Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İhtiyaç Fazlası Obd 2 Elm 327 kablo

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sifyan

İhtiyaç fazlası olduğu için isyeten arkadaşa ücretli veya ücretsiz verebilirim.
resim temsilidir 1 kere bağladım kablo çalışıyor. (Askerden az kullanılmış :haydi:)
You are not allowed to view links. Register or Login

Alper

alfacan

sifyan

Tabiki alabilirsiniz. Öm den adres yollayın kargolayayım.

sifyan

obd 2 nin 1 den farkı nedir  :) ?
yazılım farkı olması gerek ama tam olarak bilmiyorum.

Fatihob

Soketleri farklı olması lazım.
..

sifyan

Soketleri farklı olması lazım.
Evet haklısın kablo farklı
obd 1 söketi
obd 2 kablosu
çıkışlar yanıltıcı olmasın usb veya kablosuz olabiliyor.

ArinFırat

Alpermusa havadayken kaptın : ) sizler istanbulda ve metropollerdesiniz bu tarz şeylere ulaşmanız kolay..güneydoğudayım ve keşke bende olsaydı böyle bi aparat..ücretli olursa kaça satarsınız?

Gouki

Mustafa bey inceliğiniz için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Fırat bey You are not allowed to view links. Register or Login'a bakarsanız çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Alfadanadam

Hatta aliexpress'ten çok daha fonksiyonel olanını bulabilirsiniz. Üstelik kargosuz ve 13-15 dolarlar mertebesinde.

Alper

Alpermusa havadayken kaptın : ) sizler istanbulda ve metropollerdesiniz bu tarz şeylere ulaşmanız kolay..güneydoğudayım ve keşke bende olsaydı böyle bi aparat..ücretli olursa kaça satarsınız?
Abi sorun yok al sen :)
Ben alacağım da bir türlü ona sıra gelmiyor :) unutuyorum sürekli.
Onun içinde hazır bir arkadaşımız veriyorken alayım dedim :)

sifyan

Hatta aliexpress'ten çok daha fonksiyonel olanını bulabilirsiniz. Üstelik kargosuz ve 13-15 dolarlar mertebesinde.
Çok doğru bende aynısı yaptım (Bülent beye buradan tekrardan teşekkür ederim) aldım aliexpress den 1 tane 20 gün civarı geldi kablo daha kullanmaya başayamadım. Bu kabloda boşa çıktı. Boş duracağına bir Alfisti yararlansın istedim. Ücret olarakda "Can Sağlığı" olmasını dilerim.
AlperMusa arkadaşıma Kargolayacağım inşallah bugün.
Hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Alper

Çok doğru bende aynısı yaptım (Bülent beye buradan tekrardan teşekkür ederim) aldım aliexpress den 1 tane 20 gün civarı geldi kablo daha kullanmaya başayamadım. Bu kabloda boşa çıktı. Boş duracağına bir Alfisti yararlansın istedim. Ücret olarakda "Can Sağlığı" olmasını dilerim.
AlperMusa arkadaşıma Kargolayacağım inşallah bugün.
Hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Abi çok teşekkür ederim.
Ama senden ricam cirrepceco nickli arkadaşa kargolayabilirmisin :)
Hem o sana daha yakın sanırım.
O da istedi şimdi ayıp olmasın :)

sifyan

Benim için sıkıntı değil. Mühim olan sağda solda sürteceğine bir Alfistinin işini görmesi.
Bu arada İstanbul daha yakın.  :)

Alper

Benim için sıkıntı değil. Mühim olan sağda solda sürteceğine bir Alfistinin işini görmesi.
Bu arada İstanbul daha yakın.  :)
O arkadaş sen al derse alayım abi o zaman şimdi sorun çıkmasın :)
Sana da ayıp oluyor ama :)
kusura bakmazsın inşallah.

sifyan

AlperMusa asrkadaşa hayırlı olsun inşallah.
Adminlerim konuyu silebilirsiniz. kalabalık yapmasın. ilgilenen herkese teşekkür ederim.

ArinFırat

Abi sorun yok al sen :)
Ben alacağım da bir türlü ona sıra gelmiyor :) unutuyorum sürekli.
Onun içinde hazır bir arkadaşımız veriyorken alayım dedim :)
hoş helal olsun..güle güle kullan,güle güle hata kodu sıfırla :) sorun değil espri yaptım..hıı olsa fena olmazdı..parasından değilde nerde nasıl hangi model hangi özellikte alacağımı bilmiyorum,yanlış model alıp elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum..biri bana nokta atışı" Fırat kardeş 2004 156 lar için alacağın ürün şu şu şu özellikte ve marka modeli şu olmalı" dese sorun yok

ArinFırat

bu arada You are not allowed to view links. Register or Login'u yerel bi işletme ve elektronik işiyle uğraşan herhangi bir Ali abimize ait internet sitesi sanmıştım..yabancı siteymiş :)

Alfadanadam

Fırat bey, Fiatecuscan kullanımı ile ilgili konumuzda özellikle son sayfalarda aliexpress linki mevcut oradan alabilirsiniz. Satın alma işlemi için bir paypal hesabına ihtiyacınız var.

ArinFırat

Fırat bey, Fiatecuscan kullanımı ile ilgili konumuzda özellikle son sayfalarda aliexpress linki mevcut oradan alabilirsiniz. Satın alma işlemi için bir paypal hesabına ihtiyacınız var.
epey araştırdım selim bey,tatmin edici sonuca varamadım..soketi 16 olan 3 lü olan vs varmış,,bazı soketler airbag leri görmüyormuş vs vs kafam tam karıştı anlayacağınız..neyse ben hemen ecuscan kullanımı konusuna zıplayayımda bu konu silinsin..teşekkürler

Alfadanadam

Konuyu silmeye gerek yok, bilakis Mustafa Bey'in zarif hareketinin herkesçe görülmesini tercih ederim. Şahsım adına da teşekkür ediyorum ayrıca.

rcpydmr

ben daha yakındım kargoya gerek kalmıcaktı =)) geç kaldım :)
74 BU 007

sifyan

Hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Recep bey siz isteyin ben kontrol için gelirim yanınıza.

rcpydmr

benımkısı latıfe olsun burada hepımız alfa aılesıyız sonucta saol yınede
74 BU 007