Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo MiTo

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calibra

MiTo'nun 2014 model yılı için ufak tefek değişiklikler yapılmış.

Linki ekliyorum:
You are not allowed to view links. Register or Login

Değişiklikler şunlardan ibaret: yeni ızgara, parlatılmış far çerçeveleri ve 0,9 lt.lik 2 silindirli turbo 105 HP'lik motor. Bir de antrasit gri renk seçeneği sunulmaya başlanmış.
Alper UZUN
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

erol1903

Yerinde olmus gordugum kadariyla, baykuslugu da bozmamislar. İcerideki navigasyon da guzel olmus.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

emin

scudetto bence çok kötü olmuş eskisi daha güzeldi. bit pazarına nur yağdırır bu makyaj. yeni renk güzel. navigasyonu da beğenmedim eski navigasyon daha güzeldi. Neyse hayırlı olsun. Makyaj yemeden sattık baykuşu.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

egeozal1

Gideri var fakat neredeyse hiç fark yok.Alfa'dan daha iyi bir makyaj beklerdim..

Bknz:
156 mk1 / 156 mk2
147 mk1 / 147 mk2
166 mk1 / 166 mk2
Gtv/Spider mk1 / Gtv/Spider  mk2

asklepios

Gouki

Gideri var fakat neredeyse hiç fark yok.Alfa'dan daha iyi bir makyaj beklerdim..

Bknz:
156 mk1 / 156 mk2
147 mk1 / 147 mk2
166 mk1 / 166 mk2
Gtv/Spider mk1 / Gtv/Spider  mk2

Hepsinin mk1'i forever.

Fatihob

Scudettoyu sevmedim cık hoş durdmamış, burnu çok dışarda gibi bi enteresan geldi.
..

egeozal1

İyi hoş söyledin Özgün hocam.. Bizim 147 kozmetik olarak elden geçerse süper olacak far temizliği küçük çizik göçük giderme falan filan zaten araca 1-2,000 TL harcarsak bu bize 1-2 sene daha gider..  :) Km si çok  iyi fakat bu aralar aklımda bir araç var kafamda bizimkilerin testten geçemedi neymiş km si çokmuş. Testten geçseydi Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları kısmında Kırmızı Blackline görecektiniz  :'(

Tolga033

Aynen Scudetto güzel ama ,ilk makyajın ki daha iyiydi.  :)

emin

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfadanadam

2 Silindir mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gouki

Evet Bülent abi.

Alıntı Yap
Yeni teknolojili Fiat motorunun düşük sürtünmeli dâhilî parçalarla birleştirilen temel iki silindirli yapısı, bu motorun tüm dünyada ?sürtünme? sınıfının en iyisi olmasını sağlamaktadır.

Üstelik termo-dinamik verimlilik açısından mümkün olan en iyi standart hacim ve MultiAir sisteminden en iyi randımanı almak ve bu sistemi ideal düzeye çıkarmak adına da en iyi akışkan dinamik konfigürasyonunu tespit etmek için bilgisayar simülasyonları kullanılmıştır. 

Son olarak, NVH konusuna da (Noise, vibration, harshness = Gürültü, titreşim ve sertlik) özel önem verilerek, aynı performansa sahip ancak karakteristik bir sesi olan dört silindirli bir motora, en azından denk bir titreşim performansı garanti edildi.

Bu amaçla, rölanti hızından azami hıza kadar, motorun bütün çalışma koşullarında ideal titreşim seviyelerini korumak için dengeleyici bir karşı mil kullanıldı.

Fiat, iki silindirli motorlar konusunda eskiye dayanan bir geleneğe sahip olup ilk olarak 1936 yılında Topolino modelinde 569 cc?lik 13 HP güç üreten bir motor kullanmıştı. Daha sonra yine 13 HP güç üreten ve 479 cc?lik bir başka 2 silindirli motoru da 1957 yılında tanıtılan Fiat 500?de kullanmaya başlayan İtalyan üreticinin son tanıttığı 2 silindirli motor ise 31 HP gücünde ve 704 cc silindir hacmindeydi.

LUCI0

Açıkçası benim en çok merak ettiğim nokta makyajlı mitodaki mms/nav sisteminin bizim mitolara uyup uymayacağı ya da servisin getirip getiremeyeceği ? :)

egeozal1

Mito biraz piyasaya çıksın ebay de görmeye başlarız :D

emrah

İyice Fiat 500'e çevirdiler güzelim arabayı, 1 litre, 2 silindir..

egeozal1

Harbiden 1.4 155 hp başlangıç motoru olsa yine 1.6 120 hp olsa dizeli qv de 1.4 200 hp olsa :D

LUCI0

Harbiden 1.4 155 hp başlangıç motoru olsa yine 1.6 120 hp olsa dizeli qv de 1.4 200 hp olsa :D

Ya da şu seri üretilmeyen Mito GTA çıksa 1.8 240bg lik :) Ne güzel olurdu...

Kubilay

Turbo motordan nefret ederim fakat piyasa açısından Mito için mantıklı bir motor seçeneği olmuş.1 tonun biraz üzerinde bir araç için 105 hp azımsanacak bir rakam değil.Eğer düzgün bir fiyatla gelirse, tct ile kadınlar tarafından da oldukça tercih edilir.

agucba

0,9 litrelik motorun otomatik viteslisi Alfa Romeo'da yok. Aynı motor mesela Lancia Ypsilon'da var ve Türkiye'de yarı otomatik vites ile satılıyor. Ancak bu vitesin başarılı olmadığını sanıyorum. Henüz kullanma fırsatım olmadı ama umarım yakın zamanda deneyebilirim.

///////////////

asklepios

Fifth Gear'da 900 cc twinair motorlu Fiat Panda testi izlemiştim,motoru hiç beğenmemişlerdi

egeozal1

Bizim teyze kızına aldık. Kırmızı twinair. Yokuşta araç yalvarıyor nolur yüklenme diye gitmiyor. :D Yokuşta manuel e alıyor. Hill Hold paketi almadı araç el freni ile kalkıyor yokuşta çıkamıyor maalesef :D ara hızlanmaları hızlanınca çok iyi denmez ama yine de fena değil 140 tan sonrası 5. Viteste dualogic te hayal biraz :D

Ayrıca yazıyorum. Kendisi micradan daha memnun. Şimdi arabasız ama olsun. Acemi şöförler için çok uygun şehir arabası ekonomik.  Küçük araba düşünen olursa özelden yazsın malum teyze kızı micra dan tut pandaya kadar araç değiştirdi:D

Kubilay

O sorunlar muhtemelen motordan değil şanzımanın dandik olmasından.105 hp'lik bir motorun Mito'da çekiş sorunu yaşamasının ihtimali yok.Hali hazırda piyasa 105 hp'lik Passat, 95 hp'lik Astra kaynıyor.Performanları iyi olmasa bile yokuşta kalma çekmeme You are not allowed to view links. Register or Login Mito bu araçlardan 400 kg hafif.

egeozal1

ihsany

Polo 1.2 TDI a 4 kişi binip ortaköyde portakal yokuşundan çıkarkenki boğulmaya başka biryerde rastlamadım..
(bindiğim en düşük motoru olan araba buydu bu arada, diğerlerini düşünmek dahi istemem..)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano