Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 147 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
Adnan bey, can bey, Ege bey çok teşekkürler.  :serefe: Birde bu arac dikkatimi çekti. Bilen duyan var mı?  :alfisti:

Km si çok yüksek 20-30,000 KM yapsan sıfır motor yaptırman lazım  :asagi-ok:

egeozal1

Mete bey o size önerdiğim selespeed in fiyatını indirdiler pazarlık rahat yaparsınız lpg yi de takar yola devam edin bence.  :)

Gouki

Ege ne zaman motor yapılacağını kimse bilemez.

Alper

Yurt disinda cok arac var 500-600 binlerde henuz ust kapagi acmamis.
Bu tamamen bakimla alakali bir durum.

egeozal1

Ege ne zaman motor yapılacağını kimse bilemez.
Doğru söylüyorsunuz fakat Türkiye şartlarında ortalama bir Alfa 200,000-240,000 KM arası rektifiye oluyor. TS motorlar.

Metehan

peki kesinlikle distin mi almaıyım? sunrooflu bi pro. da alınabilir mi? 80.000km de :alfisti:

egeozal1

peki kesinlikle distin mi almaıyım? sunrooflu bi pro. da alınabilir mi? 80.000km de :alfisti:
Eğer Alfa Center'daki aracı diyorsan ALMA onlar km ile oynuyor. 3 sene önce 147 mi alırken ordan alacağım 147 77,000 dediler göstergede de öyle yazıyordu bilgisayara bağlandı ve araç 124,000 KM de  >:( :asagi-ok:

alfacan

distinctive al , hız sabitleyici- digital klima , edit  vs  :yukari-ok: :yukari-ok: :yukari-ok:

Gouki

alfacan

ESP mi :o

özürler olsun   :D vdc dicektim  esp nerden çıktı . hemen editliyorum  :p

Metehan

yok bu aracı diyorum. sahibinden. distin değil ama tspark pro.   

alfacan

yok bu aracı diyorum. sahibinden. distin değil ama tspark pro.   

eğer düşündüğüm araçsa bu araç 70 bin km civarındayken istanbul maltepede satılıktı . fıstık yeşili sunrooflu prog. 

demek ankaraya gitmiş  :)

Metehan

benmde aklıma o geldi ama onda sunroof yoktu sanırım. ben onuda aramıştım. 17.500 e satmıştı sanırım :))

alfacan

benmde aklıma o geldi ama onda sunroof yoktu sanırım. ben onuda aramıştım. 17.500 e satmıştı sanırım :))

Dediğim fıstık yeşili 147  yaklaşık 6 ay önce ilandaydı .

Herneyse , 18 - 19 bin tl lik alıcağın arabaya 1-2 bin tl de kenarda tutmayı unutma .  Aslında bu her markada böyledir , süpriz masraflar olabilir  :kahve:

Metehan

Dediğim fıstık yeşili 147  yaklaşık 6 ay önce ilandaydı .

Herneyse , 18 - 19 bin tl lik alıcağın arabaya 1-2 bin tl de kenarda tutmayı unutma .  Aslında bu her markada böyledir , süpriz masraflar olabilir  :kahve:

unutmam alfacan saol  ;)

egeozal1

ESP mi :o

özürler olsun   :D vdc dicektim  esp nerden çıktı . hemen editliyorum  :p
Eski kasa 147 lerde vdc opsiyonel fakat türkiye'ye vdc li eski kasa 147 gelmedi. :asagi-ok:

Eski kasa 2,0 larda VDC standart. 1,6 larda opsiyon fakat tr de yok

Metehan

arkadaslar bu araca yakınım ama kimse almamı istemiyor. help me... :alfisti:

Yiğit Doğukan

Tek kapı olmasının senin için zararı yoksa neden almıyorsun ki? Arabanın PERT kaydı yoksa, direklerde, şasede, tavanda oynama ve işlem yoksa motoru, yürüyeni iyiyse ve en önemlisi içine siniyorsa, al.

Metehan

Tek kapı olmasının senin için zararı yoksa neden almıyorsun ki? Arabanın PERT kaydı yoksa, direklerde, şasede, tavanda oynama ve işlem yoksa motoru, yürüyeni iyiyse ve en önemlisi içine siniyorsa, al.
sizce bu arabanın ederi ne? ne kadarı hiç düşünmeden verirsiniz bu araca?

Yiğit Doğukan

Anlaşılan çevrenizdekiler size, "Bu 15'ten fazla etmez" diyip kafanızı karıştırmış. Şöyle düşünün, cruise kontrol, sunroof, dijital klima, dizayn, yol tutuşu, performans, 8 hava yastığı(tek kapılarda kaç adet bilmiyorum), bose müzik sistemi ve daha detaylara girdikçe çoğalacak bir çok farklı özellik... Bu özellikte başka markaları araştırın ve aradaki fiyat farkını görün. En az 2 kat daha pahalı. 147 piyasasına bakacak olursak geneli 19-20 civarı. Artık "hoşaf" olanlar 17 civarı satılıyor. Ben daha, diri ve temiz bir 147'yi 17.000 TL'ye görmedim. Sık sık takip ediyorum ilanları. Örneğin 17.000 TL'ye alırsanız bu arabayı zarar edeceğinizi sanmıyorum. Arabayı görmeden size ancak bu şekilde bi yorum yapabilirim. Çıkarımıda size kalmış.

egeozal1

Mete bey özelden de konuşmuştuk arkadaşlarda benim gibi düşünüyor. İçinize sinerse niye olmasın. Tek kapılarda ve 5 kapı versiyonlarda eşit hava yastığı var. Daha spor bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız satarken de zorlanmayacağınızı düşünüyorsanız hiç kaçırmayın :)

Metehan

Anlaşılan çevrenizdekiler size, "Bu 15'ten fazla etmez" diyip kafanızı karıştırmış. Şöyle düşünün, cruise kontrol, sunroof, dijital klima, dizayn, yol tutuşu, performans, 8 hava yastığı(tek kapılarda kaç adet bilmiyorum), bose müzik sistemi ve daha detaylara girdikçe çoğalacak bir çok farklı özellik... Bu özellikte başka markaları araştırın ve aradaki fiyat farkını görün. En az 2 kat daha pahalı. 147 piyasasına bakacak olursak geneli 19-20 civarı. Artık "hoşaf" olanlar 17 civarı satılıyor. Ben daha, diri ve temiz bir 147'yi 17.000 TL'ye görmedim. Sık sık takip ediyorum ilanları. Örneğin 17.000 TL'ye alırsanız bu arabayı zarar edeceğinizi sanmıyorum. Arabayı görmeden size ancak bu şekilde bi yorum yapabilirim. Çıkarımıda size kalmış.

Aynen dediğiniz gibi oldu valla :))

Metehan

Mete bey özelden de konuşmuştuk arkadaşlarda benim gibi düşünüyor. İçinize sinerse niye olmasın. Tek kapılarda ve 5 kapı versiyonlarda eşit hava yastığı var. Daha spor bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız satarken de zorlanmayacağınızı düşünüyorsanız hiç kaçırmayın :)

Plaka sorgulattim 7 kayıt var. 1200, 1700,700,680, 3880tl kaza mevcut.

Gouki

Boşverin bu özel siparişi.

Yiğit Doğukan