Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MiTo vs Giulietta?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

fatih bildiğin araştırma yapmışın, pendik buluşmaları =)

Alfa Romeo Giriş seviyesi =)

ramazanda yine yapılabilir esasen yeme içme olmadığından.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Fatihob

Organisaysoncu ilk Cemal abiydi o gitti sen oldun şuaralar Alper. Bilemyorum siz yaparsanız yine bişiler olabilir. Şuan çoğunluk Soner abide zaten gitsek 4-5 Alfa vardır :) Sanayiye gitsem 3 kişide orda görürüm :)

Avrupa yakasında buluşma düzenlemiştin 2 Mito gitmiştik, Pendik buluşmalarına gelen Tekirdağdan bi abi vardı. Geçen sene kaç araba Körfeze Selim abiyi izlemeye gitmiştik, sonrada benim için gelmiştiniz falan ne güzel günlerdi :)
..

egeozal1

Ya bence de bir buluşma düzenliyelim sıkıldım yazlıkta :D İstanbula gelmek için alfayı görmek için can atıyorum zaten. :)

buickriviera

Buluşma için benimde Alfa almamı beklermisiniz desem çokmu bencillik etmiş olurum :) az kaldı valla şu sigorta şirketleri çıldırtmasa beni, çoktan almıştım  >:(

egeozal1

Acele etmeyin. En iyisini bekleyin. :) bir hafta sonra çok daha güzeli gelir sonra pişman olmayın. Ben yayan gideceğim :) Ehliyet yok trafiğe çıkmıyorum. Kullanmayı biliyorum fakat ehliyet olmayınca risk almak istemiyorum :)

buickriviera

You are not allowed to view links. Register or Login
Acele etmeyin. En iyisini bekleyin. :) bir hafta sonra çok daha güzeli gelir sonra pişman olmayın. Ben yayan gideceğim :) Ehliyet yok trafiğe çıkmıyorum. Kullanmayı biliyorum fakat ehliyet olmayınca risk almak istemiyorum :)

Bende aynı şekilde düşündüm ama, 2 aydır takip ediyorum çok nadiren yeni alfa düşüyo satılık olarak. Düşende bi 2-3 ay kalıyo en az.  Sigorta paramı ödese içime sinerek alabileceğim araba çokta işte bilirsiniz adamı çıldırtmak için kurulmuş şirketleridir sigorta şirketleri.

egeozal1

Siz peki QV de mi TCT de mi yoksa 155 lik mito da mı karar kıldınız? :)

buickriviera

Siz peki QV de mi TCT de mi yoksa 155 lik mito da mı karar kıldınız? :)

QV'den kendimi alamazsam, içimde kalıcak olursa QV alırım. Çünkü dediğim gibi uzun bir süre boyunca kullanıcağım bir araç olacağı için tam olarak içime sinsin istiyorum.

Ama onun dışında TCT alırım. 155'likle arasında çok fark olmadığı için İstanbul'da TCT daha mantıklı geldi  :)

egeozal1

Bende 155 lik ve tct yerine qv tercih ederdim. Ancak ben sürekli İstanbul trafiğinde kullanacaksam tct alırdım. ;)

buickriviera

Bende 155 lik ve tct yerine qv tercih ederdim. Ancak ben sürekli İstanbul trafiğinde kullanacaksam tct alırdım. ;)

Bende öyle düşündüm :)

agucba

Ali Bey, Buick Riviera 2 gündür yine Kayışdağı'ndaki yerde duruyor.
Kia ve Suzuki bayilerinin hemen yanında Jeep Servis denen yerde. Rengi de siyah.

///////////////

buickriviera

Ali Bey, Buick Riviera 2 gündür yine Kayışdağı'ndaki yerde duruyor.
Kia ve Suzuki bayilerinin hemen yanında Jeep Servis denen yerde. Rengi de siyah.

Egemen Bey'in arabası olmalı. Teşekkür ederim :)