Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 - Passione - Yeni Fotograflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

süper olmuş...güle güle kullanın.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

burçları ne kadara mal ettiniz acaba?

erman

candoğan merhaba 10 numara olmuş yakışır canavara :) :nazar:

ATA

Sirada ne var onu söyle sen:))
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Burak

1997 Gtv V6 TB

agucba

159'umuz olunca aklımızda olsun. Hayırlı olsun...  :)

///////////////

mahoretti

"5. sanayideyim" derken demek bişeyler yapıyordun )))))) hayırlısı olsun...

Passione

@freeemre, tesekkurler.
@Alfadanadam, cok sagolun :)
@wolkanku, eyvallah.
@hi_cazz, toplamda 750 TL civari tuttu. Montaj ucreti dahil degil.
@erman, eyvallah Erman sagolasin :)
@ATA, haci sirada komple krom egzoz sistemi var o da pazartesi gunu olacak. Artist fotolar yakinda :)
@definitive, sagolun;)
@agucba, en kisa zamanda 159 sahibi olmanizi dilerim o zaman Serkan Bey :)
@mahoretti, aynen Mahmut Abi bos yere dukkandan ayrilmam ben :)
"centocinguantanove"

Sercan Keklik

abı güle güle kullan fakat salıncaklara burçları yanış geçirmişsin tam tersi olucak kagıtta bilgilendiriyordu ama çıkmadımı içinden?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Passione

Eyvallah Sercan sagol farkindayim bu fotolar yanlis takilmis hali sonradan duzelttik monte edemeyince araca :)) Spider da ister bu kitten ;)
"centocinguantanove"

Gouki

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
Eyvallah Sercan sagol farkindayim bu fotolar yanlis takilmis hali sonradan duzelttik monte edemeyince araca :)) Spider da ister bu kitten ;)

altları aldım ben fakat üstleri şimdilik gerek yok :) alt salıncaklarda hafıf bosluk vardı gayet güzel oldu fakat üstlerim bir o kadarda saglam :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Fatihob

Hayırlı olsun powerflexleriniz ;) Powerflexlerden sonra araçta sertleşme oldumu peki? Kimisi konforu çok olumsuz yönde etkilediğini yazıyor internette kimiside ehh biraz bozuldu ama çok önemli değil diyip geçior. Sizde nasıl acaba?
..

fevkalbeser12

Arabayı canlısınıda gördüm fena, hemde çok fena:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Passione

@Gouki, sagolun Ozgun Bey.
@Sercan Keklik, abi yay almayacaksan ustleri almana gerek yok zaten bende 45mm sportline oldugu icin negatif kamber -2 lerdeydi buda lastigi mahvediyordu. Bu sebepten aldim ben ustleri suan -1 de kamber.
@Fatihob, tesekkurler Fatih, Powerflex burclarin normallere gore %30 daha sert oldugu soyleniyor hakikatende bir hayli daha sert. Ama bu sertlik bence okadar tatli ki beni hic rahatsiz etmiyor aksine surus daha zevkli hale geliyor. Sen zaten coilover kullaniyosun bu burclarla performansini daha da arttirabilirsin.
@fevkalbeser12, eyvallah sagolun:)
"centocinguantanove"

fevkalbeser12

Peki bu zımbırtının hondaya olanı var mıdır?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Passione

www?.powerflex.co.uk buradan bakabilirsiniz bircok araca urunleri var.
"centocinguantanove"

hi_cazz

kendi sitesinden alabilsek 213 dolar = 400TL ye gelecek aslında. Ya da ben yanlış mı biliyorum?

fevkalbeser12

jeremy clarkson

Fatihob

@passione Cevap için teşekkürederim. Konfordan yana düşüncem yok artık günlük kullanmıcam zaten MiToyu ama yinede bir sorayım dedim :)

@hi_cazz Abi o fiyatın üstüne yol ve gümrükte kdv biner büyük ihtimalle.
..

Passione

@hi_cazz, ust salincak burclarindan 2 paket almaniz lazim yalniz o zaman fiyat yukseliyor. Ebay den siparis vermenizi tavsiye ederim.
"centocinguantanove"

hi_cazz

Anladım hocam. Zaten şu an alamam. Çok masraf var. :D

Passione

Selamlar, ne zamandır düşündüğüm custom düz geçişli krom egzoz sistemini yaptırmış bulunuyorum arkadaşlar. İşte resimler;

downpipe

düz krom boru

susturucular

before :)

after :)

Sonuç olarak, aracın çekişinde bariz bir artış ve çok daha rahat devirlenme oldu. Alt devirlerin kaybolmasını beklerken eskisinden daha iyi olması beni çok şaşırttı. Burada biraz ustalık önemli galiba. Ek olarak turbonun emiş sesi 3-4 kat arttı ve çok keyifli bir hal aldı. Yakıt tüketimi konusunu ise 1-2 hafta sonunda sizinle paylaşacağım. Tüm 159 dizel sahiplerine kesinlikle tavsiye ederim. Diyeceklerim şimdilik bu kadar.
"centocinguantanove"

agucba

İşçilik olarak çok beğendim. Çok güzel olmuş.  :yukari-ok:  :nazar:

Yalnız çekişinin ve daha kolay devirlenmesinin nasıl fark ettiğini anlamadım. Görünüşte çok fark yok gibi (son susturucular hariç).

Bir de tam arkadan bir resim bekliyorum.  :)

///////////////

emin

Fatihle bizim mitoları takip etmişsinizdir. Ben orjinal susturucu'dan önce downpipe ve ufak bi orta sustucu ile vana yaptırmıştım. Fatih komple düz boru çekmişti 63lük ya da70lik galiba aynı yazılıma sahip iki araç, orjinal susturucu ile ve vana kapalıyken 1-2 boy fark yapıyordu.

Aracı satarken cut-out'u söktürüp son susturucuya kadar düz boru çektirip verdim. 3 günde kullandım keşke daha önce yaptırsaydım dedim muhteşem olmuştu. Mitonun orjinali de katalizatör + son susturucudur arası düz boru.

Bu saatten sonra kesinlikle egzoz sisteminde aracın pek çok aksamında orjinalciyim. Egzoz konusu özellikle atmosferiklerde çok önemli turbolarda yine araç kendi dengesini biraz saptırsa da yolunu buluyo. Supersprint ragazzon tercih edilebiliyorsa ne ala ama custom konusunda çok fazla şehir efsanesi var. İşçilik önemli ama testler de yapılmalı gerekirse yazılım değiştirilmeli.

Fabrikadan çıkan onca testten geçen orjinal tahliyeyi bozma cesaretini şuanda gösteremem.

Bir daha mito alırsam QV olacak ve full orjinal kullanırım diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun, dilerim sorunsuz dertsiz tasasız keyifle kullanırsınız.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695