Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2006 GT 2.0 JTS SS - 34 TH 8825

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emin

Bakmayın sessiz kaldığıma GT'nin bakımları tamam, vergisi ödendi, keyifle binmeye devam.
Motorla yerimde duramadığımdan, hafta içi işe giderken kullanıyorum zaman zaman.
80.500 km'ye geldik. Yakıt tüketimimiz 9-11 lt arasında değişiyor.
Ya istanbul yolları çok tozlu bu aralar, ya GT'nin lastikler sıfır kondüsyonunda olmadığından artık tam performans vermiyor ya da ben aracı tanıdıkça limitlerine yaklaşıyorum. Viraj çıkışlarında VDA'mıdır ASR'midir ESP'midir? ona düşmeye başlıyoruz.

İlan hala aktif, yaptığım excel'e baktım 4bin TL harcamışım aldığımdan beri. planladığım ve estetik açıdan etkisi olacak değişikler de 2-4 bin TL arasında bir harcama daha yapılabilir ama şuanda askıda bu durum.

You are not allowed to view links. Register or Login

Ön ve arka tampon komple boyandı, ön tampondaki plaka söküldü. henüz ön tarafa italyan plaka yaptırmadım, kibar bir plaka yeri ayırmışlar.

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

KAKIRMAN

Eminim hayırlı olsun, o virajlarda devreye giren ESP'dir. Vagonda (araç biraz uzun) başım sık gelirdi. Şöyle ki yay+gergi+sıfır potenzalar olmasına rağmen viraja nasıl giriyorsam artık araç birden kendini toparlamaya çalışıyordu. Sıkıntı yok...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

emin

eyvallah abi sağ ol.

araç tatlıdan bırakıyor yılan gibi kendini de maksat aracı yormayalım çizgisinden sapmasın =)

Mito mübarek yanım yanım giderdi 18 jantı yayıyla. Ne yaparsan yap direksiyon kırıkken gazı kaparsan kayacak diyorsun =).

Fatihob

Eee bi karşılaştırma yap. Hangisi seri, hangisi iyi tutuyor, konfor farkı çok var mı? Bunu alınca olgun kızlarmı gelmeye başladı yoksa MiTodaki zıpçıktı halinle dahamı mutluydun falan :D
..

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Fatihob

Olgun erkeğin dişisi abi :D 30lu yaşlarda, şarışın görmüş geçirmiş :D
..

egeozal1

Valla ben o aracı kız arkadaşıma gösterdim. Seninse evlenelim dedi. Bende terk ettim :D

Veloce

GT satılırsa ne alacaksın Emin? Benimle bir yüzyüze gel satmaktan vazgeçireceğim seni :))

emin

ya mito qv alınır. ya da 1.2tsi seat/polo falan olabilir. Gönlümde Siyah düşük km sunrooflu qv var ama.

bayadır ilanda euro kur değişiminin ardından uçuk rakam bile makul geliyor. Fiyatı 52'den 51'e çekti.

GT süper de,bana para harcatmaya devam edecek.

Mito daha fazla dikkat çekerdi bilen  bilmeyen herkes bakardı. GT o kadar dikkat çekmiyor, daha bilen anlayan alfacılar falan bakıyor. Mitodaki ivmelenme kesinlikle yok. Ama GT yola güzel oturuyor,TS gibi olmasa da hoş bi motor sesi var. Selespeed benim için rahatlık oldu, düz vitesten yorulmuşum iyi geldi.
Bose ve derikoltuk  da hava katıyor. Mitoda da olsaydı keşke.

Kız arkadaşım mitoyu daha çok sevmişti ama talibi çıkınca sattım. Daha sıradan bir araba alacakken yine alfaya dönememin sebebi de biraz o =)

Mito 180 HP TCT çıkarsınlar, alalım. =)

Veloce

ya mito qv alınır. ya da 1.2tsi seat/polo falan olabilir. Gönlümde Siyah düşük km sunrooflu qv var ama.

bayadır ilanda euro kur değişiminin ardından uçuk rakam bile makul geliyor. Fiyatı 52'den 51'e çekti.

GT süper de,bana para harcatmaya devam edecek.

Mito daha fazla dikkat çekerdi bilen  bilmeyen herkes bakardı. GT o kadar dikkat çekmiyor, daha bilen anlayan alfacılar falan bakıyor. Mitodaki ivmelenme kesinlikle yok. Ama GT yola güzel oturuyor,TS gibi olmasa da hoş bi motor sesi var. Selespeed benim için rahatlık oldu, düz vitesten yorulmuşum iyi geldi.
Bose ve derikoltuk  da hava katıyor. Mitoda da olsaydı keşke.

Kız arkadaşım mitoyu daha çok sevmişti ama talibi çıkınca sattım. Daha sıradan bir araba alacakken yine alfaya dönememin sebebi de biraz o =)

Mito 180 HP TCT çıkarsınlar, alalım. =)

Hayırlıs olsun gönlüne göre olsun diyeyim ama ben sana diyorum ki, satma GT'yi acele etme en azından ;) GT'nin çıkartacağı muhtemel masrraflar bellidir. Belirli bir düzeye geldikten sonra sıradan bir servis periyodu ile uzun süre sorunsuz kullanılabilir. Eksikler konusunda ya da yapılaması gerekenler konusunda sohbet ederiz bir ara... Dikkat çekme konusuna gelince, o konuyu sana kolayca çözebilirdik aslında ;)

egeozal1

Para olsa hiç düşünmeden alacağım araçlardan biridir Emin abinin aracı. :)

FB10ur

Hayırlısı olsun eminim bende'de kaşıntı başladı aracın ilanı tekrar aktif ettim eğer giderse mito almayı düşünüyorum..kısmet bakalım ama senin gt gerçekten güzel..

emin

mito başka dünya =) hayırlısı diorum. İnşallah en kısa zamanda gönlündeki rakamlara satarsın.
mito da inşallah QV olur.

coolistanbul

Merhaba,

Uzun zamadir temiz bir SS ( 156 veya GT ) almayi dusunuyordum ki sizin GT'yi gordum, harika gorunuyor. Sadece plakada "Y" eksik kalmis :)) Benim gibi yoğun bir is hayatiniz oldugunu yazdiklarinizdan farkettim. Eger vaktiniz musaitse yarin (pazar) GT'nizi gorebilir miyim ?

İyi haftasonlari dilerim.
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Alfadanadam

Emin'e cep telefonundan ulaşırsanız daha kolay iletişim kurarsınız. Zira Canavar'la dolaşıyordur bu güzel havada :)

coolistanbul

Tesekkur ederim, tahmin etmeliydim :) GT ile bu guzel havada kim gezmek istemezki :) az once sahibin deki telefonuna sms gonderdim...
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Veloce

Tesekkur ederim, tahmin etmeliydim :) GT ile bu guzel havada kim gezmek istemezki :) az once sahibin deki telefonuna sms gonderdim...

GT ile değilde Ducati ile geziyordur o ;)

Alfadanadam

Aynen :) ben olsam ben de öyle yapardım yani :)

Tapatalk

emin

Bu hafta Ducati'ye binecek fırsatım olmadı. Sağ olsun GT elim ayağım şu ara. Alper abi geldi aracı inceledi, beğendi. Hayırlısı diyelim, yakında durumu netleştiririz.

80,500 KM'de GT'miz. Bakımlarıyla herşeyiyle kullanıma hazır. Satış gerçekleşirse de gerçekleşmezse de sevineceğim :)

emin

İşlerin yoğunluğu sebebiyle işyerinden bir arkadaşımla ofisteydik, çıkışta birkaç fotoğraf çekelim dedik.
Benim araba soner abiden beri yıkanmıyor =)

Anıl

GT satılık ama satmazsan arkadan görünen egzos kazanını siyaha boyamanı tavsiye ederim. Bu arada GT resmen yanıyor :nazar:
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

emin

Kismetse yarin noter satisini gerceklestiriyoruz aracin. 15 eylule kadar araba almayacagim. Bu aralar bursaya gidip geliyorum is icin sonra da 15-20 gunluk bir Fransa seyahatim olacak dondugumde de ev tasiyacagim :) ufak butceli bir arac alip bir sure para biriktirmeyi dusunuyorum uygun bir slk denk gelirse degerlendiririz biraz arastiralim slk yi

Veloce

Kismetse yarin noter satisini gerceklestiriyoruz aracin. 15 eylule kadar araba almayacagim. Bu aralar bursaya gidip geliyorum is icin sonra da 15-20 gunluk bir Fransa seyahatim olacak dondugumde de ev tasiyacagim :) ufak butceli bir arac alip bir sure para biriktirmeyi dusunuyorum uygun bir slk denk gelirse degerlendiririz biraz arastiralim slk yi

Hadi hayırlı uğurlu olsun Emin'cim... Gönlüne göre olur inşallah ;)

Tolga033

egeozal1

Hayırlı olsun Emin abim. Dilerim her şey gönlünce olur. Bende Bursa'dayım bu aralar. Vakti ayarlarsak muhakkak görüşelim. :)