımın olduğunu ortaya koyuyorum ki aslında öyle değildir 8) )
Avukatım İstanbul Yeşilköy de çalışıyor Avcılarda ikamet ediyorum.
ilk arabam 2004 alfa romeo 156 idi ki yanlış bilgi değilse TR de ilk siparişi veren kişiydim ama beraberliğimiz özel durumlardan fazla sürmedi ve yıllar sonra Alfa Romeo 159 ile camiaya geri dönüş yaptım :yukari-ok:
evliyim 2.5 yaşında bir aslan parçası ve daha cinsiyeti belli olmayan yolda olan iki evlada sahibim.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Oğuz

Ben de buraya yazmayı unutmuşum.

Adım Oğuz,20 yaşındayım,Mersin'liyim. İstanbul/Suadiye'de ikamet ediyorum. Özyeğin Üniversitesi'nde (Çoğunuz duymamış olabilir. :) ) Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim. Bir şekilde otomotiv sektörüne kayıp araç için yazılım yapmayı düşünüyorum. Okul bitince göreceğiz artık nereye kaydığımızı. :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Sitsabaiesan

Herkese selamlar yaş 41  13 ve 8 yaşında iki kız babası  kocaeli  uluslararası taşımacılık gümrükleme spedition işiyle meşgulum ilk alfa aşkım1995  145 1.7 boxer çok üzdü beni çoook  >:( şimdiki aşkım  1998 146 1.4 ts  çok mutluyuz çookk. artık hedefim 156 2.0 benzinli not:(anti lpg)ciyim
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

AlfaRulezZz

Özel bir hastanede Bilgi işlem görevlisiyim,
16 yıllık bilgisayar, donanım ve sistem uzmanlığım var,
vahşi bir kız arkadaşım var; adı Giulietta ve her ne hikmetse scirocco ve 3.16 tokatlamayı çok seviyor kız arkadaşım :))  :rock:
yaşım 26
Arda Özümit

Saygılar, sevgiler..

coolistanbul

Merhabalar,

Bu kadar zengin bir Alfisti grubu olmamizdan mutluyum ve gururluyum :-)

42 yasindayim, uzman fizyoterapistim, İstanbul'da ozel bir hastanede tam zamanli calisiyorum. Ozel ilgi alanim Spor Yaralanmalari Fizyoterapisi ve Beyin Felci ( inme ) Rehabilitasyonudur. Bekarim.

Su anda 4. Alfam GT 2.0 JTS - Selespeed ile ask yasiyoruz ;)

Oncekiler 1997 145 1.6 Boxer ( 5 yil ) 2003 156 1.6 Distinctive ( 5 yil ) ve 1999 GTV 2.0 TS. ( 2.5 yil )

Ask 3 degil 4 harftir ----> ALFA

Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

OzgurMR

İsmim Özgür, 28 yaşındayım, makine mühendisiyim, serbest çalışıyorum  :alfisti:
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

fadetoblack

İsmim Hakan, 26 yaşındayım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Halkla İlişkiler Departmanı'nda çalışıyorum.

ar.159

İsmim Hakan, 26 yaşındayım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Halkla İlişkiler Departmanı'nda çalışıyorum.
hoşgeldiniz o zaman sıkı sıkı muhatap oluyoruzdur nerde bir yamuk görsem anında şikayet maili yazan tiplerdenimde... :D
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

renemorpheus

Merhabalar...
Erdem Tüzün Ben,
Malum aranızda yeniyim...
İstanbul'da Kurumsal Eğitimler veren bir Eğitim Kurumunda Kurumsal ilişkiler sorumlusuyum...(Pazarlama bende işte :)
35 yaşındayım, evliyim, 11 aylık bir canavarım var birde 2004 model bir 147'im
playstation tutkunuyum
hala çocuğum :)

egeozal1

Gran Turismo varsa her zaman kapışabiliriz :haydi: Tabii istanbula dönünce :D

Gouki

Aramıza hoşgeldiniz Erdem bey.