Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2005 Alfa 147 Distinctive (mk1)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

Merhaba değerli Alfisti'ler aracım keyfe keder satılıktır.... :)

-Kısaca bahsedersek:

-2005 Model (Mk1) Alfa Kırmızısı

-41,300 KM de (Kesinlikle Orjinal)

-Kaza değişen yoktur. Bel altında parça parça boyalar vardır.. Hasar Kaydı yoktur.

-Hiç LPG takılmamıştır.

-Son bakımı:19/06/2013 de yapılmıştır yaşı gereği ağır bakımı da aradan çıkartılmıştır. Triger kayışı ön balatalar vs.

-Pazarlık payım yoktur. Sadece aracın değerini istiyorum 23,000 TL alfisti'ye ve yakınlarına pazarlıksız fiyattır.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba forumdan değerli insanlar aracımızı satmaya karar verdik eşe dosta bildirirseniz sevinirim aciliyeti yüksek. Model yükselteceğiz. Aracı kaçırmamak için fiyatı uygun tutuyorum. 22,000 TL ağır bakımı 19 haziranda yapılmıştır. Triger e kadar hepsi değişmiştir. Araç hakkında detaylı bilgiyi Bahattin Usta Milano Alfadan alabilirsiniz. 2005 model 41,300 kmde lütfen eşe dosta bildirin. Teşekkür ederim. . Pazarlık payı cüzidir. ACİL SATILIK.

ege valla ben bile dayanamadım yazıyorum, ben seni bir türlü çözemedim.
önce tüm alfa romeo modellerini aldın, her gün bişey aldın, ibiza dedin, polo dedin 147 dedin, sonra dün sağlık sorunları dedin diye hatırlıyorum. elde avuçta ne varsa satmamız gerekecek dedin.
şimdi model yükseltmek amaçlı diyorsun.
her gün farklı bir şey söyleyen birine nasıl güvenipte araba satacağına inanıyorsun merak ettim.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

egeozal1

Abi sağlık durumunu hallettik babama İspanyadan bir miktar para gelecekti. Hastanenin ödemesi tamam şimdi yine eski duruma döndüm. Yanlış anlaşılma olmasın. Aracın sonuna kadar arkasındayım. Bir araç bulduk. Kaçırmak istemiyorum. Fiyatı 21.000 TL pazarlıksız. Son fiyatı yazdım buraya. Aklınızda olsun. Volkan abi yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim. İspanya işini diğer konuda belirtmiştim. Fark etmemişsin herhalde. Çünkü gelebilir yazmıştım ben oraya neyse. Sonuçta aciliyetim var. Bir an önce 21,000 TL ye ihtiyacım var.

wolkanku

baban için geçmiş olsun öncelikle.
sadece hayırlı satışlar diyebiliyorum.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

egeozal1

Sağol Volkan abi de amcam kalçasını kırdı babam değil. :)

egeozal1

Yazlıkta olduğumdan dolayı telefonla ilanı girdim. Fotoğraflar bu yüzden yoktur.

Alper

Yazlıkta olduğumdan dolayı telefonla ilanı girdim. Fotoğraflar bu yüzden yoktur.

Ege o nasıl bir yazı tarzı.
Okurken yarım bıraktım yorulduğum için.
Biraz daha düzgün , okunaklı , noktalama işaretlerine uyarak ve dikkat ederek yazarsan daha iyi olur.

egeozal1

Abi çok doğru söylüyorsun. Ama malum hızlıca öteki araca yönelmem lazım. Birde telefondan yükledim. Zor oldu ilanı koymak.

egeozal1

Alper abi düzenledim. Onay bekliyor şuan da onaylanınca tekrar link vereceğim. :)

Veloce

On lira ayarla üstüne vereyim benim arabayı sana, sen de kurtul bende  :alfisti:

egeozal1

Volkan abim spider ı çok isterdim ama benim aracı 18 e sayıyorsun yapma be gözünü seveyim sen yapma :D

Veloce

Benim arabamı peşin verdiğim fiyata takasa vereceğimi düşünmedin heralde? Bak bakalım ilanda yazan fiyat nedir? Senin arabanı 23.500'e saymışım değil mi? ;)

egeozal1

3.500 TL param var takasa var mısın ? :D kaldı ki abi bizim üst yöneticiler istermi 1999 araç sormak lazım :D

shadycome

egeozal1

pierrecardin

Hayırlı satışlar
Benim bile içim gitti :-)
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

egeozal1

Çok sağolun iyi dilekleriniz için yerini yenisi teselli edecek inşallah. :)

Tolga033

Hayırlı satışlar . Ege birşey dikkatimi çekti, sen sahibinden.coma 12 yaşındamı üye oldun .  :D

egeozal1

Hayırlı satışlar . Ege birşey dikkatimi çekti, sen sahibinden.coma 12 yaşındamı üye oldun .  :D

Evet abi 14 yaşımda da ilk ürünümü sattım :D.

egeozal1

İlan günceldir. Açıklama geldi fotoğraflar eklendi :) You are not allowed to view links. Register or Login

egeozal1

Arkadaşlar ilan günceldir. 21 e bırakacağız. Detaylı bilgi için arayın masrafsızdır.

agucba

Sizde kaç tane otomobil var evde?

///////////////

egeozal1

Bu araçla beraber 2. Hatta şirket aracını da sayarsak 3 :)

egeozal1

Satıldıktan sonra tüh demiyelim? :) You are not allowed to view links. Register or Login

Kubilay

"Aracımı her ustaya elletmem bunu baştan söyleyeyim" yazan bir ilan görsem düşünürüm açıkçası.

Almayı düşünenin belki güvendiği bir ustası vardır?